- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Ya gecmis olsunYaaa ağlıyorumyani söylemişlerdi soğukluk olacağını ama düzeleceğin bu soğukluk değil ayrılık konuşması yaptık bildiğin bir şekilde o ya da ben yazıp konsusmazsak hepsi patlar falların yani bunun olacağını söylediler ama bu kAdar ciddi beklemiyordum bakalım sabır
Yok ne tam ayrı ne tam barışıktı bugun koptu maalesef alttan almadım ben noalcaksa olsun dedimYa gecmis olsunben seni zaten ayrısında fal baktırıyorsun sanıyordum
Kendini şu bastırdığın fallara göre şartlandırma ben yaptım sen yapma.İlişki devam etsin istiyorsan ara konuş ya da ne bileyim alttan al özür dile artık nasıl istersen. Ya da bitir senin bileceğin bir şey. Ama şu falda şu çıktı öyle oldu şu demişti deme. Biraz da bunu biz yapıyoruz sen mutlu ol fal da çıkmasın. Geç kalma üzme kendini. Sevgiler.Yok ne tam ayrı ne tam barışıktı bugun koptu maalesef alttan almadım ben noalcaksa olsun dedim
İnan öyle yapıyorum bana hep yazma deidler ama ben hep yazdım yine yazacağım biliyorum, çok teşekkür ederim gözyaşlarım pıt pıt atarken iyi geldi iyi dileklerinizKendini şu bastırdığın fallara göre şartlandırma ben yaptım sen yapma.İlişki devam etsin istiyorsan ara konuş ya da ne bileyim alttan al özür dile artık nasıl istersen. Ya da bitir senin bileceğin bir şey. Ama şu falda şu çıktı öyle oldu şu demişti deme. Biraz da bunu biz yapıyoruz sen mutlu ol fal da çıkmasın. Geç kalma üzme kendini. Sevgiler.
Canım üzme kendiniİnan öyle yapıyorum bana hep yazma deidler ama ben hep yazdım yine yazacağım biliyorum, çok teşekkür ederim gözyaşlarım pıt pıt atarken iyi geldi iyi dilekleriniz❤
Ya aslında kötü düzeltilemeyecek bir durum yok ama ben bu sefer güçlü durup barışmaya çalışmak istemiyorum o yüzden daha kötü oluyorum dua edeceğim şimdi yemek yiyemedim hiç başım dönüyor.Canım üzme kendiniOlumlu düşün. Allah yardımcın olur. Ben kötü olduğum zaman allahtan yardım istiyorum ve hemen rahatlıyorum.
Kendini üzmemeye çalış,yüzyüze gelin mantıklı şekilde konuşup çözmeye çalışın bence.Net şekilde konuş bence,bende hep konuşmadım,gurur yaptım,flu kaldı ve netsizlik de karşı tarafın işine geldi.Adamla konuşmayıp sürekli fal baktır,o falcı onu dedi,şu falcı bunu dedi,halbuki kimseyi dinlemeyip doğrudan kendisiyle çözmeye çalışıp netleşmeye zorlasam bu kadar uzamayacaktı.Olumlu yada olumsuz neyse razı olup yüzleşmek her zaman en iyisi.Olacak zaten değişmiyor en azından boşa zaman kaybedip yıpranmazsınYok ne tam ayrı ne tam barışıktı bugun koptu maalesef alttan almadım ben noalcaksa olsun dedim
Uzunca bir mesaj yazdım ne varsa söyledim, hayırlısı sabahı bekliyorum 6.50 de okur ben de burada sabahı sabah edeceğim . Çok teşekkür ederimKendini üzmemeye çalış,yüzyüze gelin mantıklı şekilde konuşup çözmeye çalışın bence.Net şekilde konuş bence,bende hep konuşmadım,gurur yaptım,flu kaldı ve netsizlik de karşı tarafın işine geldi.Adamla konuşmayıp sürekli fal baktır,o falcı onu dedi,şu falcı bunu dedi,halbuki kimseyi dinlemeyip doğrudan kendisiyle çözmeye çalışıp netleşmeye zorlasam bu kadar uzamayacaktı.Olumlu yada olumsuz neyse razı olup yüzleşmek her zaman en iyisi.Olacak zaten değişmiyor en azından boşa zaman kaybedip yıpranmazsın
Benim bu zamana kadar çıktı, hatta haziran başı aranız kötü olacak ama düzelecek demişti. Bugünkü ayrılıgı ona yorabiliriz fakat asıl tarih temmuz. BakalımKızlar bikaç gün once serkan batuya kahve attım dediği şeylere pek ihtimal vermemiştim hatta kendi kendşme dedim ne kadar net konuşuyo, söylediği şeyler için haziranın ortası başlayacak demişti bugün hafiften harfiyle olmaya basladı inşallah gidişat şaşmaz sizde çıkan varmı hiç serkan batudan
Aynı şey bende de geçerli. Benimki 2 kere filan daha yazdı. Evet iletişim oldu ama ben artık dik bir duruş sergileyip istemediğimi dile getirdim. Güzel güzel cümlelerle, sakin sakin laflarımı söyleyerek kapıyı kapattım. ama şimdi hırslanacak ilk kez kaybettiğinin farkına varacak. Doğa dan'a tekrar baktırdım. Barışma olacak dedi. Alex'e baktırdım o da iletişimde kopukluk olmazsa %100 barışacaksınız dedi. Ama neye yarar artık. Beni anlamayan insanı ben napayım?Yaaa ağlıyorumyani söylemişlerdi soğukluk olacağını ama düzeleceğin bu soğukluk değil ayrılık konuşması yaptık bildiğin bir şekilde o ya da ben yazıp konsusmazsak hepsi patlar falların yani bunun olacağını söylediler ama bu kAdar ciddi beklemiyordum bakalım sabır
Ben dün bekledim bekledim yakalayamadımAlex in tarotunu cok beğenirim ben. Genelde akşam 8 civarı online oluyor hemen doluyor. Takip etmeni öneriririm. Bugun ben de yeniden baktırdım efsane baktı. İçimi okudu resmen
Uygulamadan takip et hemen 5 fal alıp kapatıyorBen dün bekledim bekledim yakalayamadım
Konuyu bilmiyorum ama benzer bir olay basımdan gecmişti. İletişime geçti ama böyle barışmak ister tarzda değildi. Ben de artık olamayacagımızı cok yazık olduğunu söyledim. 1 hafta sonra evlenme teklifiyle gelmişti. Bazen dik durmak işe yarıyor. Barışalım deseydim eminim süreç çok daha uzayacaktı. İnşallah seninki de öyle olurAynı şey bende de geçerli. Benimki 2 kere filan daha yazdı. Evet iletişim oldu ama ben artık dik bir duruş sergileyip istemediğimi dile getirdim. Güzel güzel cümlelerle, sakin sakin laflarımı söyleyerek kapıyı kapattım. ama şimdi hırslanacak ilk kez kaybettiğinin farkına varacak. Doğa dan'a tekrar baktırdım. Barışma olacak dedi. Alex'e baktırdım o da iletişimde kopukluk olmazsa %100 barışacaksınız dedi. Ama neye yarar artık. Beni anlamayan insanı ben napayım?
Yani ben artık vazgeçtim senle yasadıgımız seyler cok guzeldi ama demek ki olmuyor. Bunu kabul etmek lazım falan demiştim. Cok olgun konuşmuştum. Dönmezse dönmesin noktasına gelmiştim ama o konusmayı yapmak için o duygu durumda da olmak gerekiyor. Valla 1 hafta ses çıkmadı sonra ne olduysa barıştık. 3 ay sürüncemede kalmıştı her sey oncesindeAynı şey bende de geçerli. Benimki 2 kere filan daha yazdı. Evet iletişim oldu ama ben artık dik bir duruş sergileyip istemediğimi dile getirdim. Güzel güzel cümlelerle, sakin sakin laflarımı söyleyerek kapıyı kapattım. ama şimdi hırslanacak ilk kez kaybettiğinin farkına varacak. Doğa dan'a tekrar baktırdım. Barışma olacak dedi. Alex'e baktırdım o da iletişimde kopukluk olmazsa %100 barışacaksınız dedi. Ama neye yarar artık. Beni anlamayan insanı ben napayım?
Simdi evli misiniz peki?Yani ben artık vazgeçtim senle yasadıgımız seyler cok guzeldi ama demek ki olmuyor. Bunu kabul etmek lazım falan demiştim. Cok olgun konuşmuştum. Dönmezse dönmesin noktasına gelmiştim ama o konusmayı yapmak için o duygu durumda da olmak gerekiyor. Valla 1 hafta ses çıkmadı sonra ne olduysa barıştık. 3 ay sürüncemede kalmıştı her sey oncesinde
Hayır terkettim onu. Nisanlandık ayrıldım. Beni bu kadar yıpratan insana soğumuşum. Sonra beni hiç üzmeyen ve çok mutlu eden bir adamla evlendim amaSimdi evli misiniz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?