Facebooka aynı mail ile kayıtlı degilsen ok.Fb ta mailinlede bakılıyorya,soyadı şart değilMail adresimde soyadım yok. Bende öyle düşündüm direk. Ama o da değil.
Baktırdım deniz sonaya ve cok memnun kaldım. Olayları analizi çok başarılıydı. Umarım dedikleri de çıkar cok olumlu konuştu çünküaa bende de karşı tarafın söyleyeceği cümleyi aynen söylemişti Deniz sonay. sana dönmek isticek dedi ama ilk mesajı "yüzyüze görüşelimmi" gibisinden olcak dedi ve aynen adam böyle söyledi bana. tuttu yani hisleri gerçekten kuvvetli. çok fazla ileri gelecekten bahsetmiyo zaten sürekli kader senin elindedir ben sadece doğru yolu gösteririrm falan diyo ama bu da mantıklı analiz ve gelecek tepkiler konusunda baya iyi
Tskler cnm detayli bilgi icin.750 ye indiriyo bazen o zaman atıyorum ben indirim yaptığında. katina ve kahve bakıyo ama kahvede daha iyi bence. sesliyi de bazen açıyor :)
inşallah canım hepimiz mutlu olalım da... ama o olumsuzu da söylüyor ben o yüzden tercih ediyorum hep olumlu konuşmuyo. sana olumlu dediyse olumludur bence pozitif düşünelim...Baktırdım deniz sonaya ve cok memnun kaldım. Olayları analizi çok başarılıydı. Umarım dedikleri de çıkar cok olumlu konuştu çünkü
rica ederim canm. baktırınca bilgi verirsen seviniriz bilgi sahibi olsun herkes. boşa gitmesin kimsenin parası..Tskler cnm detayli bilgi icin.
Aklımdan gecen ama ona asla dile getirmediğim şeylerin uzun uzun analizini yapmış. Ben o yüzden cok etkilendim çok enerjisi yüksek bi faldı.inşallah canım hepimiz mutlu olalım da... ama o olumsuzu da söylüyor ben o yüzden tercih ediyorum hep olumlu konuşmuyo. sana olumlu dediyse olumludur bence pozitif düşünelim...
Kendi kartlarını da kullanıyor mu acaba durak bey?Ben açıkcası Durak Sancaktaroğlu'nu beğeniyorum. Hiç söylemediğim bir şeyi bilmesi beni çok şaşırtmıştı.
Ben ilk defa baktırdım 2 gün önce, olumlu konuştu. Ama ben buradaki yorumlardan olumsuzu da söylediğinden dolayı gitmiştimKızlar ben bugün eski falları dinledim. Zümra lal bana resmen pespembe tablolar çizmiş ya. Herkese mi olumlu bakıyor o ?
bana da aynı şekilde o yüksek fiyatlılardan bin kat iyi bence... ben de gerçekten hislerinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum hiç bilinmeyecek detayları biliyor çünkü..Aklımdan gecen ama ona asla dile getirmediğim şeylerin uzun uzun analizini yapmış. Ben o yüzden cok etkilendim çok enerjisi yüksek bi faldı.
evet gerçekten harika nokta atışları var ama nedense Katina da iyi değil. ben kahve atıyorum arada öyle şeyler söylüyor ki ağzım açık okuyorum. ama katina attım memnun kalmadım. belki de aşırı yoğunluktandır çünkü sürekli sıra var ve araya girmeye çalışıyorum. belki enerjisi tükenmiş denk gelmiştir bana. ama kahve de söylediklerini harfiyen yaşadım gerçektenBir şey söylemek için cok erken biliyorum ama bence deniz sonay boş biri değil. Hislerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum bende. Aynı konu için çok yorum aldım ama dört başı mamur tek yorumu kendisi yaptı. Başkaları da deneyimlerse lütfen paylaşssın bizimle
Hangi falı tavsiye edersiniz deniz sonayda arkadaşlar?Bir şey söylemek için cok erken biliyorum ama bence deniz sonay boş biri değil. Hislerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum bende. Aynı konu için çok yorum aldım ama dört başı mamur tek yorumu kendisi yaptı. Başkaları da deneyimlerse lütfen paylaşssın bizimle
bence kahve yolla katina da dediğim gibi çok detaylı bakmadı ama kahvede nedense her şeyi biliyorHangi falı tavsiye edersiniz deniz sonayda arkadaşlar?
kızlar Şevdar parasına değer mi ona göre baktıracağım.? bir de aranıza yeni katıldım baya fal baktıranlardan biriyim ben de size tüm görüşlerimi müsait zamanda yazarım vadesi tutan tutmayan belki faydası olur
Binnaz dan Metin Kaycan'a tarot ve Gülgün Balbay'a kahve baktırdım güzeldi. Baktıran var mı?
Bir de Şevval Erdal'a baktırdım hiç beğenmedim.
Bu Zisan hangi uygulamada acaba of her hafta fal baktiriyorum iyice bağımlı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?