- 16 Mayıs 2020
- 60
- 104
- 8
- 30
Bende sizle aynı durumdayım. Ayda 1 e düşürdüm. Bi sürüüüü zaman geçti. Diyorum hala baktırıyorsun be kızım Nası vazgeçmedin.Sen yine her hafta baktırıyomuşsun ben bir ara her gün 1 kere baktırıyordum kızlar tutabildiğiniz kadar tutun kendinizi olan giden paraya ve boş beklentilere oluyor. Acı tecrübe etmiş biri olarak söylüyorumhalada ayda iki kere filan baktırırım tutamam kendimi.
Bende sizle aynı durumdayım. Ayda 1 e düşürdüm. Bi sürüüüü zaman geçti. Diyorum hala baktırıyorsun be kızım Nası vazgeçmedin.
moralim bozuldu zümraya ilk defabaktırmak için 1500 kredi aldım 1700olmuş dahada alamam walla bu ay çok harcadım ufff
Serkan batuya ne falı baktırdığınızı öğrenebilir miyim?Benim bu zamana kadar çıktı, hatta haziran başı aranız kötü olacak ama düzelecek demişti. Bugünkü ayrılıgı ona yorabiliriz fakat asıl tarih temmuz. Bakalım
Kimi tavsiye edersin? Sana çıktılar mıKızlar yeni bir site keşif ettim . yildizname.com.tr burada da efsane yorumcular var.Tavsiye ediyorum.
Bütün başlıklara aynı yorumu yapmış. Reklam bence tamamenKimi tavsiye edersin? Sana çıktılar mı
Kahve baktırdım .Serkan batuya ne falı baktırdığınızı öğrenebilir miyim?
aynı yöntemi mi kullanıyolar acaba. anlamadım. şimdi farkettim de deniz sonay ve yesilcingene en cok tutturanlar bana. demek ki işe yarayan bir yöntemleri falan varYeşilçingene ile Deniz Sonay'ın hakkımda kısımları (üslup hariç) paralel gözüktü bana:
Deniz Sonay: yüksek enerjim ile size duymak istediklerinizi değil, tamamıyla gördüklerimi söylüyorum. O sebeple olumlu ve olumsuza açık olanların beni tercih etmesi en önemli önceliğimdir. Olumsuzluk ihtiva eden durumlarda prensip olarak sadece şartlı bakım yapıyorum. Bana fal atmak isterseniz olumsuzu kabul ettiğinizi, Kendi Adınızı +Anne Adınızı + Doğum tarihinizi (Gün,Ay,Yıl) olarak iletiniz ve baktırmak istediğiniz kişinin de aynı şekilde bilgilerini iletiniz lütfen. Bunlar odaklanmak ve Astral olarak iletişim kurabilmem açısından çok mühimdir. Eksiksiz olarak iletmenizi rica ediyorum. KATİNA da ise, lütfen tek bir soruya odaklanıp, kartlarınızı o şekilde seçerek yollayınız. KATİNA, aşk falıdır. O sebeple sadece AŞK sorusu sorulabilir. Desteden kart seçimi yaparken sorunuzun net olması çok mühimdir, sadece seçtiğiniz kartlar ile değil, kendi destemden ek kartlar seçerek bakımlarınızı tamamlıyorum. Net sorularınız ile, doğru sonuçlara ulaşacağımıza emin olabilirsiniz.
Yeşilçingene: Sorularınızı net sorun 'AŞK,İŞ BAK ' DEĞİL ! Neyi ya da kimi merak ediyorsanız açık ve detaylıca sorun . Baktıracağınız kişilerin ve kendinizin ;İsim, Doğum Tarihi ve Anne Adı gibi bilgilerini eksiksiz olarak yazın . Bu sayede kendi destemden konulara ve kişilere özgü kart açılımları yaparım. Pembe tablo çizmiyorum. Bir aksilik görürsem söylerim ,sadece olumlu şeyleri değil gördüğüm olumsuzlukları da belirtiyorum. EĞER OLUMSUZ ŞEYLERİ DUYMAYA AÇIK BİR YAPINIZ YOKSA, HAZMEDEMİYORSANIZ BANA FAL BAKTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN İKİ KERE DÜŞÜNÜN .Her falımı çok özenerek, kişilerin yıldız hesaplamalarını yaparak bakıyorum, gerçekleri isteyen değerli dostlarımı beklerim .
Fala bakım biçimleri aynı sanki. ikisine baktırmış kişiler yorum yapabilir bence. Aynı paralellikte mi bakıyorlar ediyorlar şeklinde.
Zümra ilk orda fal bakıyordu binnaza geçmeden de bi umut dedim:) yani hoş zümranında ilk 1-2 falı dışı olmadı. Yıl oldu baktırmıyorum heralde ona:)Bütün başlıklara aynı yorumu yapmış. Reklam bence tamamen
Ablacım burayı hiç mi okumuyorsunuz ?baktırırsanız da yüksek krediler harcamayın çünkü çoğu fal patlıyor diye yazıyoruz hep ama.. Patlamasından da ziyade anlık durumlar okey ama gelecekle ilgili gerçekten çoğu patlıyor. Sonra insan bütçe olarak hakikaten zorlanmaya başlıyor.
Size tavsiyem bekleyin, takipte kalın Zümra illa 1500'e çeker kredisini,bu arkadaşlar kredileriyle çok oynuyor çünkü.
Bu arada bende kahve baktırdım gerçekten söylediği harfte kişi çıktı ortaya sürecinde o yönde ilerlediğini düşünüyorum uzun vadede bakıyor aynı zamanda sırasıylaSerkan batuya ne falı baktırdığınızı öğrenebilir miyim?
Serkan Batunun bana söylediği çıkmadı. Harf vermişti . Mayısta iletişim demişti olmadı.Bu arada bende kahve baktırdım gerçekten söylediği harfte kişi çıktı ortaya sürecinde o yönde ilerlediğini düşünüyorum uzun vadede bakıyor aynı zamanda sırasıyla
Nisanda baktırdım Vadeyi haziran olarak verdi. Tumayın falı Özlem Yılmaz ve elifsucan’a benziyordu. Mayıs verenler hepsi patladı. Sıra haziranda . Onlarda patlarTümayın falları çıkıyor mu arkadaşlar? baktırmış olanlar bir yorum yapabilir mi? bana çok uzun bir vade vermişti çünkü
Zümra’nın bana da ilk falları cıktı son iki falında bir dedigi bile olmadı.Zümra ilk orda fal bakıyordu binnaza geçmeden de bi umut dedim:) yani hoş zümranında ilk 1-2 falı dışı olmadı. Yıl oldu baktırmıyorum heralde ona:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?