Binnaz Abla

Merhaba arkadaşlar şimdi baktırdım telefonu kapattım buraya girdim. Ben görüntülü konuşmadım. Su falı baktırdım. Kendisi açar açmaz baya şeyi bildi. Hayatımdaki insanı çok iyi anlattı. Benim nasıl biri olduğumu da çok doğru anlattı. Bakalım ön görüleri çıkar mı bilemiyorum ama korkutucu derecede bildiği şeyler oldu. Evlilik için Binnazdaki Engin Gümüşle aynı zamanı verdi Bakalım artık gerisi Allah'tan. Ben tavsiye ederim baktırabilirsiniz. Dünyanın parasını verdim ben binnaz uygulamasına. Keşke daha önce bilseydim Elif Hanım'ı. Telefonunu veren arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum

Canım önce whatsapptan mı yazdın ücret ve ne falı baktıracağın hakkında? Ben görüntülü konuşamam ya

Değil mi ben de yanı şeyi dedim. Bende yurtdışı gördü bunu gören tek kişi Serkandı. Tabi ona genel baktırmıştım diğelerine sadece aşk. bundan da kaynaklı olabilir. İnsallah dediği çıkar çıkarsa benimkiyle evleniyorum hahah

Öncelikle ben de görüntülü konuşmadım. Kadına inanmayanlar görüntülü konuşmak istiyormuş teklif etti o yüzden ama ben istemedim. Normal konuştum ben de ben önce watsaptan mesaj yazdım fal baktırmak istiyorum diye. Benim mesaja geç dönüş oldu gerçi umarım sizde böyle olmaz da. Elif Hanım da baktığı falları ve ücretleri yolladı. Kahve 200, su falı 250, yıldızname yazmış bir de 350. Ben su falı isteyince anne adı ve fotoğrafımı istedi. Sonra da bana mesaj attı müsaitim arayabilirsiniz diye. Ben aradım. 46 dk konuşmuşuz. Bana göre çok çok iyiyidi. Tavsiye ederim :)

Valla beni de evlendirdi bakalım inşallah. Ben umutsuz vaka olarak görüyordum benimkini ama o kadar çok konuyu bildi ki valla bi umut bekleyeceğim artık ben bırakma moduna sokmuştum kendimi. Hayır olsun sizin için de

Kendimi değil hayatımdaki adamı umutsuz vaka olarak görüyordum. Evlenmez diye düşünüyordum sevgisi bitti diye düşünüyordum ama yaşadığımız durumu çok doğru bildi. Niyeyse umutlandım işte bakalım eylüle kadar umuda devam

İnanmayanlar mı Bana direkt görüntülü arıyorsunuz demişti

Hadi yavalla bana da inanmıyor bizim kadınlarımız burda fal baktığıma görüntülü arıyorlar o yüzden dedi ay Allahım düştüğümüz hallere de gülüyorum Umarım dedikleri çıksın da güzel hatırlayalım bugünleri

Astrocenter daki falcıları çok övmüşler baktıran oldu mu
Orda tek 3 kişiye baktırdım. Kağan Ateş 150 tl verdim 6 cümle bir yorum gönderdi . Çıkan bir cümle yok. Umarım çıkacak gecikmeli. Duha Yağmuru tavsiye ettiler 80 tl yani ortalama bir yorum nokta atışları vardı. Vadesi beklemede. Medyum Marta o zaten Melisa Donukuk. Hem fal sepetinde hem astrocenterde paralel şeyleri söyledi ama henüz gerçekleşmedi beklemedeyim.

Sürpriz yorumculya baktırdım ilk defa 700 kredili biri baktı medyum gizem.bem beğendim açıkcası analizi iyi ve doğruydu verdiği tarihler diğerleri ile aynıydı. Yani tabi 700 kredi çok belki ama normal baktırınca belki daha uzun detaylı bakar bilemedim

Mira dalya ve Ece armana baya fazla yorum gelmiş o ikisinden birine baktırmayı düşündüm o kadar abartıldığı gibi mi acaba

Fal sepetinden öneriniz var mı ? Sevgi derman puanı iyi gibi ama baktırıp beğendiğiniz var mı

Elif hanim la dun mesajlastik odemeyi yaptiktan sonra randevu verileceğini söyledi. Hesap numarasini aldim internet bankacılığında bir problem oldu ödeme çıkamadım. Dekont atarsiniz demisti neyse odemeyi yapamadigim icin dekontta gitmedi ravdevu da istemedim.bi baktim biraz önce beni engellemiş. Allahtan ödemeyi çıkmadım

Neden engellemiş ki

Fal sepetinden öneriniz var mı ? Sevgi derman puanı iyi gibi ama baktırıp beğendiğiniz var mı
Ben baktırmıştım su an çoğunun ve sevgi hanımın dediği şekilde ilerlemiyor.
Ayışığına iki kere baktırdım bir ay arayla. Karşı tarafı benim tanıdığım kadar iyi anlattı. Tanıyor gibi anlattığı için sonucunun olumsuz olacağına da inandım artık.
Niye kendimize bunu yapıyoruz asla anlamıyorum. Umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir. Değer göreceğimiz insanlar tarafından seviliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…