Her halde benim enerjim tutmadı. Bana saten olumsuz konuştu sonuç öyle olacak diye gözüküyor ama detayları bile bilemedi.Serkan batu dedi ki ; 15 Haziran da sonra devamlı görüsceksiniz trafiğiniz artıyor dün mail gelmiş 15 Haziran da ise başlıyoruz . ( aynı yerde çalışıyoruz ) ek olarak ay sonu kavga etceksiniz ve aranız bozulacak dedi senden kaynaklı . Düne kadar dedim ki imkansız baya ; bu sefer tutmucak. Dün biz kavga ettik ve gerçekten benim yüzümdendi . Can sıkıntısından gece yatarken falı dinledim ve sok oldum.
Bildiği şeyler oldu mu ? Pembeciler mi ?Ha kızlar bu arada Binnaz'da 49 kredili iki güzel falcı keşfettim. Ares Işık ve Berfin Bilen. İkiside iyiydi gayet. Kredileri yükselmeden yakalamaya çalışın. Başarılıydı.
Enerji meselesinde haklısın . Ben de Engin gümüşü hiç sevmemiştim mesela asla tutmadı bizim ama seveni çok. Ben bir de falcı olumsuz konuşunca ne bileyim daha çok seviyorum . Daha inandırıcı geliyor bana . Toz pembe çizenlere bir daha gitmiyorum hem boş yere umut vermiş oluyorlar bizeHer halde benim enerjim tutmadı. Bana saten olumsuz konuştu sonuç öyle olacak diye gözüküyor ama detayları bile bilemedi.
ona baktırdım ben ama çok pembe tabloydu hiçbir dediği tutmadı..tatlı dilli diye puan kırmadım. ben 5 veriyorum puan düşürmeyi sevmiyorum sıkıntım varsa yorumda belirtiyorum beğenmediysem. zaten görünüyor.Bu arada çok adı geçmemiş ama ben peri Yıldızı da beğeniyorum . O da çok gerçekçi yorum yapıyor .
Aklınız da olsun , kredisi de makul seviyede
Ben kırıyorum puan insanlar boş yere baktırmasın kredileri telef olmasın diye cat çat yorum da yazıyorum :) evet çok tatlı dilli ama bana hep olumsuz konuştu , ona rağmen dedikleri doğruyduona baktırdım ben ama çok pembe tabloydu hiçbir dediği tutmadı..tatlı dilli diye puan kırmadım. ben 5 veriyorum puan düşürmeyi sevmiyorum sıkıntım varsa yorumda belirtiyorum beğenmediysem. zaten görünüyor.
Bildiği şeyler oldu mu ? Pembeciler mi ?
Aresi aldım favorime , baktırınca ben de yorumlarımı yazarım. TeşekkürlerHayır gerçekten pembeci değiller en azından benim falımda öyle değildi, düşük kredili denk geldiğim olursa yine paylaşırım buradan
Bana da engin olumsuz konusmustu ama süreç onun dediği gibi gitmiyor aksine serkanın dediği gibi olumlu gidiyoEnerji meselesinde haklısın . Ben de Engin gümüşü hiç sevmemiştim mesela asla tutmadı bizim ama seveni çok. Ben bir de falcı olumsuz konuşunca ne bileyim daha çok seviyorum . Daha inandırıcı geliyor bana . Toz pembe çizenlere bir daha gitmiyorum hem boş yere umut vermiş oluyorlar bize
Allahım bi ben deneyemedim şu kızı ya çok merak ediyorumZümra’nın bana da ilk falları cıktı son iki falında bir dedigi bile olmadı.
Engin hem çok pahalı gereksiz bencede , 1000-1500 krediler çok saçma geliyor , hiç uymazsa telafisi de yokBana da engin olumsuz konusmustu ama süreç onun dediği gibi gitmiyor aksine serkanın dediği gibi olumlu gidiyo
Az önce onlıne dı ben yakaladım . Genelde 11-13 arası mutlaka anında gir max 3 -4 kişi Alıyor . Çok nadir akşam girer ikinci kezKızlar binnazda kalan son kredimle serkana baktırıcam ama yakalayamadım bi türlü. Ne zaman online oluyor?
başta iyiydi ama sonra bozdu bence yani son fallarında hicbir dedigi tutmadı maalesef.Allahım bi ben deneyemedim şu kızı ya çok merak ediyorum
Kimseyi almamış görünüyor şu anAz önce onlıne dı ben yakaladım . Genelde 11-13 arası mutlaka anında gir max 3 -4 kişi Alıyor . Çok nadir akşam girer ikinci kez
Kimseyi almamış görünüyor şu an
yarım saattir bakıyorum 1 saat once online olmuş ama bekleyen fal görünmüyor. Baktı mı sanaAz önce onlıne dı ben yakaladım . Genelde 11-13 arası mutlaka anında gir max 3 -4 kişi Alıyor . Çok nadir akşam girer ikinci kez
Ahahhaha çok iyisiniz yaYa ayda 1 normal, keyfi olarak düşünelim onu. Mesela ben kendim için içkim yok sigaram yok bir falım var ayda bir iki kez de ne olacak ki yeaaa diye kandırıyorumgerçekten bağımlılık gibi bir şey bu.
Aynen öyle. Bi de enerji meselesi var her falcıyla herkesin enerjisi tutmuyor. Bana çıkan sana çıkmıyor vsAblacım burayı hiç mi okumuyorsunuz ?baktırırsanız da yüksek krediler harcamayın çünkü çoğu fal patlıyor diye yazıyoruz hep ama.. Patlamasından da ziyade anlık durumlar okey ama gelecekle ilgili gerçekten çoğu patlıyor. Sonra insan bütçe olarak hakikaten zorlanmaya başlıyor.
Size tavsiyem bekleyin, takipte kalın Zümra illa 1500'e çeker kredisini,bu arkadaşlar kredileriyle çok oynuyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?