Binnaz Abla

Ay ben yanlış yazdım canım, bugün 11-12 gibi online oldu benim falım Yarım saat az önce geldi . Haftasonu ya belki Akşam da girer favla. Hafta içi hiç akşam girmiyor 11-13 arası sadece
Tamam canım sagol ay adamın peşinden takip takip son 550 kredim kaldı onu da bitirip binnazla vedalaşıcam

Tamam canım sagol ay adamın peşinden takip takip son 550 kredim kaldı onu da bitirip binnazla vedalaşıcam
Benim 8. Baktırısım , hiç savsaklamıyor cidden kayıtları min 13 - max 18 dk. Yüzde 90 tutuyor. Ve en sevdiğim hep diyorum olumsuzu da söylüyor . Benim enerjim çok tuttu. İnsallah bu falı da çıkar . Sen de yakalarsın ins . Genelde tel elindeyken bildirim gelirse yakalamama şansın yok. Bu arada istersen sorunu önceden hazırla ben alıp direkt yapıştırıyorum .

Jubilemi onla yapıcam inşallah

Yarın bi denicem 11 den itibaren telefon elimde olacak. İnşallah yakalarım canım. Deniz sonaydan da çok memnun kalmıştım ama benim konum sağlıkla ilgili sayılacagından umarım serkan falımı iade etmez ve bakar. Zaten bu son falım olacak bu dönem

Alex’i yakaladım sonunda . Serkan kadar sevdim , gerçekti ve tutarlı. İlk defa bu uygulamadan baktırdım sayenizde bir batağım daha var soru sorabiliyor olmamız çok güzel . Serkan’a da sabah baktırmıstım İkisinin söylediği şeyler Çok paralel. Ama alex çok tarih vermedi ağırlıklı anlık konuştu

Sağlıkla ilgili neyin varsa bir önce çözülür insallah , senin de icin rahat eder Baktırınca yorumlarını bekliyoruz

kızlar çok soru sordum biliyorum telefonla fal nasıl oluyor onlar direkmi arıyor yoksa uygulamadan falanmı oluyo

Ne şekildeydi yorumları ben de memnun kalmıştım da detaylı yorum yapar misiniz :) kişilik analizi, gelecek gorusu gibi gibi :)

Ben ikisinede baktırdım canım, yesılcıngene erkek dıye bılıyorum , denız sonay seslıde kadındı... yesıl cıngene olumsuzdu bende, denız sonay olumluydu farklı soyledıler... yazılı falda fala gırıs bıcımlerı de aynıydı, ben sordum hatta bı baglantınız varmı yesılcıngeneyle dıe, yok dedı denız,,, bılemıyorum bende..

Ne şekildeydi yorumları ben de memnun kalmıştım da detaylı yorum yapar misiniz :) kişilik analizi, gelecek gorusu gibi gibi :)
Gelecek icin cok şey söylemedi açıkçası ama durum analizi kişilik analizi on numaraydı . Biseylerden bahsetmiştim Tabi falı göndermeden ne yaşıyorsam aynı şekilde anlattı. Olumsuz olan şeyleri olumsuz olarak söyledi . Gereksiz umut vermiyor yani

Yeşil cingene nerde

Yesilcingenede kahve, tarot vs. farketmiyor..duru gozumu artik bilmiyorum ama kisinin dusuncelerini okuyor. En azindan bende boyle. Zamaninda onun dedigi seyleri sevgilimin agzindan duydum. O kisinin ruh halini, dusuncelerini okuyor. Bende cok az yanildi bu konuda. Cokta iyi biri kendisi ve normal falci katogorisine koymam onu. Farkli yetenek var onda ve sanirim hesaplama gibi bir yontem uyguluyor

A
alex tarih veren biri değil pek ama olumsuz gördüğü şeyler olumsuz olumlu gördükleri olumlu olmuştu bende. O uygulamadaki en iyi isim bence. 2014 ten beri baktırmışım pek yanıldığı olmamış sonuç itibariyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…