Hahaha çok hoşsunBir de Yusuf suresini dene canım forumda da başlığı var, ben her yaptığımda gördüm birini.Ama farklı farklı Kesin o yolda suratını göremediğim benimki Diğerlerini istemiyorum
Allahümme rabbe ibrahiyme ve müsa ve rabbe ishaka ve ya'kube ve ıysa ve rabbe cebraiyle ve mikaiyle ve israfiyle ve azraiyle ve münzilet tevrate vel'inciyle vezzebüre vel fürkanel azıymi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel'aserat
Bu duayı 1 kere oku abdestli olarak sonra uyuyana kadar "Ya Alim Ya Habir" de. Ben bundan çok sağlam bir sonuç aldım. Beyaz kağıtlarda isme kadar her şey yazılıydı mekan falan,ama çok hızlı okuduğumdan hatırlamıyorum. Sanırım kağıdı tutan dede hızlı okumamı söylüyordu.
Selam , Haleh 'e baktıranlarınız muhakkak vardır, yorum istiyorum sizden.
Pembe tablocu diyorlardı o yüzden hiç göndermeyi düşünmemiştim şimdi aklıma girdi napsammm ?
ve Fahriye?:26:
Ben inanıyorum sen 7.gece çok büyük bi bomba patlatacaksın.Gunaydin kizlar, mutlu pazartesiler
Yasin + vakia yi dun gece 4. kez yapisimdi ama yien bir sey goremedim. Ya beni buyuk bir surpriz bekliyor, ya da Allahu Teala da artik benden usandi, kizim git basimdan amma koca meraklisi ciktin, sorup durma artik diyor......bilemedim yani
kızlar galen'in cevabı gelmiş. öncelikle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki pembe tablocu değl. bana söyledikleri neredeyse Taha ile aynı paralelde. cümleler değişik olmasa Taha yazmış derdim o kadar söyliim. bu konuda ikisi de aynı fikirdeler.. ve bu son 2 fal ciddi ciddi benim bu işten soğumama neden oldu gibi. elbette fallara göre yönlendirmiycem hayatımı ama kafamı iyiyden iyiye karıştırdı..bundan önce bakanlardan bir kısmı pembe tablocu bir kısmı da kehanetçiydi..
kısacası elimde 3 farklı tür fal yorumu var
Cherry baktırdınmı Galen'e???Galen den emin misin sekerim? Alcanzar da biliyor benim durumum hic parlak degil ama o kadar pembe takilmis ki anlatamam.....
Bana da sekiz ay sonraya zaman verdi, ama tavsiyelerimi yapmazsan adım atmazsan bu kadar uzar demişti.. Bu yüzden bende umutsuzluğa kapılmıştım..Sonrakinde de eğer tavsiyelerime uymazsan bu adamdan adım bekleme kafası karışık sorunları var demişti bana, ben kendisini dinledim ve şuan çok güzel giden bir ilişkim var.Bahsettiği sorunları da sevgilim yaşıyormuş gerçekten...
Eğer dedikleri sana mantıklı geliyorsa kesinlikle tavsiyelerine uy derim, söyledikleri doğru olmasaydı asla hiçbir dediğini uygulamazdım ama dedikleriyle beni şok etmişti.. Hatta bir olaydan bahsediyordum dilek kısmında birinin adını kullandım o şahsı da yeni tanıyordum o sıralar, sadece tek bir özelliğiyle tanıyorum ama... Bana onu bile söyledi düşün.. Umarım sizin enerjiniz uymuştur ve dediklerini yaşarsınBazıları memnun değil...
Ffreya 'cım sana bilmesine çok sevindim,umarım her zaman dedikleri çıkar.Yalnız kızlar Nesibe'nin patlayan falı o kadar çok ki...10 kisiden bir kişiye tutturması bana hiçbir şey ifade etmiyor.5dk içinde 11 kişiyi bulan biri için arada bir bişeyler bilmesi her falcıya nasip olur sanırım.Kendi falıma dayanarakta her zaman Nesibe yi vasat ve alelâde bulmuşumdur.bende yaptım dediklerini ama karşı taraftan hala bi ışık göremedim sanki herşey daha kötü olacak gibinesibe bana sabretmen gerekiyo demişti süreyide şubat vermişti ama sanki ne yapsam olmuyo gibi sanırım bende pes etmek üzereyim
Merhaba arkadaslar
Ilkay güre aranizda tarot baktiran oldu mu ??? Bu sitenin ilk sayfalarinda cok begeni almis merak Ettim dogrusu !!
Aylar önce iki kez baktırdım dedikleri çıkmadı.
Canım bu yusuf suresinden bi parçamı yoksa farklı duamı?Ben yusuf suresini okudum 111 ayet.Bu o ayetlerdenmi?Bu gece denicem canım sağol.
Ffreya 'cım sana bilmesine çok sevindim,umarım her zaman dedikleri çıkar.Yalnız kızlar Nesibe'nin patlayan falı o kadar çok ki...10 kisiden bir kişiye tutturması bana hiçbir şey ifade etmiyor.5dk içinde 11 kişiyi bulan biri için arada bir bişeyler bilmesi her falcıya nasip olur sanırım.Kendi falıma dayanarakta her zaman Nesibe yi vasat ve alelâde bulmuşumdur.
Umarım tatlım hep çıkarFal işi enerji işi diyorlar ya ben pek inanmazdım çünkü gerçek anlamda falcı olan herşeyi net görür bilir, ama Nesibe'den sonra inandım o lafa , benim için çok farklı kimsenin bilemeyeceği şeyler bildi en ince ayrıntısına kadar... Dediklerini de yaşadım asla olmaz dediğim şeyler oldu .
Haleh i iyi hoş falı iyiydi bende çok nötr,tarafsızdı.Ancak verdiği süre dolmak üzere.Sanırım oda patlayacak.
Bu farklı canım .. Ee sonuç :) Görebildin mi birini? Bu yazdığım benim çok net sonuçlar aldığım dua, kesinlikle öneririm.
Vazgeçtim Haleh'ten baktıracak insan kalmadı yahu
Yok canım yusuf suresinde göremedim.Ama bunu bu gece mutlaka deneyeceğim.Zaten yarın hemen rapor veririm burda.Tekrar sağol ffreya'cığım.
Umarım tatlım hep çıkarFal işi enerji işi diyorlar ya ben pek inanmazdım çünkü gerçek anlamda falcı olan herşeyi net görür bilir, ama Nesibe'den sonra inandım o lafa , benim için çok farklı kimsenin bilemeyeceği şeyler bildi en ince ayrıntısına kadar... Dediklerini de yaşadım asla olmaz dediğim şeyler oldu .
İnşallah hep devam eder canım.Gerçekten insanın güveneceği bi falcı bulması o kadar zorki..
Aynen öyle canım baktıracak adam yok.Şubat olsun bi telweden Crimson u deneyeceğim.Burda Özlem baktırmıştı ona falını okudum iyiydi,dediğide çıkmiş.40 kredi gerçi.Ama aklında olsun canım.
Cherry baktırdınmı Galen'e???
İnşallah hep devam eder canım.Gerçekten insanın güveneceği bi falcı bulması o kadar zorki..
Aynen öyle, 1.5 senedir fal baktırıyorum internetten en sonunda Nesibe 'yi buldum.. 1.5 senedir yığınla para çöp oldu. Hele o Binnazda çok baktırmıştım acıyorum.
Ya biliyomusun ffreya benim tüm istiharelere inancım sonsuz.Evet görmedim ama denemeye devam hem yusuf suresine ,hemde senin bu yeni istihare duana.Yasin ve Vakıa da defalarca net gördüm.İnanıyorum 7.gece bile olsa mutlaka istihareler sonuç verir.Sabır.istikrar ve inanç gereken üç şey.Devam et bence görene kadar okumak zor gelmiyorsa:)) Okumadan önce de niyet etmiyorsan et, sonuç alanlar var. Bende tekrar yapıcam.. Bu sitede de başlığı var ordan da inceleyebilirsin.Ne demek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?