- 14 Mayıs 2020
- 165
- 167
- 23
serkan batu nasıl kahvede? Demeyenler yazabilirmi görüşlerini
Yagmur neredeKızlar bende şimdi S sunshine91 burada yazınca Yagmurun eski falını dinledim.Ekimde baktırmışım,söylediklerine inanmayıp sinirlenmiş 2 puan vermişim ve berbat vs diye yorum yapmışım ama fal tamamen çıkmışşimdi farkına varınca çok üzüldüm,kadına büyük haksızlık yapmışım..Siteyede yazdım yorum ve puanı değiştirebilirmiyim diye
Siz bence gidemiceksinizYagmur nerede
Valla öyle. Yagmur kim biliyor musunuzSiz bence gidemiceksinizaman gitmeyin zaten güzel burası
Fal sepetinde.Yagmur nerede
Kızlar merhaba ben yeni üye oldum ama fal konusunda hep takip ettim. Yorumlara bakarak bir sürü fal baktırdım. Ben evli bir adama aşık oldum. Çoğunuz beni yargılayacak ama inanın çok engelledim. O da çok engelledi kendini görüŞmemeye çalıştık. Ama yapamadık. Ama bu ilşkide hep ben dik durdum aşkımın arkasında durdum. O kadar kötü günler geçirdimki anlatamam. Hep terk etti beni tamam dedik bitsin dedik. Yine döndü. Hep gitti geldi psikolojimi darmadağın etti. Son olarak gala sardım. Rahatlamak için. Ama ben bu sefer karar verdim ona bittiğini onu istemediğimi aöylecektim . Aşkımı kalbime gömüp söyleyecektim. Acı çekecektim çekiyoeum da ama bitti diyecetim. Ve döndü sen benim yarımsın. Her an her dakka seni düşünüyorum uzaklaşmaya çalışsam da olmuyor. Eşimi de seni de çok üzdüm. Diye döndü. Ben içim yana yana bitti seni hayatımda istemiyorum dedim. Ve o gece karısına herşeyi anlatmış. Tabi ilişkimiz bitti diye. Çık önceden bitti diye anlatmış. Tam net Nasıl anlatmış bilemiyorum. Sonra bana yine mesaj attı bu sana son mesajım ben eşimi seviyorum onunla hayatıma devam etmek istiyorum.Şeninde bilmeni istedim yazmış. sevişmeleriyle ilgili bile yazmıştı. Ben ona zaten bittiğini söylemiştim onun üstüne bunu bana Yazmasının manasını anlamadım. Berbat durumdayım. Ben çok büyük bedel ödüyorum. Ama niye sadece kadınlar ödüyor bedeli erkekler niye ödemiyor. Bunun üzerine fallarım patlamış oluyor. Çünkü hiçbiri bitireceğimi bilemedi. Onlara bitirmek istediğimi söyleyeceğimi söylemedim. Sadece Melisa biliyor. Bitirsen de yine dönecek dedi. Ama ben inanmıyorum. Bana öyle kötü mesaj attıki daha yazacağını sanmıyorum.
Ben 1 sene önce baktırmıştım. Hicbir dediği çıkmamıştı.Fal evi uygulamasında jale açıkgöz var herkes harfiyen yaşadım söylediklerini telefon numarasını bile bildi falan yazmışlar aşırı merakı ettim baktıran oldu mu fiyatı 150 oldığu için baktıramadım.
Yazmışlar şimdi falsepetindeymis, baktırırsan yazar mısınValla öyle. Yagmur kim biliyor musunuz
Tamamdır yazarımYazmışlar şimdi falsepetindeymis, baktırırsan yazar mısın
Bende de çıkmadı tabi geçen sene baktirmistim ,fiyat çok uygundu birde orda jeliza diye biri var tabi ki oda çıkmadı o site geçen sene düzenli her ay kredi veriyordu bedava şimdi o uygulama kalkmış kredi alımları pahalanmış.Ben 1 sene önce baktırmıştım. Hicbir dediği çıkmamıştı.
Yagmur falsepetinde sdece yagmur ismi , sortis olan değilValla öyle. Yagmur kim biliyor musunuz
Aaaa çok sevindim ve şaşırdım yagmura ben dışında baktıran varmış ve yagmur abla ben dışında birine tutturmuş helalFal sepetinde.
Sadece Yagmur olan,birde yagmur sothis var o degil.
Valla kısa 7-8 dk bakmış ama kadın tak tak tak ne var ne yok olumlu olumsuz saymış..Ağzım açık kaldı aylar sonra dinleyince,o zaman nasıl sinirlenmişim duyunca
Jelizaya bende baktirdım. Sadece iş için dediği çıkmıştı ama gecikmeli oldu. Baska şehirde iş bulacağımı söylemişti. Ama aşk için dediği kişiyle tanışmadımBende de çıkmadı tabi geçen sene baktirmistim ,fiyat çok uygundu birde orda jeliza diye biri var tabi ki oda çıkmadı o site geçen sene düzenli her ay kredi veriyordu bedava şimdi o uygulama kalkmış kredi alımları pahalanmış.
İnşallah sizin düşündüğünüz gibidir. Ben hemcinsimin istediği bir şey olunca mutlu olurum sıra bana da gelir inş gibi şeyler düşünürüm yani kötü niyetli değilim.Aynen 6+5 =11 ,gibisi fazla da rakamlar kabak gibi ortada , yaptıgında tek işlem neresi "zorlama" olmuş ? Siz de beklentiler yine çok üstlerde sanırım yda 11li vade diyince 11 gün 11 ay saymaya alıştınız , bence tesadüf mü bilmiyorum ama baya net denk gelmiş işte
Profilinin altında yaZıyorsa bunlar biraz temkinli ol derim çünkü yanlış yönlendirme çok fazla. Tanımıyorum.Fal evi uygulamasında jale açıkgöz var herkes harfiyen yaşadım söylediklerini telefon numarasını bile bildi falan yazmışlar aşırı merakı ettim baktıran oldu mu fiyatı 150 oldığu için baktıramadım.
Yaaa biliyorum tabiki hepimiz öyleyiz ya birinin mutlu olması diğerine de inş sıradaki benimdir diyor ben zaten o kişiyle şuan yine restleştim sadece çıkan haber diye paylaştımİnşallah sizin düşündüğünüz gibidir. Ben hemcinsimin istediği bir şey olunca mutlu olurum sıra bana da gelir inş gibi şeyler düşünürüm yani kötü niyetli değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?