Binnaz Abla

Arkadaşlar hemen hemen herkese baktırdım binnazda burayı takip ediyorum ama sanem arslan,ezgi düşsel ve kerem bartu.bu üçünü merak ediyorum pek yorum bulamadım onlarla ilgili baktırıp memnun kalan var mı.

Ben de çok seviyorum tarzını ama inatla e ve r görmesi beni sinir ediyor yok öyle biri
Bende N ve A görmüş. Ağustos Eylülde tanışacakmışım ama ben artık geleceğe pek inanmam geçmişi anlığı bilirler ama gelecek pek çıkmaz . Bugüne kadar baktırdığım yaklaşık 50 faldan çıkan bir fal yok bende ufak tefek detaylar çıktı tek asıl konu çıkmadı. Bir kaç falcı Mayısta geçmişte kalan birisi iletişime geçecek dediler kimsede iletişime geçmedi.

Bir arkadaşım tavsiyem üzerine Şevdar Hanım'a baktırdı ben çok memnun kaldığım için.İlişki olacağını ama kısa süreceğini söylemiş kendisine.Şevdar Hanımın hiç neticede yanıldığı oldu mu size uzun vadeli,ciddiyete taşıyan var mı ilişkisini kısa sürecek demesine rağmen? Ya da uzun vadeli görüp kısa vadede ilişkisi biten oldu mu?

Serkan da demiş miydi sana mayısta iletişim var diye . Dediğin gibi 2-3 ay patlar bence ama bir kaç hafta içinde söyle olcak böyle olcak dedikleri çıktı bende hep

Aman allahim mayis haziran aylari icinde e ve r harfi olan bir beyle bir tanisiklik olacak ama sevgili olmayacaksiniz ne oldugu belli olmayan belli belirsiz bir yakinlasma olacak sonrasi olmayacak dendi size ne soylendi
Yaaaa deme Bana da söyle dedi tanıyorsun Veya tanımıyorsun emin değilim ama e ve r harfli biri sana yönelecek ama sen istemiceksin bir birlikteliğiniz olmıycak.

Hahaha cok güldüm bu yazdiklariniza. Bende sizin gibi fikrimi söyliyim bari. cok bos yapmissiniz, bayaa hemde. Bu topik falci önermek.. iyise övmek icin var.. buranin amaci bu yalniz bilginiz olsun. Baktirmaya karsiysaniz da burayi takip etmeniz de pek bi ilginc ve komik geldi bana...kimseye baktirmiyorum parayla baktirmaya karsiyim deyip senede 1-2 baktiriyorum demeniz gelip burda milette saldirmaniz durduk yere de ayri bi konu.. umarim yakin zamanda toparlarsiniz : )

Kizlar bu aradaa benim durum netlesdi diye baktirmiyorum uzun bi süredir de.. elif i de merak etmiyo degilimm.. takipdeyim bol boool yazinn

Melisa Asya ya fal baktıran oldu mu hiç,şayet baktirip ta fali çıkan olduysa cok mutlu olacağım

O site de Melisa Asya ya fal baktıran oldu mu,söyledikleri cikti mi , eğer bildi derseniz çok mutlu olucam

Yaaa bak şu Allah'ın işine ben hiç bilmiyordum bunları bak. Evet, iyiyse önerilir. Üstünden zaman geçer, falcı gerçekten bakabilmiş mi anlaşılır ve gelir buraya yazılır. Daha yeni baktırmışlar ve iyi mi kötü mü bakmış insanlar bilemezken buraya doğal olarak yorum yapamıyorken birisi illa da yorum yapın diye tutturunca değil. Buket de aynı mevzu döndü, illa da yorum yapın dediler gördük ne olduğunu. E gülün sizi tutan mı var? Buraya bir sürü kişi yazıyor artık baktırmıyorum ama alışkanlık oldu okuyorum diye. Onları da açıp açıp okuyup daha çok gülün, ilk defa buna şahit olduysanız bu topikte. Benim geçmişte de durduk yere sardıklarım oldu, şimdiye kadar hiç pişman olmadım dediklerimden, Allah şimdiden sonra da pişman etmez inşallah. 4-5 aya daha çok görürsünüz elif hanımı merak etmeyin, boool boool yorumlar havada uçuşur.

Ne buketmis arkadas...Burda herkes tuturuyor „x kisiye baktirdin mi, yorum yapin diye“ iste amac bu. Ilk defa da sahit olmadim, baya eski üyeyim. Evet cok kisi yaziyor artik baktirmiyorum burayi aliskanlikdan okiyorum diye, ben dahil. Meraktan... fakat gelip sizin gibi de sacma sapan konusup, millete satasmiyorum. Neyse : ) siz de gülün bol bol.. iyi gelir

Evet genelde "şu kişiye baktıran var mı, çıktı mı?" tarzı sorulur. O üyenin sorusu ile bu soru arasında dağlar kadar fark var. Eğer olmasa ben o soruyu soranlara da sararım öyle değil mi? 200-300 lira az para değil, insanlar da keyfinden buraya şu kişinin falı nasıl diye sormuyor, boşa o kadar para vermek istemedikleri için soruyorlar ve ona göre baktırıyorlar. Burada da çoğu kişi bunu biliyor ve baktırınca direkt yorum yapmıyor, çıkıp çıkmama durumuna göre yorumunu yapıyor insanlar, bu işte dayanışmadır. Ben de bunu gözeterim genelde. Siz müdahele etmeyebilirsiniz, ben ters bir şey görünce ediyorum. Teşekkür ederim, Allah daha çok güldürsün inşallah hepimizi.

Burada bir arkadaşımız B Babypink100 baktırdığı falın sağlamasını yapmak adına düşüncelerinizi paylaşır mısınız diye ricada bulunmuş ; kendisinden özelden numarayı alanlardan biri de benim imkanım yok su an baktırmak için neyse mevzu bu değil... Kendisi bana özelde de numarayı aldıktan sonra baktırınca yazar mısınız dedi. ama illa herkese açık olarak reklam odaklı orada paylaşın diye bir yeri işaret etmedi. baktırsaydım kendisine özelden yorumumu yapardım içinin rahat etmesi açısından. iyi niyeti hakkında şüphem yok.

Diğer arkadaşımız Jewels_ de geçmişten gelen forum tecrübesinden ötürü fikrini paylaşmış. kendisi su konuda haklı anda ve geçmişte iyi olan birinin gelecekteki durumları iyi analiz edip etmediği konusunda su an fikrimiz olamaz reklamının dönmesini istememiş şimdiden bu falcının. 200tlnin ciddi bir meblağ olduğunu ifade etmiş. bu da ayrıca iyi niyettir.
Fevriliğe lüzum görmüyorum. Okuduğum kısmı ile yorum yapıyroum bu arada.

Benim de söyleyeceklerim var: Herkes binnazda şevdar iyi dedi Zişan iyi dedi. ben de yorum yapmışımdır yaptım hatta . merak eden bakar eder sen de bunu demişsin der. eyvallah yani. neyse İkisine de baktırdım biri 150tl biri 200tl ve maksimum 15 dakika gelecek hakkında simdi hakkında yorum yapıyorlar. Yani birini överken başkasının da hakkına giriyoruz kısmen. Burada övüldüğü için ben de gidip kredi aldım. hakkıma girildi demem illa bu benim kendi iradem tabiki de.ama etkilenerek gidip kredi alıp baktırdım. azıcık düşünsem etsem normal koşullarda o paraları binnaz gibi bi oluşuma hayatta kaptırmam. Bir aydır fala para baymıyorum. sadece bedava promosyon fal ya da arkadasa falan gönderiyorum.Herkes bir arayış içinde zaten falın başka amacı yok bir şeye inanmayı seçiyoruz. gelecek merakı.

Bakın bütün dünya eve kapandı kaç aydır, insanlar hastalandı öldü işlerinden atılanlar oldu batan firmalar oldu şehirlerarası geçişler kapandı bilmem neler... maaşlarını alamayan zorunlu olarak ücretli izne çıkarılanlar... Hayatın bu kadar öngörülemez olduğunun örneği gözümüzün önünde. bilmem kaç tl ödedikten sonra , o falcılar bana diyecek ki seninki sana dönecek yok dönmeyecek şu olacak bu olacak. Korona olaylarından bir çok şeyim sekteye uğradı ayrılık sonrası bide iş sorunu çıktı üstüne bide eve hapsolduk. yani şimdi o kadın bana her şey haziranda düzelecek dese ben bunu ne kadar yerim durumlar böyleyken. yani psikolojim alt üst olduğundan ben de herkes gibi fala sardım bir ay bir buçuk ay ama şimdi ayıldım. Azıcık düşününce hak verirsiniz. Ben fala karşı değilim ama 100lerce lira veriyoruz.. 1000lerce lira ödeyenler varmış. Arkadaşlar valla sıkıntıları profesypnel yardımla daha iyi atlatırız. Bir sürü uygulamalar falcılar var. gelen kişinin buhranları var karşıda fal bakan da biliyor bunu zaten.soruları gönderiyoruz orda ilk izlenim oluşuyor ya pozitif basıp gönderecek ya da istediğimizi duyamayıp bunalımlara gireceğiz. iki türlüsü de çok etkiliyor psikolojik anlamda.

Bunu fal önerisi topici altında tartışmam biraz saçma olabilir şimdiden kusura bakmayın. kızanlar edenler de olacaktır. hissettiklerimi yazdım. Ben hayatımdaki sorunları kabul edip yolumu nasıl çizerim derdindeyim enerji ile telve ile seçtiğim kart ile olacak şey değil bunlar galiba. benim artık düşündüğüm inandığım bu. umarım bozmam da bu durumumu korurum... kendimi kurtarmak istiyorum çünkü artık. Manevi zarardayım bir de maddi ziyan eklemek istemiyorum. Bir çok kişinin görmezden geleceğini biliyorum bu yazdıklarımı. herkese sevgiler :) İnşallah gönlümüzce olur her şey

Hepimiz hayatımızdaki sıkıntılardan umut bulabilmek için fallara sardık. Çok haklısın kesinlikle eve hapsolmamız bizi fallara bağladı. Bana da birçok kişi barışacaksınız ve o sana yazacak demişti. Öyle dediklerinde sinirlenir olmuştum çünkü yazmıyordu hiç. Her gece yatağa ağlayarak girdiğimi bilirim, gözümü açar açmaz onun aklıma gelmesini bilirim. Hak ediyor mu bunları kesinlikle hayır.

Gel gelelim ne oldu evet yazdı. Saattlerce konuştuk, üzerine ben yazdım. Ama mesela dün hiç konuşmadık. Mesajlarında geleceğe yönelik o kadar umut var ki. Zaman geçirmek için bunları yapıyorsa beterlerini kendisi yaşasın ne diyeyim.

Son olarak geçen gün de dedim. Karşımızdaki insanı en iyi biz tanıyoruz. Falcılar, arkadaşlarımız vs. fikir verebilir ama bilemezler. Şimdi bana yaz diyen falcılar olsa derim ki hayır bu onu iter, üzerine düşülmez. Tanıyorum çünküü... Siz de içinizden geldiği gibi yaşayın bence. En doğruyu siz biliyorsunuz.

Siz hic yormayin kendinizi. Bosverin. Burada bana satasan hanima kalsa insanlar ani cok iyi bilen bir falciyi ovemez ve baskalarina soramaz. Elif hanima ilk ben baktirdim ve gelecekle ilgili baskalarina cikan seyleri oldugunu ve ani cok iyi bildigini soyledim. Bir suru kisi telefon istedi. Gelecekte soyledikleri cikiyor mu diye ozelden soranlar oldu. Ben de benim icin henuz vadesi var ama isterseniz bekleyin cikan fallar olursa baktirirsiniz, baktirirsaniz yazar misiniz dedim? Bunu yazdigim arkadaslar da bu foruma uye. Burda binlerce falcinin adi dondu kacinin dedikleri herkese cikti. Insanlar ani iyi biliyor diye bir umit baktiriyorlar. Ani bilmesi de cok onemli oyle olmasa bir suru insan burda onlarca kisiye baktirmazdi, sormazdi. Sevdardir zisandir yigitdir sayfalarca donmus, insanlar ani bilince paylasmis baskalarindan yorum istemis. Cunku herkes kendi fali ciksin ister. Eger sirf gelecekte cikip cikmayacagina gore yorum yapilacaksa bu forumda hic bir falcinin adinin bir daha zikredilmemesi lazim cunku benim bildigim su ana kadar herkese tutturan biri yok. O uyenin soyledigi bastan kendi icinde tutarsiz cunku bir falci herkese cikiyorsa forumda adi gecmeli gibi sacma bir onermeye cikiyor. Ama hala bir suru isim donuyor. Arkadas kendisi bir utopyaya inanmis cani da belli ki epey sikilmis.o yuzden yormayin kendinizi.

Bugun yeliz hanima baktiricam kismetse. Bir de astrocenterdaki uzay hanima baktiran oldu mu? Kendi sayfasindaki yorumlar cok iyi. Denemeyi dusunuyorum.

E zaten eskiden dönen pek çok insanın ismi şu an burada dönmüyor ki? Zikreden de az kişi oluyor, onlar da bana tuttu ama tutmayanı da çok diyorlar, öyle yönlendirmiyorlar. Yani olay herkese tutturanın ismi geçmesi değil burada, kimseyi şişirmemek ve insanların manevi çöküntüsüne bir de maddi çöküntü ekletmemek. Ben senelerdir burayı okurum. Burada bir sürü falcı balon gibi bir ara şişiyor, sonra arada geçiyor isimleri gelecek tutturamadıkları için. Anı iyi değerlendiren falcı arayan yüzde 10 dur, onlar da buraya kızlar benim anlık sıkıntım var geleceği bilmese de şu anı iyi bilen biri var mı der. Her falcı geçmiş ve anla ilgili 3-5 bir şey de tutturuyor keza çünkü genel olarak insanlar aynı sorunlarla gidiyor, onlar da olayı çözmüş durumda. Şevdar'dır, Zişan'dır, Tümay'dır daha yeni yeni dönüyor burada, gerisinin ismi yok zaten farkındaysanız. Geçen senelerin çok övülen isimleri eskisi gibi dönmüyor, sebebi de tam dediğiniz nokta. Hani siz eski üyesiniz ya benden iyi bilirsiniz bunları, tıpkı yönetimin yazılan mesajları siz isteseniz de silmeyeceğini bildiğiniz gibi. Ben mi tutarsızım yoksa siz mi? Hem diyorsunuz ki başkalarına çıktığını biliyorum yani zaten teyit etmişsiniz falcıyı kendi içinizde hem de hala burada güya falcıyı teyit amaçlı soruyorum diyorsunuz. Ee siz zaten bu konuyu arkadaşlarınız da baktırdığı için teyit etmişsiniz ve buraya da insanlar yararlansın diye gelip yazmışsınız ya. Yoksa teyitli değildi de insanlar baktırsın ben de anlamış olayım diye mi buraya yazdınız? Ee madem ben bir ütopyadayım ve yorulmaya gerek yok, ne mana başkasından alıntı yapıp da laf atmak, kendi düşüncenizle çelişmiyor mu davranışınız? Boşverin konuyu kapatın diyip hiç bana laf atmamış ve tekrar beni üstünüze çekmeyip yorulmamış olmaz mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…