Merhaba, Ponar’ın telefonunu bulabildiniz mi? Ben de epeydir ulaşmaya çalışıyorum ona, teşekkürler..Ankara’daki arkadaslarimdan birine soracagim, onlardan detay alabilirsem size yazarim. O kadina ben 1 kere baktirmistim ama o zamanin parasiyla baya para vermistim. Hatirlafigim kadariyla birkac dedigi sey gerceklesmisti.
Binnaz o kadar pahalı ki yeni bir yorumcu denemek cesaret ister:) arkadaşım sen baktirirsan yorumunu merak ediyorum ben orda kahve olarak sadece engin gümüş 'e baktiriyorum bir de serkan batu fiyat uygun diye 1 kez göndermiştim.Binnaz abladaki Gülçin Behram hakkında bilgisi olan var mı?
Bana direkt süre vermedi uzun sürer dedi. Hayatı değişmeden başındaki beladan kurtulmadan bir şey yapamaz dedi. Ben de böyle olduğuna inanıyordum. Bi şekilde beni merak ettiğinin farkındayım.İki üç ay dedi bana ama karşımdaki kişi asla hatasını kabullenecek geri gelecek biri değil bu yüzden ihtimal vermiyorum. Bir ay önce baktirmistim vadesine de daha var aslında.
Ben baktırdım çok güzel bir enerjisi var uzun baktı ve bildiği bazı şeyler oldu.Ama tabi insan emin olmak istiyor.Engin Gümüş e geçen yaz baktırmıştım ilk falında dediği bazı şeyler oldu.Daha sonra baktırdığımda çok beğenmediğim için bıraktım.Binnaz o kadar pahalı ki yeni bir yorumcu denemek cesaret ister:) arkadaşım sen baktirirsan yorumunu merak ediyorum ben orda kahve olarak sadece engin gümüş 'e baktiriyorum bir de serkan batu fiyat uygun diye 1 kez göndermiştim.
Dün akşm baktırdım ilk defa ben, iyi gibi geldi ama tavsiyesi ile biraz karşı tarafa bilendim açıkçası fena değil gibiydi amaKızlar fal sepetiyle alakalı bir sorun yaşamıştım bana %50 indirim vermişlerdi bende hakkımı kullanmak için Liya costanta ya fal attım kredisi de az diye zaten hesabımda vardı o kadar. Şöyle diyeyim eski sevgilimin ailesinin bana karşı tutumu nasıl diye sordum. Gayet olumlu dedi hatta biz ayrıldıktan sonra ailesi hesap sormuş eski sevgilime. Yalnız konu şu bizi ailesi ayırdı. Özellikle ablası sinir krizleri geçirdi ayrılalım diye baştan sevmedi beni. Liya hanım hakkında tek diyeceğim bu☺
Ben de burda gördüm işte o yüzden ona attım. Hani olumlu da konuştu ama çok kesin bir konu bu. Hani bazen bilemeyiz vade dolmamistir vs ama. Ayrilmamizin tek sebebi bu diyebilirim geçen zamanda acaba bir şey değişti mi diye sormuştum.Dün akşm baktırdım ilk defa ben, iyi gibi geldi ama tavsiyesi ile biraz karşı tarafa bilendim açıkçası fena değil gibiydi ama
Engin gümüşe gıcık olmustum ben 8 dk ses kaydı ve anlatttıklarım üzerinden yorum yapmıştı Sadece başka hiç bir ayrıntı yoktuBinnaz o kadar pahalı ki yeni bir yorumcu denemek cesaret ister:) arkadaşım sen baktirirsan yorumunu merak ediyorum ben orda kahve olarak sadece engin gümüş 'e baktiriyorum bir de serkan batu fiyat uygun diye 1 kez göndermiştim.
Meşgul suan müsait olmasını bekliyorumO kadar haklısınız kiama Alex hakikaten çok iyidir bu işte. Gönderince bizlere hak vereceksiniz bence. Ama tabii yine de enerji işleri bu işler.
Engin gümüşe gıcık olmustum ben 8 dk ses kaydı ve anlatttıklarım üzerinden yorum yapmıştı Sadece başka hiç bir ayrıntı yoktu
[/QUOT
Işte bu yüzden fiyatı yüksek olanları tavsiye etmiyorum.Cunku bana tutan sana tutmaz sana tutan bana..
Ben katina baktırdımAlex de ne seçeyim kahve mi ?
Ben katina baktirmistimAlex de ne seçeyim kahve mi ?
Ya bi adam gibi adamlara aşık olamadıkEğer bi kaç gün içinde bir şey olmazsa benim bütün fallar patladı. Az önce tamamen bitti. Ayyyy çok daraldım
Binnaz i hiç denemedim ama fal sepetindeki yorumcuların en iyisi diyebilirim ben de. Çok güzel anlatmıştı geçen durumları ama bana dedi ki bitmiş bir hikaye yok sizde seni takip ediyor her yerden falan bunlar çok inandırıcı gelmedi. Çok sevdim ben kendisini sorulara da çok güzel cevap vermişti uzun uzun.
Alex in tarotunu cok beğenirim ben. Genelde akşam 8 civarı online oluyor hemen doluyor. Takip etmeni öneriririm. Bugun ben de yeniden baktırdım efsane baktı. İçimi okudu resmenAlex de ne seçeyim kahve mi ?
Yaaa ağlıyorumYa bi adam gibi adamlara aşık olamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?