Bilge ozdogru ben de hep cikar. Onu denedin mi?Kızlar merhabaYine psikolojim çöktü... Mert Göktürk ve Ares Levi anı bilen kişiyi analiz eden hangisi daha tutarlı? Deneyimi olan yazabilir mi lütfen? Ben artık emin oldum geleceği bilen yok
Zaten çok kötüydüm bugun sabahtan beri ağlıyorum falda fal olsaBen demiştim baktırma diyeBoş ver o hep olumsuz . Duygu Auraya baktırdın mı ?
Ben ona hic telefonda baktırmadım, sesli falında Tarot denemeni tavsiye ederim ama kısa vade veriyor uzun vade vermez, anlık ve kısa vadede ben memnunum cıkıyor soyledikleri.
Ares Levi anlık iyi oldugunu dusunmustum ama o zaman ona sordugum bir seye yok demisti, daha sonra oldugunu ogrenince bir daha ona baktırmadım.Kızlar merhabaYine psikolojim çöktü... Mert Göktürk ve Ares Levi anı bilen kişiyi analiz eden hangisi daha tutarlı? Deneyimi olan yazabilir mi lütfen? Ben artık emin oldum geleceği bilen yok
Kızlar merhabaYine psikolojim çöktü... Mert Göktürk ve Ares Levi anı bilen kişiyi analiz eden hangisi daha tutarlı? Deneyimi olan yazabilir mi lütfen? Ben artık emin oldum geleceği bilen yok
ben 1 kez baktırdım cok belırsızdı net degıldı, soyledıklerıde cıkmadı, sen bılırsın tabı canım.Kızlar nakta konusu tam nedir iyi mi kötü mü baktıran var mı şimdi yazdım ona baktırsam mı diyorum ayısıgı fiyaskosundan sonra enerjimi toplamam lazım
Nakta enerjini toplamaz bence daha cok agırlık bile verebilir falı.Kızlar nakta konusu tam nedir iyi mi kötü mü baktıran var mı şimdi yazdım ona baktırsam mı diyorum ayısıgı fiyaskosundan sonra enerjimi toplamam lazım
En iyisini yapıyorsunuz . Baktırmamak en doğrusu. Çıkan fal yok. Anlık kim iyi bilemiyorum çünkü karşı tarafın hislerini bilmiyorum. İşte en iyilerin fallarını dikkate alıyorum : Melisa Şevdar Seruven gibiKızlar, iyi akşamlar diliyorum. Malum çoğumuzun falları çıkmıyor, patlıyor, çıkanlar da var elbet ama fallarla ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi, fal baktırınca sanki çıkmıyor?? Yani bana öyle geliyor ki, baktırınca enerjilere müdehale mi ediyoruz, öğrenmememiz gereken bir şeyler mi öğreniyoruz bilmiyorum ama o adım gelmiyor baktırdıkça, vade öteleniyor. Hatta ben baktırdığımda olacak denilen şeyin tam tersini yaşamıştım, 0 kavga konuşma olmasına rağmen unfollow yemiştim. Yani benim olumsuz yaptığım bir şey de yoktu. Sanki bilmiyorum, biz değiştiriyoruz bir şeyleri gibi.
burada bir arkadaş yazmıştı, unuttum şimdi adını ama eskiden tek tük bir kişi için baktırırmış, sonra aklından çıkmış bir süre dal bastırdıktan sonra hiç ellememiş, ve beklediği kişi yazmış. Üstelik : hep aklımdaydı aslında ama bir türlü fırsat olmadı sanki, bende anlayamadım”
O nedenle benim kafam allak bullak oldu. 1,5 aydır baktırmıyorum ben de aklıma bunlar geldiğinden beri.
Bir çoğumuz anne adı doğum tarihi filan vermiyor elbette bu yıldızname değil ama isim veriyoruz ve bence isim zaten enerjinin kendisini oluşturuyor, üstelik gelecek tutmasa bende hep karakter tespitleri doğru oldu, yani hissediyorlar bir şekilde.
Ben mesela eski ilişkimin benim düşüncelerimi öğrenmesini istemezdim.. bilemedim. Benim gibi düşünen var mı acaba ?
Ayyy o zaman koşarak uzaklaşıyorumNakta enerjini toplamaz bence daha cok agırlık bile verebilir falı.
Bu saydığın 3 isim de patladı. Melisa sadece iş konusunu bildi.En iyisini yapıyorsunuz . Baktırmamak en doğrusu. Çıkan fal yok. Anlık kim iyi bilemiyorum çünkü karşı tarafın hislerini bilmiyorum. İşte en iyilerin fallarını dikkate alıyorum : Melisa Şevdar Seruven gibi
Bence de moralin bozukken naktaya baktırma :)Ayyy o zaman koşarak uzaklaşıyorum
Peki patlamayan var mı ?Bu saydığın 3 isim de patladı. Melisa sadece iş konusunu bildi.
Daha önce buraya yazmıştım uyumsuz ve elifsucanın ilk falları iyiydi. Sonrakiler çıkmadı.Peki patlamayan var mı ?
ilk falımda bana bildi gibi gelmişti iste bu adam Şubat ayında değişiyor , peşinden ayrılmıcak. Soka gireceksin görmediğin ilgiyi görceksin filan..Bir hafta sonra tekrar Baktırdım seni kullanıyor olmıcak yoluna bakacaksın dedi. Üç Yıldız verdim ve yoruma 1 hafta arayla çok farklı şeyler söylediniz yazdım. İndirime girdiği bir zaman tekrar baktırmak istediğimde beni reddettiBinnazdaki Nil gunes hakkinda ne dusunuyorsunuz? Cikar mi fallari? Enerjisi cok dusuk geldi bana
binnaza yaşadığım ayrılık sonrası 3 ayda 10.000 tl üstü para dökmüş biri olarak ikiside değil bence , hele mert gokturk hıc degıl... ares daha iyi analiz eder anı...
anda en iyi doğa ama bence...olumsuzda olsa söyler..
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?