Elif hanima sordum simdi oyle bir sey yapmadim dedi. Bana ozelden adini ve numarani iletirsen telefonunu kontrol edecek. Bir yanlislik olmustur muhtemelenElif hanim la dun mesajlastik odemeyi yaptiktan sonra randevu verileceğini söyledi. Hesap numarasini aldim internet bankacılığında bir problem oldu ödeme çıkamadım. Dekont atarsiniz demisti neyse odemeyi yapamadigim icin dekontta gitmedi ravdevu da istemedim.bi baktim biraz önce beni engellemiş. Allahtan ödemeyi çıkmadım
Insanlari hemen yaftalamayin kadinin evi yurdu belli heaap nosu kendi hesap nosu, odemeyi alip bakmasa tamam da bu durumda ne oldugunu bilmiyoruzAaaaaa
Çok şaşırdım, dolandırıcı desek diğerlerine de baktı ama neden böyle yaptı kii
Memnun kaldin mi elif hanimdanHayır ben de Elif’e baktırdım dün ben de bi an beni engelledi sandım çünkü resimi kaldırmış ama alakası yok yanlış anlaşılma olmasın diye yazmak istedim :) çok Tatlı biri kendisi
Elif hanima sordum simdi oyle bir sey yapmadim dedi. Bana ozelden adini ve numarani iletirsen telefonunu kontrol edecek. Bir yanlislik olmustur muhtemelen
İyi okursanız dolandırıcı olsa diğerlerine niye baksın ki dedim öyledir demedim.Insanlari hemen yaftalamayin kadinin evi yurdu belli heaap nosu kendi hesap nosu, odemeyi alip bakmasa tamam da bu durumda ne oldugunu bilmiyoruz
Hanimefendi bilmeden konusmayin bu mesaji atan arkadas ozelden de bana yazmis. Sanki ben sorumluymusum gibi hissettim. cunku burda bu kadar insana telefon verdim, Her baktirana da rica ettim yorumlarinizi paylasin diye cunku saglikla ilgili cok onemli bir durumum var ve elif hanimin soylediginin cikmasini cok istiyorum. yaptiginiz itham cok ayip. Yardimci olmaya calisiyordum sadece. Lutfen bundan sonra kimse elif hanimi aramasin ozelden de bana numara vs sormasin. Hic bir sey sormayin yardimci olmayacagim kimseye. Insanlara iyilik olsun diye paylasmistim tecrubemi cok pisman oldum.Ya burda bi Buket vakası dönmüştü aynı bu şekilde o yüzden çok rahatsız oldum şimdi yazmak istedim. Ben de baktırdım Elif hanıma ama niye küçük bir sorun çıktı diye hemen mesaj atıp nolduğunu öğrenme gereği duydunuz ki.. burdan tanımadığınız insanların cep telefonunu soruyosunuz. Yani sizle ne ilgisi var durumun, neden sorumluluk hissediyosunuz merak ediyorum. 200 küsür liralar hiç az bir miktar değil ve insan şüpheye düşüyor öneren kişinin falcıyla bi bağlantısı olup olmadığına.
Elif hanıma bir lafım yok bu arada bir çok falcıya göre iyiydi kendisi ama öyle isim verdi tak diye her şeyi döktü gibi bir durum da olmadı. Gelecek çıkarsa unutmayıp yazarım ama o zaman belli olur.
Kendinizi kötü hissetmeyin herkes kendi kararını kendi veriyor. Size yazıp numarayı aldı sonuçta insanlar, siz kimseyi bir şeye mecbur etmediniz. Dilerim beklediğiniz şekilde sonuçlanır :)Hanimefendi bilmeden konusmayin bu mesaji atan arkadas ozelden de bana yazmis. Sanki ben sorumluymusum gibi hissettim. cunku burda bu kadar insana telefon verdim, Her baktirana da rica ettim yorumlarinizi paylasin diye cunku saglikla ilgili cok onemli bir durumum var ve elif hanimin soylediginin cikmasini cok istiyorum. yaptiginiz itham cok ayip. Yardimci olmaya calisiyordum sadece. Lutfen bundan sonra kimse elif hanimi aramasin ozelden de bana numara vs sormasin. Hic bir sey sormayin yardimci olmayacagim kimseye. Insanlara iyilik olsun diye paylasmistim tecrubemi cok pisman oldum.
Memnun kaldın mı peki Elif Hanım’ın falından?Hayır ben de Elif’e baktırdım dün ben de bi an beni engelledi sandım çünkü resimi kaldırmış ama alakası yok yanlış anlaşılma olmasın diye yazmak istedim :) çok Tatlı biri kendisi
Bu arada Ayışığım hep olumsuz konuşuyor 95% , hatta olumsuz konuşup olumlu sonuçlanan fallarıda var . Ben o yüzden ona baktırmıyorum . Sevgi Dermanı hiç beğenmedim neden bu kadar puanı yüksek anlamadım çok pembeci enerjim tutmadı. Benim şahsi kendimin beğendiğim falcılar yanı durumu hislerimi bilebilen Melisa Donukuk , Beril Yavuz . Sezen Yıldızıda beğendim ama vadesi sanırım patlayacakBen baktırmıştım su an çoğunun ve sevgi hanımın dediği şekilde ilerlemiyor.
Ayışığına iki kere baktırdım bir ay arayla. Karşı tarafı benim tanıdığım kadar iyi anlattı. Tanıyor gibi anlattığı için sonucunun olumsuz olacağına da inandım artık.
Niye kendimize bunu yapıyoruz asla anlamıyorum. Umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir. Değer göreceğimiz insanlar tarafından seviliriz.
Güzel bir elişme olmuş, kalp sesini dinlemek her zaman en doğru yere yönlendirir. Doğum günün kutlu olsun bu aradaKızlar bugün doğum günüm ve eski erkek arkadaşım yazdı. Yaklaşık 3 saat konuştuk. Size yazmıştım kimlerin çıktığını yine bakarsınız. Bence biz barışırız bu sinyalleri aldım ama kısmet tabi.
Açıkçası Elif hanımın sosyal medyanı aç ki görsün demesiyle aramızdaki iletişim arttı. Birbirimize bu yolla küçük sinyaller gönderdik. Kimseyi yaftalamak doğru değil. bir sürü kişi fal gönderdi kendisine ve benim arkadaş çevremde de baktıranlar var. Benim baktırdığım en iyisi diyebilirim.
Binnaza gelecek olursak çok güvendiğim Şevdar patlamış oldu. Çünkü o şu an eski erkek arkadaşımın bana çok dolu olduğunu ve negatif olduğunu söylemişti. Şu an asla doğru zaman değil demişti. Hatta doğum gününü kutlama engeller sinirlenir demişti. Ben tam tersini yaptım ve sonuç çok çok farklı oldu. Bu sayede aramız düzelmeye başladı. Doğadan, Serkan Batu ve Engin Gümüş şu an mantıklı ilerliyor.
Aslında size demem o ki karşıdaki insanı en iyi siz tanıyorsunuz. Eğer içinizden geliyorsa beklemeyin yazın. Kendi fikirlerinizi yaşatın. Kimseyi dinlemeyin. Doğru zamanı en iyi siz bileceksiniz. O insanı siz biliyor siz tnaıyorsunuz. Karttan kahveden çok daha iyi biliyorsunuz.
Umarım her şey gönlümüzce olur. Daha Elif bile dahil uzun süre fal atmayacağım ama. Maddi manevi çok yoruldum bu süreçte. İrem Çerkez bana demişti ki su akar yolunu bulur. Gerçekten öyle akıştaki olaylara dahil olmak daha iyi :)
Sen değerlisin karşındakine bunu hissettir. Bunu yapmadığımız icin çareyi fallarda arıyoruz. Çok sevindim adına, çok güzel yaşların olsunKızlar bugün doğum günüm ve eski erkek arkadaşım yazdı. Yaklaşık 3 saat konuştuk. Size yazmıştım kimlerin çıktığını yine bakarsınız. Bence biz barışırız bu sinyalleri aldım ama kısmet tabi.
Açıkçası Elif hanımın sosyal medyanı aç ki görsün demesiyle aramızdaki iletişim arttı. Birbirimize bu yolla küçük sinyaller gönderdik. Kimseyi yaftalamak doğru değil. bir sürü kişi fal gönderdi kendisine ve benim arkadaş çevremde de baktıranlar var. Benim baktırdığım en iyisi diyebilirim.
Binnaza gelecek olursak çok güvendiğim Şevdar patlamış oldu. Çünkü o şu an eski erkek arkadaşımın bana çok dolu olduğunu ve negatif olduğunu söylemişti. Şu an asla doğru zaman değil demişti. Hatta doğum gününü kutlama engeller sinirlenir demişti. Ben tam tersini yaptım ve sonuç çok çok farklı oldu. Bu sayede aramız düzelmeye başladı. Doğadan, Serkan Batu ve Engin Gümüş şu an mantıklı ilerliyor.
Aslında size demem o ki karşıdaki insanı en iyi siz tanıyorsunuz. Eğer içinizden geliyorsa beklemeyin yazın. Kendi fikirlerinizi yaşatın. Kimseyi dinlemeyin. Doğru zamanı en iyi siz bileceksiniz. O insanı siz biliyor siz tnaıyorsunuz. Karttan kahveden çok daha iyi biliyorsunuz.
Umarım her şey gönlümüzce olur. Daha Elif bile dahil uzun süre fal atmayacağım ama. Maddi manevi çok yoruldum bu süreçte. İrem Çerkez bana demişti ki su akar yolunu bulur. Gerçekten öyle akıştaki olaylara dahil olmak daha iyi :)
Çok teşekkür ederim :) Tüm dileklerimizi yaşarız umarım senenin ikinci yarısındaSen değerlisin karşındakine bunu hissettir. Bunu yapmadığımız icin çareyi fallarda arıyoruz. Çok sevindim adına, çok güzel yaşların olsun
Canınızı hiç sıkmayın, herkes kendi iradesiyle para gönderiyor dolandırıca da çıkabilir yani bilmediğimiz kişiye para gönderiyoruz . Sizin yüzünüzden olan bisey değil. Canınızı sıkmayın lütfenInsanlari hemen yaftalamayin kadinin evi yurdu belli heaap nosu kendi hesap nosu, odemeyi alip bakmasa tamam da bu durumda ne oldugunu bilmiyoruz
Doğum günün kutlu olsun bymiss :)Çok teşekkür ederim :) Tüm dileklerimizi yaşarız umarım senenin ikinci yarısında
Tesekkur ederim tabii ki oyle. Insan birini onerince sorumluluk da duyuyor. Ben ilk gecen hafta baktirdim kendisine. Cok sasirip memnun kalinca buradaki arkadaslarla da paylasayim dedim. Cunku herkes bir sikintisi var ki onca para dokuyor bu ise. 5 yildir bu forumlara yazarim cogu kisiye de baktirdim eli yuzu duzgun birini bulmanin ne kadar zor oldugunu biliyorum. Kalkip o arkadas ozelden de beni engelledi diye bana yazinca yardimci olmak istedim elif hanima mesaj attim bir sorun mu oldu boyle yaziyor forumda diye. Kadincagiz da yok oyle bir sey kimseyi engellemedim deyince arkadasa yardimci olmak icin elif hanima iletmek adina telini ve ismini istedim. Amacim yardimci olmakti. Sonucta kadinlar kulubunden arayanlarin benim vasitamla oldugunu bildigi icin varsa bi yanlis anlasilmayi duzeltmek istedim. Keske hic karismasaydim. Sanki ben elif hanimla onceden anlasmaliymisim da cikar guduyormusum gibi cok ayip ve cirkin seyler yazilmis. Elif hanimla ilk kes gecen sali gorustum. Sahsen tanimam etmem. 2 kez fal baktirdim o kadar. Sadece cok begenince burda paylasmak icin izin aldim, kendisinin burdan musteriye de inanin ihtiyaci yok, zaten kendi epey fal musterisi var kendisinin tabiriyle. Ayrica dediginiz gibi ben kimseye baktirin diye baski da yapmadim, kendi tecrubemden yola cikarak yorumumu paylastim. Bana Yapilan itham cok kirici, temelsiz ve haksizcaydi. Bana da ders oldu ayrica. Iyilikten maraz hasil olur.Canınızı hiç sıkmayın, herkes kendi iradesiyle para gönderiyor dolandırıca da çıkabilir yani bilmediğimiz kişiye para gönderiyoruz . Sizin yüzünüzden olan bisey değil. Canınızı sıkmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?