Binnaz Abla

Kızlar falevinde hanzade soydana baktırdım. Çok beğendim öneriyorum hisleri kuvvetli dedikler doğruydu hakkımda. Ayrıca falevinde çok pahalı bir kullanıcı var baya övülmüş 100 puandı ama çok para veremediğimden baktırmaadım. HanZade 250 krediydi 50 tlydi ama başarılı buldum baktırın derim

Ayrıca burda ben daha önce mercan adayı binnazda övdüm onu da çok beğenmiştim hisleri baya kuvvetli çok ayrıntı bildi şak şak anlattı telefonda bakıyor teni bir falcı ama daha Bayadır online değil. Mercan adanın verdiği tarihle falevindeki hanzadenin tarihleri ve öngörüleri ikisi de aynıydı ikisi de aynı şeyi söyledi ve bildiler. İkisini öneriyorum

Şu son iki ayda karantinadan Mıdır bilmem o kadar para harcadım ki falcılara hiç biri çıkmadı , umutsuzluğa kapılıp bi kapı arıyorsun kendine , birde kara delik gibi içine düştü mü çıkamıyorsun şu bilmedi belki diğeri bilir derken cepteki bütün parayı harcıyorsun

aynı durumdayım.. memnun kaldığınız bir isim oldu mu?

Hayır, hepsi pembeci...hepsi... oraya verdiğim paralara acıdığım kadar hcbrseye acımıyorum inanın.. doğa dışında herkesin vadesi patladı şimdiye kadar... doğa ne olur bilemem...

Kullanmıuorum artk uygulamayı..

Deniz sonaylw batuyu denedm hem uygunlar hem kredim vardı eskiden diye..

Çok fal baktrasm gelırse de fal sepetine atıyorum uygun fiyatlı dye, sonucta hepsi fos.. :)

Evet dediğinin doğru olduğunu düşünüyorum ama işlerin yolunda gitmemesinde bence falcıya isim vermenin vs yani falcının pek etkisi yok.Biliyorsunuz çekim yasası diye birşey var,yani düşüncelerin ve hislerinle aslında hayatını kendin şekillendiriyorsun.Biriyle düzelecekmi düzelmeyecekmi veya birşey olacakmı olmayacakmı diye sürekli kafaya takıp falcılara danıştıkça,enerji olarak kendini aşağı çekmiş oluyorsun ve en olumlu gidecek durumda bile birine bunu sormak, desperate bir moda cekiyor insanı.Yani mesela sen peşinden koşulacak bir kadınsan zaten bunu hiç dert etmemen lazım değilmi?Başka şeylerle uğraşır takılmazsın bile,ama gidipte falcıya böyle olacakmı vs gibi sorduğunda aslında olmama ihtimalini de düşünmeye ve korkmaya başlıyorsun,kendi özgür iradeni bir başkasına teslim etmiş oluyorsun ve aynı zamanda kendini aşağı,uğruna fal baktırdığın adamı yukarı taşımış oluyorsun.Çünkü o gidip, senin mesaj atıp atmayacağın veya ağzından ne çıkacak,keyfin hangi yönden esecek diye vaktini,parasını harcayıp uğraşmıyor,sen uğraşıyorsun ve otomatikman kendi içinde ve bu karşılıklı enerji dengesinde,ezik bir noktaya geliyorsun,bu ruh haliylede sürekli o ezikliği güçlendirecek olayları kısır döngü gibi çekmeye devam ediyorsun.Yani kaderini kendin yazıyorsun

Son düzenleme:
Seruven ben de cok net bazi seyleri bilmisti ama kitap falinda. Size de cikti mi?

Kizlar bende simdiye kadar bana buyuk oranda tutturmus kisileri yazmak istedim. O zaman evli degildim 2014-2015 yillarinda baktirdigim fallar bunlar telefonda fal bakan burak: bir yil gecikmeli de olsa evlenecegim kisiyle tanisacagim ayi, nasil tanisacagimi ve isminin son 2 harfini bilmisti. Nisan ayinda sonu ANla biten biriyle bir is arkadasim vasitasiyla tanisip evlenecegimi kisinin yuzuk attigini bilmisti. Ama sonra o kadar cok baktirdim ki artik cikmiyor bana fallari.
Seruven: haziran ayi gibi devletle is yapan kumral ve sakalli biriyle tanisip evlenecegimi yazmisti. Nisan ayinda boyle biriyle tanistim ve evlendik Binnaz kerem avsar: ask konusunda soyledigi her seyi yasadim. Olumsuz ve olumlu. Hatta o zaman evlenecegim tarihe kadar bilmisti. Online olmuyor sanirim artik Binnaz bilge ozdogru: ask konusunda olumsuz gordugu herkes olumsuz olumlu gordugu kisi de olumlu oldu. Cogu kisi kart yorumcusu der ama ben begeniyorum. Falsepeti Alex: genelde soyledikleri tutmustur ben de. La porte Ayhan: 70% tutturdu 10 sene boyunca. Serkan symbol: bana genelde tutturmustur en favori falcimdir kendisi. Ama cok kisa bakar. Uzun vadeli konusmaz.

Kizlar bir de astrocenterda duha yagmuru deneyen oldu mu? Fikri olan?
Ben baktırdım bir arkadaş tavsiye etmişti. Kendisi çok ilgili faldan sonra kendisi mail attı soru varsa cevaplarım diye. Durumu iyi bilmiş yazılı baktırdım ama vadesi yazın. Çıkar mı çıkmaz mi bilmiyorum. Pembeci değil

Seruven demiş bu dönemde duygusal anlamda kendini şanssız hissediyorsun duygusal anlamda bazı şeylere sahip olamadın fal baktıran herkes için bu dönemde geçerli değil mi sizce ??? Ama doğru söyledi kendimi çok şanssız hissediyorum geceleri yastığa ağlıyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum

Bugun mu baktırdınız ? Hangi fal? Nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…