- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Bana da çok hoşlandığını söyledi ama alakası yoktu ve iletişim olacak dediği tarihlerde beni sildi instagramdan hahahshshsSerkan Batu Kılıç’a fal baktırdım dun, cok emin degilim cok sasirtici seyler soylemedi su anda ama kucuk bir kac seyi bildi diyebilirim. Yalnız sordugum kisinin bana aşık oldugunu soyledi ki buna hic ihtimal vermiyorum. Bilmiyorum baktıranlara bu sekilde yorum yapıyor mu baktıran varsa yazarsa sevinirim,size de boyle karsı tarafın duyguları hakkında abartılı yorum mu yapmıstı? Benim sordugum kişi için abartılı buldum acıkcası. Genelde uzak bir vade vermis, gelecege yonelik Haziran ortası icin bir sey soylemis bir tek onuncıktı cıkmadı diyebilirim o da iddiali bir sey cunku,olma ihtimali yok gibi ama tabi bekleyip gorecegiz.
vadeleride tutmuşmuydu yada olaygidişatı falanBana son iki falında soyledigi hicbir sey cıkmadı, 1 sene gecti uzerinden. İlk falları cıkmıstı.
Cok net olacak seyler soylemisti, bir sahne goruyorum soyle boyle konusacak, sunları soyleyecek vs gibi hic olmadı. Aslında dedigi hicbir sey olmadı o falda, vade de olmadı dolayısıyla.vadeleride tutmuşmuydu yada olaygidişatı falan
Pembeci degil bence, olumsuzu bana cok soylemisti. İlk falları da cıkmıstı ama digerlerinde olumlu veya olumsuz dedikleri olmadı. 1 sene gecikmeli cıkarsa bilemem tabi :) o zaman yazarım.Peki Zümra pembeci mi yoksa olumsuz gördüğünü de söylüyor mu direkt?
Teşekkür ederimPembeci degil bence, olumsuzu bana cok soylemisti. İlk falları da cıkmıstı ama digerlerinde olumlu veya olumsuz dedikleri olmadı. 1 sene gecikmeli cıkarsa bilemem tabi :) o zaman yazarım.
öylemii peki bana binnaz veya tellwe farketmez pembeci olmayan birini önerebilirmisin varmı hiç favoriniz falan kaç gündür falcı arıyorum en son burda zümrayla ilgili yazılanlaro okudum ona baktırcaktım ama sen öyle diyinxe bi kararsız kaldımCok net olacak seyler soylemisti, bir sahne goruyorum soyle boyle konusacak, sunları soyleyecek vs gibi hic olmadı. Aslında dedigi hicbir sey olmadı o falda, vade de olmadı dolayısıyla.
Binnaz’da fiyatlar cok yuksek onermek icin ama memnun kaldıgım tek Elfin Demet diyebilirim, en cok ona baktırdım ve genelde bildi, bilmedigi tek sey yeni bir ilişki gormustu o olmadı, onun dısında sordugum seyler soyledigi dogrultuda oldu. Olumsuzu da soyler. Uzun zamandır baktıramıyorum ona fiyatlarından dolayı. Daha uygun fiyatlı Falsepeti Mısırlı Talia, tarot falını onerebilirim. Binnaz cok pahalı online fala bu kadar para istemelerini anlamıyorum. Gecen burada telefonda bakan birini onerdiler, Elfin’le aynı ucrete bakıyor ama 1 saat telefonda ve cok iyi biliyormus. Telefonunu aldım, ben henuz denemedim ama istiyorum, istersen onu deneyebilirsin. Boyle telefonda bakanlar daha basarılı bence.öylemii peki bana binnaz veya tellwe farketmez pembeci olmayan birini önerebilirmisin varmı hiç favoriniz falan kaç gündür falcı arıyorum en son burda zümrayla ilgili yazılanlaro okudum ona baktırcaktım ama sen öyle diyinxe bi kararsız kaldım
Binnazda üç kere baktırdım hiç beğenmedim malesef tavsiyem yok üzgünüm
Baktıran yok mu ?Arkadaşlar çok kişiye verdim elif hanımın nosunu. Baktıran lütfen yorum yapsın, ben de merak ediyorum
Serkan Batu Kılıç’a fal baktırdım dun, cok emin degilim cok sasirtici seyler soylemedi su anda ama kucuk bir kac seyi bildi diyebilirim. Yalnız sordugum kisinin bana aşık oldugunu soyledi ki buna hic ihtimal vermiyorum. Bilmiyorum baktıranlara bu sekilde yorum yapıyor mu baktıran varsa yazarsa sevinirim,size de boyle karsı tarafın duyguları hakkında abartılı yorum mu yapmıstı? Benim sordugum kişi için abartılı buldum acıkcası. Genelde uzak bir vade vermis, gelecege yonelik Haziran ortası icin bir sey soylemis bir tek onuncıktı cıkmadı diyebilirim o da iddiali bir sey cunku,olma ihtimali yok gibi ama tabi bekleyip gorecegiz.
Ben merak ediyorum ama henüz sizden veya bir başkasından telefon numarası istemedim.Fiyati sorun değil çünkü o kadar fal baktirdim ki yanlız soyadi vermek ne kadar doğru bilemedim ayrıca diğer baktiranlar yorum yaparsa kafamda daha netlesirBana elif hanımla ilgili cok soru geliyor. Elif hanım cafe veya online falcısı değil, suya veya kahveye bakıyor. Normalde yuzyuze bakyor ama coronadan dolayı telde de bakıyor. Anne adı ad soyad veriyorsunuz bakarken sadece. Burc dogumtarihi falan yok. Eft yapıyorsunuz saat veriyor bakıyor. En az 30 dk surdu bir an önce bitireyim derdi yok. Anı gerçekten çok iy biliyor ama gelecekte söyledikleri uzun vadeli şeyler yorum yapamam. Ama pembe tablocu olmadığını biliyorum cunku kocasının kendisini aldattıgından suphelenen birine daha kapıdan girer girmez senin gibi kadına yapılır mı ne biri üç kişi var demişliği var. Kadın arastırıp tespit ediyor sonradan bu üç kişiyi. Ama gelecekle ilgili bekleyip göreceğiz.
Aslihan hanimin arkadasiyim diye yazin bakalim belki cok yogundurBen hala dönüş bekliyorum Elif Hanımdanwatsaptan her sabah yazıyorum ama dönmedi hala, pes etmedim
Yüzsüzlük yaptım aradım tekrargün içinde eft bilgisi yollayacağım size ondan sonra saati ayarlarız dedi. Hadi bakalım ilerleme kaydettim
[/QUOTEbaktirinca yaz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?