Binnaz Abla

Yeşilcingene nerede ve ücreti ne kadar , ne kadAr süre içinde yorumluyor ? Bir de memnun kaldınız mj :)

Ben demiştim baktırma diye Boş ver o hep olumsuz . Duygu Auraya baktırdın mı ?

Fal evi uygulamasında birkaç iyi yorumcu gördüm baktırıcam şimdi. Daha sonra sizle de paylaşırım güzel olup olmadığını. baktıran oldu mu o uygulamadan

Kızlar Zişan Işık erkek arkadaşının ailesinden bir erkekle ilgili sorun yaşanacak inşALLAH sağlık sorunu degildir demişdi,dayı ola bilir abi ola bilir demişti, 1 hafta önce dayisinin kanserden hastaneye yatirildigini hatta spn günlerini oldugunu söylemiş doktorlar, esas konu çıkmadı ama böyle bi detay çıktı mesela

Ben dün mısırlıya baktırdım. Ben neden bu kadar abartıldığı asla anlamadım. Mesela erkek arkadaşımın tipik özellerini bildi, ondan önceki ilişkilerimi bildi ama sürekli bana soru sordu ve kendimi kapattığımı hiçbir şey anlatmadığımı söylediği için açılımda sorun yaşadığını filan söyledi. telefonda baktırdım. Ben sürekli anlatacaksam ne anlamı kalıyor ki. 10 dk 60 TL zaten. Hiçbir soruma cevabımı da alamadım. daha uzun bir paket al filan dedi. Bana biraz değişik geldi. Zaten zaman kısıtlı sen anlatacaksın. Ben eski erkek arkadaşımı anlatacaksam sana ne anlamı kalıyor. Vade filan da veremeden telefon pat diye kapandı. Kısacası asla aradığımı bulamadım.

Evet işte Zişanla ilgili sorunda bu..Asıl konu,vade asla çıkmıyor hatta tersi çıkıyor ama böyle önceden bilmenin insana hiçbirşey katmadığı konularda tek tük tutturuyor şimdi sana ne getirisi oldu bu bilginin? 150 tl ye değermi

Mısırlı talia,Zişan benim kara liste falcılarım..Dünya kadar param gitti çünkü bunlara ama elde var sıfır..Hiçbirşey dedikleri gibi gitmedi,sadece kısa süreli hayaller sattılar..Burda her isimleri geçtiğinde bunları yazacağımki insanlar kanıp benim gibi para dökmesin bunlara

Peki sizin memnun kaldığınız falcılar var mı ?

Canım dolandırıcının teki o mısırlı,ben buradada daha önce çok yazdım,dışardan numarasını verip fahiş fiyata bakmaya falan çalışıyor..Kendini süper falcı havalarına sokuyor öyle sanıyor ama dedikleri çok kısa dönem için eh..50 tl den fazla etmez onun falı..

Ben sesli açmasını bekliyorum ama vazgeçmeye başladım iyi değil diyorlar

Ben ona hic telefonda baktırmadım, sesli falında Tarot denemeni tavsiye ederim ama kısa vade veriyor uzun vade vermez, anlık ve kısa vadede ben memnunum cıkıyor soyledikleri.

Kızlar zümra online olmuyo bilginiz var mı
tam karar verdim ilk defa onabaktırcam diye bu seferde online olmayacağı tuttu

elif hanımın numarasını alabilir miyim bende, çok teşekkürller destegınız ıcın..
Elif hanımı ilk öneren benim burda ama bence bekleyin cıkan fallar var mı? Bir üyeden duydugum bir şey cok hosuma gitmedi, biraz çelişmiş kendisiyle. Huzursuzlandım açıkçası. Çıkan falları olursa Ondan sonra baktırırsınız naçizane önerim

Kızlar merhaba Yine psikolojim çöktü... Mert Göktürk ve Ares Levi anı bilen kişiyi analiz eden hangisi daha tutarlı? Deneyimi olan yazabilir mi lütfen? Ben artık emin oldum geleceği bilen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…