Binnaz Abla

Ben de az önceki konu ile ilgili bir şeyler yazmak istedim. Herkesin sırları ve anlatamayacağım şeyler var. Çaresizlikleri , yalanları , hataları ..Bir yere kadar içimizde yaşıyoruz. Ancak böyle biri dile getirince , paylaşınca içimizdekileri anlatamadıklarımızı o kişiden çıkarıyormuşuz gibi hissediyorum. Yanlış yanlıştır . 1 den 10 a kadar puanlayıp ; 10 u görünce tırnaklarımızı cıkarmamalıyız. Bizim de 1imiz var 5imiz var belki 10unumuz var.. Anlatmıyoruz diye daha masum değiliz. Umuyorum kimsenin basına gelmez bu olay. Ne yaşayan ne yaşatan taraf oluruz. Çok sevdiğim bir laf var ; Kimse kınadıklarını yasamadan olmez diye. Eğer bir gün yanlışların en büyüğünü yaptığımızı farkettiğimizde insallah Allah o yanlısı yaptığımız gibi düzeltme imkanı da verir bize ..

Kizlar hemen konuyu değiştireyim :)
Bende Elif’e baktırdım biliyorsunuz ve baktıranların yorumunu çok merak ediyorum. Baktıranlar bana özelden yazabilir mi acaba? :)
Ben de merak ediyorum ama bekliyorum, yorumlara gore deneyecegim. Yakın tarih mi vermişti sana?

Biraz önceki konuda bir şey yok, benim üzerimden algı yaratmayın. BU yüzden bu konu BDV konusu dedim, biliyordum böyle olacağını. Halbuki aynı şeyi anlatıyoruz sadece ben daha sert ifadeler kullandım.

Arkadaşlar tüm forum birleşip beddua da etseniz tutmaz. Çünkü ben kendimi çok iyi biliyorum :)
Hayırdır ne oluyor ya? Kimi kınamışım anlatamıyor muyum yoksa anlaşılmak özellikle mi istenmiyorum.

Niyetimi açıkça belirttim. Daha ne kadar uzatacağız? Arkadaşın çevresinde benim gibi bir kaç arkadaşı olsa emin olun bu kadar üzülmezdi. Son kez söylüyorum. Banane ya kim kiminle. Şu an üzerime gelen insanlara ben de diyorum o zaman. Kimse kınadıklarını yasamadan ölmez. Çünkü sizler beni kınadınız ve niyetimi çarpıttınız.

Kendim için söyleyim yorumum sizin icin değildi :) direk konuyu anlatan bayana yazdım ama coook yorum yapıldığı icin onun yaZdıgı şeyi cevapla diyip cevaplayamadım. Sizİn dışınızda eminim okuyup icinden kınayan büyük büyük konuşan insanlar vardır . Benim eleştirim tamamen onlaraydı

Evet önümüzdeki ay belli olur, senin vaden yakın mıydı daha doğrusu baktırdın mı yoksa baktırmak için önü bekliyorsun ?
Telefonu aldım ama henuz baktırmadım. Ben ayda yılda bir baktırıyorum artık, en son Serkan Batu’ya baktırınca fal istegim de gecti biraz. Fal baktırdıgım kisinin ve olayın da onemi kalmadıgı icin aslında artık genel bakan birine fal baktırmak istiyorum, Elif Hanım oyle bakıyor anladıgım kadarıyla yani spesifik birini sormak zorunda degiliz. Arada da cıkan patlayan olursa Elif Hanım’ın falıyla ilgili takip ediyorum, cikan bir kac kisi olursa baktırmayı dusunuyorum.

evet her konuya bakıyor ama biraz daha referans bekle bence de, az para değil çünkü. Benim ki çıkarsa kesin burdan paylaşırım :)

Serkan Batu nasıldı sizin için. Ben onu baya seviyorum bu ara mantıklı şeyler söylüyor gibi geliyor

Serkan Batu nasıldı sizin için. Ben onu baya seviyorum bu ara mantıklı şeyler söylüyor gibi geliyor
Makul bir fiyata bakıyor ve 15 dakikalık ses kaydı gondermisti bana, o yonden sevdim ama cok spesifik bildi diyebilecegim bir sey de bilemedi. Aslında sırf genel sormamak icin artık ilgilenmedigim kisiyi sordum, yeni biriryle tanısacak mıyım diye sordum sırf yeni biri olacak mı diye gidince genel sormussunuz diye bakmıyorlar cunku. Yalnız sordugum kisinin bana aşık oldugunu soyledi ki pek ihtimal dahilinde degil bu, bana abartılı geldi. Haziran ilk haftası olacak bir sey soyledi, o zaman teyit edebilirim falını, su anda fena degil diyebilirim.

O zaman müsait olursanız Haziran ilk haftası haber vermeyi unutmayın lütfen :)

Valla size güvenip bizi trollemediğinize inanıp düzgün yorum yapacağım. Kalbim temiz ne diyeyim.
Neden yargılayalım bu bir, yani biz yargı mercii değiliz sizin özel hayatınız. Ama bence de bu adam geri gelir, size tavsiyem kabul etmeyin gelse de. Yoksa ne boşanır, ne de sizle adam gibi ilişkisi olur. Aşırı dengesiz tavırları var. Siz dik durun. İleride belki olur ya kader evliliği biter vs. Doğru zamanda olsun olacaksa. Hayırlısı ise olsun deyin. Tabi zor severken ama zaman ilaç burada hepimiz biliyoruz bunu. Ben 1 senedir ayrıyım neredeyse... yani zamanla çok düzeldim. Biraz daha zamana ihtiyacım var sadece.

Kesinlikle kimse yargılamamalı. Katılıyorum. İleride bununla sınanmayacağını kimse bilemez

Bende sizinle aynıyım. Benim için de eski önemi yok, o yüzden ayda bi anca gidiyorum. Artık sağlam falcıları da ayırt edebildiğim için. Sağlam insanlara uzun aralıklara bi ne olmuş ne bitmiş gibi, eğlencesine gibi gidiyorum. Nereden nereye gerçekten :))

Bu Elif kim kızlarr ben bilmiyorum Binnaz da mı?
Telefonla ulaşılabilen bir yorumcu. Binnaz da değil. Bazı arkadaşlarda numarası var. Bir arkadaş memnuniyetini dile getirince forumda bayağı konuşulmuş. Galiba çoğumuz baktırmak için bir kaç kişinin daha yorum yapmasını bekliyoruz.

Kizlar hemen konuyu değiştireyim :)
Bende Elif’e baktırdım biliyorsunuz ve baktıranların yorumunu çok merak ediyorum. Baktıranlar bana özelden yazabilir mi acaba? :)
Sevgili Cesi87 sen yorum aldıysan Elif hanımı genel bir değerlendirir misin? Geçmiş , an , analizler gibi. Sana zahmet.

Sevgili Cesi87 sen yorum aldıysan Elif hanımı genel bir değerlendirir misin? Geçmiş , an , analizler gibi. Sana zahmet.
Geçmiş ve an bence gayet yerindeydi ve başarılı. Bilmesi güç şeyleri gördü ve söyledi. Ama asıl beklediğimiz tabi öngürüsü, bunun için daha biraz vadesi var Haziran dedi. Çıkarsa kesin paylaşırım :)
Ama analizler vs iyi, ve beğendiğim diğer konu, telefonla daha doğrusu direkt görüntülü baktığı için, istediğiniz gibi soru sorabilirsiniz anında bakıyor.
yani 15 dakika Binnaz falı gibi değil, biz resmen 1 saat konuşmuşuz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…