baktirdim ama cok begenmedim acikcasi.Ben daha önce falbahcemde jasmin hanımdan bahsetmiştim baktıran oldu mu?
siz ya da elif hanım dolandırıcı vs olsa burada bir suru kisi elif hanım cok iyi baktırdım cok memnun kaldım vs yazmazdı. ustunuze alınmayın bence siz iyilik yaptınız aksi bir durum olsa bile siz nereden bilebilirdiniz kiMesajiniz icin tesekkur ederim. Ben alinmis olabilirim cunku kimsenin reklamiyla vs ugrasacak durumum yok. Kimseyi de koru korune savunmam ama bu forumda birisini onermek de tehlikeli bir durum. Elif hanimin bu forumdan ben bahsedene kadar haberi yoktu ama ben izin istedim paylasmak icin numarasini. Kendisinin buna da ihtiyaci yok ama ne bilim ben cok memnun kalinca burdaki arkadaslara faydasi olsun istedim cunku ben de sacma sapan insanlara cok paralar doktum. Ortada duzgun falci yok. Herkesin begendigi birini bulmak zaten imkansiz. Kendi adima elif hanimin falinin cikmasini umuyorum. Umarim sizlere de baktigi fallar cikar. Bence zaten baktirmak isteyenler beklesinler bakalim cikan fallar var mi? Iyi aksamlar
Valla bir çok nokta atışı oldu cidden bilemeyeceği şeyler. Bende de ama öyle takır takır isimler felan vermedi ama harfler :) onlarda uyuyor.Memnun kaldın mı peki Elif Hanım’ın falından?
İnşallah herkes sevildiği kişiyi sever o kadar önemli kiBen baktırmıştım su an çoğunun ve sevgi hanımın dediği şekilde ilerlemiyor.
Ayışığına iki kere baktırdım bir ay arayla. Karşı tarafı benim tanıdığım kadar iyi anlattı. Tanıyor gibi anlattığı için sonucunun olumsuz olacağına da inandım artık.
Niye kendimize bunu yapıyoruz asla anlamıyorum. Umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir. Değer göreceğimiz insanlar tarafından seviliriz.
Zişan size gelecekte çıktımı?Bende patır patır patladıda...Valla bir çok nokta atışı oldu cidden bilemeyeceği şeyler. Bende de ama öyle takır takır isimler felan vermedi ama harfler :) onlarda uyuyor.
Dediklerinin ilk vadesi Haziran o zaman belli olur çıkıp çıkmaMa potansiyeli var mı yok mu diye ama genel olarak memnun kaldım.
ve yazmışken şunuda belirtmeliyim, artık Binnaz benim için tamamen kapandı.Orda sevdiğim bir tek zişan vat. Paralel olarak astrocenter a danışmaya başladım ve İnan ki binnazun falcıları bunların yanında çok eksik kalıyor. Belki de tüm fallar sistem üzere olduğu için. Astro da kendileri açılım yapıyorlar her zaman veya su felan bakıyorlar.
binnaz aşırı para dökmüş biri olarak diyebilirim ki oraya zişan dışında tekrR gitmem..
Çıktığı oldu evet, hepsi değil tabi ama burda şunu da söylemem lazım. Gelecekle ilgili mesela diğer çok kaliteli bulduğum falcılar ile aynı şeyleri görür hatta güzel detaylıları ile beraber. Ve hepsi anda iyiken geleceği de benzer görüyorlarsa burda birşey vardır diyorum.Zişan size gelecekte çıktımı?Bende patır patır patladıda...
Yani haklısınız,fal enerji işi,bende Zişana totalde 4-5 defa baktırmıştım,çünkü bakımını o anda çok beğendim,anlık ve geçmiş,kişi analizleri çok iyiydi ama esas sorduğum kişiyle ilgili hiç bir dediği olmadı,ne vade,ne öngörü.Bana tek önceden görüp söylediği yeni birinin hoşlanacağı çevremde olacağıydı,ama sonra o yeni kişiyle tanışıp,onu sormak için attığımda yine gelecek çıkmadı.Ücreti de az buz değil,anda güzel geliyor ama dönüp baktığımda çok acıyorum verdiğim paraya..Gelecek çıkmadıktan sonra an ve geçmiş için 150 tl,max 15 dakikalık fal için çok yazıkÇıktığı oldu evet, hepsi değil tabi ama burda şunu da söylemem lazım. Gelecekle ilgili mesela diğer çok kaliteli bulduğum falcılar ile aynı şeyleri görür hatta güzel detaylıları ile beraber. Ve hepsi anda iyiken geleceği de benzer görüyorlarsa burda birşey vardır diyorum.
ben kendimce artık şunu anladım, enerji çok mühim bi mesele fallarda. Fallar çıkmayınca sadece falcı kötü veya başarısız olmuyor. Hatta ve hatta şunu farkettim. Çok fazla baktırmamak sanki daha iyi, bizler ona buna baktırıyoruz üst üste hep aynı konu sonra enerjiler karışıyor, iç dünyamız karışıyor, dolayısı ile düşüncelerimiz değişiyor ve bunlar hepsi birer etken. Tabi bunlar benim şahsi görüşüm. Benim en yakın arkadaşım mesela hep der, benim falcım Zişan diye. Ona ne diyorsa yüzde 90 çıkar. Hatta ilk falında 1 puan vermişti bu ne saçmalık asla çıkmaz bunlar bu salladı diye. Sonra falı çıkınca durum değişti tabi :)) Ama arkadaşım Artık sadece ona baktırır, üst üste atmaz,acaba bu yüzden mi demiyor değilim çünkü bende de vadeler arttıkça artıyor artık çıksın istiyorum :))
Diğer falcılar da aynısını öngördü mü yoksa tamamen zıt mıydı? Ben mesela durum analizini en iyi kim yapar ona da bakıyorum. Örnek veriyorum bir olay var 5 kişiye danıştım. 4 kişinin öngürüsü çıktı 1 çıkmadı. Ama sonradan öğreniyorum ki o öngörüsü çıkmayan aslında durumu ve arka planı en doğru analiz etmiş. Diğer 4 bunu görememişler ya da yanlış görmüşler. Buna da bakarım gerçekten. Ben mesela zişana bu aralar attığımda anı öğrenmek için atıyorum daha çok. Vadesi zaten var bunun bende farkındayım ama en azından durum analizi bana iyi geliyor o an :) ama elbette unutmamak lazım hiçkimse herşeyi yüzde yüz bilemez ve başkasına süper bakabilen bana hiç bakamayabilir. Veya bazısı aşkta süper ama iş konusunda tırt. Böyle böyle insan zamanla en doğru falcıyı buluyor :)Yani haklısınız,fal enerji işi,bende Zişana totalde 4-5 defa baktırmıştım,çünkü bakımını o anda çok beğendim,anlık ve geçmiş,kişi analizleri çok iyiydi ama esas sorduğum kişiyle ilgili hiç bir dediği olmadı,ne vade,ne öngörü.Bana tek önceden görüp söylediği yeni birinin hoşlanacağı çevremde olacağıydı,ama sonra o yeni kişiyle tanışıp,onu sormak için attığımda yine gelecek çıkmadı.Ücreti de az buz değil,anda güzel geliyor ama dönüp baktığımda çok acıyorum verdiğim paraya..Gelecek çıkmadıktan sonra an ve geçmiş için 150 tl,max 15 dakikalık fal için çok yazık
İyi değilFal alemde Nalan ablaya baktıran var mı ? Çıkıyor mu dedikleri ?
Evet yine emek vermeye çalışıyor diğer falcıların çoğuna göre,iyi niyetli ama işte iyi niyetli diye iyi falcı ve 150 tl hak ediyor diyemeyecegim çünkü geleceği bilemiyorsa iyi falcı değildir.Diğer falcılar da aynısını öngördü mü yoksa tamamen zıt mıydı? Ben mesela durum analizini en iyi kim yapar ona da bakıyorum. Örnek veriyorum bir olay var 5 kişiye danıştım. 4 kişinin öngürüsü çıktı 1 çıkmadı. Ama sonradan öğreniyorum ki o öngörüsü çıkmayan aslında durumu ve arka planı en doğru analiz etmiş. Diğer 4 bunu görememişler ya da yanlış görmüşler. Buna da bakarım gerçekten. Ben mesela zişana bu aralar attığımda anı öğrenmek için atıyorum daha çok. Vadesi zaten var bunun bende farkındayım ama en azından durum analizi bana iyi geliyor o an :) ama elbette unutmamak lazım hiçkimse herşeyi yüzde yüz bilemez ve başkasına süper bakabilen bana hiç bakamayabilir. Veya bazısı aşkta süper ama iş konusunda tırt. Böyle böyle insan zamanla en doğru falcıyı buluyor :)
fiyat konusunda kesinlikle katılıyorum Binnaz uçmuş gidiyor artık 300 lira bir sistem üzerinden çekilen kart falı için çok ayıp ve günah. Şimdi kiyas yapınca da, Zişan mesela anda bu kadar iyiken ve kendisi okadar üst üste açılım yaparken 150 alması, ama diğer yandan isim vermeyim hiçbir özel açılım yapmadan ve sadece sistemdeki kartları yorumlayarak 250-300 alırken bence Zişanın fiyatı yine makul. Bu yüzden zaten diyorum artık onun dışında hiçbir falcı beni binnaza götüremez. Günah ya
Bagdat caddesindeki sembol cafedeki serkan online bakmaya daha dogrusu telefonda bakmaya baslamis cafe acilana kadar. Symbol cafe instagram sayfaaindan randevu aliyorsunuz, serkanla baglantiya geciyorlar serkan ariyor sonra. Serkanin ongoruleri bende hep tutmustur kisa bakar ama. Aklinizda olsunÖnerebileceğiniz iyi dediğiniz biri var mı peki? Baya isim yazmışsınız da bir umut sorayım dedim
O zaman sizin belki enerjiniz çok tutmamış olabilir Zişan ile, biraz bekleyin isterseniz gidişata göre bi değerlendirme yapın hangi falcı doğru çıktı diye, onunla da devam ederseniz. Ben de mesela çok iyi hatırlıyorum seneler önce elfin çok övülüyordu ki anda da iyidi, ama gel gör ki hiçbir falı bana çıkmadı yani en ufak bir öngörüsünü bile yaşamadım. Artık bu yüzden ona gitmiyorum maalesef ama çikanları var belki benim enerjim ters işliyor :))Evet yine emek vermeye çalışıyor diğer falcıların çoğuna göre,iyi niyetli ama işte iyi niyetli diye iyi falcı ve 150 tl hak ediyor diyemeyecegim çünkü geleceği bilemiyorsa iyi falcı değildir.
Zişanın yorumu gibi yorumda bulunanlarda vardı ve karşıt görüşte olanlarda.Yeşil çingene,zümra,klotho,engin gümüş,serkan batu,alex,durak,mert göktürk aklıma gelen ve karşıt görüştekiler.Şah sultan,arnisa,elfin,tümay,irem çerkez,zeus,çağrı bilgin ise zişanla benzer öngörüde bulunanlarki patlamaya doğru gidiyor onlarda.Zişan,arnisa,şah sultanın verdikleri vade çoktan geçti,Zişanın söylediği pek çok detay ve vadede hiç olmadı.
Zişan konusun da aynı şekilde vadesi bende de geçti ama ben çok hisli olduğunu düşünüyorum hatta beni Binnaz da şaşırtan tek isimdir kendisi... enerji meselesi olabilir söylemediğim bir kaç detayı bana söylemişti net bir şekilde... mesela şevdar ise beni çok hüsrana uğratmıştı yani kredisi 2000 3000 değil 700 500 olabilir o performansa göre... tabi enerji meselesi o ayrı..O zaman sizin belki enerjiniz çok tutmamış olabilir Zişan ile, biraz bekleyin isterseniz gidişata göre bi değerlendirme yapın hangi falcı doğru çıktı diye, onunla da devam ederseniz. Ben de mesela çok iyi hatırlıyorum seneler önce elfin çok övülüyordu ki anda da iyidi, ama gel gör ki hiçbir falı bana çıkmadı yani en ufak bir öngörüsünü bile yaşamadım. Artık bu yüzden ona gitmiyorum maalesef ama çikanları var belki benim enerjim ters işliyor :))
Zişan konusun da aynı şekilde vadesi bende de geçti ama ben çok hisli olduğunu düşünüyorum hatta beni Binnaz da şaşırtan tek isimdir kendisi... enerji meselesi olabilir söylemediğim bir kaç detayı bana söylemişti net bir şekilde... mesela şevdar ise beni çok hüsrana uğratmıştı yani kredisi 2000 3000 değil 700 500 olabilir o performansa göre... tabi enerji meselesi o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?