Ay ben yanlış yazdım canım, bugün 11-12 gibi online oldu benim falım Yarım saat az önce geldi . Haftasonu ya belki Akşam da girer favla. Hafta içi hiç akşam girmiyor 11-13 arası sadeceKimseyi almamış görünüyor şu an
Evet ben yakaladım üç kişi aldı bugünY
yarım saattir bakıyorum 1 saat once online olmuş ama bekleyen fal görünmüyor. Baktı mı sana
Tamam canım sagol ay adamın peşinden takip takip son 550 kredim kaldı onu da bitirip binnazla vedalaşıcamAy ben yanlış yazdım canım, bugün 11-12 gibi online oldu benim falım Yarım saat az önce geldi . Haftasonu ya belki Akşam da girer favla. Hafta içi hiç akşam girmiyor 11-13 arası sadece
Benim 8. Baktırısım , hiç savsaklamıyor cidden kayıtları min 13 - max 18 dk. Yüzde 90 tutuyor. Ve en sevdiğim hep diyorum olumsuzu da söylüyor . Benim enerjim çok tuttu. İnsallah bu falı da çıkar . Sen de yakalarsın ins . Genelde tel elindeyken bildirim gelirse yakalamama şansın yok. Bu arada istersen sorunu önceden hazırla ben alıp direkt yapıştırıyorum .Tamam canım sagol ay adamın peşinden takip takip son 550 kredim kaldı onu da bitirip binnazla vedalaşıcam
Teşekkür ederim.Kahve baktırdım .
Teşekkür ederim ben de denemek istiyorum :)Bu arada bende kahve baktırdım gerçekten söylediği harfte kişi çıktı ortaya sürecinde o yönde ilerlediğini düşünüyorum uzun vadede bakıyor aynı zamanda sırasıyla
Jubilemi onla yapıcam inşallahBenim 8. Baktırısım , hiç savsaklamıyor cidden kayıtları min 13 - max 18 dk. Yüzde 90 tutuyor. Ve en sevdiğim hep diyorum olumsuzu da söylüyor . Benim enerjim çok tuttu. İnsallah bu falı da çıkar . Sen de yakalarsın ins . Genelde tel elindeyken bildirim gelirse yakalamama şansın yok. Bu arada istersen sorunu önceden hazırla ben alıp direkt yapıştırıyorum .
Yarın bi denicem 11 den itibaren telefon elimde olacak. İnşallah yakalarım canım. Deniz sonaydan da çok memnun kalmıştım ama benim konum sağlıkla ilgili sayılacagından umarım serkan falımı iade etmez ve bakar. Zaten bu son falım olacak bu dönemBenim 8. Baktırısım , hiç savsaklamıyor cidden kayıtları min 13 - max 18 dk. Yüzde 90 tutuyor. Ve en sevdiğim hep diyorum olumsuzu da söylüyor . Benim enerjim çok tuttu. İnsallah bu falı da çıkar . Sen de yakalarsın ins . Genelde tel elindeyken bildirim gelirse yakalamama şansın yok. Bu arada istersen sorunu önceden hazırla ben alıp direkt yapıştırıyorum .
Sağlıkla ilgili neyin varsa bir önce çözülür insallah , senin de icin rahat ederYarın bi denicem 11 den itibaren telefon elimde olacak. İnşallah yakalarım canım. Deniz sonaydan da çok memnun kalmıştım ama benim konum sağlıkla ilgili sayılacagından umarım serkan falımı iade etmez ve bakar. Zaten bu son falım olacak bu dönem
Ne şekildeydi yorumları ben de memnun kalmıştım da detaylı yorum yapar misiniz :) kişilik analizi, gelecek gorusu gibi gibi :)Alex’i yakaladım sonunda . Serkan kadar sevdim , gerçekti ve tutarlı. İlk defa bu uygulamadan baktırdım sayenizde bir batağım daha varsoru sorabiliyor olmamız çok güzel . Serkan’a da sabah baktırmıstım İkisinin söylediği şeyler Çok paralel. Ama alex çok tarih vermedi ağırlıklı anlık konuştu
Yeşilçingene ile Deniz Sonay'ın hakkımda kısımları (üslup hariç) paralel gözüktü bana:
Deniz Sonay: yüksek enerjim ile size duymak istediklerinizi değil, tamamıyla gördüklerimi söylüyorum. O sebeple olumlu ve olumsuza açık olanların beni tercih etmesi en önemli önceliğimdir. Olumsuzluk ihtiva eden durumlarda prensip olarak sadece şartlı bakım yapıyorum. Bana fal atmak isterseniz olumsuzu kabul ettiğinizi, Kendi Adınızı +Anne Adınızı + Doğum tarihinizi (Gün,Ay,Yıl) olarak iletiniz ve baktırmak istediğiniz kişinin de aynı şekilde bilgilerini iletiniz lütfen. Bunlar odaklanmak ve Astral olarak iletişim kurabilmem açısından çok mühimdir. Eksiksiz olarak iletmenizi rica ediyorum. KATİNA da ise, lütfen tek bir soruya odaklanıp, kartlarınızı o şekilde seçerek yollayınız. KATİNA, aşk falıdır. O sebeple sadece AŞK sorusu sorulabilir. Desteden kart seçimi yaparken sorunuzun net olması çok mühimdir, sadece seçtiğiniz kartlar ile değil, kendi destemden ek kartlar seçerek bakımlarınızı tamamlıyorum. Net sorularınız ile, doğru sonuçlara ulaşacağımıza emin olabilirsiniz.
Yeşilçingene: Sorularınızı net sorun 'AŞK,İŞ BAK ' DEĞİL ! Neyi ya da kimi merak ediyorsanız açık ve detaylıca sorun . Baktıracağınız kişilerin ve kendinizin ;İsim, Doğum Tarihi ve Anne Adı gibi bilgilerini eksiksiz olarak yazın . Bu sayede kendi destemden konulara ve kişilere özgü kart açılımları yaparım. Pembe tablo çizmiyorum. Bir aksilik görürsem söylerim ,sadece olumlu şeyleri değil gördüğüm olumsuzlukları da belirtiyorum. EĞER OLUMSUZ ŞEYLERİ DUYMAYA AÇIK BİR YAPINIZ YOKSA, HAZMEDEMİYORSANIZ BANA FAL BAKTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN İKİ KERE DÜŞÜNÜN .Her falımı çok özenerek, kişilerin yıldız hesaplamalarını yaparak bakıyorum, gerçekleri isteyen değerli dostlarımı beklerim .
Fala bakım biçimleri aynı sanki. ikisine baktırmış kişiler yorum yapabilir bence. Aynı paralellikte mi bakıyorlar ediyorlar şeklinde.
Gelecek icin cok şey söylemedi açıkçası ama durum analizi kişilik analizi on numaraydı . Biseylerden bahsetmiştim Tabi falı göndermeden ne yaşıyorsam aynı şekilde anlattı. Olumsuz olan şeyleri olumsuz olarak söyledi . Gereksiz umut vermiyor yaniNe şekildeydi yorumları ben de memnun kalmıştım da detaylı yorum yapar misiniz :) kişilik analizi, gelecek gorusu gibi gibi :)
Yeşil cingene nerdeBen ikisinede baktırdım canım, yesılcıngene erkek dıye bılıyorum , denız sonay seslıde kadındı... yesıl cıngene olumsuzdu bende, denız sonay olumluydu farklı soyledıler... yazılı falda fala gırıs bıcımlerı de aynıydı, ben sordum hatta bı baglantınız varmı yesılcıngeneyle dıe, yok dedı denız,,, bılemıyorum bende..
Tellwede kendisi benim psikolojimi bozmuştu :) Tokat gibi gerçekleri yüzüne vuruyor insanınYeşil cingene nerde
Ne baktirmistiniz onaTellwede kendisi benim psikolojimi bozmuştu :) Tokat gibi gerçekleri yüzüne vuruyor insanın
alex tarih veren biri değil pek ama olumsuz gördüğü şeyler olumsuz olumlu gördükleri olumlu olmuştu bende. O uygulamadaki en iyi isim bence. 2014 ten beri baktırmışım pek yanıldığı olmamış sonuç itibariyleAlex’i yakaladım sonunda . Serkan kadar sevdim , gerçekti ve tutarlı. İlk defa bu uygulamadan baktırdım sayenizde bir batağım daha varsoru sorabiliyor olmamız çok güzel . Serkan’a da sabah baktırmıstım İkisinin söylediği şeyler Çok paralel. Ama alex çok tarih vermedi ağırlıklı anlık konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?