Binnaz Abla

Dünya kadar para harcadığım ama fos çıkan,pembe hayallerle oyalayıp duran falcıları yazıyorum:
Binnaz
Elfin,Zişan,Arnisa,Elif Hanzade,Ares,Melisa Asya,Bahar Yağız,Çağrı Bilgin,Tumay cennet,Şah sultan
Falsepeti:
Mısırlı talia,yorumcu zeus
Tellwe:
Uyumsuz,Banu yılmaz,Elifsucan,Ecem23,okaliptus49,ellynore

En son Elif Hanzadeye baktim ben memnun kaldım ama belki denk geldi söyledikleri

En son Elif Hanzadeye baktim ben memnun kaldım ama belki denk geldi söyledikleri
Evet zaten bu saydıklarım en tehlikeliler bence niye dersen
1-Guven veriyor ve iyi bakıyor izlenimi bırakıyorlar çünkü anlık ve geçmişte baya biliyorlar yada kişi analizleri çok başarılı,bazı gereksiz konularda bildikleride oluyor ufak tefek
2-Fiyatları yüksek yani 30-40 versen ve patlasa belki o kadar zarar ziyan olmayacak ama 150-200 yani fal başına
3-Boşa umut yaratıyorlar böyle bulutlarda geziyor boyuna kötü oldukça bunlara gidiyorsun ama zaman öteleye öteleye seni uyuta uyuta net patladığını görene dek gidiyorsun

Net patlayınca olaya uyanıyorsun ama onca zamanın,paran,umudun hepsi ziyan olmuş oluyor

Binnazda Bilge ve falsepetinde Alex mesela,ikiside acı gerçekleri net söyler ve falları paraleldir,ikisinin sevmeyenide çok çünkü cidden çat çat doğruyu söylüyorlar.
Diğer dediklerini yaşadıklarım Doğa ve Zümra,tellwede yeşil çingene..
Bunlardan başka kimseyi ben öneremem kendi adıma
Ama yinede fal enerji işi belli olmuyor

Ya biz niye böyle fallara merak sarıyoruz kızlar yaaaa yurt dışındayım bilirsiniz belki, yabancı arkadaşlarıma fal baktırdım dediğimde bana öküzün trene baktığı gibi bakmazlar mı :) biz kendimizi kaptırınca kaptırıyoruz yA

Bana Ares Levi ne dediyse tersi çıktı
Bende anlik bildigi nokta atisli detaylar da oldu, sonradan ogrendigim, bos degil bence ama gelecek ongoruleri bir iki haftadan uzak olanlar cikmadi bir de anlik sordugum israrla oyle bir sey yok dedigi seyin var oldugunu ogrenmem guvenimi sarsti.

Kızzzlar yeni birini sorucam:) Binnaz Işıl parla
Baktıran var mı ?
Yorumları baya iyi ve kredisi uygun. Pembeci mi ?

Herkese merhabaaa. Bayadır gelmiyordum bol bol yazmışsınız foruma :) herkes iyidir umarım.
Fallara gelince ben hala bırakamadım. Ama şu an 15-20 günde bir gidiyorum gittiğim iki falcı var bi birine bi birine gidiyorum. Ayda 1 e denk geliyor nerdeyse. Size de tavsiye ederim böyle açılımlar daha tutarlı çıkıyor

Ben hala alıyorum kredi ama indirim dışında almıyorum artık. İndirimden 2-3 ay yetecek kadar alıyorum 3 açılımlık. Bay gidiyor bana. En azından eskiye göre iyi. Eskiden ah ah haftada 3-4 kez gittiğim oldu utanıyorum

Ben de katina almak istiyorum. Tarot biraz komplike geliyor bana. Katina daha net sanki. Bu ara hep aklımda deste mi alsam diye
Alsak bakabilir miyiz acaba biraz youtubeden video falan da izleriz iç sesimiz de yardim eder benmde 1 aydir aklımda karar veremedim

Alsak bakabilir miyiz acaba biraz youtubeden video falan da izleriz iç sesimiz de yardim eder benmde 1 aydir aklımda karar veremedim
Kitapları da var. Valla falcılar bunu okursa sinirlenecek ama katina bence net yani. Falcıya ihtiyaç yok gibi, mesajı direk veriyor bence bakarız tarot biraz daha yorum istiyor bence.

Kızlar farklı birşey sorucam belki bir bileniniz vardır.Benim bu eski sevgilim telefonuna özel bir programmı yüklemiş ne yapmış anlamadım hiç ama adam hiçbir şekilde çevrimiçi görünmüyor.Bu sanırım 1 yıldır falan böyle,yani bu ara girmiyor desem yok yani,biz konuşuyorken bir kaç kez artık sordum,aptala yattı inkar etti.Ama kesin birşey yapmış,çünkü adam 7/24 telefonuyla haşır neşir biri hiç çevrimiçi olmamasına imkan yok.Benle aktif yazışırken bile çevrimiçi göstermiyordu nerdeyse o anda.Siz biliyormusunuz böyle bir program vs varmı

Kitapları da var. Valla falcılar bunu okursa sinirlenecek ama katina bence net yani. Falcıya ihtiyaç yok gibi, mesajı direk veriyor bence bakarız tarot biraz daha yorum istiyor bence.
Hahahah falcılara para kaptirmaktan bıktım zaten net soru diyor orda konuya hakim oluyor bende bilsem bu kadar detay bende bakarım yani tarot kartlarına çalıştım biraz ama katima daha kolay başlangıçta denemeye değer

Zişan ışık benim de bu tarz bir şeyi bilmişti. Bende çok şaşırmıştım. ilk gittiğim zamanlardı ona.

Ya ben iyice işin ustası oldum. Binnazda ama sadece. Baya falcıları net analiz ediyorum en sonunda dur ben sana bakayım diyeceğim

Onu programla degilde telefonun bildirim panelinden cevap yazarak çevrim içi olmuyordur. Birde uygulamayı,interneti kapatip mesaji açıp cevap yazılıyor o zaman d da aktif olmuyorsun son gorulmen de değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…