Basta bana oyle anlatmadi tabii.2 sene cikiyorduk anlasamadik ayrildik sevmiyorum dedi. Ben coook sonra ogrendim bu detaylari. Zaten benden ayrildigi zamanlarda baska kizlarla da gorusmus. Hep sonradan ogrendim.Allah sizi o iğrenç adamdan kurtarmış. Başta çok büyük yanlış yapmışsınız o kız ona 7 yıl emek vermiş evet sizin haberiniz yoktı ama sonrasında yüz vermemek gerekirdi o Koza bunu yapan ilerde size neler yapmaz. Neyseki o hırsınız hemen gitmiş doğru yolu bulmuşsunuz
Basta bana oyle anlatmadi tabii.2 sene cikiyorduk anlasamadik ayrildik sevmiyorum dedi. Ben coook sonra ogrendim bu detaylari. Zaten benden ayrildigi zamanlarda baska kizlarla da gorusmus. Hep sonradan ogrendim.Allah sizi o iğrenç adamdan kurtarmış. Başta çok büyük yanlış yapmışsınız o kız ona 7 yıl emek vermiş evet sizin haberiniz yoktı ama sonrasında yüz vermemek gerekirdi o Koza bunu yapan ilerde size neler yapmaz. Neyseki o hırsınız hemen gitmiş doğru yolu bulmuşsunuz
gündüz bastırdığın ve bir şekilde hayatına bakmaya çalıştığın için, ama aslında içinde O olduğu için bilinçaltın rüyanda ortaya çıkıyor.Arkadaşlar. Son zaman geceleri aynı rüya görüyorum karşı tarafla ilgiliKesin önüme bakacam diye karar verdim şimdi ise rüyamdan çıkmıyor. Rüya yorumunu binnazda iyi yapan biri var mı yoksa bunu da mı beceremiyorlar ?
Karaktersiz insan. Söylenecek söz yok gerçekten böyle insanları anlamıyorum hiç de mutlu olamazki hayatını böyle nasıl devam ettirebiliyor. Böyle insanların evlenip çocuk yapması da çok tehlikeli. Çocuğuyla da ilgilenmez karısın da aldatır yazıl o kadın ya hep susarsa. Gerçekten böyle erkeklerle evlenmemek için evliliği aceleye getirmemekte fayda var. Kızlar kesinlikle böyle şeylere dikkat etmesi gerek. O kız nasıl evlenmiş böylesi bir erkekten medet umuyor. Çok garip bile bile yanmak bu. Kimsenin karakteri değişmez onlar hep palavra erkek oalavralarıBasta bana oyle anlatmadi tabii.2 sene cikiyorduk anlasamadik ayrildik sevmiyorum dedi. Ben coook sonra ogrendim bu detaylari. Zaten benden ayrildigi zamanlarda baska kizlarla da gorusmus. Hep sonradan ogrendim.
Basta bana oyle anlatmadi tabii.2 sene cikiyorduk anlasamadik ayeikdAllah sizi o iğrenç adamdan kurtarmış. Başta çok büyük yanlış yapmışsınız o kız ona 7 yıl emek vermiş evet sizin haberiniz yoktı ama sonrasında yüz vermemek gerekirdi o Koza bunu yapan ilerde size neler yapmaz. Neyseki o hırsınız hemen gitmiş doğru yolu bulmuşsunuz
benim de soyleyemeye calistigim buydu. Bir iliski problemli ise evlilikten de hayir gelmez. Insan mutlu olacagini dusunerek evlenmeli, hirs icin degilKaraktersiz insan. Söylenecek söz yok gerçekten böyle insanları anlamıyorum hiç de mutlu olamazki hayatını böyle nasıl devam ettirebiliyor. Böyle insanların evlenip çocuk yapması da çok tehlikeli. Çocuğuyla da ilgilenmez karısın da aldatır yazıl o kadın ya hep susarsa. Gerçekten böyle erkeklerle evlenmemek için evliliği aceleye getirmemekte fayda var. Kızlar kesinlikle böyle şeylere dikkat etmesi gerek. O kız nasıl evlenmiş böylesi bir erkekten medet umuyor. Çok garip bile bile yanmak bu. Kimsenin karakteri değişmez onlar hep palavra erkek oalavraları
Evet genelde olumsuz söylemiyorlar ama dediğim gibi oyalıyor yani bedava açılımValla siz yazınca denedim Binnaz a on basardaha başarılı
Kızlar merhaba ben yeni üye oldum ama fal konusunda hep takip ettim. Yorumlara bakarak bir sürü fal baktırdım. Ben evli bir adama aşık oldum. Çoğunuz beni yargılayacak ama inanın çok engelledim. O da çok engelledi kendini görüŞmemeye çalıştık. Ama yapamadık. Ama bu ilşkide hep ben dik durdum aşkımın arkasında durdum. O kadar kötü günler geçirdimki anlatamam. Hep terk etti beni tamam dedik bitsin dedik. Yine döndü. Hep gitti geldi psikolojimi darmadağın etti. Son olarak gala sardım. Rahatlamak için. Ama ben bu sefer karar verdim ona bittiğini onu istemediğimi aöylecektim . Aşkımı kalbime gömüp söyleyecektim. Acı çekecektim çekiyoeum da ama bitti diyecetim. Ve döndü sen benim yarımsın. Her an her dakka seni düşünüyorum uzaklaşmaya çalışsam da olmuyor. Eşimi de seni de çok üzdüm. Diye döndü. Ben içim yana yana bitti seni hayatımda istemiyorum dedim. Ve o gece karısına herşeyi anlatmış. Tabi ilişkimiz bitti diye. Çık önceden bitti diye anlatmış. Tam net Nasıl anlatmış bilemiyorum. Sonra bana yine mesaj attı bu sana son mesajım ben eşimi seviyorum onunla hayatıma devam etmek istiyorum.Şeninde bilmeni istedim yazmış. sevişmeleriyle ilgili bile yazmıştı. Ben ona zaten bittiğini söylemiştim onun üstüne bunu bana Yazmasının manasını anlamadım. Berbat durumdayım. Ben çok büyük bedel ödüyorum. Ama niye sadece kadınlar ödüyor bedeli erkekler niye ödemiyor. Bunun üzerine fallarım patlamış oluyor. Çünkü hiçbiri bitireceğimi bilemedi. Onlara bitirmek istediğimi söyleyeceğimi söylemedim. Sadece Melisa biliyor. Bitirsen de yine dönecek dedi. Ama ben inanmıyorum. Bana öyle kötü mesaj attıki daha yazacağını sanmıyorum.
Boş dram. BDV’ye yazsaydınız keşke ve hala bu adama fal baktırıp, sonunda hep neden kadanlar bedel ödüyor diyorsanız da, siz henüz bedel ödememişsiniz. Ben fallarımı o geri dönsün diye baktırmadım . Benden uzak dursun diye baktırdım. Geri dönmesini istesem ona bitti demezdim. Ve ben sadece aşık oldum. Onla hiç bir şey yaşamadım. Keşke yazmasaydım buraya mesajlarda silinmiyor. Ne yaşadığımı ben bilirim. Buraya yazarak saçmaladım. Kimse kusuruma bakmasın. İnanın kötü biri değilim. Kimsenin yuvasını yıkmakta istemem. İstemediğim içinde hep kaçtım adamdan.
O yüzsüz adam yine sizinle iletişim kurar siz yine onunla olursunuz.Kızlar merhaba ben yeni üye oldum ama fal konusunda hep takip ettim. Yorumlara bakarak bir sürü fal baktırdım. Ben evli bir adama aşık oldum. Çoğunuz beni yargılayacak ama inanın çok engelledim. O da çok engelledi kendini görüŞmemeye çalıştık. Ama yapamadık. Ama bu ilşkide hep ben dik durdum aşkımın arkasında durdum. O kadar kötü günler geçirdimki anlatamam. Hep terk etti beni tamam dedik bitsin dedik. Yine döndü. Hep gitti geldi psikolojimi darmadağın etti. Son olarak gala sardım. Rahatlamak için. Ama ben bu sefer karar verdim ona bittiğini onu istemediğimi aöylecektim . Aşkımı kalbime gömüp söyleyecektim. Acı çekecektim çekiyoeum da ama bitti diyecetim. Ve döndü sen benim yarımsın. Her an her dakka seni düşünüyorum uzaklaşmaya çalışsam da olmuyor. Eşimi de seni de çok üzdüm. Diye döndü. Ben içim yana yana bitti seni hayatımda istemiyorum dedim. Ve o gece karısına herşeyi anlatmış. Tabi ilişkimiz bitti diye. Çık önceden bitti diye anlatmış. Tam net Nasıl anlatmış bilemiyorum. Sonra bana yine mesaj attı bu sana son mesajım ben eşimi seviyorum onunla hayatıma devam etmek istiyorum.Şeninde bilmeni istedim yazmış. sevişmeleriyle ilgili bile yazmıştı. Ben ona zaten bittiğini söylemiştim onun üstüne bunu bana Yazmasının manasını anlamadım. Berbat durumdayım. Ben çok büyük bedel ödüyorum. Ama niye sadece kadınlar ödüyor bedeli erkekler niye ödemiyor. Bunun üzerine fallarım patlamış oluyor. Çünkü hiçbiri bitireceğimi bilemedi. Onlara bitirmek istediğimi söyleyeceğimi söylemedim. Sadece Melisa biliyor. Bitirsen de yine dönecek dedi. Ama ben inanmıyorum. Bana öyle kötü mesaj attıki daha yazacağını sanmıyorum.
Foruma ara verecektim bugun ama son kez bakayım dedim mesajınızı gördüm. Oncelikle her sey insanlar için kimseyi yargılamak kimsenin haddi ddğil. Siz de evli birine aşık olmak istemediniz sanırım. Ortada bir suç varsa daha buyugu o adamın. Herkes namus timsali dolaşıyor ortalıkta ama kimler neler neler yaşıyor. Siz zaten bi bedel ödüyorsunuz evli bi adamla aşk mutluluk getirmez. Cogu evliliğinden sıkıldığı veya heyecan aradığı için böyle maceralara giriyor. Bu adam belli ki eşinden de sizden de vazgeçememiş ve siz onu reddedince gurur yapmış ve kendince gururunu kurtarmak için sizi iyice kırma yoluna gitmiş. Bu adam size dönse bile ondan hayır gelmez emin olun. Yasadıklarınız sizi cok yıpratmıstır ama aynı zamanda bir ders de olmuş. Evli adamlar cok mutsuzsa bosanır ondan sonra yeni bir ilişkiye başlar. Dogrusu ve adil olanı bu. Ama bu sizin etkinizle olmamalı, kendi dinamikleri içinde olmalı. Size tekrar dönse bile kabul etmeyin. Yine kırar kalbinizi. Her seyin üstüne bir set çekip güçlü durun. Size hayrı olan iyi bir insanın karsınıza cıkmasını dilerim.Kızlar merhaba ben yeni üye oldum ama fal konusunda hep takip ettim. Yorumlara bakarak bir sürü fal baktırdım. Ben evli bir adama aşık oldum. Çoğunuz beni yargılayacak ama inanın çok engelledim. O da çok engelledi kendini görüŞmemeye çalıştık. Ama yapamadık. Ama bu ilşkide hep ben dik durdum aşkımın arkasında durdum. O kadar kötü günler geçirdimki anlatamam. Hep terk etti beni tamam dedik bitsin dedik. Yine döndü. Hep gitti geldi psikolojimi darmadağın etti. Son olarak gala sardım. Rahatlamak için. Ama ben bu sefer karar verdim ona bittiğini onu istemediğimi aöylecektim . Aşkımı kalbime gömüp söyleyecektim. Acı çekecektim çekiyoeum da ama bitti diyecetim. Ve döndü sen benim yarımsın. Her an her dakka seni düşünüyorum uzaklaşmaya çalışsam da olmuyor. Eşimi de seni de çok üzdüm. Diye döndü. Ben içim yana yana bitti seni hayatımda istemiyorum dedim. Ve o gece karısına herşeyi anlatmış. Tabi ilişkimiz bitti diye. Çık önceden bitti diye anlatmış. Tam net Nasıl anlatmış bilemiyorum. Sonra bana yine mesaj attı bu sana son mesajım ben eşimi seviyorum onunla hayatıma devam etmek istiyorum.Şeninde bilmeni istedim yazmış. sevişmeleriyle ilgili bile yazmıştı. Ben ona zaten bittiğini söylemiştim onun üstüne bunu bana Yazmasının manasını anlamadım. Berbat durumdayım. Ben çok büyük bedel ödüyorum. Ama niye sadece kadınlar ödüyor bedeli erkekler niye ödemiyor. Bunun üzerine fallarım patlamış oluyor. Çünkü hiçbiri bitireceğimi bilemedi. Onlara bitirmek istediğimi söyleyeceğimi söylemedim. Sadece Melisa biliyor. Bitirsen de yine dönecek dedi. Ama ben inanmıyorum. Bana öyle kötü mesaj attıki daha yazacağını sanmıyorum.
Tabi ki forumda evli kisi ile iliskiyi cok yargılayan olacaktır cunku bu kadınların en buyuk korkusu ama işin icini kimse bilemez o uuzden ben kimseyi eleştirmem, yaşamadan bilemeyiz. Yalnız eşine ilişkisine anlatmasına rağmen eşi onu geri kabul etmiş bunu bütün kadınlar yapıyor ne yazık ki, erkekler de bundan yüz bularak aldatıyor. Sana eşini sevdiğini soylemesi de cok kotu cok gereksiz bir detay, madem seviyormus neden sana gelmis hep ya da en bastan neden senle ilişkiye baslamıs? Baktı sen bitirdin elde olan karısını da kaybetmeyi, duzenini bozmayı goze alamamıs her erkek gibi. Yalnız hem karısına hem sana saygısızlık yapmıs, evliligiyle ilgili ozelini ve bu kadar detayı sana anlatması da ayrı terbiyesizlik. En iyisini yapmıssın bitirerek umarım karsına sana tamamen karsılık verecek evli olmayan biri cıkar.Kızlar merhaba ben yeni üye oldum ama fal konusunda hep takip ettim. Yorumlara bakarak bir sürü fal baktırdım. Ben evli bir adama aşık oldum. Çoğunuz beni yargılayacak ama inanın çok engelledim. O da çok engelledi kendini görüŞmemeye çalıştık. Ama yapamadık. Ama bu ilşkide hep ben dik durdum aşkımın arkasında durdum. O kadar kötü günler geçirdimki anlatamam. Hep terk etti beni tamam dedik bitsin dedik. Yine döndü. Hep gitti geldi psikolojimi darmadağın etti. Son olarak gala sardım. Rahatlamak için. Ama ben bu sefer karar verdim ona bittiğini onu istemediğimi aöylecektim . Aşkımı kalbime gömüp söyleyecektim. Acı çekecektim çekiyoeum da ama bitti diyecetim. Ve döndü sen benim yarımsın. Her an her dakka seni düşünüyorum uzaklaşmaya çalışsam da olmuyor. Eşimi de seni de çok üzdüm. Diye döndü. Ben içim yana yana bitti seni hayatımda istemiyorum dedim. Ve o gece karısına herşeyi anlatmış. Tabi ilişkimiz bitti diye. Çık önceden bitti diye anlatmış. Tam net Nasıl anlatmış bilemiyorum. Sonra bana yine mesaj attı bu sana son mesajım ben eşimi seviyorum onunla hayatıma devam etmek istiyorum.Şeninde bilmeni istedim yazmış. sevişmeleriyle ilgili bile yazmıştı. Ben ona zaten bittiğini söylemiştim onun üstüne bunu bana Yazmasının manasını anlamadım. Berbat durumdayım. Ben çok büyük bedel ödüyorum. Ama niye sadece kadınlar ödüyor bedeli erkekler niye ödemiyor. Bunun üzerine fallarım patlamış oluyor. Çünkü hiçbiri bitireceğimi bilemedi. Onlara bitirmek istediğimi söyleyeceğimi söylemedim. Sadece Melisa biliyor. Bitirsen de yine dönecek dedi. Ama ben inanmıyorum. Bana öyle kötü mesaj attıki daha yazacağını sanmıyorum.
Elif Hanım’ı ben de dusunuyorum memnun kalmıs mıydınız Anlık durumda bildi mi sizce? Bir de gelecekle ilgili olumlu yorum mu yapmıstı?Binnazda baktırdığım fallar patladı. En son Elif hanıma baktırdım onu bekliyorum.
Bana kalırsa o adam ne eşini ne de bu arkadaşı seviyor. Düzeninden vazgeçemediği için alışkın olduğu limana dönmüş. Aradan zaman geçer başkasını bulur onla da aynı hikayeyi yaşar. Eşini sevse ihanet etmezdi, bu arkadaşı sevse adam gibi ayrılıp temiz şekilde önüne gelirdi, yıpratmazdı. Bence bencil egoistin tekiTabi ki forumda evli kisi ile iliskiyi cok yargılayan olacaktır cunku bu kadınların en buyuk korkusu ama işin icini kimse bilemez o uuzden ben kimseyi eleştirmem, yaşamadan bilemeyiz. Yalnız eşine ilişkisine anlatmasına rağmen eşi onu geri kabul etmiş bunu bütün kadınlar yapıyor ne yazık ki, erkekler de bundan yüz bularak aldatıyor. Sana eşini sevdiğini soylemesi de cok kotu cok gereksiz bir detay, madem seviyormus neden sana gelmis hep ya da en bastan neden senle ilişkiye baslamıs? Baktı sen bitirdin elde olan karısını da kaybetmeyi, duzenini bozmayı goze alamamıs her erkek gibi. Yalnız hem karısına hem sana saygısızlık yapmıs, evliligiyle ilgili ozelini ve bu kadar detayı sana anlatması da ayrı terbiyesizlik. En iyisini yapmıssın bitirerek umarım karsına sana tamamen karsılık verecek evli olmayan biri cıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?