Binnaz Abla

Ankara’daki arkadaslarimdan birine soracagim, onlardan detay alabilirsem size yazarim. O kadina ben 1 kere baktirmistim ama o zamanin parasiyla baya para vermistim. Hatirlafigim kadariyla birkac dedigi sey gerceklesmisti.
Merhaba, Ponar’ın telefonunu bulabildiniz mi? Ben de epeydir ulaşmaya çalışıyorum ona, teşekkürler..

Binnaz abladaki Gülçin Behram hakkında bilgisi olan var mı?
Binnaz o kadar pahalı ki yeni bir yorumcu denemek cesaret ister:) arkadaşım sen baktirirsan yorumunu merak ediyorum ben orda kahve olarak sadece engin gümüş 'e baktiriyorum bir de serkan batu fiyat uygun diye 1 kez göndermiştim.

İki üç ay dedi bana ama karşımdaki kişi asla hatasını kabullenecek geri gelecek biri değil bu yüzden ihtimal vermiyorum. Bir ay önce baktirmistim vadesine de daha var aslında.
Bana direkt süre vermedi uzun sürer dedi. Hayatı değişmeden başındaki beladan kurtulmadan bir şey yapamaz dedi. Ben de böyle olduğuna inanıyordum. Bi şekilde beni merak ettiğinin farkındayım.

Ben baktırdım çok güzel bir enerjisi var uzun baktı ve bildiği bazı şeyler oldu.Ama tabi insan emin olmak istiyor.Engin Gümüş e geçen yaz baktırmıştım ilk falında dediği bazı şeyler oldu.Daha sonra baktırdığımda çok beğenmediğim için bıraktım.

Kızlar fal sepetiyle alakalı bir sorun yaşamıştım bana %50 indirim vermişlerdi bende hakkımı kullanmak için Liya costanta ya fal attım kredisi de az diye zaten hesabımda vardı o kadar. Şöyle diyeyim eski sevgilimin ailesinin bana karşı tutumu nasıl diye sordum. Gayet olumlu dedi hatta biz ayrıldıktan sonra ailesi hesap sormuş eski sevgilime. Yalnız konu şu bizi ailesi ayırdı. Özellikle ablası sinir krizleri geçirdi ayrılalım diye baştan sevmedi beni. Liya hanım hakkında tek diyeceğim bu

Dün akşm baktırdım ilk defa ben, iyi gibi geldi ama tavsiyesi ile biraz karşı tarafa bilendim açıkçası fena değil gibiydi ama

Dün akşm baktırdım ilk defa ben, iyi gibi geldi ama tavsiyesi ile biraz karşı tarafa bilendim açıkçası fena değil gibiydi ama
Ben de burda gördüm işte o yüzden ona attım. Hani olumlu da konuştu ama çok kesin bir konu bu. Hani bazen bilemeyiz vade dolmamistir vs ama. Ayrilmamizin tek sebebi bu diyebilirim geçen zamanda acaba bir şey değişti mi diye sormuştum.

Engin gümüşe gıcık olmustum ben 8 dk ses kaydı ve anlatttıklarım üzerinden yorum yapmıştı Sadece başka hiç bir ayrıntı yoktu

Tam emin değilim ama benim tarot ya da katinaydı. Onun da etkisi olabilir . Her falcı her kategori de iyi değil çünkü

Eğer bi kaç gün içinde bir şey olmazsa benim bütün fallar patladı. Az önce tamamen bitti. Ayyyy çok daraldım

Alex de ne seçeyim kahve mi ?
Alex in tarotunu cok beğenirim ben. Genelde akşam 8 civarı online oluyor hemen doluyor. Takip etmeni öneriririm. Bugun ben de yeniden baktırdım efsane baktı. İçimi okudu resmen

Ya bi adam gibi adamlara aşık olamadık
Yaaa ağlıyorum yani söylemişlerdi soğukluk olacağını ama düzeleceğin bu soğukluk değil ayrılık konuşması yaptık bildiğin bir şekilde o ya da ben yazıp konsusmazsak hepsi patlar falların yani bunun olacağını söylediler ama bu kAdar ciddi beklemiyordum bakalım sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…