Binnaz Abla

Kızlar deniz sonayı nasıl buluyorsunuz? Binnaza atmayacagım demiştim ama cok merak ettim
Hisleri güzel bence. ben ilk yazılı baktırdım olumsuzdu ama çoğu şeyi bilmisti . Dünden önce sesli attım berbattı kendini tekrarlayıp durmuş . 12 dk , 8dk is tekrar. Bu arada kredisini 750 -700 ye kadar düşürüyor sakın 1000 deyken gönderme . Takp edebilirsen bir kaç faldan sonra düşürüyor hemen

Yani şevdar kartlardan öte hislerle yorumluyor. Hisleri kuvvetli. Benim tipimi bile bildi kadın. Hatta şüphelendim yani Nası bildi diye ama siteye verdiğim bilgilerle benibulması imkansız yani

Şevdar bana da yaz ayları demişti de ben Ona bayadır gitmiyorum çok pahalı geliyor açıkçası. Ama hisleri gerçekten kuvvetli. İşte çok pahalı en azından 1500 e çekseler

Yani şevdar kartlardan öte hislerle yorumluyor. Hisleri kuvvetli. Benim tipimi bile bildi kadın. Hatta şüphelendim yani Nası bildi diye ama siteye verdiğim bilgilerle benibulması imkansız yani
Bu arada bu olay şakasız. Giyim tarzıma kadar bilmişti.

Dediklerinden cıkanlar oldu mu

Dediklerinden cıkanlar oldu mu
Anlık durumu bildi. söyle bir şey dedi gelecekle ilgili cok yorum yapmamıştı bu arada ; garip bir iliskim var benim de ayrılamıyoruz berAber olamıyoruz o dönem ayrılıcam dedim falda. Ayrılmak isticeksin karşı taraf da sen bilirsin dicek ama ayrılmıcaksınız. Karsı taraf da sen bilirsin dedi ama bi şekilde 1 hafta sonra yeniden konuşmaya başladık.

Deniz sona mi bu?

aa bende de karşı tarafın söyleyeceği cümleyi aynen söylemişti Deniz sonay. sana dönmek isticek dedi ama ilk mesajı "yüzyüze görüşelimmi" gibisinden olcak dedi ve aynen adam böyle söyledi bana. tuttu yani hisleri gerçekten kuvvetli. çok fazla ileri gelecekten bahsetmiyo zaten sürekli kader senin elindedir ben sadece doğru yolu gösteririrm falan diyo ama bu da mantıklı analiz ve gelecek tepkiler konusunda baya iyi

Bende şu pandemi varken yeni biri diyenleri anlamıyorum..Nerde tanışacağız acaba?markettemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…