Baktırdıktan sonra düşüncelerinizi yazabılır mısınız ?Yazabilir misiniz numarayı? Ben ne çok rahatsız ettim sizi yalnız ya
Mesaj attım kendisine dönmedi henüz. Baktırdıktan sonra mutlaka yazarımBaktırdıktan sonra düşüncelerinizi yazabılır mısınız ?
Seruven’e yilllar once baktirmistim kariyerle alakali sormustum, hicbir seyi bilememisti cok alakasiz bir is yeri oldu, tatih vs dedikleri tek bir sey bile olmamisti.Seruven demiş bu dönemde duygusal anlamda kendini şanssız hissediyorsun duygusal anlamda bazı şeylere sahip olamadınfal baktıran herkes için bu dönemde geçerli değil mi sizce ??? Ama doğru söyledi kendimi çok şanssız hissediyorum geceleri yastığa ağlıyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum
Falbahcem Vega'yı deneyen oldu mu?
Ben denedim 3 kere falan. Bi keresinde telefonda baktırdım hatta. Çok güzel enerji veriyor karşı tarafı da oldukça iyi anlatıyor ama dediklerini yaşamadım yaşayacağıma da hiç inanmadım
Ben denedim 3 kere falan. Bi keresinde telefonda baktırdım hatta. Çok güzel enerji veriyor karşı tarafı da oldukça iyi anlatıyor ama dediklerini yaşamadım yaşayacağıma da hiç inanmadımFalbahcem Vega'yı deneyen oldu mu?
Kitap fali mi baktirmistin?Seruven’e yilllar once baktirmistim kariyerle alakali sormustum, hicbir seyi bilememisti cok alakasiz bir is yeri oldu, tatih vs dedikleri tek bir sey bile olmamisti.
Bana olumsuz konusmustu. Iletisim olacak ama vade vermedi. yeni birisi senin hayatina girecek demisti. Vadesi 5 aydi. Ama normal bu surecte kisa surede yeni biriyle olmaz zaten.Elfin Demet hep vadeyi çok uzun mu tutuyor,6 ay 8 ay gibi?Bana kendisi olumlu konuştu ama bekleme süren uzun olacak dedi.Baktıranlar rica etsem yazabilir mi?Sonucu olumlu-olumsuz söylüyor mu?Sonuç için olumlu konuştu ama uzun vadede.
Tesekkur ederim,yeni mi baktırmıstınız gidisat nasıl gidiyor dediği gibi mi?Bana olumsuz konusmustu. Iletisim olacak ama vade vermedi. yeni birisi senin hayatina girecek demisti. Vadesi 5 aydi. Ama normal bu surecte kisa surede yeni biriyle olmaz zaten.
Ben de baktırdım bana vadesi patladı olay henüz gördüğü gibi olmadı ama vadeye çok takılmadığım için çıkmadı diye olarak bakmak istemiyorum olaya. Arkadaşıma çıkmışlığı var, kendisi gerçekten de özenli bakıyor fallara ve fal sonrası da maillere cevap verir. Çok kibar bir beyefendi ben enerjisini de çok sevdim. Ben artık baktırmak istemiyorum ve enerjiyi rahat bırakıp bi kendim görmek istiyorum, belki de çok sık baktırdıpım için sürekli vade erteleniyor.Kizlar bir de astrocenterda duha yagmuru deneyen oldu mu? Fikri olan?
Bugun usenmedim astrocenterdaki falcilara yorum yapan isimlere baktim. Genelde hep ayni nickled. Ornegin huzurum11 diye biri duhaya 20 kez yorum yapmis ama ayni sekilde 1-2 baska falciya da. Bu yorumlar fake o zaman. Adam kandiriyorlar. Batu2008 var masallah 100 tane yorum yapmis. Herhalde sitenin kadrolu yorumculari var. bunu binnaz da yapiyor mu?Ben de baktırdım bana vadesi patladı olay henüz gördüğü gibi olmadı ama vadeye çok takılmadığım için çıkmadı diye olarak bakmak istemiyorum olaya. Arkadaşıma çıkmışlığı var, kendisi gerçekten de özenli bakıyor fallara ve fal sonrası da maillere cevap verir. Çok kibar bir beyefendi ben enerjisini de çok sevdim. Ben artık baktırmak istemiyorum ve enerjiyi rahat bırakıp bi kendim görmek istiyorum, belki de çok sık baktırdıpım için sürekli vade erteleniyor.
Bu tarz yorumlara ben de denk geldim çok ve şüphelendim ama cidden üst üste ayı falcılara çok fazla baktıranlar var, binnazda mesela nick olmadığı için göremiyoruz orda da belki hep aynı kişiler yorum yapıyorlar. Ama sanırım bazı insanlar 20 ayrı falcılara atmak yerine 2-3 beğendiklerine düzenli olarak tercih ediyorlar. Benim konum sanırım en geç Haziran ortası /sonu gibi netleşir kim patladı kim çıktı diye buraya yazarım çıktığındaBugun usenmedim astrocenterdaki falcilara yorum yapan isimlere baktim. Genelde hep ayni nickled. Ornegin huzurum11 diye biri duhaya 20 kez yorum yapmis ama ayni sekilde 1-2 baska falciya da. Bu yorumlar fake o zaman. Adam kandiriyorlar. Batu2008 var masallah 100 tane yorum yapmis. Herhalde sitenin kadrolu yorumculari var. bunu binnaz da yapiyor mu?
Elfin banada sağlam patladı..Üstelik birçok kez baktırdım,sesi,anlatımı hoş geliyor o anda ve doğru biliyor diyorsun,ama genelde kabaca uzun vade gelecek söyledi her falında,detay vs vermiyor,mutlu gelecek hatta evlilik dedi dedi durdu,1.5 sene sürün sürün adamın oyalamaları vs en sonunda kendim uzaklaştım mecburen..Dursaydımda aynen devam edecekti öyle,bırak evlenmeyi adam ilişki bile yaşamaktan kaçındıBu arada sizi bilmiyorum ama elfinin cidden hiçbir falı bana çıkmadı. Sadece ufak tefek çok önemsiz iki üç şey onun dışında olumlusu da olumsuzu da hiç onun dediği gibi olmadı. Ki ben elfini cidden severim enerjisi sesi ilgisi çok süper ama gelecek için maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?