- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Bana Ares Levi ne dediyse tersi çıktıAres Levi anlık iyi oldugunu dusunmustum ama o zaman ona sordugum bir seye yok demisti, daha sonra oldugunu ogrenince bir daha ona baktırmadım.
En son Elif Hanzadeye baktim ben memnun kaldım ama belki denk geldi söyledikleriDünya kadar para harcadığım ama fos çıkan,pembe hayallerle oyalayıp duran falcıları yazıyorum:
Binnaz
Elfin,Zişan,Arnisa,Elif Hanzade,Ares,Melisa Asya,Bahar Yağız,Çağrı Bilgin,Tumay cennet,Şah sultan
Falsepeti:
Mısırlı talia,yorumcu zeus
Tellwe:
Uyumsuz,Banu yılmaz,Elifsucan,Ecem23,okaliptus49,ellynore
Evet zaten bu saydıklarım en tehlikeliler bence niye dersenEn son Elif Hanzadeye baktim ben memnun kaldım ama belki denk geldi söyledikleri
simdi baktim da tam 5 sene evvel baktirmisim, kitap fali degil Tarot. Ama fal turune gore degismez bence, hissi olan veya bana uyan bir enerjisi olan falci olsaydi bir kac seyi tuttururdu en azindan.Kitap fali mi baktirmistin?
Bende anlik bildigi nokta atisli detaylar da oldu, sonradan ogrendigim, bos degil bence ama gelecek ongoruleri bir iki haftadan uzak olanlar cikmadi bir de anlik sordugum israrla oyle bir sey yok dedigi seyin var oldugunu ogrenmem guvenimi sarsti.Bana Ares Levi ne dediyse tersi çıktı
Ben de katina almak istiyorum. Tarot biraz komplike geliyor bana. Katina daha net sanki. Bu ara hep aklımda deste mi alsam diyeEn sonunda tarot alıp kendim bakacam yani bıktım falcılara para vermekten
Ben hala alıyorum kredi%50 'den fazla indirim beklemiyorum. Zaten hicbirşey beklemiyorum artık fal sitelerinden. Baktirmiyorum da kredi de satın almıyorum.kafam rahat.burada adı geçen çoğu falcinin 150 TL den aşağı olmayacağını düşünürsek ben kendime ödüller veriyorum o paralara. Bir gün çiçek alıyorum,bir gün başka dekoratif birşey, bugün örneğin sokak hayvanlarına mama aldım. Hiç olmazsa param boşa gitmiyor, bu enayilik hissi ve üstüne üstlük huzursuz eden yorumcularin uzağında olmak gerçekten çok iyi.insallah herkes kurtulur.bayram güzel gelsin.
Alsak bakabilir miyiz acaba biraz youtubeden video falan da izleriz iç sesimiz de yardim ederBen de katina almak istiyorum. Tarot biraz komplike geliyor bana. Katina daha net sanki. Bu ara hep aklımda deste mi alsam diye
Kitapları da var. Valla falcılar bunu okursa sinirlenecek ama katina bence net yani. Falcıya ihtiyaç yok gibi, mesajı direk veriyor bence bakarızAlsak bakabilir miyiz acaba biraz youtubeden video falan da izleriz iç sesimiz de yardim ederbenmde 1 aydir aklımda karar veremedim
Hahahah falcılara para kaptirmaktan bıktım zaten net soru diyor orda konuya hakim oluyor bende bilsem bu kadar detay bende bakarım yaniKitapları da var. Valla falcılar bunu okursa sinirlenecek ama katina bence net yani. Falcıya ihtiyaç yok gibi, mesajı direk veriyor bence bakarıztarot biraz daha yorum istiyor bence.
Zişan ışık benim de bu tarz bir şeyi bilmişti. Bende çok şaşırmıştım. ilk gittiğim zamanlardı ona.Kızlar Zişan Işık erkek arkadaşının ailesinden bir erkekle ilgili sorun yaşanacak inşALLAH sağlık sorunu degildir demişdi,dayı ola bilir abi ola bilir demişti, 1 hafta önce dayisinin kanserden hastaneye yatirildigini hatta spn günlerini oldugunu söylemiş doktorlar, esas konu çıkmadı ama böyle bi detay çıktı mesela
Ya ben iyice işin ustası oldum. Binnazda ama sadece. Baya falcıları net analiz ediyorum en sonunda dur ben sana bakayım diyeceğimHahahah falcılara para kaptirmaktan bıktım zaten net soru diyor orda konuya hakim oluyor bende bilsem bu kadar detay bende bakarım yanitarot kartlarına çalıştım biraz ama katima daha kolay başlangıçta denemeye değer
Onu programla degilde telefonun bildirim panelinden cevap yazarak çevrim içi olmuyordur. Birde uygulamayı,interneti kapatip mesaji açıp cevap yazılıyor o zaman d da aktif olmuyorsun son gorulmen de değişmiyorKızlar farklı birşey sorucam belki bir bileniniz vardır.Benim bu eski sevgilim telefonuna özel bir programmı yüklemiş ne yapmış anlamadım hiç ama adam hiçbir şekilde çevrimiçi görünmüyor.Bu sanırım 1 yıldır falan böyle,yani bu ara girmiyor desem yok yani,biz konuşuyorken bir kaç kez artık sordum,aptala yattı inkar etti.Ama kesin birşey yapmış,çünkü adam 7/24 telefonuyla haşır neşir biri hiç çevrimiçi olmamasına imkan yok.Benle aktif yazışırken bile çevrimiçi göstermiyordu nerdeyse o anda.Siz biliyormusunuz böyle bir program vs varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?