- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Gönderdim canım.Burdan şunuda ekliyim.Uslubu güzel ama ,olumsuzu nasıl söylemesi grrektiğini biliyo.Elinden geldiğince incitmeden ve senin duygularını önemseyerek yorumlamış.O yönüne saygı duydum.
ya canim iste kendi hayalgucunde nasil kaybolmussa ici acimis o kadar inanmis yani benden cok uzulmus:))her kelimene katiliorum yalniz
Aynen öyle o zaman niye kahve bakıyolar?10 gün içinmi?Kendi yaptıkları işi kendi açıklamalarıyla baltalıyolar.Her falda farklı yorum yapınca,kahve 10 gündebbir değişir,tarotta da kader sürekli değişir palavrasının furyası şu dönem.Ah bu falcılar,bu anlayışla bakanlar ,inşallah okuyodur.kahve fali degisiyorsa simdi bu anlamsiz bir fal demek o zaman kahve atip inanmayalim ben hcibisi anlamadim
Günaydın canıımmmmGunaydınn hala çok uykum var pazartesileri sevmiyorummmmm
Gunaydin kizlar, mutlu pazartesiler
Yasin + vakia yi dun gece 4. kez yapisimdi ama yien bir sey goremedim. Ya beni buyuk bir surpriz bekliyor, ya da Allahu Teala da artik benden usandi, kizim git basimdan amma koca meraklisi ciktin, sorup durma artik diyor......bilemedim yani
Selam , Haleh 'e baktıranlarınız muhakkak vardır, yorum istiyorum sizden.
Pembe tablocu diyorlardı o yüzden hiç göndermeyi düşünmemiştim şimdi aklıma girdi napsammm ?
ve Fahriye?:26:
yaaa bende halehe baktırdım bana sanki biraz pembe tablo geldi ama bilmiyorum rezzan ve nesibeylede hemen hemen aynı şeyleri söyledi
Nesibeyle aynı şeyleri söylediyse baktırabilirimSağol cnm.[/QUOTE
sana çıktımı nesibenin dedikleri canım
Nesibeyle aynı şeyleri söylediyse baktırabilirimSağol cnm.[/QUOTE
sana çıktımı nesibenin dedikleri canım
Evet ne söylediyse yaşadım bir iki önemsiz bir şey hakkında dedikleri olmadı sadece ki olmaması işime geliyor
Beklemedeyim yine baktırcam çok önemli gelişmeler oldu dediği gibi
Evet ne söylediyse yaşadım bir iki önemsiz bir şey hakkında dedikleri olmadı sadece ki olmaması işime geliyor
Beklemedeyim yine baktırcam çok önemli gelişmeler oldu dediği gibi
ay şuan çok heyecanlandım verdiği zaman henüz gelmedi ama ben nedense bi umutsuzluğa kapılmıştım:) peki tavsiyelerini dinledin mi:)
kızlar galen'in cevabı gelmiş. öncelikle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki pembe tablocu değl. bana söyledikleri neredeyse Taha ile aynı paralelde. cümleler değişik olmasa Taha yazmış derdim o kadar söyliim. bu konuda ikisi de aynı fikirdeler.. ve bu son 2 fal ciddi ciddi benim bu işten soğumama neden oldu gibi. elbette fallara göre yönlendirmiycem hayatımı ama kafamı iyiyden iyiye karıştırdı..bundan önce bakanlardan bir kısmı pembe tablocu bir kısmı da kehanetçiydi..
kısacası elimde 3 farklı tür fal yorumu var
ay şuan çok heyecanlandım verdiği zaman henüz gelmedi ama ben nedense bi umutsuzluğa kapılmıştım:) peki tavsiyelerini dinledin mi:)
Bana da sekiz ay sonraya zaman verdi, ama tavsiyelerimi yapmazsan adım atmazsan bu kadar uzar demişti.. Bu yüzden bende umutsuzluğa kapılmıştım..Sonrakinde de eğer tavsiyelerime uymazsan bu adamdan adım bekleme kafası karışık sorunları var demişti bana, ben kendisini dinledim ve şuan çok güzel giden bir ilişkim var.Bahsettiği sorunları da sevgilim yaşıyormuş gerçekten...
Eğer dedikleri sana mantıklı geliyorsa kesinlikle tavsiyelerine uy derim, söyledikleri doğru olmasaydı asla hiçbir dediğini uygulamazdım ama dedikleriyle beni şok etmişti.. Hatta bir olaydan bahsediyordum dilek kısmında birinin adını kullandım o şahsı da yeni tanıyordum o sıralar, sadece tek bir özelliğiyle tanıyorum ama... Bana onu bile söyledi düşün.. Umarım sizin enerjiniz uymuştur ve dediklerini yaşarsınBazıları memnun değil...
Bana da sekiz ay sonraya zaman verdi, ama tavsiyelerimi yapmazsan adım atmazsan bu kadar uzar demişti.. Bu yüzden bende umutsuzluğa kapılmıştım..Sonrakinde de eğer tavsiyelerime uymazsan bu adamdan adım bekleme kafası karışık sorunları var demişti bana, ben kendisini dinledim ve şuan çok güzel giden bir ilişkim var.Bahsettiği sorunları da sevgilim yaşıyormuş gerçekten...
Eğer dedikleri sana mantıklı geliyorsa kesinlikle tavsiyelerine uy derim, söyledikleri doğru olmasaydı asla hiçbir dediğini uygulamazdım ama dedikleriyle beni şok etmişti.. Hatta bir olaydan bahsediyordum dilek kısmında birinin adını kullandım o şahsı da yeni tanıyordum o sıralar, sadece tek bir özelliğiyle tanıyorum ama... Bana onu bile söyledi düşün.. Umarım sizin enerjiniz uymuştur ve dediklerini yaşarsınBazıları memnun değil...
bende yaptım dediklerini ama karşı taraftan hala bi ışık göremedim sanki herşey daha kötü olacak gibinesibe bana sabretmen gerekiyo demişti süreyide şubat vermişti ama sanki ne yapsam olmuyo gibi sanırım bende pes etmek üzereyim
bende yaptım dediklerini ama karşı taraftan hala bi ışık göremedim sanki herşey daha kötü olacak gibinesibe bana sabretmen gerekiyo demişti süreyide şubat vermişti ama sanki ne yapsam olmuyo gibi sanırım bende pes etmek üzereyim:
(
Umudunu kaybetme canım hakkında hayırlısı olsun , bende sevgilimle ekimin son günü buluşmuştum ardından ne aradı ne sordu olmayacak kesin dedim senin gibi ama bakk freyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?