- 29 Mayıs 2020
- 20
- 16
- 3
- 39
İyi bakıyor ama o paraya değmeyeceği kanaatindeyim.kızlar Şevdar parasına değer mi ona göre baktıracağım.? bir de aranıza yeni katıldım baya fal baktıranlardan biriyim ben de size tüm görüşlerimi müsait zamanda yazarım vadesi tutan tutmayan belki faydası olur
ben çok beğenmiştim onu baya nokta atışı var bir de özenli bakıyor ilgileniyor enerjisi güzel önerebilirimKızlar deniz sonayı nasıl buluyorsunuz? Binnaza atmayacagım demiştim ama cok merak ettim
teşekkür ederim önerdiğin biri var mı gerçi çoğunu denedim ama özellikle varsa alabilirim öneri:)İyi bakıyor ama o paraya değmeyeceği kanaatindeyim.
Kimden bahsettinizKendi kartlarıylada açılım yapıyor. Bir kere dene. Sürekli olmuyor
Binnaz dan Metin Kaycan'a tarot ve Gülgün Balbay'a kahve baktırdım güzeldi. Baktıran var mı?
Bir de Şevval Erdal'a baktırdım hiç beğenmedim.
Benim Zişan da patladı çok olumlu konusmustu tek bir gelişme olmadı.Kızlar bir suru fal baktimistim dun canım sıkıldı actim dinledim Zişan birebir bilmis tarihini demis ki ayin 8 gibi bir iletişim olacak ben onun ustune bir suru fal baktirdigimdan unutmusum sonra 1 bucuk ay gecmis ustune mayisin 8 inde ben buna daha fazla dayanamayip mesaj attin ama tamamen bu fali unutmustum yani falin etkisinde kalmadim hatta o gunun ayin sekiiz oldugunu bile bilmiyodum
Şevdar çıkmışmıydı sana canım?Benim Zişan da patladı çok olumlu konusmustu tek bir gelişme olmadı.
Şevdar çıkmışmıydı sana canım?
Şevdar Avaz BinnazAblaKimden bahsettiniz
İnşallah vadeyi tutturamamistir sadece.belki dedikleri gecte olsa cikar canım yaBenim Zişan da patladı çok olumlu konusmustu tek bir gelişme olmadı.
İnşallah vadeyi tutturamamistir sadece.belki dedikleri gecte olsa cikar canım ya
BinnazAbla'da ama bana da tutturamadı. Bir sürü kartla destekliyor ama bana da tutmadıBu Zisan hangi uygulamada acaba of her hafta fal baktiriyorum iyice bağımlı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?