Binnaz Abla

Benim sana nacizane tavsiyem sağlık çocuk evlilik ne zaman gibi konularda fallardan çok meddet umma bir sürü para harcarsin öyle onun yerine adam akilli birine bir kere doğum haritani yorumlat geniş kapsamli en doğru en net bilgiyi oyle alırsin cnm sacma sapan fallarla hem kafan karışmaz hemde devamlı para harcamazsin

Deniz sonaya ben de baktırdım hem çok kısa (8dk)bir ses kaydı hem de fal dışında gereksiz konuşma çoktu.onun dışında falda nokta atışları vardı.denenebilir.

Moralini bozmak istemem ama alexin bende olumsuz gördüğü her şey olumsuz olmuştur. Dobradır iyi falcıdır

Ben dün fiyatını sordum 300 TL dediler

Moralini bozmak istemem ama alexin bende olumsuz gördüğü her şey olumsuz olmuştur. Dobradır iyi falcıdır
Ay yok bozulmadı moralim. Su an hayatı izin vermiyor ilk fırsatta dönecek dedi zaten. Sanırım ego benimki. Söylediği yalanları, kırıcı konuşmalarını falan da onayladı Alex. Bana hastaymışım gibi hissettirmişti arkadaş. İçim rahatladı duyunca. İspatlayamadigim bi gerçeği başkasından duymak gibi oldu :)

Ben dün fiyatını sordum 300 TL dediler
Binnazdaki fal fiyatlarina göre baya ucuz kalmışminimum 300 ile 1000 TL arasu değişiyor doğru düzgün bir astrolaga haritani yorumlatmak binnaza onca zamndır doktugumuz ve boşa giden paralardan daha mantıklı ve doğru geliyor artık bana

Alex me kadar ben hiç baktırmadım ? Önerir misiniz ?

Bana da aynısı olmuştu hatayı kendimde ariyodum ama karşı taraf öküz yani. Yaptığı her şeyi anlattı Alex hatayı kendinde görme objektif olarak da hatalı o sana çok hata yapmış dedi

Bana da aynısı olmuştu hatayı kendimde ariyodum ama karşı taraf öküz yani. Yaptığı her şeyi anlattı Alex hatayı kendinde görme objektif olarak da hatalı o sana çok hata yapmış dedi
Bizde eski sevgilisi problem olmustu. Bana hep sen üstüme geliyorsun yordun beni falan demişti. Alex kız manipüle etmiş onu dedi kendi de sana naptiginin farkında dedi bu detayları vermeden. Cok üzülsün ve çok pişman olsunlar böyleleri

Benimki çok inatçı ve dusuncesizdi. Burnu düşse almaz yerden. Asla hatasını kabullenmedi hep kırdı beni. Aklımda hep şey vardı acaba bana böyleyken başkasına iyi olur mu? Alex dedi ki merak etme onun karakteri bu herkese aynı olacak bu kafayla hayatına kolay kolay da kimseyi alamaz zaten çok zor biri. Bu yüzden Alex in karakter analizine bayıldım ben. Gelecek konusunda falan nasıl bilemiycem ama.

Of alexe baktırcam resmen falcılar bize ödeme yapmalı , birbirimize batağa sürüklüyoruz böyle övüp

Ama durun bı daha gelecek konusunda da pişman olup gelecek dedi kimse yok ortada.
Ben alexin dönecek aricak vb yorumlarına takılmıyorum. Sonucta hayırsız diyorsa bende o tutuyor genelde. Bi de cok objektif ve hakkaniyetli buluyorum. İlla ki yanıldıgı konular olacaktır ama binnazın tüm falcılarından iyi bana kalırsa.

Binnaz i hiç denemedim ama fal sepetindeki yorumcuların en iyisi diyebilirim ben de. Çok güzel anlatmıştı geçen durumları ama bana dedi ki bitmiş bir hikaye yok sizde seni takip ediyor her yerden falan bunlar çok inandırıcı gelmedi. Çok sevdim ben kendisini sorulara da çok güzel cevap vermişti uzun uzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…