Binnaz Abla

Adamın uğraşılarına bak ya. Aklıma gelmez böyle program araştırmak bile...

ya acaba benimki de o zamanlar bana mı bakıyordu ki
Yaniii benim sürekli online oldugumu nerden biliyor demek ki o bana bakıyor ama bu da kötü yemin ederim ruh hastası gibi oldum sürekli telefon elimde vatsap açık mesela tuş kilidini otomatik kaldırınca açıyosun vatspaı koy kenara sabaha kadar online

Adamın uğraşılarına bak ya. Aklıma gelmez böyle program araştırmak bile...
Ya instareport var birde..Bir defa ayrıyız,sadece instagramda anlık birşeye bakmak için hikayelerimi buna kapadım.Daha saniyesinde bir baktım tüm hikayeleri bana kapanmış.Sonra çok komiksin çocuk gibi,birşey denemek için anlık kapadım derhal sende kapamışsın.Senin işin gücün yok her an orayımı takip ediyorsun dedim,yoo instareport diye bir program yüklü,ordan bildirim geldi sen kapayınca bende kapadım dedi..Acayip şaşırmıştım yani nesin abi instagram fenomenimisin sen instareport bilmem ne yüklüyorsun,altı üstü 280 takipçin var..

Ayyyy erkeğin bunlarla uğraşması çok kötü yani bi de paralıdır bu uygulamalar allah allah çok enteresan

Ayyyy erkeğin bunlarla uğraşması çok kötü yani bi de paralıdır bu uygulamalar allah allah çok enteresan
Aynen öyle ama mesela instareportu kendi kendine soylemesi dışında,ben en ufak bu tarz birşeyden kuşkulanıp ima etsem,kendi sosyal medyayla hiç ilgili değil,ne dediğimle ilgili hiçbir fikri yok,bunlar çok çocukca ve boş şeyler kendi ilgilenmez ,esas ben bunlarla uğraşıyorum gibi bir duruma sokuyordu.Pislik ya iyice hatırladım o tavırlarını şimdi

Canım benim kıyamam sana hiç üzülme sen hiç hem de

Tavsiyem sürekli ve özellikle gece online durmamaya çalış,kıskansa bile soğuyup bunu kendine bahane yapıp dönmeyebilir.

Dediğini yaşamadığınız durumlar şey gibi mi, yazacak ama yazmadı gibi? Ya da ilişki olacak dediler ama olmadı öyle bir şey mi

O da size bakıyormuş, romantik karşılaşma

Kendi kendisi soğutmuş seni. Bi de iş güç hani insanlar hep yoğun şimdi böyle şeylere Nası vakit buluyor ki çocuğu da varmış. Hiç üzülme. Bende bazen düşünüyorum ne zamanlara gidip geliyorum. Diyorum şurada oturup ağlamıştım, bunu demişti ne salakmışım oturup ağladım diyorum şimdi. Hey gidi zamanlar işte. Zaman her şeye iyI geliyor çok şükür

Doğa ve zümrada bilge ve alex gibi midir? Ben olumsuzu da soyleyen birisi olsun istiyorum. Tavsiye eder misin

Dediğini yaşamadığınız durumlar şey gibi mi, yazacak ama yazmadı gibi? Ya da ilişki olacak dediler ama olmadı öyle bir şey mi
Arama gorusme arada kırpık kırpık yakın zamanlı bilseler bile artık bu insanla hiç düzelmeyeceğini,yeniden bir ilişkiye dönmeyeceğini bilemeyip,seviyor düzeleceksiniz hatta evlilik var gibi gibi pembe masallarla oyaladılar.Karşımdaki adamda zaten sürekli netsizlik ile beni hem bir kenarda bekletmek hemde ilişki olmasın,canı isteyince gelip gidip yakınlaşsın kafasına girmişti.Bu eski sevgililer kadar tehlikeli tipler yok zaten,geçmişte senelerce sevgili olup güven kazanmıştı,ayrıca vaatler vs.Boşanınca adamın yüzü değişti,çark etti.Iyi yorumcu olsalar,adamın sonrasında 1 yıl boyunca boyle oyaladığı süreçte bundan bir cacık çıkmayacak diye uyarırlardı pembe masal anlatmak yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…