Görüntülü mü bakıyor sadece yoksa sesli de bakıyor mu? Numarasını nereden buldunuz, daha doğrusu kadın sosyal medyada mı ünlü acaba oralardan mı çıktı merak ettim :)Geçmiş ve an bence gayet yerindeydi ve başarılı. Bilmesi güç şeyleri gördü ve söyledi. Ama asıl beklediğimiz tabi öngürüsü, bunun için daha biraz vadesi var Haziran dedi. Çıkarsa kesin paylaşırım :)
Ama analizler vs iyi, ve beğendiğim diğer konu, telefonla daha doğrusu direkt görüntülü baktığı için, istediğiniz gibi soru sorabilirsiniz anında bakıyor.
yani 15 dakika Binnaz falı gibi değil, biz resmen 1 saat konuşmuşuz mesela
Yok telefon üzere de bakıyor burdan duyduğum kadarı ile görüntülü şart değil :)Görüntülü mü bakıyor sadece yoksa sesli de bakıyor mu? Numarasını nereden buldunuz, daha doğrusu kadın sosyal medyada mı ünlü acaba oralardan mı çıktı merak ettim :)
Canım müsait olunca bana da yollayabilir misin telini?Yok telefon üzere de bakıyor burdan duyduğum kadarı ile görüntülü şart değil :)
Burada bi üye bahsetti kendisinden kendisi çok memnundu ve tanıdıklarına da çıkınca bahsetmişti. Özelden numara verildi isteyenlere :)
Zülal’e ne baktırmıştınız acaba?çıkan fal haberi yazmak istiyorum melisa donokuk falsepeti 09/02/2020 de bakmış demişki ex'in dönceğini görüyrum 11 li vade de demiş 06/05/2020 tarihinde döndü gün ve ayı toplayınca 11 yapıyor helal diyorum.
bunun dışında zülal 15 gün gecikmeli bildi tarihsel olarak Yağmur abla tarih vermemişti o da bildi 3 kişiye baktırıyorum zaten sonuçta 3/3 oldu exin dönüşü
not zülal ve melisa hayatımdaki mevcut kişiyle bitiş görerek bunu da bildi melisa exle olacaksın derken zülal başka biri yeni biri dedi hatta iddialı konşarak 2020 de evleneceğin kişiyle tanışacaksın bu saydığın isimler değil dedi hadi bakalım
Melisa bende baktığı gün patlamaya başlamıştı :) Görüşmeye devam ederseniz şunlar olacak diye anlattı hep ama işte biz görüşmedik zaten bir daha :)
Melisaya geçen sene baktirmistim 9 lü vakit dedi .9 gün, 9 hafta,9 ay oldu tutmadi.zülal vadesi varçıkan fal haberi yazmak istiyorum melisa donokuk falsepeti 09/02/2020 de bakmış demişki ex'in dönceğini görüyrum 11 li vade de demiş 06/05/2020 tarihinde döndü gün ve ayı toplayınca 11 yapıyor helal diyorum.
bunun dışında zülal 15 gün gecikmeli bildi tarihsel olarak Yağmur abla tarih vermemişti o da bildi 3 kişiye baktırıyorum zaten sonuçta 3/3 oldu exin dönüşü
not zülal ve melisa hayatımdaki mevcut kişiyle bitiş görerek bunu da bildi melisa exle olacaksın derken zülal başka biri yeni biri dedi hatta iddialı konşarak 2020 de evleneceğin kişiyle tanışacaksın bu saydığın isimler değil dedi hadi bakalım
Rica ederim ne demek zülal güzel ya beğeniyorumMelisa bende baktığı gün patlamaya başlamıştı :) Görüşmeye devam ederseniz şunlar olacak diye anlattı hep ama işte biz görüşmedik zaten bir daha :)
Zülal i denemeyi düşünüyordum, teşekkür ederim :)
Hangi Yagmur acaba ?Kızlar bende şimdi S sunshine91 burada yazınca Yagmurun eski falını dinledim.Ekimde baktırmışım,söylediklerine inanmayıp sinirlenmiş 2 puan vermişim ve berbat vs diye yorum yapmışım ama fal tamamen çıkmışşimdi farkına varınca çok üzüldüm,kadına büyük haksızlık yapmışım..Siteyede yazdım yorum ve puanı değiştirebilirmiyim diye
Günaydın. Senin hesap biraz zorlama olmuş 6+5=11 gibi. Aklıma Devlet Bahçeli’nin hesap videosu geldiçıkan fal haberi yazmak istiyorum melisa donokuk falsepeti 09/02/2020 de bakmış demişki ex'in dönceğini görüyrum 11 li vade de demiş 06/05/2020 tarihinde döndü gün ve ayı toplayınca 11 yapıyor helal diyorum.
çıkan fal haberi yazmak istiyorum melisa donokuk falsepeti 09/02/2020 de bakmış demişki ex'in dönceğini görüyrum 11 li vade de demiş 06/05/2020 tarihinde döndü gün ve ayı toplayınca 11 yapıyor helal diyorum.
Günaydın. Senin hesap biraz zorlama olmuş 6+5=11 gibi. Aklıma Devlet Bahçeli’nin hesap videosu geldiSevgiler.
Ben çok beğeniyorum kendisini. Vadesine henüz var ama anlız analiz çok iyi kısa süreli bir kaç şeyi yaşadımserkan batu nasıl kahvede? Demeyenler yazabilirmi görüşlerini
Kızzzlar yeni birini sorucam:) Binnaz Işıl parla
Baktıran var mı ?
Yorumları baya iyi ve kredisi uygun. Pembeci mi ?
Aynen 6+5 =11 ,gibisi fazla da rakamlar kabak gibi ortada , yaptıgında tek işlem neresi "zorlama" olmuş ? Siz de beklentiler yine çok üstlerde sanırım yda 11li vade diyince 11 gün 11 ay saymaya alıştınız , bence tesadüf mü bilmiyorum ama baya net denk gelmiş işteGünaydın. Senin hesap biraz zorlama olmuş 6+5=11 gibi. Aklıma Devlet Bahçeli’nin hesap videosu geldiSevgiler.
Sağol lizya Zorlama yorumlarını kesinlikle kabul etmemekle birlikteAcikcasi toplayip 11 bulman bana da biraz zorlama geldi :) Zaten vadesinde bilmesinin onemi yok, tam tarih biraz tesadufi oluyor, onemli olan sonucu dogru bilmesi. Hayirli olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?