Binnaz Abla

Kızlar Ruhani yi denedinizmi?Tellwede dolanırken bi dikkatimi çektide.Krediside iyiymiş.Varmı memnun olanınız olmayanınız?

Defne babure baktıranlar neler dıyor begendınızmı

Yani denenir bi kez .Ama tamamen geleceğe bağlı net yorumum.Çünkü bende geçmißi bilememişti.Benim ondan beklentim çok yüksekti ,belkide ondan tatmin olmadım.Hale ile bi gün arayla baktırdım ve bence Hale daha iyi.

Tellwr topicinde ruhaninin reklami fln vardi
Palamutta memnun degidi diye hatirliyorum bir bak istersen alcazarcim

Yok canım ya ona baktıran kadar crimsona baktırırım.Ruhani ninde hatırlı sayılır bi kredisi var .

telwede medyum Emel'e baktıran oldumu arkadaşlar nasıl

Ben ona fal atmıştım.Daha önce Semele'ye verdiğim düşük puandan geri iade etmişti falımı.Bi havalardaydı o dönem şimdi yeryüzüne inmişse bakar belki.Ohh iyikide Semele ye düşük puan vermişim.Bu işten anlamayan yapmasın .Herkes ederi kadar.

he ben baktirdim da noldu evleniomus benim adam ole dedi.uzun uzun soru yazdim o da guzel bir roman fal atmis bana dinlesen marpleee diye sen aglarsin ahaha

alcanzar mesaj kutuna bisi attim dinleyiver

he ben baktirdim da noldu evleniomus benim adam ole dedi.uzun uzun soru yazdim o da guzel bir roman fal atmis bana dinlesen marpleee diye sen aglarsin ahaha

Yok canım bende de gećmiş sıfır.Özelde de yazdım sana.Zamanı gelmeden kimseye kötü falcı diyip hakkını yemek istemem ama yani bazen insanın böyle gözüne gözüne faldan anlamadıgı belli edildiği zaman da yorum yapmadan olmuyo.Bacım bana anı ve geçmişi bileninde geleceği çıkmıyo,bilmeyeninde çıkmıyo.Falcıları neye göre test edeceğimi şaşırdım.

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım

Gönderdim canım.Burdan şunuda ekliyim.Uslubu güzel ama ,olumsuzu nasıl söylemesi grrektiğini biliyo.Elinden geldiğince incitmeden ve senin duygularını önemseyerek yorumlamış.O yönüne saygı duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…