Binnaz Abla

Canım bu yusuf suresinden bi parçamı yoksa farklı duamı?Ben yusuf suresini okudum 111 ayet.Bu o ayetlerdenmi?Bu gece denicem canım sağol.

Selam , Haleh 'e baktıranlarınız muhakkak vardır, yorum istiyorum sizden.
Pembe tablocu diyorlardı o yüzden hiç göndermeyi düşünmemiştim şimdi aklıma girdi napsammm ?

ve Fahriye?
:26:

Haleh i iyi hoş falı iyiydi bende çok nötr,tarafsızdı.Ancak verdiği süre dolmak üzere.Sanırım oda patlayacak.

Ben inanıyorum sen 7.gece çok büyük bi bomba patlatacaksın.

Taha benim şu an favorim.Galeni de demek beğenicem.Kehanet kısmını çok severim.Yeter ki çıksın.

Merhaba arkadaslar
Ilkay güre aranizda tarot baktiran oldu mu ??? Bu sitenin ilk sayfalarinda cok begeni almis merak Ettim dogrusu !!

Canım bu yusuf suresinden bi parçamı yoksa farklı duamı?Ben yusuf suresini okudum 111 ayet.Bu o ayetlerdenmi?Bu gece denicem canım sağol.

Bu farklı canım .. Ee sonuç :) Görebildin mi birini? Bu yazdığım benim çok net sonuçlar aldığım dua, kesinlikle öneririm.

Bu farklı canım .. Ee sonuç :) Görebildin mi birini? Bu yazdığım benim çok net sonuçlar aldığım dua, kesinlikle öneririm.

Yok canım yusuf suresinde göremedim.Ama bunu bu gece mutlaka deneyeceğim.Zaten yarın hemen rapor veririm burda.Tekrar sağol ffreya'cığım.

Vazgeçtim Haleh'ten baktıracak insan kalmadı yahu

Aynen öyle canım baktıracak adam yok.Şubat olsun bi telweden Crimson u deneyeceğim.Burda Özlem baktırmıştı ona falını okudum iyiydi,dediğide çıkmiş.40 kredi gerçi.Ama aklında olsun canım.

Yok canım yusuf suresinde göremedim.Ama bunu bu gece mutlaka deneyeceğim.Zaten yarın hemen rapor veririm burda.Tekrar sağol ffreya'cığım.

Devam et bence görene kadar okumak zor gelmiyorsa:)) Okumadan önce de niyet etmiyorsan et, sonuç alanlar var. Bende tekrar yapıcam.. Bu sitede de başlığı var ordan da inceleyebilirsin. Ne demek :)))

Aynen öyle canım baktıracak adam yok.Şubat olsun bi telweden Crimson u deneyeceğim.Burda Özlem baktırmıştı ona falını okudum iyiydi,dediğide çıkmiş.40 kredi gerçi.Ama aklında olsun canım.

Tellweye pek güvenmiyorum açıkçası , önüne gelen üye oluyor. Kopyala yapıştır 40 kredi de çokmuş çıkacağını bilsem baktırırım ama garantisi yok. Sağol canım tavsiye için.

Devam et bence görene kadar okumak zor gelmiyorsa:)) Okumadan önce de niyet etmiyorsan et, sonuç alanlar var. Bende tekrar yapıcam.. Bu sitede de başlığı var ordan da inceleyebilirsin. Ne demek :)))
Ya biliyomusun ffreya benim tüm istiharelere inancım sonsuz.Evet görmedim ama denemeye devam hem yusuf suresine ,hemde senin bu yeni istihare duana.Yasin ve Vakıa da defalarca net gördüm.İnanıyorum 7.gece bile olsa mutlaka istihareler sonuç verir.Sabır.istikrar ve inanç gereken üç şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…