- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
baskı sayısı yok canım.ben geçen yıl aldım.kitabın arasındaydı cd ve kitap jelatinliydi.
bende baktım benımde yok baskısı olsun sorun degıl canım kıtabı okusam yeter:0
Kızlar Ruhani yi denedinizmi?Tellwede dolanırken bi dikkatimi çektide.Krediside iyiymiş.Varmı memnun olanınız olmayanınız?
Defne babure baktıranlar neler dıyor begendınızmı
Tellwr topicinde ruhaninin reklami fln vardi
Palamutta memnun degidi diye hatirliyorum bir bak istersen alcazarcim
telwede medyum Emel'e baktıran oldumu arkadaşlar nasıl
Yani denenir bi kez .Ama tamamen geleceğe bağlı net yorumum.Çünkü bende geçmißi bilememişti.Benim ondan beklentim çok yüksekti ,belkide ondan tatmin olmadım.Hale ile bi gün arayla baktırdım ve bence Hale daha iyi.
Yok canım ya ona baktıran kadar crimsona baktırırım.Ruhani ninde hatırlı sayılır bi kredisi var .
Ben ona fal atmıştım.Daha önce Semele'ye verdiğim düşük puandan geri iade etmişti falımı.Bi havalardaydı o dönem şimdi yeryüzüne inmişse bakar belki.Ohh iyikide Semele ye düşük puan vermişim.Bu işten anlamayan yapmasın .Herkes ederi kadar.
he ben baktirdim da noldu evleniomus benim adam ole dedi.uzun uzun soru yazdim o da guzel bir roman fal atmis bana dinlesen marpleee diye sen aglarsin ahaha
canım konuyla ilgili pm attım.:)
alcanzar mesaj kutuna bisi attim dinleyiver
Ben ona fal atmıştım.Daha önce Semele'ye verdiğim düşük puandan geri iade etmişti falımı.Bi havalardaydı o dönem şimdi yeryüzüne inmişse bakar belki.Ohh iyikide Semele ye düşük puan vermişim.Bu işten anlamayan yapmasın .Herkes ederi kadar.
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım
Canım rica ederim ne demek
alcanzar dinledinmi???
Dinledim canım.Palamuta cevap yazdım özelden beş dakika dolmasını bekliyorum.Özelden yazıcam sana.
bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?