Binnaz Abla

Bana da çok hoşlandığını söyledi ama alakası yoktu ve iletişim olacak dediği tarihlerde beni sildi instagramdan hahahshshs

Peki Zümra pembeci mi yoksa olumsuz gördüğünü de söylüyor mu direkt?
Pembeci degil bence, olumsuzu bana cok soylemisti. İlk falları da cıkmıstı ama digerlerinde olumlu veya olumsuz dedikleri olmadı. 1 sene gecikmeli cıkarsa bilemem tabi :) o zaman yazarım.

Cok net olacak seyler soylemisti, bir sahne goruyorum soyle boyle konusacak, sunları soyleyecek vs gibi hic olmadı. Aslında dedigi hicbir sey olmadı o falda, vade de olmadı dolayısıyla.
öylemii peki bana binnaz veya tellwe farketmez pembeci olmayan birini önerebilirmisin varmı hiç favoriniz falan kaç gündür falcı arıyorum en son burda zümrayla ilgili yazılanlaro okudum ona baktırcaktım ama sen öyle diyinxe bi kararsız kaldım

Binnaz’da fiyatlar cok yuksek onermek icin ama memnun kaldıgım tek Elfin Demet diyebilirim, en cok ona baktırdım ve genelde bildi, bilmedigi tek sey yeni bir ilişki gormustu o olmadı, onun dısında sordugum seyler soyledigi dogrultuda oldu. Olumsuzu da soyler. Uzun zamandır baktıramıyorum ona fiyatlarından dolayı. Daha uygun fiyatlı Falsepeti Mısırlı Talia, tarot falını onerebilirim. Binnaz cok pahalı online fala bu kadar para istemelerini anlamıyorum. Gecen burada telefonda bakan birini onerdiler, Elfin’le aynı ucrete bakıyor ama 1 saat telefonda ve cok iyi biliyormus. Telefonunu aldım, ben henuz denemedim ama istiyorum, istersen onu deneyebilirsin. Boyle telefonda bakanlar daha basarılı bence.

Arkadaşlar
Binnazda üç kere baktırdım hiç beğenmedim malesef tavsiyem yok üzgünüm

Bİnnaz aşırı pahalı hem de pembe tablo bir zamanlar boşluktan baktırmış biri olarak yazıyorum. Beklentisiz batıracaksan baktır ama sarma ayrıca fiyatlar uçuk durumda 100 ,150 ,200 ,300 tl çok yüksek fiyatlar .O fiyatlara 10 dk lik fal çok az .

Bana elif hanımla ilgili cok soru geliyor. Elif hanım cafe veya online falcısı değil, suya veya kahveye bakıyor. Normalde yuzyuze bakyor ama coronadan dolayı telde de bakıyor. Anne adı ad soyad veriyorsunuz bakarken sadece. Burc dogumtarihi falan yok. Eft yapıyorsunuz saat veriyor bakıyor. En az 30 dk surdu bir an önce bitireyim derdi yok. Anı gerçekten çok iy biliyor ama gelecekte söyledikleri uzun vadeli şeyler yorum yapamam. Ama pembe tablocu olmadığını biliyorum cunku kocasının kendisini aldattıgından suphelenen birine daha kapıdan girer girmez senin gibi kadına yapılır mı ne biri üç kişi var demişliği var. Kadın arastırıp tespit ediyor sonradan bu üç kişiyi. Ama gelecekle ilgili bekleyip göreceğiz.

bana öyle abartılı yorum yapmamıştı, karşı tarafın duyguları seninki kadar yoğun diyemem beğeni hoşlantı var sadece dedi..

Ben merak ediyorum ama henüz sizden veya bir başkasından telefon numarası istemedim.Fiyati sorun değil çünkü o kadar fal baktirdim ki yanlız soyadi vermek ne kadar doğru bilemedim ayrıca diğer baktiranlar yorum yaparsa kafamda daha netlesir

Yüzsüzlük yaptım aradım tekrar gün içinde eft bilgisi yollayacağım size ondan sonra saati ayarlarız dedi. Hadi bakalım ilerleme kaydettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…