Binnaz Abla

İnşallah sizin düşündüğünüz gibidir. Ben hemcinsimin istediği bir şey olunca mutlu olurum sıra bana da gelir inş gibi şeyler düşünürüm yani kötü niyetli değilim.
Ya Raprap mesaj agresif de sana değil tabiki olaya yazdım zaten inş hepimizin dilekleri olur ve sonuçta da mutlu oluruz

kızlar herkese selam , benim bir derdim var be samimiyetinize inanarak sizinle paylaşmak istiyorum .
3 ay önce nişanlımla ayrıldık . Ayrılıkla ilgili bir sürü fal baktırdım haliyle , ama bizim durumlar biraz farklı , ailesi beni en başından beri hiç istemiyordu yobaz zihniyetli insanlar , ama hep birbirimize sahip çıkmıştık . İlk yeşilçingeneye baktırdım ve bana nişanlımın ailesinin bizi ayırmak için büyü yaptırdığını ve işin ehli Allah rızası için bu büyüyü bozabilecek birini bulmamı söyledi . Ordan büyü fikri aklıma düştü ( normal şartlarda böyle şeylere inanmayan insanım ) sonra alexe baktırdım oda aynısı söyledi . 1 hafta önce mısırlı talia a baktırdım büyü yapılmış sen bunu nerden öğrendin dedi , birde binnaz da zişan söyledi .
büyüyü bozmak içinde benim bildiğim tanıdığım hoca yok çevremde anlamıyorum bu işlerden, herkes dolandırıcı olmuş para için insanları kandırıyorlar. Bende kendi kendime dua ediyorum büyüleri bozulsun diye hatta mısırlı talia 10 gündür bir rahatla var sanki duamı ediyorsun sen napıyorsun dedi
Ama yoruldum artık , çaresizliğimden de yoruldum . Bu konuda bana yardımcı olabileceğiniz Allah rızası için büyü bozabilecek bir tanıdığınız var mı ? Ya da şu duayı şu kadar oku tecrübe ettim dediğiniz . Gün içinde normal de 10 kere konuştuğumuz adamın 3 aydır sesini duymadım , nerde ne yaptığımı bile bilmiyorum .

Arkadaşlar pelin bilge haricinde binnaz benim için bitmiştir. Saglıkla ilgili bir sorum vardı aslında bir hastalık veya ölümcül bir durum değil tam sağlık da denebilir mi emin değilim o yuzden. Arnisa Bahadıra attım tarot için. Binnazdan mesaj geldi sağlık hamilelik hastalık vb konularında yorum yapmıyoruz diye. Yani bol keseden sallayabilecekleri aşk ve iş konularında yorum yapabiliyorlar ancak. Ben böyle bir iki yüzlülük görmedim. Bilge her daim her konuda falıma bakmıştır. Bu sitenin sahtekar ve para tuzağı olduğuna iyice inandım.

Canım burada kimsenin bende dahil tam anlamıyla sağlıklı yardımcı olabileceğini sanmıyorum benim sana tavsiye edebileceğim şey Allah rızası için yardımcı olacağına inandığın, güvendiğin bayan bir hoca bul (büyü bozan falcılar tarafından kandırılma)ve bize anlattıklarını ona anlat, onun yönlendirmesi daha güvenilir olur. Falcılara filan büyü bozdurmaya vs çalışma. Bende çok fal baktırıyorum ve herkes bir yorum yapıyor. Kafam allak bullak oluyor sonra yine baktırıyorum resmen derken psikolojik bir şeyin içine düştüm, kim ne derse inanıyorum. Fal dipsiz bir kuyu arkadaşlar gerçekten hiç gereği yok ayda 1-2 diyeceğimde o bile fazla..

Oda kredisiyle oynuyor kusura bakmasın bunca aldatmadan sonra artık bir fala 200 tl veremeyeceğim ya düşünüyorum da 200 tl ya yoldan geçen aç bi insanın karnını doyursam daha huzur bulurum, akıl işi değil

Yani şöyle ki büyü müyü ben inanmıyorum ama kötü enerji kesinlikle var. Olumsuz enerji, nazar gibi. İnanın bi tane kötü enerjili insan her şeyi sömürebilir. Buna karşılık sizin yapabileceğiniz ise olumlu düşünmek ve Allah a bol bol dua etmek. Hocalara falan gitmeyin...

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Şunu söyleyeyim internette bulduğun hocalara inanma sitelerde yalan yanlış yorumlar var medyumlarla alakalı hepsi yalan dolan ben de bir miktar para kaptırdım onlara. İnstada var bir sayfa aylardır takip ediyorum dualar paylaşıyor ve bakım yapıyor. İsim esmasi yapıyor bazı dualar veriyor. Depresyondaydim bir ara üzerimde büyü olduğuna inanmistim,inandirilmistim sonrası zaten bu korkunu sömüren insanlardan medet ummak oluyor. Arafat hoca bana bakım yaptı bazı dualar ve zikirler verdi açıkçası bana iyi geldi uzerimdenki ağırlıktan devamlı ağlama isteğinden kurtuldum ama büyü konusunda bilemiycem. Diyecegim su gerçekten Allah yolunda olan bir hoca bul ve medet um. Falcilara falan para kaybetme. İnşallah sorununu çözersin kısa zamanda.

Kızlarr bu arada ben hiçççç kahve falı atmadım sanalda. Binnazda ya da başka sitede. Kahve falı için ne diyorsunuz :) denemeliyim? Merak ediyorum

Bende bulamadım için en son buraya yazmak istedim artık . Kendimi geçtim çevremde de kimsenin tanıdığı yok . Haklısın fal batağı çok kötü baktırdıkça işler sarpa sarıyor ama benim durum biraz farklı . Birde işin içinde büyü muhabbeti geçince aman bitti gitti Allahından bul de diyemiyorsun, sevgi de olunca . Allah yardımcım olsun

Çok teşekkür ederim . Hangi sayfa o bende takip ediyim

Kesinlikle

KIzlar bizim bir tanıdığımız vardı eskiden beri iyi fal baktığını biliyodum ama hiç denk gelmedik dün bize geldi ve bir fal baktı inanamıyorum galeb etkisindeyim diyebilirim. Gerçekten bazı falcıların sallamasyon olduğu anlaşılıyor. Beni fazla tanımaz özelimi de bilmez hiç ama öyle şeyler bildi ki tüm yaşadığım şeyleri önceden erkek arkadaşımı ce okuduğu şehri bile söyledi. Yani ağzım bir karış kaldı sanki benle yaşamış gibiydi yani ve yakınlığı benle değil bir tanıdığımla. Beni hiç tanımıyordu Bile denebilir. Yani bu konuda saha önce çok fal baktırıp çıkarttığı oldu. Bir kızın da yine hiç çıkmaz sallıyo dediğini hatırlıyorum. Ama bir bir hepsini kız yaşadı geçenlerde ağzımız açık kaldı. Kendisi online bakmıyor sadece tanıdıklarına maalesef bakıyor. Sizle paylaşmak çok istiyodum gerçekten . Ama onun söylediklerine yakın yanı geleceğim için aynı şeyleri söyleyen bir falcı var sadece. Daha önce de size söylemiştim burda mercan ada diye. Ciddi anlmada iok oldum. O da anımı çok iyi bilmişti anan gelecek konusunda baltırdoğım kişiyle birebir aynısını söylediği çok detay oldu gerçekten. Galiba o binnazda sadece onu önereceğim size bir deneyin derim. Onun dışında falevinde hanzadeye baktırmıştım o da fena sayılmaz bu konuda

Eğer sanala girmeyi düşünürse baktırdıiım kişi kesinlikle size aktarıcam. Söyleyeceğim de hatta sanala girmesini gerçek bir falcı cidden

Allah yardimcin olsun,ama unutulmaması gereken şey Allahın izni olmadan hiç hiç kimse kimseye bişey yapamaz.internetten hacı hocalara asla güvenmeyin derim,hepsi tuzak.içinde bulunduğun durumdan kurtulmaya çalışırken daha beter kötü olabilirsin Allah korusun.Ayetel Kursi,Felak ,Nas .ihlas ,fatiha sürelerini okuyun bol bol.Dua edin Rabbime. Kötü niyetli kişilerden negatif enerji lere maruz kalabiliyoruz zaman zaman büyü nazar gibi,lakin bu durumlarda yine bizim gibi kullardan hacı hoca gibi medet ummaktansa,vesile etmektense direk Allah tan istemeliyiz diye düşünüyorum.Allah selamet versin..

Sadece internetten kimseye güvenme lütfen hepsi dolandırıcı. Gercek hoca para için yapmaZ veya git bi fakire yardım et der. İnşallah öyle birini bulursun

Merhabalar ben dün fal sepetindeki alexe katina baktırdım. Olay örgüsündeki detayları söylemesi beni çok etkiledi. Sen bir şeyi çok hissetmişsin ama somut kanıtların olmamış o yüzden kafana takmışsın dedi. Sonuna da olumlu demedi zaten yazar döner ama sakladığı şeylerle düzgün bir şey olmaz dedi. Bana ayrıldığım kişi hep yanlış zaman ifadesi falan kullanmıştı. Alex de benzeri şeyler söyledi.

Sadece internetten kimseye güvenme lütfen hepsi dolandırıcı. Gercek hoca para için yapmaZ veya git bi fakire yardım et der. İnşallah öyle birini bulursun
Evet zaten eğer sen gerçek hocaysan ortada bir kötülük var bunu Allah rızası için yapman lazım. Birini bulmuştum bana dedi ki , para isteyen herkes dolandırıcı sakın inanma ben sana yardım edicem aa çok sevindim filan benden 300 tane kilit alıp göndermemi istedi , onlara dua okucakmışmış. 300 klitte 1500tl yapıyor direkt kapattım .

Deniz sonaya baktırdım dün ben , daha önce de baktırmıstım; Yazılısı güzeldi ama seslisi baya berbattı. İlk falın aynısını gönderdi devamlı kendini tekrarlamış. Baktırcak olan olursa yazılı tercih etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…