Binnaz Abla

+++ ebced hesabı, yok kadersek kart vs olaylarıma hiç inanmıyorum. Bunu bana Binnazda da biray Demir Yaptı. Ortak hanede kadersel bağ yok ama barışıp mutlu olacaksınız dedi. Ne alaka yani tek açılımla kim kimin kadersel bağını, evlenip evlenmeyeceğini bilebilir.

Yani arkadas istememis,artı hala story takip ediyormus..Tüm işaretler bu yönde evet :)
[/QUOTE]
Bana da tutmuş gibi geldi, sonuçta olacak şeyleri değiştirmek bizim elimizde. Bakalım dün ben tamamen saydırdım bitirmiş gibi yaptım alttan almadım bekle adım atma dediler normalde hep atarım ilk defa bu kadar kırgınım ve kendimi yesem bile adım atmayacagm bu hafta iletişim var dedi serkan bakalım inş olur bugun birine daha son durumu yorumlatmak istiyorum ama seçemedim

Bi de vadelere aşırı takılmayın arkadaşlar. Ben açelya tugraya baktırmıştım vadeler dışında her şeyi tutturmuştu o zaman. Hatta falı buraya postlayacagım isim geçmiyor ve nasıl tuttugunu izah edicem size.

Bencede. Vadeleri dikkate almayın. Ben özellikle geçmiş ve şimdi yorumları tutuyorsa beğenirim falcıyı

Ben binnazda hiç kahve falı atmadım ya. Denesem mi acaba haftaya Serkan batu demişsiniz ama yakalamak zor sanırım onu da

Ben binnazda hiç kahve falı atmadım ya. Denesem mi acaba haftaya Serkan batu demişsiniz ama yakalamak zor sanırım onu da
Saat 11 15 arası giriyor önce 3 kişi alıyor meşgule düşüyor sonra 2 kişiye düşünce tekrar alıyor günde toplam 7 kişi alıyor ayyy neleri takip ediyorum Serkan benim ince çizgim çok seviyorum onu. Bir defa akşam girdi onda gündüz girememişti akşam girmiyor yani saat 11 de bekleyin 15e kadar

hakkımda kısmını okur okumaz yeşilçingene geldi aklıma benim. siz ikisine de baktırdınız aynı mı geldi size?
hoş fal dünyasında her şey olur geçenlerde birisi de bu tarz bir şey keşfetmişti sesli falda iki ayrı sitede iki ayrı isimde aynı sese sahip birinden .unuttum şimdi. Günahını da almayayım da kimsenin. olursa da olur şaşırmam.

Yaaa peki kahveyi o gün mü içmiş olmamız gerek çok Saçma ama :)) inşallah bu adam popüler olup krediyi 1500 e çıkarmaz ya. Çok üzülürüm. Beğeniliyor baya sanırım.

Ya bende bu şey var ya YouTube da Ayşegül Ergin, onla şevdar avaz ın sesini benzetiyorum. Bırak sesi konuşma tarzı, üslubu, esprileri o kadar aynı ki.

Falda isim geçiyormuş postlayamadım. Kasım 2014 te baktırmışım aslan burcu merak ettiğim biri için. Bundan bir şey olmayacak demiş ama tekme için dönecek demiş. 1-2 aya biryle tanışacaksın ama kısa bir şeyler yaşanacak, takılma gibi daha cok iletişimsizlikten kopacak demiş. Sonra subat gibi boğa başak grubundan bir erkekle görüyorum ama hemen başlamayacak 4 ay vadesi var sanki bir engeli var bu erkeğin demiş. Ama 2015 te tanışacağın bu erkek evleneceğin kişi ama hemen evlilik görmüyorum demiş. Simdi gerçekten faldan 1-2 ay sonra biriyle tanıştım ama başta güzel olsa da iletişimsizlikten bitti. Subat ayında su anda evli olduğum kişi beni görüyor ama henüz boşanma işlemleri bitmediği için irtibata geçmiyor. Mayıs ayında boşanması gerçekleşince ortak bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştık ve 2017 de evlendik. Ve kendisi başak burcu. Aslan burcu da hakikaten tekme için döndü ve gönderdim.

Kim bilmiş bu kadar şeyi ya valla helal

Yaaa peki kahveyi o gün mü içmiş olmamız gerek çok Saçma ama :)) inşallah bu adam popüler olup krediyi 1500 e çıkarmaz ya. Çok üzülürüm. Beğeniliyor baya sanırım.
Yok valla ben heps akşamdan içiyorum bana Göre zaten kahve bahane. Yaa bu zamana kadar yülksetmedi bencr yükselmez öyle biri değil gibi. Diğerleri mesela indirim günü hemen fiyat artırıyor

Off sevgi dermana fal attım aylar sonra bakalım ne diyecek merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…