Sevgiden değil de hırs oluyor bazen ne yazık kiBeni istemeyeni ben hic istemem diyecek gucunuz olsun. Buna inanin. O kaybeder demek ki size layik degilmis hayat yolculugunuzda. Yolu acik olsun. Bakmayin arkaniza. Bir umitle aylarinizi harcamayin. Donerse ve duzgun davranirsa o zaman karar verirsiniz belki de istemeyeceksiniz artik. Hayati ve zamaninizi su an icin degmeyen biri icin durdurmayin. Kendi degerinize inanin. Buna gercekten inanin.
Cok haklisi anliyorum. Oyle bir hirs vaktiyle 3 yilimi yedi. Elimde kocaman bir sifir vardi gunun sonunda hatta ruhen eksiye gectim cunku o hirs ruhumu orseledi.sunu dusunmek lazim. Degerli aklini ve ruhunu senin degerini bilmeyen biri icin orseleyip hirsla yasamini kabusa cevirmenin hic bir faydasi yok. Hirs yap ama sonucunu senin kontrol edebilecegin seyler icin... faydalidir.. ama bir insandan soz ediyorsak biz ne yaparsak yapalim o kendine has bir varlik. Eger sevmiyorsa sevmeyecek. Belki zaman zaman avunmak icin, yalniz kaldigi icin, oylesine kapimizi calacak. Ama gercek sevgide bu dramalarin yasandigina inanmiyorum ben. Mucadeleye gerek kalmiyor.Sevgiden değil de hırs oluyor bazen ne yazık ki
Öyle iyi geldi ki yazdıklarınız...Benimki çoook uzun bir ilişki ve psikoöojik sıkıntımız var doktor ilaç verdi içmedi şimdi de bunun sıkıntısını yaşıypruz. İnan ne yapacağımı bilmez vaziyetteyim. Elimden geleni yaptım ama bana hayatımda biri var dedi. İspat istedim ispatlayamadı. Arkamı dönemiyorum onca seneyi atamıyorum. Saçma sapan bir haldeyim. Kitap falı seruven çok iyiydi bu arada. Çok teşekkürlerBir de onun karakteri oyle ve veya ben boyle yaptim ondan oldu diye dusunmeyin lutfen. Biz kadinlarin en buyuk hatasi bu. Erkekler cok duz varliklar. Istiyorsa yaninizda olmak icin her seyi yapiyorlar. Ne okuzler gorduk asik olduklarinda romeo oldular. Bir bahanesi yok bu isin.
Sevgili arkadasim. Mutsuzsan ve elinden geleni yaptigini dusunuyorsan daha fazla cabalama. Yipratma kendini. Sen mutlu olmayi, el ustunde tutulmayi hakkediyorsun. Hepimiz hakkediyoruz. Keske ben bunu 34 yasimdan once idrak edebilseydim.Öyle iyi geldi ki yazdıklarınız...Benimki çoook uzun bir ilişki ve psikoöojik sıkıntımız var doktor ilaç verdi içmedi şimdi de bunun sıkıntısını yaşıypruz. İnan ne yapacağımı bilmez vaziyetteyim. Elimden geleni yaptım ama bana hayatımda biri var dedi. İspat istedim ispatlayamadı. Arkamı dönemiyorum onca seneyi atamıyorum. Saçma sapan bir haldeyim. Kitap falı seruven çok iyiydi bu arada. Çok teşekkürler
Hayır olsun sonumuzSevgili arkadasim. Mutsuzsan ve elinden geleni yaptigini dusunuyorsan daha fazla cabalama. Yipratma kendini. Sen mutlu olmayi, el ustunde tutulmayi hakkediyorsun. Hepimiz hakkediyoruz. Keske ben bunu 34 yasimdan once idrak edebilseydim.
Vpn uzerinden turkiye serverina baglanarak alabilir misin acaba?Herkese merhaba bir süredir yazmiyorum. Bu aksam indirim oldugu icin Binnaz'dan kredi almak istedim fakat Türk tel.im, Türk kredi kartim olmasina ragmen yurtdisinda oldugumdan tum kredi odemelerini direkt USD ye bagladi. TL 15 verecegim krediye tabii ki USD 15 karsiligi TL 100 küsur vermeyecegim. Mobil odeme de kalktigi icin hicbirsekilde TRY odeme yapamiyorum. That's NOT fair Tasdelen family! Òzellikle bu Covid-19 gunlerinde. Çakallll! Buradan duyurulur!
Maalesef burada vpn icin de paket satin almaliyim buranin operatorlerinden, diger turlu cesitli sakincalari var hernekadar sensörlü icerikli site girisim olmayacaksa da bir fal icin sinir disi riskini goze alamam. Hem bugune kadar baktirdim da ne oldu, virus kisitlamalarindan gaza geldim bir an. Bir de bir yorumcu icin aldigim krediler vardi denk gelemedim onun yerine baska bir isim belirledim aklimda ama 25 krediden daha az eksigim var sadece :/ neyse olmadi falsepetine ya da o tarz bir siteye atarim en kotu, TL oderim pasa pasa.Vpn uzerinden turkiye serverina baglanarak alabilir misin acaba?
Binnazda Bilge ve falsepetinde Alex mesela,ikiside acı gerçekleri net söyler ve falları paraleldir,ikisinin sevmeyenide çok çünkü cidden çat çat doğruyu söylüyorlar.
Diğer dediklerini yaşadıklarım Doğa ve Zümra,tellwede yeşil çingene..
Bunlardan başka kimseyi ben öneremem kendi adıma
Ama yinede fal enerji işi belli olmuyor
Benim de yurt dısı ziyaretinde Binnaz indirim yapmıştı o zaman VPn 7 gunluk deneme surumunu yukleyıp oyle kredi almıstım hemen silmistim sonra. Tabi almamak en iyisi, Binnaz’in yaptıgı bu tamamen sacmalık, iyice paragoz oldu. Paragoz olması dogal tabi ticari bir isletme ama musterisinin gozune sokması hos olmuyor bunu. Insanlar merakta kalsınlar tekrar fal atsınlar diye soru hakkını kaldırdılar, o zamandan beri 6 ayda sadece bi fal baktırdım orada o da Serkan Batu Kılıc’ı merak ettigim ve kredisi uygun oldugu icin.Maalesef burada vpn icin de paket satin almaliyim buranin operatorlerinden, diger turlu cesitli sakincalari var hernekadar sensörlü icerikli site girisim olmayacaksa da bir fal icin sinir disi riskini goze alamam. Hem bugune kadar baktirdim da ne oldu, virus kisitlamalarindan gaza geldim bir an. Bir de bir yorumcu icin aldigim krediler vardi denk gelemedim onun yerine baska bir isim belirledim aklimda ama 25 krediden daha az eksigim var sadece :/ neyse olmadi falsepetine ya da o tarz bir siteye atarim en kotu, TL oderim pasa pasa.
Herseyi o kadar güzel açıklamışsınız ki,bu kadar doğru,derli toplu bir anlatımla okumak çok iyi geldi,çok teşekkürler :)Bir de onun karakteri oyle ve veya ben boyle yaptim ondan oldu diye dusunmeyin lutfen. Biz kadinlarin en buyuk hatasi bu. Erkekler cok duz varliklar. Istiyorsa yaninizda olmak icin her seyi yapiyorlar. Ne okuzler gorduk asik olduklarinda romeo oldular. Bir bahanesi yok bu isin.
Su an aynı durumdayım aynı yerde çalışıyoruz . 1 senedir ayrıl barış. Tek tesellim bir an önce başka is bulup ondan kurtulmak.Size gecmisten bir hikayemi anlatmak istiyorum. 27 yasinda birine asik oldum. 3 ay cok guzeldi, beni sevdigini soyluyordu. Bir gecede nolduysa telefonlarima cevap vermedi. Ne oldugunu anlayamadim. Sonra bana dedi ki 7 yildir bir kizla birlikteymis nisanlanmis ama ayrilmislar. Sonra o kizla gorusmus kiz benim mesajlarimi gorunce evi basina yikmis. Neyse ayrildik ben yikildim tabii. Kendime gelemedim bir de ayni is yerinde her gun goruyordum. Sonra 1 ay sonra hic bir sey olmamis gibi gelip ozur diledi tekrar baslamak istedigini soyledi. Ama o romeo gitmis yerine ufak bir okuzcuk gelmisti. Ama birlikteydik sonucta. Beni hep eksik ve yetersiz hissettirdi. Cok asik oldugumdan ve hirs yaptigimdan ayrilamiyordum. Bana garip biri oldugumu neden diger kizlar gibi olmadigimi soruyordu. Hatta bir gun sen bir ferrarisin ama 2. Viteste su kaynatiyorsun demisti. Benden 3 kez ayrildi, yikildim. Ama 2 aya hep donuyordu. Meger o donemlerde o eski kiz arkadasiyla barisip sikilinca bana donuyormus. Benim israrimla ve hirsimla son ayriligimizdan sonra evlilik teklifiyle dondu. Bana hep senin beni sevmeni seviyorum diyordu. Beni cok yipratti. Nisanlandik ve o zaman onun benim icin dogru kisi olmadigini anladim. Hirsim bitmisti hedefime ulasmistim. Ayrildim ondan. Inananamadi. Kendinisi bulunmaz hint kumasi saniyordu. Bugun o eskiden uzatmali ciktigi kiz hala bekar, ve hayata kusmus durumda. Bizimki de bir yil sonra sirkette benim eski pozisyonumda calisan bir kizla evlendi. Mutlu mu bilmiyorum ama ben onla evlensem cok mutsuz olurdum. Hic bir zaman degerli oldugumu hissedemedim iliski hep benim cabamla sabrimla yurudu. Cok sinir krizi gecirdim, cok agladim. Degmeyen biri icin. 3 yilim gecti. O yuzden onemli olan evlenmek degil sizin degerinizi bilen size hakkettiginiz degeri veren sizinle oynamayan birini bulmak.
Valla siz yazınca denedim Binnaz a on basarSürekli fal baktırmak isteyen arkadaşlar YouTube ta deste seç açılımlarını izleyebilirsiniz. Onlar da oyalıyor kötü zamanlarda. Vakit geçiyor en azından para dökmüyorsunuz
Allah sizi o iğrenç adamdan kurtarmış. Başta çok büyük yanlış yapmışsınız o kız ona 7 yıl emek vermiş evet sizin haberiniz yoktı ama sonrasında yüz vermemek gerekirdi o Koza bunu yapan ilerde size neler yapmaz. Neyseki o hırsınız hemen gitmiş doğru yolu bulmuşsunuzSize gecmisten bir hikayemi anlatmak istiyorum. 27 yasinda birine asik oldum. 3 ay cok guzeldi, beni sevdigini soyluyordu. Bir gecede nolduysa telefonlarima cevap vermedi. Ne oldugunu anlayamadim. Sonra bana dedi ki 7 yildir bir kizla birlikteymis nisanlanmis ama ayrilmislar. Sonra o kizla gorusmus kiz benim mesajlarimi gorunce evi basina yikmis. Neyse ayrildik ben yikildim tabii. Kendime gelemedim bir de ayni is yerinde her gun goruyordum. Sonra 1 ay sonra hic bir sey olmamis gibi gelip ozur diledi tekrar baslamak istedigini soyledi. Ama o romeo gitmis yerine ufak bir okuzcuk gelmisti. Ama birlikteydik sonucta. Beni hep eksik ve yetersiz hissettirdi. Cok asik oldugumdan ve hirs yaptigimdan ayrilamiyordum. Bana garip biri oldugumu neden diger kizlar gibi olmadigimi soruyordu. Hatta bir gun sen bir ferrarisin ama 2. Viteste su kaynatiyorsun demisti. Benden 3 kez ayrildi, yikildim. Ama 2 aya hep donuyordu. Meger o donemlerde o eski kiz arkadasiyla barisip sikilinca bana donuyormus. Benim israrimla ve hirsimla son ayriligimizdan sonra evlilik teklifiyle dondu. Bana hep senin beni sevmeni seviyorum diyordu. Beni cok yipratti. Nisanlandik ve o zaman onun benim icin dogru kisi olmadigini anladim. Hirsim bitmisti hedefime ulasmistim. Ayrildim ondan. Inananamadi. Kendinisi bulunmaz hint kumasi saniyordu. Bugun o eskiden uzatmali ciktigi kiz hala bekar, ve hayata kusmus durumda. Bizimki de bir yil sonra sirkette benim eski pozisyonumda calisan bir kizla evlendi. Mutlu mu bilmiyorum ama ben onla evlensem cok mutsuz olurdum. Hic bir zaman degerli oldugumu hissedemedim iliski hep benim cabamla sabrimla yurudu. Cok sinir krizi gecirdim, cok agladim. Degmeyen biri icin. 3 yilim gecti. O yuzden onemli olan evlenmek degil sizin degerinizi bilen size hakkettiginiz degeri veren sizinle oynamayan birini bulmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?