benim başıma geldi birkere falci senn 6. Hislerin kuvvetli eski sevgilim donecek mi ne hissediyorsun demiştiYa ben iyice işin ustası oldum. Binnazda ama sadece. Baya falcıları net analiz ediyorum en sonunda dur ben sana bakayım diyeceğim
Geç mi oldu baktırdınız mı bilmiyorum ama ikisiyle de benim enerjim tutmamıştı...Kızlar merhabaYine psikolojim çöktü... Mert Göktürk ve Ares Levi anı bilen kişiyi analiz eden hangisi daha tutarlı? Deneyimi olan yazabilir mi lütfen? Ben artık emin oldum geleceği bilen yok
Yok bildiğim kadarıyla. Geçen sene bu zamanlar bende benzer bi soruyu şey için araştırmıştım, süreli çevrimiçi gösteren program var mı Diye. Adam 7-24 online dı kafayı yiyordum ya hey gidiKızlar farklı birşey sorucam belki bir bileniniz vardır.Benim bu eski sevgilim telefonuna özel bir programmı yüklemiş ne yapmış anlamadım hiç ama adam hiçbir şekilde çevrimiçi görünmüyor.Bu sanırım 1 yıldır falan böyle,yani bu ara girmiyor desem yok yani,biz konuşuyorken bir kaç kez artık sordum,aptala yattı inkar etti.Ama kesin birşey yapmış,çünkü adam 7/24 telefonuyla haşır neşir biri hiç çevrimiçi olmamasına imkan yok.Benle aktif yazışırken bile çevrimiçi göstermiyordu nerdeyse o anda.Siz biliyormusunuz böyle bir program vs varmı
Son gorulme zaten ikimizinde hep kapalı ama mesela o anda sen biriyle aktif yazışırken son görülmen kapalıda olsa çevrimiçi görünürsün ya adam 1 yıldır whatsapta hiç çevrimiçi değil.Dediğin gibi o interneti kapat mesaja bak aç yapabilir ama bunu 1 yıldır her mesajda yapması çok olası değil,benim ilgimi çeken zaten benimle yazıştığı zamanlardan çok bir insanın 1 yıldır hiç çevrimiçi görünmemesi..Hiç mi bir kimseyle yazışmıyor bu imkansızOnu programla degilde telefonun bildirim panelinden cevap yazarak çevrim içi olmuyordur. Birde uygulamayı,interneti kapatip mesaji açıp cevap yazılıyor o zaman d da aktif olmuyorsun son gorulmen de değişmiyor
Wa report die bir program var birde ona bak istersen içeriğini cok bilmiyorum belki onunla yapıyordur, hic çevrim içi olmuyor ise program kullanıyordurSon gorulme zaten ikimizinde hep kapalı ama mesela o anda sen biriyle aktif yazışırken son görülmen kapalıda olsa çevrimiçi görünürsün ya adam 1 yıldır whatsapta hiç çevrimiçi değil.Dediğin gibi o interneti kapat mesaja bak aç yapabilir ama bunu 1 yıldır her mesajda yapması çok olası değil,benim ilgimi çeken zaten benimle yazıştığı zamanlardan çok bir insanın 1 yıldır hiç çevrimiçi görünmemesi..Hiç mi bir kimseyle yazışmıyor bu imkansız
Ya işte bendeki tam tersi,adam bence deli gibi orda ve birileriyle yazıştığı için bunu saklayabilmek adına bir ayar yaptı yada bir program bilemiyorum,böylece asla çevrimiçi görünmüyor kimseye.Bu imkansız çünkü hiçbirşey olmasa,boşandı ve küçük kızı var,kızda deli gibi babacı ve whatsapp kullanıp arıyor yazıyor vs.Kimseyle konuşmasa çocuğu olan bir adam yani,öyle girmeme lüksü yokYok bildiğim kadarıyla. Geçen sene bu zamanlar bende benzer bi soruyu şey için araştırmıştım, süreli çevrimiçi gösteren program var mı Diye. Adam 7-24 online dı kafayı yiyordum ya hey gidiSeninki muhtemelen bildirimden yazıyor açmadan.
Evet haklısın kendime kahve falı bakamiyorum ama başkasına bakmak kolay oluyor ,biraz çalışacağım artikKızlar ben kart fallarını herkesin bakabileceğini düşünüyorum, yalnız sandığınız gibi kendi kendinize bakım öyle basit olmuyor. Almak istiyorsanız alın bence kartları, birbirinize bakarsınız, yalnız katina kartları piyasada yok bilginiz olsun.
Çok sağol canım ben zaten çoktan gözden çıkardım adamı ama merak işte..Bunuda teyit edersem dahada sevineceğim kurtulmuş olmamaWa report die bir program var birde ona bak istersen içeriğini cok bilmiyorum belki onunla yapıyordur, hic çevrim içi olmuyor ise program kullanıyordur
Nasıl yani katina yok mu piyasada nereden alınıyor kiKızlar ben kart fallarını herkesin bakabileceğini düşünüyorum, yalnız sandığınız gibi kendi kendinize bakım öyle basit olmuyor. Almak istiyorsanız alın bence kartları, birbirinize bakarsınız, yalnız katina kartları piyasada yok bilginiz olsun.
Var öyle bir program, benim bir arkadaşım kullanıyordu adını da sormuştum ama üstünden 1 seneden daha uzun süre geçtiği için hatırlamıyorum.Ya işte bendeki tam tersi,adam bence deli gibi orda ve birileriyle yazıştığı için bunu saklayabilmek adına bir ayar yaptı yada bir program bilemiyorum,böylece asla çevrimiçi görünmüyor kimseye.Bu imkansız çünkü hiçbirşey olmasa,boşandı ve küçük kızı var,kızda deli gibi babacı ve whatsapp kullanıp arıyor yazıyor vs.Kimseyle konuşmasa çocuğu olan bir adam yani,öyle girmeme lüksü yok
Evet haklısın kendime kahve falı bakamiyorum ama başkasına bakmak kolay oluyor ,biraz çalışacağım artikBaktim internette yok hakkaten katina kartı nerden bulabiliriz ki
Hiçbir yerden, baskısı durmuş, satışı yok. Ozeci vardı forumda o sanki ben bir yerde bastırttım gibi bir şey demişti, ona sorarsanız o anlatır.Nasıl yani katina yok mu piyasada nereden alınıyor ki
Boşanmış çocuğu varsa kullanıyor olması lazım evet. Mantıklı. İnsan illa kullanır zaten ya biYa işte bendeki tam tersi,adam bence deli gibi orda ve birileriyle yazıştığı için bunu saklayabilmek adına bir ayar yaptı yada bir program bilemiyorum,böylece asla çevrimiçi görünmüyor kimseye.Bu imkansız çünkü hiçbirşey olmasa,boşandı ve küçük kızı var,kızda deli gibi babacı ve whatsapp kullanıp arıyor yazıyor vs.Kimseyle konuşmasa çocuğu olan bir adam yani,öyle girmeme lüksü yok
Valla brn de 7 24 online duruyorum kafayı yiyeceğim ama sürekli ona bakmak içinYok bildiğim kadarıyla. Geçen sene bu zamanlar bende benzer bi soruyu şey için araştırmıştım, süreli çevrimiçi gösteren program var mı Diye. Adam 7-24 online dı kafayı yiyordum ya hey gidiSeninki muhtemelen bildirimden yazıyor açmadan.
Evet buldum whatsapp offline diye bir program varmış,bunu kurunca böyle sürekli çevrimdışı görünüyormuş.Kesin bunu yükledi,yapar biliyorum çünkü instareport diye bir programın varlığınıda, bu adam kullanıyordu,ondan öğrenmiştim ilk..Iyiki kurtulmuşumVar öyle bir program, benim bir arkadaşım kullanıyordu adını da sormuştum ama üstünden 1 seneden daha uzun süre geçtiği için hatırlamıyorum.
Hiçbir yerden, baskısı durmuş, satışı yok. Ozeci vardı forumda o sanki ben bir yerde bastırttım gibi bir şey demişti, ona sorarsanız o anlatır.
Bi insan niye sürekli çevrimdışı gözükmek ister ki o da ilginç geldi banaEvet buldum whatsapp offline diye bir program varmış,bunu kurunca böyle sürekli çevrimdışı görünüyormuş.Kesin bunu yükledi,yapar biliyorum çünkü instareport diye bir programın varlığınıda, bu adam kullanıyordu,ondan öğrenmiştim ilk..Iyiki kurtulmuşum
Işte kadınla kızla yazışıyorsa haldır huldur gece gündüz,ben yada başkaları çakmasın bunu diye..Benim aklıma başka sebep gelmedi..Bi insan niye sürekli çevrimdışı gözükmek ister ki o da ilginç geldi bana
Ooof çok kötü bir durummuşInceledim,programın adı Whatsoff.Kuruyorsun ayarlarda msg atacağın zaman sadece konuşacağın kişiyi seçip onunla yazışıyorsun,onunla yazışırken diğer herkes seni offline görüyor.O kişiyede sadece mesajın gidiyor,yine onada aktif görünmüyorsun,aynı bana msg attığında dediğim gibi,bana yazarken bile çevrimiçi görünmüyordu
Ne kadar uğraşıyormuş ya hu.Inceledim,programın adı Whatsoff.Kuruyorsun ayarlarda msg atacağın zaman sadece konuşacağın kişiyi seçip onunla yazışıyorsun,onunla yazışırken diğer herkes seni offline görüyor.O kişiyede sadece mesajın gidiyor,yine onada aktif görünmüyorsun,aynı bana msg attığında dediğim gibi,bana yazarken bile çevrimiçi görünmüyordu
Valla brn de 7 24 online duruyorum kafayı yiyeceğim ama sürekli ona bakmak içingeçen dedi kiminle konusuyorsun bu kadar hep burdasın dedi. Hiççç arkadaşlar falan dedim ama bi bilse aptal gibi sadece onu izlediğimi acıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?