Binnaz Abla

kızlar Şevdar parasına değer mi ona göre baktıracağım.? bir de aranıza yeni katıldım baya fal baktıranlardan biriyim ben de size tüm görüşlerimi müsait zamanda yazarım vadesi tutan tutmayan belki faydası olur

Binnaz dan Metin Kaycan'a tarot ve Gülgün Balbay'a kahve baktırdım güzeldi. Baktıran var mı?
Bir de Şevval Erdal'a baktırdım hiç beğenmedim.

Ben gülgüne baktırdım bana mayısta tekrar konuşacaksınız haziranda da ilişkiniz yeniden başlayacak dedi. Hala etkileşimimiz yok. Ne o aradı ne ben ikimiz de birbirimizi takip etmiyoruz hiçbiyerden. patladıbence mayıs da bitti

Benim Zişan da patladı çok olumlu konusmustu tek bir gelişme olmadı.

Şevdar çıkmışmıydı sana canım?

Şevdarın vadesi var bana yengeç dönemini bekle bi mesaj alacaksın dedi ama olmayacak onunla başkası ile tanışcakmışım temmuzda demişti galiba ona da emin değilim.
Benim bütün fallarımda herkes farklı şeyler söyledi :) vadeler olacaklar bilmem neler. Binnazla ilişiğimi kestim artık ben :)

Fal krizimin tuttuğu bir anda düşüneyim durak sancaktaroglunu teşekkür ederim,yuzyuze fal baktırmayida ozledim bu kadar paraya 1 saat bakiyorlar terapi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…