Binnaz Abla

Kızlar ben bugün eski falları dinledim. Zümra lal bana resmen pespembe tablolar çizmiş ya. Herkese mi olumlu bakıyor o ?

Baktırdım deniz sonaya ve cok memnun kaldım. Olayları analizi çok başarılıydı. Umarım dedikleri de çıkar cok olumlu konuştu çünkü

Baktırdım deniz sonaya ve cok memnun kaldım. Olayları analizi çok başarılıydı. Umarım dedikleri de çıkar cok olumlu konuştu çünkü
inşallah canım hepimiz mutlu olalım da... ama o olumsuzu da söylüyor ben o yüzden tercih ediyorum hep olumlu konuşmuyo. sana olumlu dediyse olumludur bence pozitif düşünelim...

inşallah canım hepimiz mutlu olalım da... ama o olumsuzu da söylüyor ben o yüzden tercih ediyorum hep olumlu konuşmuyo. sana olumlu dediyse olumludur bence pozitif düşünelim...
Aklımdan gecen ama ona asla dile getirmediğim şeylerin uzun uzun analizini yapmış. Ben o yüzden cok etkilendim çok enerjisi yüksek bi faldı.

Bir şey söylemek için cok erken biliyorum ama bence deniz sonay boş biri değil. Hislerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum bende. Aynı konu için çok yorum aldım ama dört başı mamur tek yorumu kendisi yaptı. Başkaları da deneyimlerse lütfen paylaşssın bizimle

Kızlar ben bugün eski falları dinledim. Zümra lal bana resmen pespembe tablolar çizmiş ya. Herkese mi olumlu bakıyor o ?
Ben ilk defa baktırdım 2 gün önce, olumlu konuştu. Ama ben buradaki yorumlardan olumsuzu da söylediğinden dolayı gitmiştim

Aklımdan gecen ama ona asla dile getirmediğim şeylerin uzun uzun analizini yapmış. Ben o yüzden cok etkilendim çok enerjisi yüksek bi faldı.
bana da aynı şekilde o yüksek fiyatlılardan bin kat iyi bence... ben de gerçekten hislerinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum hiç bilinmeyecek detayları biliyor çünkü..

evet gerçekten harika nokta atışları var ama nedense Katina da iyi değil. ben kahve atıyorum arada öyle şeyler söylüyor ki ağzım açık okuyorum. ama katina attım memnun kalmadım. belki de aşırı yoğunluktandır çünkü sürekli sıra var ve araya girmeye çalışıyorum. belki enerjisi tükenmiş denk gelmiştir bana. ama kahve de söylediklerini harfiyen yaşadım gerçekten

Hangi falı tavsiye edersiniz deniz sonayda arkadaşlar?

Binnaz dan Metin Kaycan'a tarot ve Gülgün Balbay'a kahve baktırdım güzeldi. Baktıran var mı?
Bir de Şevval Erdal'a baktırdım hiç beğenmedim.

Şevval Erdal'a verilen paraya yazık günah diyorum. Tamam kibar biri yorum da güzel eyvallah ama hem wow denilecek bir detay vermiyor hemde 8 dk için 100 TL bedel isteniyor.
Bir cafede yüz yüze 50 TL verip baktırdığım kadın bile 30 dakika yorum yapıyor bana.

Bu Zisan hangi uygulamada acaba of her hafta fal baktiriyorum iyice bağımlı oldum

Sen yine her hafta baktırıyomuşsun ben bir ara her gün 1 kere baktırıyordum kızlar tutabildiğiniz kadar tutun kendinizi olan giden paraya ve boş beklentilere oluyor. Acı tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum halada ayda iki kere filan baktırırım tutamam kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…