Evet canım pembeci değiller,birçok dediklerini yaşadım.İş le ilgili bile bir sıkıntıyı Dpğa hiç iş sormadığım halde görüp uyarmıştırDoğa ve zümrada bilge ve alex gibi midir? Ben olumsuzu da soyleyen birisi olsun istiyorum. Tavsiye eder misin
Aslında şaşmamak lazım,eşiyle ikisi senelerce birbirlerini aldatarak ve bunu da bilerek sözüm ona çocuk için diye boşanmadan bir arada yaşadılar.Doğal olarak adamın iliklerine işlemiş böyle sinsilikler,yalanlar,katakulli işler..Eskiden karısına yapan yarında bana yapar..Karısıda sevgili bulup aldattığı için hiç vicdan azabım yok bu konuda ama karaktersizliğini görememiş olduğum için sadece kendime kızıyorumKendi kendisi soğutmuş seni. Bi de iş güç hani insanlar hep yoğun şimdi böyle şeylere Nası vakit buluyor ki çocuğu da varmış. Hiç üzülme. Bende bazen düşünüyorum ne zamanlara gidip geliyorum. Diyorum şurada oturup ağlamıştım, bunu demişti ne salakmışım oturup ağladım diyorum şimdi. Hey gidi zamanlar işte. Zaman her şeye iyI geliyor çok şükür
Öncelikle çok geçmiş olsun,üzülme diyeceğim ama faydası olmaz şu anArkadaşlar binnazdaki herkes bana patladı. Seni seviyor sana geri dönecek diyenlerin hepsi patladı. Elfin Demet, Durak Sancaktaroğlu ve Şevdar Avaz'a sordum beyaramda mesaj atiyim mi diye? Elfin ve Şevdar at geri dönüş olur dedi ama Durak atma sana dönmeyecek dedi, cevap vermeyecek dedi. Arkadaşlar beni engelledi. Yani ben orada tahmin edebileceğiniz herkese baktırdım.
şevdar, elfin, durak, zümre,irem çerkez, destina eren, nal güneş, hepsi hepsi batladı. İsteyen seven adam cevap verirdi. Yazık giden paralara yazık giden hayallere
Evet Durak bildi ve vade konusuna hep bana temmuza kadar bir şey bekleme dedi hep. herkese aynı vadeyi söylüyorum dedi. Çünkü ay tutulması mı ne varmış. Ama tabii ben böyle bir hamle yaparak kaderi değiştirdim. Sonuçta o zaman her hangi bir hamle yapmamıştım.Öncelikle çok geçmiş olsun,üzülme diyeceğim ama faydası olmaz şu anDurak bilmemişmi aslında ?
Yok canım niye kaderi değiştireceksin bu kadarcık hamleyle oyle dusunme..Bugun engelleyen yarında açar.Hem engellemeside bence bir duygu,birseylere çok kızmış falan olmasın?Yoksa bayram mesajı atan insana çok çok karşılık vermezsin,nicin engelleyesin.Seni okuyordum ben sevgilin dönüş yaptı gibi hatırlıyorum şaşırdım o yüzdenEvet Durak bildi ve vade konusuna hep bana temmuza kadar bir şey bekleme dedi hep. herkese aynı vadeyi söylüyorum dedi. Çünkü ay tutulması mı ne varmış. Ama tabii ben böyle bir hamle yaparak kaderi değiştirdim. Sonuçta o zaman her hangi bir hamle yapmamıştım.
Ben eskiden baktırıyordum o zaman Katina bakıyordu evet, ama simdi kahve ve Tarot da bakıyor gordugum kadarıyla. Olumlu olumsuz her seyi soyler, bana ilk falı bastan sona olumsuzdu ve soyledigi sekilde olmustu.Elfin de sadece katina bakmiyor mu
yok geri dönüş yapmamıştı.Yok canım niye kaderi değiştireceksin bu kadarcık hamleyle oyle dusunme..Bugun engelleyen yarında açar.Hem engellemeside bence bir duygu,birseylere çok kızmış falan olmasın?Yoksa bayram mesajı atan insana çok çok karşılık vermezsin,nicin engelleyesin.Seni okuyordum ben sevgilin dönüş yaptı gibi hatırlıyorum şaşırdım o yüzden
Olumsuzu söyleyen binnazda şevdar avaz var. Bileği özdoğru falan da var ama o da abartıyor Olumsuzu söylerken sevmiyorum benDoğa ve zümrada bilge ve alex gibi midir? Ben olumsuzu da soyleyen birisi olsun istiyorum. Tavsiye eder misin
Ya bu konuda bende de sıkıntı oldu bi kez bende sordum şevdar a at dedi cevap verir dedi ama adam cevap vermedi. Yani öyle kaldım. Bir daha da onlara sormam. Ama bu konuda Melisa asya ya güveniyorum çünkü sorduğum soruyla ilgili tekrar kart seçiyor kartlara soruyor yani. Bi kez de ona sordum cevap vermez kabuğuna çekilmiş demişti atmadım tabi.Arkadaşlar binnazdaki herkes bana patladı. Seni seviyor sana geri dönecek diyenlerin hepsi patladı. Elfin Demet, Durak Sancaktaroğlu ve Şevdar Avaz'a sordum beyaramda mesaj atiyim mi diye? Elfin ve Şevdar at geri dönüş olur dedi ama Durak atma sana dönmeyecek dedi, cevap vermeyecek dedi. Arkadaşlar beni engelledi. Yani ben orada tahmin edebileceğiniz herkese baktırdım.
şevdar, elfin, durak, zümre,irem çerkez, destina eren, nal güneş, hepsi hepsi batladı. İsteyen seven adam cevap verirdi. Yazık giden paralara yazık giden hayallere
Ve elfin evet unutmuşum. O da olumsuzu söylüyor. Bende baktırdım ona. Ve acımadan söyledi sağolsun. Her ne kadar dinlemesem deBen eskiden baktırıyordum o zaman Katina bakıyordu evet, ama simdi kahve ve Tarot da bakıyor gordugum kadarıyla. Olumlu olumsuz her seyi soyler, bana ilk falı bastan sona olumsuzdu ve soyledigi sekilde olmustu.
Bir mesajla neden kader değişsin. Ayrıca sen 7-24 yazıp bunaltsan anlarım da bi tek mesajdan engel atması da çok garip. Normal bi engelleme değilyok geri dönüş yapmamıştı.
Ve elfin evet unutmuşum. O da olumsuzu söylüyor. Bende baktırdım ona. Ve acımadan söyledi sağolsun. Her ne kadar dinlemesem de
[/QUOTE
Sevdar avaz da saglik bakmiyor sanirim. Ben bilgenin olumsuz yorumlarini pembe olumu yorumlara tercih ediyorumOlumsuzu söyleyen binnazda şevdar avaz var. Bileği özdoğru falan da var ama o da abartıyor Olumsuzu söylerken sevmiyorum ben
Elif hanim icin beklemenizi oneriririm az paraya bakmiyor. Ani iyi biliyor ama gelecek cikacak mi acaba? Biraz bekleyin nacizane onerimMerhabalar, ben uzun süredir bu başlığı takip etmeme rağmen ilk defa üye olup mesaj atıyorum :)
Son aylarda baktırdığım falcılara yorumumu yazayım öncelikle.
Elif Hanzade: Gerçekten çok olumlu ve ses tonu rahatlatan birisi, bana dedikleri çoğunlukla çıkmasına rağmen uzun vadeli olanlar için henüz bir şey diyemeyeceğim. Ancak karakter konusunda analizleri çok iyi, anda da iyi olduğunu söyleyebilirim.
Zeynep Aksu: Maalesef çok da tutmadı bende, ilk dinlediğimde de tam oturtamadığım şeyler olmuştu ama sonrasında tamamen patladı.
İrem Çerkez: Tutmadı diyemem ama o kadar da genel bir yorumdu ki, belki enerjimiz tam olmamıştır kötülemek de istemedim.
Bir de acaba daha önce konuşulan Elif hanımın telefon numarasını alabilir miyimÜzerinden geçti biraz ama telefon numarası olan birisi yazabilirse çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?