Binnaz Abla

Görüntülü mü bakıyor sadece yoksa sesli de bakıyor mu? Numarasını nereden buldunuz, daha doğrusu kadın sosyal medyada mı ünlü acaba oralardan mı çıktı merak ettim :)

Görüntülü mü bakıyor sadece yoksa sesli de bakıyor mu? Numarasını nereden buldunuz, daha doğrusu kadın sosyal medyada mı ünlü acaba oralardan mı çıktı merak ettim :)
Yok telefon üzere de bakıyor burdan duyduğum kadarı ile görüntülü şart değil :)
Burada bi üye bahsetti kendisinden kendisi çok memnundu ve tanıdıklarına da çıkınca bahsetmişti. Özelden numara verildi isteyenlere :)

Canım müsait olunca bana da yollayabilir misin telini?

Ilk başta yazıp silmiştim o arkadaşa, bu tarz şeylere bdv'de vaktinde çok yazıp tartıştığım için. Arkadaşlar evli adamlarla görüşmeyi kabul ediyorsanız mağdur falan değilsiniz, kendinizi öyle göremezsiniz, görmekten vazgeçin. En az o adam kadar suçlusunuz ve o adamın ne kadar acı çekmesi gerekiyorsa sizin de o kadar çekmeniz gerek. Hayatta kimse kimseye sana kötülük etmeyeceğim diye söz vermiyor, evlilikte araya söz girdi diye sizin sorumsuzluluğunuz başlayıp da başka bir kadına bilinçli şekilde zarar verebileceğiniz anlamı çıkmaz. Eğer böyle olsaydı ben kimseye kötülük etme sözü vermedim diyip herkes birbirine zarar verirdi. Sizler bir kadına zarar vermeyi tercih ettiniz ve sonunda zarar gören siz olduysanız suçu biraz da kendinizde arayın. Adamın ne çekip çekmediğine odaklanmak yerine, kendiniz neyi hak ediyorsunuz bunu sorgulayın.

çıkan fal haberi yazmak istiyorum melisa donokuk falsepeti 09/02/2020 de bakmış demişki ex'in dönceğini görüyrum 11 li vade de demiş 06/05/2020 tarihinde döndü gün ve ayı toplayınca 11 yapıyor helal diyorum.
bunun dışında zülal 15 gün gecikmeli bildi tarihsel olarak Yağmur abla tarih vermemişti o da bildi 3 kişiye baktırıyorum zaten sonuçta 3/3 oldu exin dönüşü
not zülal ve melisa hayatımdaki mevcut kişiyle bitiş görerek bunu da bildi melisa exle olacaksın derken zülal başka biri yeni biri dedi hatta iddialı konşarak 2020 de evleneceğin kişiyle tanışacaksın bu saydığın isimler değil dedi hadi bakalım

Zülal’e ne baktırmıştınız acaba?

Melisaya geçen sene baktirmistim 9 lü vakit dedi .9 gün, 9 hafta,9 ay oldu tutmadi.zülal vadesi var

Rica ederim ne demek zülal güzel ya beğeniyorum

Kızlar bende şimdi S sunshine91 burada yazınca Yagmurun eski falını dinledim.Ekimde baktırmışım,söylediklerine inanmayıp sinirlenmiş 2 puan vermişim ve berbat vs diye yorum yapmışım ama fal tamamen çıkmış şimdi farkına varınca çok üzüldüm,kadına büyük haksızlık yapmışım..Siteyede yazdım yorum ve puanı değiştirebilirmiyim diye

Han
Hangi Yagmur acaba ?

Günaydın. Senin hesap biraz zorlama olmuş 6+5=11 gibi. Aklıma Devlet Bahçeli’nin hesap videosu geldi Sevgiler.

Günaydın. Senin hesap biraz zorlama olmuş 6+5=11 gibi. Aklıma Devlet Bahçeli’nin hesap videosu geldi Sevgiler.

Acikcasi toplayip 11 bulman bana da biraz zorlama geldi :) Zaten vadesinde bilmesinin onemi yok, tam tarih biraz tesadufi oluyor, onemli olan sonucu dogru bilmesi. Hayirli olsun bu arada.

Kızzzlar yeni birini sorucam:) Binnaz Işıl parla
Baktıran var mı ?
Yorumları baya iyi ve kredisi uygun. Pembeci mi ?

Ben baktırdım geçenlerde kişi analizi ve düşüncelerini baya bildi,anlatımı akıcı ve uzun ses kaydı gönderiyor. Adım atacak sana aşık olmuş ama sonunda bi kopuş görünüyor sanki bir sürtüşme yaşayacaksınız dedi. Bana aşık olması dışında geleceğe dair söyledikleri mantığa uygun,olma potansiyeli olan şeylerdi sanki. Yani bence bir kez şans verilebilir.

Falsepeti grubuna yazım kapanmış kızlar. Bende buradan yazayım beril yavuza dün gece fal baktırdım banada 10 dk lık ses kaydı göndermiş hatta demiş ki soru kısmında istersen tarot ilişki açılımıda ek yaparım. Kesinlikle iyi niyetli bence samimi geldi bana baya. Her soruma cevap vermiş hiç birini atlamamış. Anlık durum ve geçmişi bildi bende de. Gelecek için tabi bir şey diyemem bakalım ama anlık durum için bile 20 tl ye oldukça iyi. Ben çok beğendim şimdilik inş geleceğide çıkar tabi

Aynen 6+5 =11 ,gibisi fazla da rakamlar kabak gibi ortada , yaptıgında tek işlem neresi "zorlama" olmuş ? Siz de beklentiler yine çok üstlerde sanırım yda 11li vade diyince 11 gün 11 ay saymaya alıştınız , bence tesadüf mü bilmiyorum ama baya net denk gelmiş işte

Acikcasi toplayip 11 bulman bana da biraz zorlama geldi :) Zaten vadesinde bilmesinin onemi yok, tam tarih biraz tesadufi oluyor, onemli olan sonucu dogru bilmesi. Hayirli olsun bu arada.
Sağol lizya Zorlama yorumlarını kesinlikle kabul etmemekle birlikte ya bilmiyorum genel de tarih vermezler ilkkez ben de bunu fark ettim yazayım dedim falcıların hevesi kırılmasın kolaya kaçmasınlar diye bir de ben gerçekten tarih bildi gözüyle bakıyorum hep düz mantık 11 gün 11 hafta mı olacak bu tek bir ihtimal kız baya bilmiş yani .. devamı nolur Allah bilir , bakalım sevgiler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…