Hisleri güzel bence. ben ilk yazılı baktırdım olumsuzdu ama çoğu şeyi bilmisti . Dünden önce sesli attım berbattı kendini tekrarlayıp durmuş . 12 dk , 8dk is tekrar. Bu arada kredisini 750 -700 ye kadar düşürüyor sakın 1000 deyken gönderme . Takp edebilirsen bir kaç faldan sonra düşürüyor hemenKızlar deniz sonayı nasıl buluyorsunuz? Binnaza atmayacagım demiştim ama cok merak ettim
Yani şevdar kartlardan öte hislerle yorumluyor. Hisleri kuvvetli. Benim tipimi bile bildi kadın. Hatta şüphelendim yani Nası bildi diye ama siteye verdiğim bilgilerle benibulması imkansız yanikızlar Şevdar parasına değer mi ona göre baktıracağım.? bir de aranıza yeni katıldım baya fal baktıranlardan biriyim ben de size tüm görüşlerimi müsait zamanda yazarım vadesi tutan tutmayan belki faydası olur
Şevdar bana da yaz ayları demişti de ben Ona bayadır gitmiyorum çok pahalı geliyor açıkçası. Ama hisleri gerçekten kuvvetli. İşte çok pahalı en azından 1500 e çekselerŞevdarın vadesi var bana yengeç dönemini bekle bi mesaj alacaksın dedi ama olmayacak onunla başkası ile tanışcakmışımtemmuzda demişti galiba ona da emin değilim.
Benim bütün fallarımda herkes farklı şeyler söyledi :) vadeler olacaklar bilmem neler. Binnazla ilişiğimi kestim artık ben :)
Bu arada bu olay şakasız. Giyim tarzıma kadar bilmişti.Yani şevdar kartlardan öte hislerle yorumluyor. Hisleri kuvvetli. Benim tipimi bile bildi kadın. Hatta şüphelendim yani Nası bildi diye ama siteye verdiğim bilgilerle benibulması imkansız yani
Dediklerinden cıkanlar oldu muHisleri güzel bence. ben ilk yazılı baktırdım olumsuzdu ama çoğu şeyi bilmisti . Dünden önce sesli attım berbattı kendini tekrarlayıp durmuş . 12 dk , 8dk is tekrar. Bu arada kredisini 750 -700 ye kadar düşürüyor sakın 1000 deyken gönderme . Takp edebilirsen bir kaç faldan sonra düşürüyor hemen
Anlık durumu bildi. söyle bir şey dedi gelecekle ilgili cok yorum yapmamıştı bu arada ; garip bir iliskim var benim de ayrılamıyoruz berAber olamıyoruz o dönem ayrılıcam dedim falda. Ayrılmak isticeksin karşı taraf da sen bilirsin dicek ama ayrılmıcaksınız. Karsı taraf da sen bilirsin dedi ama bi şekilde 1 hafta sonra yeniden konuşmaya başladık.Dediklerinden cıkanlar oldu mu
Deniz sona mi bu?Anlık durumu bildi. söyle bir şey dedi gelecekle ilgili cok yorum yapmamıştı bu arada ; garip bir iliskim var benim de ayrılamıyoruz berAber olamıyoruz o dönem ayrılıcam dedim falda. Ayrılmak isticeksin karşı taraf da sen bilirsin dicek ama ayrılmıcaksınız. Karsı taraf da sen bilirsin dedi ama bi şekilde 1 hafta sonra yeniden konuşmaya başladık.
EvetDeniz sona mi bu?
aa bende de karşı tarafın söyleyeceği cümleyi aynen söylemişti Deniz sonay. sana dönmek isticek dedi ama ilk mesajı "yüzyüze görüşelimmi" gibisinden olcak dedi ve aynen adam böyle söyledi bana. tuttu yani hisleri gerçekten kuvvetli. çok fazla ileri gelecekten bahsetmiyo zaten sürekli kader senin elindedir ben sadece doğru yolu gösteririrm falan diyo ama bu da mantıklı analiz ve gelecek tepkiler konusunda baya iyiAnlık durumu bildi. söyle bir şey dedi gelecekle ilgili cok yorum yapmamıştı bu arada ; garip bir iliskim var benim de ayrılamıyoruz berAber olamıyoruz o dönem ayrılıcam dedim falda. Ayrılmak isticeksin karşı taraf da sen bilirsin dicek ama ayrılmıcaksınız. Karsı taraf da sen bilirsin dedi ama bi şekilde 1 hafta sonra yeniden konuşmaya başladık.
Ne kadardi fiyati fal attiginda? Katina miydi? Sesli miydi? Cok sordum ama merak ettim.ben fiyat düşünce yolluyorum ona
750 ye indiriyo bazen o zaman atıyorum ben indirim yaptığında. katina ve kahve bakıyo ama kahvede daha iyi bence. sesliyi de bazen açıyor :)Ne kadardi fiyati fal attiginda? Katina miydi? Sesli miydi? Cok sordum ama merak ettim.
Bende şu pandemi varken yeni biri diyenleri anlamıyorum..Nerde tanışacağız acaba?markettemiŞevdarın vadesi var bana yengeç dönemini bekle bi mesaj alacaksın dedi ama olmayacak onunla başkası ile tanışcakmışımtemmuzda demişti galiba ona da emin değilim.
Benim bütün fallarımda herkes farklı şeyler söyledi :) vadeler olacaklar bilmem neler. Binnazla ilişiğimi kestim artık ben :)
Bende şu pandemi varken yeni biri diyenleri anlamıyorum..Nerde tanışacağız acaba?markettemi
Ben yeni biri konuyu 90 % sallıyorlar diye düşünüyorumBende şu pandemi varken yeni biri diyenleri anlamıyorum..Nerde tanışacağız acaba?markettemi
Yeni biri zaten genelde sallamasyon oluyor evet ama bari pandemide bu kadar atmasınlar..Goz var izan varBen yeni biri konuyu 90 % sallıyorlar diye düşünüyorum
Facebooktan bakmış olmasın?kayıtlı mail adresini görebiliyorlarBu arada bu olay şakasız. Giyim tarzıma kadar bilmişti.
Fal olumsuz olunca genelde başka biri diyorlarBen yeni biri konuyu 90 % sallıyorlar diye düşünüyorum
Mail adresimde soyadım yok. Bende öyle düşündüm direk. Ama o da değil.Facebooktan bakmış olmasın?kayıtlı mail adresini görebiliyorlar
Ya neredeyse 1 senedir bazı falcılar düzenli şekilde yeni biri dediler bana. Ama yok yani. Aşık olacağım kimseyle tanışmadım.Hayır markette bile olsa hepimiz maskeliyizgöz mü süzcez napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?