Numarasını özelden atabilir misin lütfen . Çok acil birde iyi bakıyor mu çıktı mı desikleriHayır ben de Elif’e baktırdım dün ben de bi an beni engelledi sandım çünkü resimi kaldırmış ama alakası yok yanlış anlaşılma olmasın diye yazmak istedim :) çok Tatlı biri kendisi
Ben size hak verdim, diğer sayfalarda aynı üye ısrarla baktıranlar yorum yapsın da demiş, ben o zamandan beri takip ediyorum bu durumu, çok merak ediyorsa özelden sorabilir nasıldı diye kendisi ile ilgili durum varsa hani öyle demiş de. İlla buradan yazın demek ne. Kızlar size de tavsiyem baktıranlar 3-4 ay beklesin. Burada siz şişiriyorsunuz herkes baktırıyor, siz patladı yazan kadar.Ya burda bi Buket vakası dönmüştü aynı bu şekilde o yüzden çok rahatsız oldum şimdi yazmak istedim. Ben de baktırdım Elif hanıma ama niye küçük bir sorun çıktı diye hemen mesaj atıp nolduğunu öğrenme gereği duydunuz ki.. burdan tanımadığınız insanların cep telefonunu soruyosunuz. Yani sizle ne ilgisi var durumun, neden sorumluluk hissediyosunuz merak ediyorum. 200 küsür liralar hiç az bir miktar değil ve insan şüpheye düşüyor öneren kişinin falcıyla bi bağlantısı olup olmadığına.
Elif hanıma bir lafım yok bu arada bir çok falcıya göre iyiydi kendisi ama öyle isim verdi tak diye her şeyi döktü gibi bir durum da olmadı. Gelecek çıkarsa unutmayıp yazarım ama o zaman belli olur.
Sizin isiniz gucunuz yok galiba satascak yer ariyorsunuz. Biz whitedahlia hanimla konuyu aramizda tatliya bagladik, yanlis anlasilma oldugunun da da hemfikir olduk. Burda benden 30 kisi en azindan telefon istedi, ben de her baktirandan mutlaka iyi kotu yorum yapmasini istedim ki art niyetli bir durum olsa biri cikip olumsuz yorum yapardi. Son olarak fallar cikana kadar bence baktirmayin hatta benden kimse numara da istemesin artik dedim. Isinize geldigi gibi carpitarak okumasaydiniz boyle anlamsiz bir yorum yapma ihtiyaci duymazsiniz. Tanimadiginiz insanlar hakkinda yorum yapmaktan ve satasmaktan vazgecin.Ben size hak verdim, diğer sayfalarda aynı üye ısrarla baktıranlar yorum yapsın da demiş, ben o zamandan beri takip ediyorum bu durumu, çok merak ediyorsa özelden sorabilir nasıldı diye kendisi ile ilgili durum varsa hani öyle demiş de. İlla buradan yazın demek ne. Kızlar size de tavsiyem baktıranlar 3-4 ay beklesin. Burada siz şişiriyorsunuz herkes baktırıyor, siz patladı yazan kadar.
Lütfen cevap vermeyin böyle kişilere canınızı sıkmayın, hepimiz biliyoruz neden baktıranlar mutlaka yazsın dediğinizi. Herkesin beyni var güvenmeyen tanımadığı birine 200 TL göndermesin zaten , mantıklı olan bu :) Fal baktırıyoruz deliler gibi medet umuyoruz tanımadığımız insanlardan . Ben her hafta binnazdayım o resmen resmî dolandırıcı . Dolandırılmak istemeyen faldan elini eteğini ceksin en temizi :)Sizin isiniz gucunuz yok galiba satascak yer ariyorsunuz. Biz whitedahlia hanimla konuyu aramizda tatliya bagladik, yanlis anlasilma oldugunun da da hemfikir olduk. Burda benden 30 kisi en azindan telefon istedi, ben de her baktirandan mutlaka iyi kotu yorum yapmasini istedim ki art niyetli bir durum olsa biri cikip olumsuz yorum yapardi. Son olarak fallar cikana kadar bence baktirmayin hatta benden kimse numara da istemesin artik dedim. Isinize geldigi gibi carpitarak okumasaydiniz boyle anlamsiz bir yorum yapma ihtiyaci duymazsiniz. Tanimadiginiz insanlar hakkinda yorum yapmaktan ve satasmaktan vazgecin.
Hayir durduk yere satasiyorlar. Siz bi falci bulsaniz memnun kalip ilk siz burdan paylassaniz siz de sorarsiniz. Yorum yapin demem de ne var ki...Bu cok insani bir sey.Lütfen cevap vermeyin böyle kişilere canınızı sıkmayın, hepimiz biliyoruz neden baktıranlar mutlaka yazsın dediğinizi. Herkesin beyni var güvenmeyen tanımadığı birine 200 TL göndermesin zaten , mantıklı olan bu :) Fal baktırıyoruz deliler gibi medet umuyoruz tanımadığımız insanlardan . Ben her hafta binnazdayım o resmen resmî dolandırıcı . Dolandırılmak istemeyen faldan elini eteğini ceksin en temizi :)
Eee bana ne sizin tatlıya bağlamanızdan? Ben kendi fikirlerimi yazıyorum, sizden izin alacak değilim bunun için. Çarpıttığım da yok. Siz kendi sağlık probleminizle ilgili falın çok çıkmasını istediğiniz için insanların falını merak edip baktıranlar yazsın demişsiniz güya. Ben sizin ısrarla o yorumunuzu gördüğüm için zaten bu olayı takipteydim, olay kendinizseniz numara verdiğiniz insanlara mesaj atıp da sorabilirsiniz de. Buraya yazınca sadece siz değil ki herkes görüyor ve ufacık iyi yorumda bile millet o falcıya çullanıyor. Yeni baktırmış birinin anında falı patlamayacağına göre nasıl kötü bir yorum yapabilir üyeler buraya? Zaten en kötü falcı bile 3-5 bir şey de tutturuyorken. Anı bilip bilmediği bile çoğunlukla gelecekte belli olurken. Niye böyle olsun ki bir sizin derdiniz için, kaç yıllık üyesiniz özel mesajların yerini biliyorsunuzdur öyle değil mi? Baktıranlar bekler 3-4 ay patlayıp patlamamasına göre yorumunu yapar, kimse de durduk yere o kadar para akıtmaz Buket olayında olduğu gibi. Tepki çekince dediniz, benim için o son mesajın bir önemi yok o yüzden. Vazgeçmeyeceğim fikirlerimi söylemekten, buyrun vazgeçirin.Sizin isiniz gucunuz yok galiba satascak yer ariyorsunuz. Biz whitedahlia hanimla konuyu aramizda tatliya bagladik, yanlis anlasilma oldugunun da da hemfikir olduk. Burda benden 30 kisi en azindan telefon istedi, ben de her baktirandan mutlaka iyi kotu yorum yapmasini istedim ki art niyetli bir durum olsa biri cikip olumsuz yorum yapardi. Son olarak fallar cikana kadar bence baktirmayin hatta benden kimse numara da istemesin artik dedim. Isinize geldigi gibi carpitarak okumasaydiniz boyle anlamsiz bir yorum yapma ihtiyaci duymazsiniz. Tanimadiginiz insanlar hakkinda yorum yapmaktan ve satasmaktan vazgecin.
Hayatimda boyle sacma bir yorum duymadim. Sorunuzun cevabini vereyim once elif hanimi tanimiyorum gecen hafta fal baktirdim ilk kez ama galiba siz buralarda bir falcinin adinin on plana cikmasindan rahatsizlik duyan birisiniz. Oyle gorunuyor. Herhalde ekmek kapisi olmus burasi birilerine. Milletin parasini nereye akitacagi dert olmus size baksaniza. Bugun biri binnazda su iyi diyor herkes ona cullaniyor,yorumlar havada ucusuyor, buna niye tepki vermiyorsunuz. 10 dklik fala 200 lira para veriyor insanlar. Eger sacmaliksa asil bu sacmalik, buna niye tepki vermiyorsunuz. Burda tonlarca isim dondu vaktiyle. En basitinden yigit firtinasi esmisti herkes herkese soruyordu burdan. Isteyen istedigine cullanir, size ne ki bundan.Sizinle de daha fazla muhatap olmayacagim. Sizin iyi niyetli oldugunuza da inanmiyorum. Isteyen elife baktirir istemeyen baktirmaz. Bana kalirsa baktirmasinlar da. Ayrica benden numara alip Her baktirana da soracagim merak ediyorum cunku. Ister ozelden sorarim ister burdan. Bu da sizi baglamaz.Insanlarin da sizin aklina ihtiyaci yok..daha fazla muhatap olmayacagim sizinle.Eee bana ne sizin tatlıya bağlamanızdan? Ben kendi fikirlerimi yazıyorum, sizden izin alacak değilim bunun için. Çarpıttığım da yok. Siz kendi sağlık probleminizle ilgili falın çok çıkmasını istediğiniz için insanların falını merak edip baktıranlar yazsın demişsiniz güya. Ben sizin ısrarla o yorumunuzu gördüğüm için zaten bu olayı takipteydim, olay kendinizseniz numara verdiğiniz insanlara mesaj atıp da sorabilirsiniz de. Buraya yazınca sadece siz değil ki herkes görüyor ve ufacık iyi yorumda bile millet o falcıya çullanıyor. Yeni baktırmış birinin anında falı patlamayacağına göre nasıl kötü bir yorum yapabilir üyeler buraya? Zaten en kötü falcı bile 3-5 bir şey de tutturuyorken. Anı bilip bilmediği bile çoğunlukla gelecekte belli olurken. Niye böyle olsun ki bir sizin derdiniz için, kaç yıllık üyesiniz özel mesajların yerini biliyorsunuzdur öyle değil mi? Baktıranlar bekler 3-4 ay patlayıp patlamamasına göre yorumunu yapar, kimse de durduk yere o kadar para akıtmaz Buket olayında olduğu gibi. Tepki çekince dediniz, benim için o son mesajın bir önemi yok o yüzden. Vazgeçmeyeceğim fikirlerimi söylemekten, buyrun vazgeçirin.
Kimse size dolandırıcı demiyor, falcıyı tanıyor olabilir mi demişler. Buket olayındaki gibi.
Topikte geçmişte ismimi aratın, doğa'dır zümra'dır, bilmem kimdir neler yazmışım görürsünüz. Fallar Binnazda 100 lira olduğu vakit burada kavga çıkardım ben, millet ama şu falcı şöyle iyi değer dedi diye. Benim bu topikte bir kere bile falcı övmüşlüğüm yoktur çünkü para ile fal baktırmaya karşıyım ve kimseye de baktırmıyorum diye elli kere yazdım, çok nadir yüz yüze 30 liralık baktırırım ankara'da senede 1-2 dir o da. Bunun sebeplerini vs de yine burada eski entrylerimde anlattım. Siz bu kadar madem hakimdiniz bu topiğe benim onca kavgama ve bunlara nasıl denk gelmediniz? Evet kimin nereye para akıtacağı dert bana peki bundan kime ne? Siz ister dikkate alın ister almayın, ister iyi niyetli diyin ister kötü niyetli. Bu konuda ve hatta istanbul falcıları topiğinde Jewels_ diye küçük bir aratma yapanlar zaten kimin ne olduğunu anlar. Evet beni bağlamıyor ki ben de beni bağlıyor demedim, davranışızın insanlarda yarattığı düşünceleri ifade etmesi de sizi bağlamaz. Siz bir davranışta bulunuyorsunuz ve bende de o sorular oluşuyor, bunları ifade ederim istediğim gibi. Siz kaale almıyor olabilirsiniz ama ben alanlar olacağını iyi biliyorum ve onlar için yazıyorum zaten.Hayatimda boyle sacma bir yorum duymadim. Sorunuzun cevabini vereyim once elif hanimi tanimiyorum gecen hafta fal baktirdim ilk kez ama galiba siz buralarda bir falcinin adinin on plana cikmasindan rahatsizlik duyan birisiniz. Oyle gorunuyor. Herhalde ekmek kapisi olmus burasi birilerine. Milletin parasini nereye akitacagi dert olmus size baksaniza. Bugun biri binnazda su iyi diyor herkes ona cullaniyor,yorumlar havada ucusuyor, buna niye tepki vermiyorsunuz. 10 dklik fala 200 lira para veriyor insanlar. Eger sacmaliksa asil bu sacmalik, buna niye tepki vermiyorsunuz. Burda tonlarca isim dondu vaktiyle. En basitinden yigit firtinasi esmisti herkes herkese soruyordu burdan. Isteyen istedigine cullanir, size ne ki bundan.Sizinle de daha fazla muhatap olmayacagim. Sizin iyi niyetli oldugunuza da inanmiyorum. Isteyen elife baktirir istemeyen baktirmaz. Bana kalirsa baktirmasinlar da. Ayrica benden numara alip Her baktirana da soracagim merak ediyorum cunku. Ister ozelden sorarim ister burdan. Bu da sizi baglamaz.Insanlarin da sizin aklina ihtiyaci yok..daha fazla muhatap olmayacagim sizinle.
Hanimefendi parayla fala karsiysaniz fal topiginde isiniz ne anlayamadim. Amaciniz trolluk mu yoksa caniniz sikildi kavga mi cikarmak istiyorsunuz? Parasiz bakan iyi bilen falci oneriniz varsa alalim degilse de yuksek amaciniz nedir? Insanlar bilmiyor mu parayla fal baktirmanin sacma oldugunu ama herkes bir umittir bir seylere sariliyor. Bu da o kisiyi ilgilendirir. Degerli vaktimi de kime neden satastiniz diye ayiramam, sizi de merak etmiyorum acikcasi.Foruma sizin kadar hakim degilim 2015 yilinda aktiftim, simdi de bir sorunum var o yuzden son zamanlarda bakiyorum. Buket olayi falan da bilmiyorum. Sizi kaale alanlar baktirmasin Lutfen hatta kimse baktirmasin elif hanima. Hayret bir sey ya. Zaten kazene az once mesaj attim mumkunse elif hanimla ilgili tum postlari kaldirsin.Topikte geçmişte ismimi aratın, doğa'dır zümra'dır, bilmem kimdir neler yazmışım görürsünüz. Fallar Binnazda 100 lira olduğu vakit burada kavga çıkardım ben, millet ama şu falcı şöyle iyi değer dedi diye. Benim bu topikte bir kere bile falcı övmüşlüğüm yoktur çünkü para ile fal baktırmaya karşıyım ve kimseye de baktırmıyorum diye elli kere yazdım, çok nadir yüz yüze 30 liralık baktırırım ankara'da senede 1-2 dir o da. Bunun sebeplerini vs de yine burada eski entrylerimde anlattım. Siz bu kadar madem hakimdiniz bu topiğe benim onca kavgama ve bunlara nasıl denk gelmediniz? Evet kimin nereye para akıtacağı dert bana peki bundan kime ne? Siz ister dikkate alın ister almayın, ister iyi niyetli diyin ister kötü niyetli. Bu konuda ve hatta istanbul falcıları topiğinde Jewels_ diye küçük bir aratma yapanlar zaten kimin ne olduğunu anlar. Evet beni bağlamıyor ki ben de beni bağlıyor demedim, davranışızın insanlarda yarattığı düşünceleri ifade etmesi de sizi bağlamaz. Siz bir davranışta bulunuyorsunuz ve bende de o sorular oluşuyor, bunları ifade ederim istediğim gibi. Siz kaale almıyor olabilirsiniz ama ben alanlar olacağını iyi biliyorum ve onlar için yazıyorum zaten.
Şu sizi bağlamaz diyip üstüne amaç sormak. Değerli vaktinizi benim amacımı öğrenmek için de ayırmasaydınız ya. :) Canım istiyor okuyorum bu kadar basit. Parasız fal bakan tanıdıklarım var, hatta bu sitede ama onlar karşılıklı fallaşıyor yani ben de onlara bakıyorum ve daha önce de bu topiklerde bir yerde yazdım parayla bakanlardan bin kat daha iyiler, daha çok tutturdular diye. Ne yazık ki yorumları kaldırmıyorlar.Hanimefendi parayla fala karsiysaniz fal topiginde isiniz ne anlayamadim. Amaciniz trolluk mu yoksa caniniz sikildi kavga mi cikarmak istiyorsunuz? Parasiz bakan iyi bilen falci oneriniz varsa alalim degilse de yuksek amaciniz nedir? Insanlar bilmiyor mu parayla fal baktirmanin sacma oldugunu ama herkes bir umittir bir seylere sariliyor. Bu da o kisiyi ilgilendirir. Degerli vaktimi de kime neden satastiniz diye ayiramam, sizi de merak etmiyorum acikcasi.Foruma sizin kadar hakim degilim 2015 yilinda aktiftim, simdi de bir sorunum var o yuzden son zamanlarda bakiyorum. Buket olayi falan da bilmiyorum. Sizi kaale alanlar baktirmasin Lutfen hatta kimse baktirmasin elif hanima. Hayret bir sey ya. Zaten kazene az once mesaj attim mumkunse elif hanimla ilgili tum postlari kaldirsin.
konu anlaşılmıştır:)). Size iyi akşamlarŞu sizi bağlamaz diyip üstüne amaç sormak. Değerli vaktinizi benim amacımı öğrenmek için de ayırmasaydınız ya. :) Canım istiyor okuyorum bu kadar basit. Parasız fal bakan tanıdıklarım var, hatta bu sitede ama onlar karşılıklı fallaşıyor yani ben de onlara bakıyorum ve daha önce de bu topiklerde bir yerde yazdım parayla bakanlardan bin kat daha iyiler, daha çok tutturdular diye. Ne yazık ki yorumları kaldırmıyorlar.
Evet anlamışsınızdır, hemen aşağıdan beni falcı diye şikayet edin. Size de iyi akşamlar.st
konu anlaşılmıştır:)). Size iyi akşamlar
Hayır u görüyorBinnaz - Serkan sizde de e ve r harfi görüyor mu devamlı ?
Serkan benim favorim ama harf konusunda takmıyorum zaten harflik durum yok ama orda yanılıyor olabilir ama diğer dediklerini yaşıyorumBinnaz - Serkan sizde de e ve r harfi görüyor mu devamlı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?