- 11 Nisan 2020
- 121
- 88
- 18
- 25
aynı durumdayım.. memnun kaldığınız bir isim oldu mu?
Evet dediğinin doğru olduğunu düşünüyorum ama işlerin yolunda gitmemesinde bence falcıya isim vermenin vs yani falcının pek etkisi yok.Biliyorsunuz çekim yasası diye birşey var,yani düşüncelerin ve hislerinle aslında hayatını kendin şekillendiriyorsun.Biriyle düzelecekmi düzelmeyecekmi veya birşey olacakmı olmayacakmı diye sürekli kafaya takıp falcılara danıştıkça,enerji olarak kendini aşağı çekmiş oluyorsun ve en olumlu gidecek durumda bile birine bunu sormak, desperate bir moda cekiyor insanı.Yani mesela sen peşinden koşulacak bir kadınsan zaten bunu hiç dert etmemen lazım değilmi?Başka şeylerle uğraşır takılmazsın bile,ama gidipte falcıya böyle olacakmı vs gibi sorduğunda aslında olmama ihtimalini de düşünmeye ve korkmaya başlıyorsun,kendi özgür iradeni bir başkasına teslim etmiş oluyorsun ve aynı zamanda kendini aşağı,uğruna fal baktırdığın adamı yukarı taşımış oluyorsun.Çünkü o gidip, senin mesaj atıp atmayacağın veya ağzından ne çıkacak,keyfin hangi yönden esecek diye vaktini,parasını harcayıp uğraşmıyor,sen uğraşıyorsun ve otomatikman kendi içinde ve bu karşılıklı enerji dengesinde,ezik bir noktaya geliyorsun,bu ruh haliylede sürekli o ezikliği güçlendirecek olayları kısır döngü gibi çekmeye devam ediyorsun.Yani kaderini kendin yazıyorsunKızlar, iyi akşamlar diliyorum. Malum çoğumuzun falları çıkmıyor, patlıyor, çıkanlar da var elbet ama fallarla ilgili bilgisi olanlar yazabilir mi, fal baktırınca sanki çıkmıyor?? Yani bana öyle geliyor ki, baktırınca enerjilere müdehale mi ediyoruz, öğrenmememiz gereken bir şeyler mi öğreniyoruz bilmiyorum ama o adım gelmiyor baktırdıkça, vade öteleniyor. Hatta ben baktırdığımda olacak denilen şeyin tam tersini yaşamıştım, 0 kavga konuşma olmasına rağmen unfollow yemiştim. Yani benim olumsuz yaptığım bir şey de yoktu. Sanki bilmiyorum, biz değiştiriyoruz bir şeyleri gibi.
burada bir arkadaş yazmıştı, unuttum şimdi adını ama eskiden tek tük bir kişi için baktırırmış, sonra aklından çıkmış bir süre dal bastırdıktan sonra hiç ellememiş, ve beklediği kişi yazmış. Üstelik : hep aklımdaydı aslında ama bir türlü fırsat olmadı sanki, bende anlayamadım”
O nedenle benim kafam allak bullak oldu. 1,5 aydır baktırmıyorum ben de aklıma bunlar geldiğinden beri.
Bir çoğumuz anne adı doğum tarihi filan vermiyor elbette bu yıldızname değil ama isim veriyoruz ve bence isim zaten enerjinin kendisini oluşturuyor, üstelik gelecek tutmasa bende hep karakter tespitleri doğru oldu, yani hissediyorlar bir şekilde.
Ben mesela eski ilişkimin benim düşüncelerimi öğrenmesini istemezdim.. bilemedim. Benim gibi düşünen var mı acaba ?
Seruven ben de cok net bazi seyleri bilmisti ama kitap falinda. Size de cikti mi?En iyisini yapıyorsunuz . Baktırmamak en doğrusu. Çıkan fal yok. Anlık kim iyi bilemiyorum çünkü karşı tarafın hislerini bilmiyorum. İşte en iyilerin fallarını dikkate alıyorum : Melisa Şevdar Seruven gibi
Burak bana eskiden iyiydi. Su ani icin soz veremem ama baktirmak istersen telini veriririm. Belki ben cok baktirdim cilki cikti bilemiyorum. Seruven tellwede baktirirsan kitap falina baktirBurak ve serüven nerde acaba? Nasıl baktırabilirim?
Yazabilir misiniz numarayı? Ben ne çok rahatsız ettim sizi yalnız yaBurak bana eskiden iyiydi. Su ani icin soz veremem ama baktirmak istersen telini veriririm. Belki ben cok baktirdim cilki cikti bilemiyorum. Seruven tellwede baktirirsan kitap falina baktir
Sorun diil ama dedigim gibi artik bana cikmiyor. Ozelden atiyorumYazabilir misiniz numarayı? Ben ne çok rahatsız ettim sizi yalnız ya
Ben baktırdım bir arkadaş tavsiye etmişti. Kendisi çok ilgili faldan sonra kendisi mail attı soru varsa cevaplarım diye. Durumu iyi bilmiş yazılı baktırdım ama vadesi yazın. Çıkar mı çıkmaz mi bilmiyorum. Pembeci değilKizlar bir de astrocenterda duha yagmuru deneyen oldu mu? Fikri olan?
Ben kahve baktırdım. Burda bir arkadaş kitap falını pek beğenmemişti. Olumlu konuştu vadesi haziranSeruven ben de cok net bazi seyleri bilmisti ama kitap falinda. Size de cikti mi?
Bugun mu baktırdınız ? Hangi fal? Nasıldı ?Seruven demiş bu dönemde duygusal anlamda kendini şanssız hissediyorsun duygusal anlamda bazı şeylere sahip olamadınfal baktıran herkes için bu dönemde geçerli değil mi sizce ??? Ama doğru söyledi kendimi çok şanssız hissediyorum geceleri yastığa ağlıyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum
2 hafta önce baktırdım kahve falı . Vadesi Haziran başı. Çıkarsa yazarım ama pek umudum yokBugun mu baktırdınız ? Hangi fal? Nasıldı ?
tesekkur ederimBen baktırdım bir arkadaş tavsiye etmişti. Kendisi çok ilgili faldan sonra kendisi mail attı soru varsa cevaplarım diye. Durumu iyi bilmiş yazılı baktırdım ama vadesi yazın. Çıkar mı çıkmaz mi bilmiyorum. Pembeci değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?