Binnaz Abla

Ne baktirmistiniz ona
Tarot baktırmıştım. İslami bir hesaplama yöntemiyle baktığını söylemişti. Karşımdaki insanın çok sinirli olduğunu bildiğim bir zamanda baktırmıştım. O yüzden yesilcingenenin yaptığı yorumlar da bana sert gelmişti. Gerçekten uzak olduğunu düşünmüyorum ama.

Yorumlarda çok okudum onu ve Serkan i gerçekten merak ettim ikisini de. Fal sepeti Alex hariç çok kötü bana göre. Bu ikisini denesem mi bilemedim. Fal olayını kapatmak istiyorum ama yorumları gördükçe merakım artıyor

Yeşil çingeneye 3 yıl önce tarot yollamıştım. Enerjimiz uyuşmuyor diye iptal etmişti. İçimde kaldı. Yollasam bakmaz herhalde yine. O zaman uyuşmayan şimdi de uyuşmaz di mi

Yeşil çingeneye 3 yıl önce tarot yollamıştım. Enerjimiz uyuşmuyor diye iptal etmişti. İçimde kaldı. Yollasam bakmaz herhalde yine. O zaman uyuşmayan şimdi de uyuşmaz di mi
Bence olumsuzu söylemekten kaçındıkları icin öyle yapıyorlar bana şartlı bakmıştı. Sonra başka hesaptan baktırmak istedim bir ay sonra fark edip sordu. Ben de aynı kisiyim o kişi dışında hayatımı merak ediyorum demiştim. Anlayışla bakmıştı tekrar. Ona baktırmaya korkuyorum ben galiba. Falbahcem diye bi sitede jasmine baktırmıştım. O da dua ederek bakıyor telefonda. Karşı tarafın cümlelerini kurmuştu birebir. Ağlayıp aramışlığım da var. Sana dua edicem dedi ben o kötü günleri biraz da onun etkisiyle daha normalleştirmiştim.

Ben olumsuz falından çok etkilenmiştim. alex ne dedi size?
Ya Alex kişilik analizini çok iyi yapıyor. Karşımdaki kişiyi öyle bir anlatmıştı ki hayret etmiştim. Çok inatçı ve kibirli biri gerçekten. Bana demişti ki geri dönecek ama gel çok pişmanım demeyecek saçma sapan iletişim kuracak. Çünkü özür dileyecek biri değil demişti. Çok dengesiz tavırları olacak demişti. Geçen gün engelini kaldırmış eski sevgilim ilk sevgili olduğumuz zamanlardan bir video atmış bana ve sadece şarkıdan bir söz yazmış. Bunu sadece Alex bildi yani karakterinin zorluğunu. Gelecek konusunda bilemiyorum ben bir barışma olacağını sanmıyorum onunla artık üç ay vade vermişti. Beğenme sebebim ilişkimi ve eski sevgilimi çok güzel ozetlemisti. Bı de yeni biri olacak klisesine girmemişti. Geleceği sadece Allah bilir ama bu ilişkinin önü açık başkasını görmüyorum dedi. Ama olur mu olmaz mı o senin kararın olur demişti.

Fal sepeti Melisa bana aynısını yaptı tabi moralim çoktan bozulmuştu bile. Ama yine de ısrarla bakmasını istedim ben

Bizi sürekli fal baktırma batağına düşüren karşımızdaki kişinin istemiyorum deyip gitmesi ya da istiyorum diye gelmemesi zaten. Üzülmüşüz hepimiz bi şekilde. Kendi hikayemde onunla mutlu bi geleceği ben de görmüyorum ama insan kaybedildiğine üzülündüğünü görmek istiyor. Yine duygusallaştım :)

O kadar haklısın ki.. erkekler acı çekmiyor bana göre ya hayatlarına her şekil devam edebiliyorlar. Bizim gibi değiller. Dimi en azından üzüldüğünü duymak istiyor insan, gerçi ben daha ileri götürüp süründüğünü duymak istiyorum ama malesef

Yakın bi erkek arkadaşım bana şey demişti. O üzülecekse de üzen sen olmayacaksın :) Tercih ettikleri hayat yakarmış

Bu daha kötü galiba sana yapmadiklarini,senin için düşünmediklerini başkası için yapıp düşünecek ve haliyle üzülecek. Allah'ın belaları ne diyim ki
Daha önceden biriyle görüşüyordum çok iyi biriydi daha önce bi iliskisi olmamıştı. Popüler bi kıza karşı hisleri vardı ama kendine itiraf edememişti. Bu sebepten ikimizle de görüştü ve ben çok yıprandım. Onunla bi iliski yaşamaya başladı gözümün önünde. Sonunda o kız onu üzdü, bana ettiği bende kalmış oldu :)

Serkan Batu bende patlamış oldu. Mayıs ayında iletişimlerimiz olacak demişti ki evet oldu ama bu ay içerisinde barışma olacak demişti. Yani bu durum o kadar imkansız ki şu an. Ben istemedğimi söyledim. Ama hala takipleşmediğimiz halde storylerimi izliyor. İnsanda biraz utanma olur.

Arkadaşlar üzülmeyin keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Yapılan hiç bir şey karşılıksız kalmıyor bu dünyada. Ben bunu 2 kere gördüm. 2013 yılı hayatımın en zor yılıydı diyebilirm 2 kere işten atıldım. İlkinde cok iyi performansım olmasına rağmen üst yöneticim hıyarın tekiydi kişisel mücadeleye girdi benle. Hemen daha iyi bir pozisyonda başka yerde iş buldum ama içimden çok ah ettim o kişiye. Yeni pozisyonumda da yöneticim olan kız beni çekemedi kendi tanıdığı birini işe aldırmak için ayagımı kaydırdı. Hatta geldiğim firmayı aşağılıyordu ki türkiyenin en iyi ilaç firmalarından biri ama yerel bir firmaydı. Aradan 2 sene geçmedi o eski müdürüm işten atıldı. 1 sene iş bulamadı bulduğu zamanda çok düşük bir pozisyonda bulabildi. 11 ay sonra ordan da atıldı, 10 ay sonra başka yere girdi ordan da atıldı. Bana mobbing yapan kızın başına da beter bir yönetici kadın geldi bana yaptığının aynısını yaptı. Ordan atıldı 3 yıl iş bulamadı. En son benim daha önce çalıştığım ve aşağıladığı şirkette düşük bir pozisyonda iş bulabildi. Demem o ki kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor üzülmeyin. Ben bu kadar çabuk göreceğimi düşünmezdim

İnanın hiçbir şey imkansız değil. İlginç gelecek size ama bir şekilde sizin yeniden barışacağınızı hissettim nedense

Keşke biz de çabucak görebilsek

Sanki tutmuş gibi geldi bana. Barışmak icin gelmiş ama siz istememissinz

Kızlarr yeşil çingeneden bahsetmişsiniz. Benim onla enerjim hiç uyuşmadı. Yani ne geçmiş ne şimdi yorumları alakasızdı. Ek soru bile sormadım ben ona hatta. Teşekkür ederim dedim sonlandırdım çok alakasızdı. Enerjim hiç tutmamıştı. Falına tamamen olumsuz da diyemem normaldi. Ama wow olmamıştım. Benim arkadaşım da onun evlilik olmaz evlenmezsiniz dediği adamla evlendi çok mutlu. Yaptığı şey ebced hesabı bu arada. Arkadaşım da yaptığı ebced hesabı bile patladı yani. Burada da okumuştum geçmişte biri yazmıştı. Çingenenin olmaz dediği adamla nişanlıyım diye. Boşuna para vermiştim ben yani. Ama belki bazılarıyla enerjisi tutmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…