Binnaz Abla

Gönderdim canım.Burdan şunuda ekliyim.Uslubu güzel ama ,olumsuzu nasıl söylemesi grrektiğini biliyo.Elinden geldiğince incitmeden ve senin duygularını önemseyerek yorumlamış.O yönüne saygı duydum.

ya canim iste kendi hayalgucunde nasil kaybolmussa ici acimis o kadar inanmis yani benden cok uzulmus:))her kelimene katiliorum yalniz

ya canim iste kendi hayalgucunde nasil kaybolmussa ici acimis o kadar inanmis yani benden cok uzulmus:))her kelimene katiliorum yalniz

kahve fali degisiyorsa simdi bu anlamsiz bir fal demek o zaman kahve atip inanmayalim ben hcibisi anlamadim

Gunaydınn hala çok uykum var pazartesileri sevmiyorummmmm

Son düzenleme:
kızlar galen'in cevabı gelmiş. öncelikle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki pembe tablocu değl. bana söyledikleri neredeyse Taha ile aynı paralelde. cümleler değişik olmasa Taha yazmış derdim o kadar söyliim. bu konuda ikisi de aynı fikirdeler.. ve bu son 2 fal ciddi ciddi benim bu işten soğumama neden oldu gibi. elbette fallara göre yönlendirmiycem hayatımı ama kafamı iyiyden iyiye karıştırdı..bundan önce bakanlardan bir kısmı pembe tablocu bir kısmı da kehanetçiydi..

kısacası elimde 3 farklı tür fal yorumu var

kahve fali degisiyorsa simdi bu anlamsiz bir fal demek o zaman kahve atip inanmayalim ben hcibisi anlamadim
Aynen öyle o zaman niye kahve bakıyolar?10 gün içinmi?Kendi yaptıkları işi kendi açıklamalarıyla baltalıyolar.Her falda farklı yorum yapınca,kahve 10 gündebbir değişir,tarotta da kader sürekli değişir palavrasının furyası şu dönem.Ah bu falcılar,bu anlayışla bakanlar ,inşallah okuyodur.

Günaydın herkese.Tüm güzel falların çıktığı bi hafta olur inşallah.

Gunaydin kizlar, mutlu pazartesiler

Yasin + vakia yi dun gece 4. kez yapisimdi ama yien bir sey goremedim. Ya beni buyuk bir surpriz bekliyor, ya da Allahu Teala da artik benden usandi, kizim git basimdan amma koca meraklisi ciktin, sorup durma artik diyor......bilemedim yani

Selam , Haleh 'e baktıranlarınız muhakkak vardır, yorum istiyorum sizden.
Pembe tablocu diyorlardı o yüzden hiç göndermeyi düşünmemiştim şimdi aklıma girdi napsammm ?

ve Fahriye?
:26:

Son düzenleme:

Hahaha çok hoşsun Bir de Yusuf suresini dene canım forumda da başlığı var, ben her yaptığımda gördüm birini.Ama farklı farklı Kesin o yolda suratını göremediğim benimki
Diğerlerini istemiyorum

Allahümme rabbe ibrahiyme ve müsa ve rabbe ishaka ve ya'kube ve ıysa ve rabbe cebraiyle ve mikaiyle ve israfiyle ve azraiyle ve münzilet tevrate vel'inciyle vezzebüre vel fürkanel azıymi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel'aserat

Bu duayı 1 kere oku abdestli olarak sonra uyuyana kadar "Ya Alim Ya Habir" de. Ben bundan çok sağlam bir sonuç aldım. Beyaz kağıtlarda isme kadar her şey yazılıydı mekan falan,ama çok hızlı okuduğumdan hatırlamıyorum. Sanırım kağıdı tutan dede hızlı okumamı söylüyordu.

Selam , Haleh 'e baktıranlarınız muhakkak vardır, yorum istiyorum sizden.
Pembe tablocu diyorlardı o yüzden hiç göndermeyi düşünmemiştim şimdi aklıma girdi napsammm ?

ve Fahriye?
:26:

yaaa bende halehe baktırdım bana sanki biraz pembe tablo geldi ama bilmiyorum rezzan ve nesibeylede hemen hemen aynı şeyleri söyledi

Galen den emin misin sekerim? Alcanzar da biliyor benim durumum hic parlak degil ama o kadar pembe takilmis ki anlatamam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…