- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
E zaten eskiden dönen pek çok insanın ismi şu an burada dönmüyor ki? Zikreden de az kişi oluyor, onlar da bana tuttu ama tutmayanı da çok diyorlar, öyle yönlendirmiyorlar. Yani olay herkese tutturanın ismi geçmesi değil burada, kimseyi şişirmemek ve insanların manevi çöküntüsüne bir de maddi çöküntü ekletmemek. Ben senelerdir burayı okurum. Burada bir sürü falcı balon gibi bir ara şişiyor, sonra arada geçiyor isimleri gelecek tutturamadıkları için. Anı iyi değerlendiren falcı arayan yüzde 10 dur, onlar da buraya kızlar benim anlık sıkıntım var geleceği bilmese de şu anı iyi bilen biri var mı der. Her falcı geçmiş ve anla ilgili 3-5 bir şey de tutturuyor keza çünkü genel olarak insanlar aynı sorunlarla gidiyor, onlar da olayı çözmüş durumda. Şevdar'dır, Zişan'dır, Tümay'dır daha yeni yeni dönüyor burada, gerisinin ismi yok zaten farkındaysanız. Geçen senelerin çok övülen isimleri eskisi gibi dönmüyor, sebebi de tam dediğiniz nokta. Hani siz eski üyesiniz ya benden iyi bilirsiniz bunları, tıpkı yönetimin yazılan mesajları siz isteseniz de silmeyeceğini bildiğiniz gibi. Ben mi tutarsızım yoksa siz mi? Hem diyorsunuz ki başkalarına çıktığını biliyorum yani zaten teyit etmişsiniz falcıyı kendi içinizde hem de hala burada güya falcıyı teyit amaçlı soruyorum diyorsunuz. Ee siz zaten bu konuyu arkadaşlarınız da baktırdığı için teyit etmişsiniz ve buraya da insanlar yararlansın diye gelip yazmışsınız ya. Yoksa teyitli değildi de insanlar baktırsın ben de anlamış olayım diye mi buraya yazdınız? Ee madem ben bir ütopyadayım ve yorulmaya gerek yok, ne mana başkasından alıntı yapıp da laf atmak, kendi düşüncenizle çelişmiyor mu davranışınız? Boşverin konuyu kapatın diyip hiç bana laf atmamış ve tekrar beni üstünüze çekmeyip yorulmamış olmaz mıydınız?
bundan boyle inadina elif hanimi yazicam:) En ufak bir sey ciksin ya da ciktigini duyayim yazicam. Baska falciyi begeneyim onu da yazicam herkese sorucam buralarda. Ozellikle de forumdan sorucam. Sen de istedigin kadar konus. Oldu mu simdi? Kib bye..E zaten eskiden dönen pek çok insanın ismi şu an burada dönmüyor ki? Zikreden de az kişi oluyor, onlar da bana tuttu ama tutmayanı da çok diyorlar, öyle yönlendirmiyorlar. Yani olay herkese tutturanın ismi geçmesi değil burada, kimseyi şişirmemek ve insanların manevi çöküntüsüne bir de maddi çöküntü ekletmemek. Ben senelerdir burayı okurum. Burada bir sürü falcı balon gibi bir ara şişiyor, sonra arada geçiyor isimleri gelecek tutturamadıkları için. Anı iyi değerlendiren falcı arayan yüzde 10 dur, onlar da buraya kızlar benim anlık sıkıntım var geleceği bilmese de şu anı iyi bilen biri var mı der. Her falcı geçmiş ve anla ilgili 3-5 bir şey de tutturuyor keza çünkü genel olarak insanlar aynı sorunlarla gidiyor, onlar da olayı çözmüş durumda. Şevdar'dır, Zişan'dır, Tümay'dır daha yeni yeni dönüyor burada, gerisinin ismi yok zaten farkındaysanız. Geçen senelerin çok övülen isimleri eskisi gibi dönmüyor, sebebi de tam dediğiniz nokta. Hani siz eski üyesiniz ya benden iyi bilirsiniz bunları, tıpkı yönetimin yazılan mesajları siz isteseniz de silmeyeceğini bildiğiniz gibi. Ben mi tutarsızım yoksa siz mi? Hem diyorsunuz ki başkalarına çıktığını biliyorum yani zaten teyit etmişsiniz falcıyı kendi içinizde hem de hala burada güya falcıyı teyit amaçlı soruyorum diyorsunuz. Ee siz zaten bu konuyu arkadaşlarınız da baktırdığı için teyit etmişsiniz ve buraya da insanlar yararlansın diye gelip yazmışsınız ya. Yoksa teyitli değildi de insanlar baktırsın ben de anlamış olayım diye mi buraya yazdınız? Ee madem ben bir ütopyadayım ve yorulmaya gerek yok, ne mana başkasından alıntı yapıp da laf atmak, kendi düşüncenizle çelişmiyor mu davranışınız? Boşverin konuyu kapatın diyip hiç bana laf atmamış ve tekrar beni üstünüze çekmeyip yorulmamış olmaz mıydınız?
Olur, bana uyar. :) siz de.bundan boyle inadina elif hanimi yazicam:) En ufak bir sey ciksin ya da ciktigini duyayim yazicam. Baska falciyi begeneyim onu da yazicam herkese sorucam buralarda. Ozellikle de forumdan sorucam. Sen de istedigin kadar konus. Oldu mu simdi? Kib bye..
Bunların hepsine cevap verdim oysaki? Olay herkese çıkması değil dedim. Insanlar baktırıp burada yorum yapmıyorsa ille de yorum yapın denmesi olayı. O üye defalarca aldınız, baktırdınız, yorum yapın diye yazdı. Bunun aynısını başka bir topikte yaptılar. Siz baktırmışsınız ve gelip yorum yapınca size bir şey diyen oldu mu? Ya da daha önceki sayfalarda yorum yapanlar var kim onlara ne dedi, niye Elif'in falını yorumladın diyen mi oldu? Bu üye ısrarla yorum istediği için ben de bekleyip yorum yapın dedim, bunun aynısı başka yerde yaşandığı için. Yoksa gönlünden geldiği için yorum yapmak isteyen yapsın, yapmasın diyen yok ama yapmak istemiyorlarsa da zorlayamazsınız, bunun ucu başka yere gidiyor.Burada ki tartışmayı anlayamadım ve çok gereksiz buluyorum. Hepimiz biliyoruz ki bi falcı birine çok iyidir, birinde ortadır diğerine hiç çıkmaz.
önünü baktırmadan da kimse bilemez. Belki bende bir falcı çok iyidirben överim ama size çıkmaz. Belkş siz översiniz ben denerim ama bende felaket olur. En azından insan denemiş oluyor. Ve kimse kimseye git baktır diye de baskı yapacak değil. Hepimiz buraya aynı dert için geliyoruz, geleçekten bi umut haber istiyoruz. Bu durumda baktıran ve Elif’i burada paylaşan kişinin baktıranlar bana yazabilir mi demesi ve memnun kaldınız ki bildi mi diye sorması çok normal geliyor bana. Ben de Elif’e baktırdım ve bende merak ediyorum diğerlerinde nasıldı diye. Çünkü bende bi umut dediklerinin çıkmasını isteyenlerdenim.
Valla bide gerçekçi olalım. Sadece falları çıkanların isimleri paylaşılsa burda acaba kaç isim döner burada? Ki yineliyorum, burada örneğin Elif’in falı herkese çıksa bile bende yinede çıkmayabilir.
Böyle polemikler çok gereksiz özellikle hepimizin zaten dünyaca gergin olduğumuz Bu dönemde..
Elif hanımı ilk bulup burada paylaşan o olduğu için olabilir. Ben bşr falcı bulsam bana çok iyi baksa önersem ve bana 30 kişi numara sorsa bende sorarım baktıranlar nasıldı diye, hem teyit için hemde az bi para değil, insan ister istemez iyi olmazsa kendisini kötü hissedebilir. Burda pek bi anormallik yok benceBunların hepsine cevap verdim oysaki? Olay herkese çıkması değil dedim. Insanlar baktırıp burada yorum yapmıyorsa ille de yorum yapın denmesi olayı. O üye defalarca aldınız, baktırdınız, yorum yapın diye yazdı. Bunun aynısını başka bir topikte yaptılar. Siz baktırmışsınız ve gelip yorum yapınca size bir şey diyen oldu mu? Ya da daha önceki sayfalarda yorum yapanlar var kim onlara ne dedi, niye Elif'in falını yorumladın diyen mi oldu? Bu üye ısrarla yorum istediği için ben de bekleyip yorum yapın dedim, bunun aynısı başka yerde yaşandığı için. Yoksa gönlünden geldiği için yorum yapmak isteyen yapsın, yapmasın diyen yok ama yapmak istemiyorlarsa da zorlayamazsınız, bunun ucu başka yere gidiyor.
Oradaki arkadaşlar da ilk öyle dedi, ben getirdiğim için sorumlu hissedip savunuyorum, soruyorum vs ama sonra şey de dediler, falcı çok ısrar etmiş onlara o yüzden öyle yazmışlar hep. Numara verirken baktırdıktan sonra bana mesaj atabilir misiniz de diyebilirdi eğer para için vicdan yapıyorsa ki ben öyle olduğunu düşünmüyorum ve kendisi de öyle bir şey demedi. Ilk yorumlarında bu falcı arkadaş çevreme çıktı, bana da anı bildi, siz de böyle falcı arıyorsunuz iyilik olsun vs diye geldi keza, neyi teyit edecek ki buradan? Kusura bakmayın bende oturmuyor bu durum, sizde oturuyor olabilir. Dediğim gibi baktırınca içinden gelip yazmak isteyen yazabilir, buradakilere yarar amaçlı zaten öyle durumda kim ne diyebilir? Ya da mesela siz baktıran var mı deseydiniz mesela gözüme batmazdınız benim çünkü sizin çevrenizde baktıran yok, mecburen burada baktıranlardan teyit almak isteyecesiniz.Elif hanımı ilk bulup burada paylaşan o olduğu için olabilir. Ben bşr falcı bulsam bana çok iyi baksa önersem ve bana 30 kişi numara sorsa bende sorarım baktıranlar nasıldı diye, hem teyit için hemde az bi para değil, insan ister istemez iyi olmazsa kendisini kötü hissedebilir. Burda pek bi anormallik yok bence
canim bos ver muhatap olma. Kendisinin cok iyi bir ruh hali olduguna inanmiyorum. Artik ne yasamissa benim falciyla baglantili oldugumu kendince ispatlamaya calisiyor. Beni bilen biliyor yillardir foruma yazarim. Benim elif hanimla baglantim yok ama oldugunu dusunen varsa da lutfen baktirmasin. Bu uyenin mesajlarini da blokladim gormuyorum artik. Kendi kendine yazsin dursun.Elif hanımı ilk bulup burada paylaşan o olduğu için olabilir. Ben bşr falcı bulsam bana çok iyi baksa önersem ve bana 30 kişi numara sorsa bende sorarım baktıranlar nasıldı diye, hem teyit için hemde az bi para değil, insan ister istemez iyi olmazsa kendisini kötü hissedebilir. Burda pek bi anormallik yok bence
Ben 5 defa filan baktırdım. İlk 4 güzeldi de sonuncusu biraz fostuSerkan bide bana Mayıs ayında Ü harfli geçmişte kalan biri iletişime geçecek dedi. Öyle bir şey olmadı
%50 'den fazla indirim beklemiyorum. Zaten hicbirşey beklemiyorum artık fal sitelerinden. Baktirmiyorum da kredi de satın almıyorum.kafam rahat.burada adı geçen çoğu falcinin 150 TL den aşağı olmayacağını düşünürsek ben kendime ödüller veriyorum o paralara. Bir gün çiçek alıyorum,bir gün başka dekoratif birşey, bugün örneğin sokak hayvanlarına mama aldım. Hiç olmazsa param boşa gitmiyor, bu enayilik hissi ve üstüne üstlük huzursuz eden yorumcularin uzağında olmak gerçekten çok iyi.insallah herkes kurtulur.bayram güzel gelsin.
evet bende sordum hatta falda aynı yazım dılı yesıl cıngeneyle baglantınız varmı dedım, yok demıs... sonra seslı actı, seslı fal ıstedım kadın baya, yesılcıngene erkek dıye bılıyorum.. anlamadım valla bende.. cok dogru nokta atısları oldu bende karsı tarafla ılgılı, gelecekle ılgılı vadesı var ne olur bılemem :)Ayın 6 sında Deniz Sonaya baktırmıştım. Baya uzun detaylı yazılı gödnermişti... 14 gün vade verdi ve patladı az önce fark ettim... Yalnız bir dikkati mi çeken daha oldu, yeşilçingene nin fallarının aynısı giriş gelişme ve sonuç yazıda neredeyse aynı bakım şekli yani.
%50 'den fazla indirim beklemiyorum. Zaten hicbirşey beklemiyorum artık fal sitelerinden. Baktirmiyorum da kredi de satın almıyorum.kafam rahat.burada adı geçen çoğu falcinin 150 TL den aşağı olmayacağını düşünürsek ben kendime ödüller veriyorum o paralara. Bir gün çiçek alıyorum,bir gün başka dekoratif birşey, bugün örneğin sokak hayvanlarına mama aldım. Hiç olmazsa param boşa gitmiyor, bu enayilik hissi ve üstüne üstlük huzursuz eden yorumcularin uzağında olmak gerçekten çok iyi.insallah herkes kurtulur.bayram güzel gelsin.
Arkadaş geçmişle ilgili çok iyi bildi,ama gelecekle ilgili vade vermedi,2022 ye evlilik öngördü demiş,ben ona istinaden yorumda bulundum
Rica etsem bende alabilir miyimelif hanımın numarasını alabilir miyim bende, çok teşekkürller destegınız ıcın..
bende yok baktırmadımelif hanımın numarasını alabilir miyim bende, çok teşekkürller destegınız ıcın..
Deniz sonaya bende baktırdım . Harf verdi a e r l n . İsim soy isim 3 harf tutuyor . Rastlantı mı bilmiyorum ama dedikleri de tuttu.evet bende sordum hatta falda aynı yazım dılı yesıl cıngeneyle baglantınız varmı dedım, yok demıs... sonra seslı actı, seslı fal ıstedım kadın baya, yesılcıngene erkek dıye bılıyorum.. anlamadım valla bende.. cok dogru nokta atısları oldu bende karsı tarafla ılgılı, gelecekle ılgılı vadesı var ne olur bılemem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?