Binnaz Abla

Ben son birkaç aydır bağımlı gibi baktırıyorum kızlar :) herkes dönecek, gelecek, yazacak dedi ama öyle bir şey henüz olmadı. Bi süre Mayıs ayında olacağını söylediler şimdi de haziranin üçüncü haftası diyorlar. Yazsa da bu iş olmaz diyen ayışığın ve yeşilçingeneydi. Benim yaşadığım şey biraz farklıydı çok özel şeyleri fok güvenerek yaşamıştım ne yazık ki. Bence gurur ve hırs yaptığımdan bekliyorum ama yine de yazsın ya :) bana hastalıklı muamelesi yapmıştı en son. Bir şeyin olmadığı zaman benim de “istemiyorum” diyebileceğimi görmesini istiyorum. Onca söylediğine rağmen gerizekali kelimesi seviyesinde bile kötü konuşmadım. Öyle olunca insan bunu hak etmedim diye üzülüyor galiba.

Yagmur nerede

niyetim sizi yargılamak değil hayatınızda böyle bir hakkım yok ama nacizane tavsiyem koşarak uzaklaşın. bu adamdan size asla ama asla yar olmaz. daha fazla zamanınız geçmeden acabalara takılmadan bu işi bitirin. Sevişmesiyle ilgili detay veren bir adamdan hala ''yazacağını sanmıyorum'' diyerek beklenti içinde olduğunuzu belli ediyorsunuz. Ya sizin şuanda o adamdan iğrenmeniz gerekirdi. Kalbiniz inşallah huzur bulur tez zamanda ama lütfen mantığı da dışarıda bırakmayın.

Fal evi uygulamasında jale açıkgöz var herkes harfiyen yaşadım söylediklerini telefon numarasını bile bildi falan yazmışlar aşırı merakı ettim baktıran oldu mu fiyatı 150 oldığu için baktıramadım.

Ben 1 sene önce baktırmıştım. Hicbir dediği çıkmamıştı.
Bende de çıkmadı tabi geçen sene baktirmistim ,fiyat çok uygundu birde orda jeliza diye biri var tabi ki oda çıkmadı o site geçen sene düzenli her ay kredi veriyordu bedava şimdi o uygulama kalkmış kredi alımları pahalanmış.

Aaaa çok sevindim ve şaşırdım yagmura ben dışında baktıran varmış ve yagmur abla ben dışında birine tutturmuş helal şimdi bana da bi fal baktı ama inş olur ya bakalım

Jelizaya bende baktirdım. Sadece iş için dediği çıkmıştı ama gecikmeli oldu. Baska şehirde iş bulacağımı söylemişti. Ama aşk için dediği kişiyle tanışmadım

İnşallah sizin düşündüğünüz gibidir. Ben hemcinsimin istediği bir şey olunca mutlu olurum sıra bana da gelir inş gibi şeyler düşünürüm yani kötü niyetli değilim.

Profilinin altında yaZıyorsa bunlar biraz temkinli ol derim çünkü yanlış yönlendirme çok fazla. Tanımıyorum.

İnşallah sizin düşündüğünüz gibidir. Ben hemcinsimin istediği bir şey olunca mutlu olurum sıra bana da gelir inş gibi şeyler düşünürüm yani kötü niyetli değilim.
Yaaa biliyorum tabiki hepimiz öyleyiz ya birinin mutlu olması diğerine de inş sıradaki benimdir diyor ben zaten o kişiyle şuan yine restleştim sadece çıkan haber diye paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…