Binnaz Abla

Serkan batu dedi ki ; 15 Haziran da sonra devamlı görüsceksiniz trafiğiniz artıyor dün mail gelmiş 15 Haziran da ise başlıyoruz . ( aynı yerde çalışıyoruz ) ek olarak ay sonu kavga etceksiniz ve aranız bozulacak dedi senden kaynaklı . Düne kadar dedim ki imkansız baya ; bu sefer tutmucak. Dün biz kavga ettik ve gerçekten benim yüzümdendi . Can sıkıntısından gece yatarken falı dinledim ve sok oldum.

Her halde benim enerjim tutmadı. Bana saten olumsuz konuştu sonuç öyle olacak diye gözüküyor ama detayları bile bilemedi.

Her halde benim enerjim tutmadı. Bana saten olumsuz konuştu sonuç öyle olacak diye gözüküyor ama detayları bile bilemedi.
Enerji meselesinde haklısın . Ben de Engin gümüşü hiç sevmemiştim mesela asla tutmadı bizim ama seveni çok. Ben bir de falcı olumsuz konuşunca ne bileyim daha çok seviyorum . Daha inandırıcı geliyor bana . Toz pembe çizenlere bir daha gitmiyorum hem boş yere umut vermiş oluyorlar bize

Bu arada çok adı geçmemiş ama ben peri Yıldızı da beğeniyorum . O da çok gerçekçi yorum yapıyor .
Aklınız da olsun , kredisi de makul seviyede

Bu arada çok adı geçmemiş ama ben peri Yıldızı da beğeniyorum . O da çok gerçekçi yorum yapıyor .
Aklınız da olsun , kredisi de makul seviyede
ona baktırdım ben ama çok pembe tabloydu hiçbir dediği tutmadı..tatlı dilli diye puan kırmadım. ben 5 veriyorum puan düşürmeyi sevmiyorum sıkıntım varsa yorumda belirtiyorum beğenmediysem. zaten görünüyor.

Ben kırıyorum puan insanlar boş yere baktırmasın kredileri telef olmasın diye cat çat yorum da yazıyorum :) evet çok tatlı dilli ama bana hep olumsuz konuştu , ona rağmen dedikleri doğruydu

normalde falcıların ilk falı cıkar diğerleri cıkmaz ama serkanda bende tam tersi oldu ilk falı tam anlamıyla cıkmadı ama ikinci falında gidişat çıkmaya basladı

Bana da engin olumsuz konusmustu ama süreç onun dediği gibi gitmiyor aksine serkanın dediği gibi olumlu gidiyo

Ya ayda 1 normal, keyfi olarak düşünelim onu. Mesela ben kendim için içkim yok sigaram yok bir falım var ayda bir iki kez de ne olacak ki yeaaa diye kandırıyorum gerçekten bağımlılık gibi bir şey bu.
Ahahhaha çok iyisiniz ya En son attığım sesli falı, falın yorumlandı bildiriminden 3 saat sonra açtım. Öyle de umursamaz öyle de gamsız oldum ama inatla atıyorum ayda bir

Aynen öyle. Bi de enerji meselesi var her falcıyla herkesin enerjisi tutmuyor. Bana çıkan sana çıkmıyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…