+++ ebced hesabı, yok kadersek kart vs olaylarıma hiç inanmıyorum. Bunu bana Binnazda da biray Demir Yaptı. Ortak hanede kadersel bağ yok ama barışıp mutlu olacaksınız dedi. Ne alaka yani tek açılımla kim kimin kadersel bağını, evlenip evlenmeyeceğini bilebilir.Kızlarr yeşil çingeneden bahsetmişsiniz. Benim onla enerjim hiç uyuşmadı. Yani ne geçmiş ne şimdi yorumları alakasızdı. Ek soru bile sormadım ben ona hatta. Teşekkür ederim dedim sonlandırdım çok alakasızdı. Enerjim hiç tutmamıştı. Falına tamamen olumsuz da diyemem normaldi. Ama wow olmamıştım. Benim arkadaşım da onun evlilik olmaz evlenmezsiniz dediği adamla evlendi çok mutlu. Yaptığı şey ebced hesabı bu arada. Arkadaşım da yaptığı ebced hesabı bile patladı yani. Burada da okumuştum geçmişte biri yazmıştı. Çingenenin olmaz dediği adamla nişanlıyım diye. Boşuna para vermiştim ben yani. Ama belki bazılarıyla enerjisi tutmuştur :)
Yani arkadas istememis,artı hala story takip ediyormus..Tüm işaretler bu yönde evet :)İnanın hiçbir şey imkansız değil. İlginç gelecek size ama bir şekilde sizin yeniden barışacağınızı hissettim nedense
EvetSerkan batu ya kahve mi atıyorsunuz?
Bana da siz barışacakmışsınız gibi geldi nedense. Mayıs olur mu bilmem ama 1-2 aya sanki |
Ne adamlar var maşallahYani arkadas istememis,artı hala story takip ediyormus..Tüm işaretler bu yönde evet :)
Bencede. Vadeleri dikkate almayın. Ben özellikle geçmiş ve şimdi yorumları tutuyorsa beğenirim falcıyıBi de vadelere aşırı takılmayın arkadaşlar. Ben açelya tugraya baktırmıştım vadeler dışında her şeyi tutturmuştu o zaman. Hatta falı buraya postlayacagım isim geçmiyor ve nasıl tuttugunu izah edicem size.
Saat 11 15 arası giriyor önce 3 kişi alıyor meşgule düşüyor sonra 2 kişiye düşünce tekrar alıyor günde toplam 7 kişi alıyor ayyy neleri takip ediyorumBen binnazda hiç kahve falı atmadım ya. Denesem mi acaba haftayaSerkan batu demişsiniz ama yakalamak zor sanırım onu da
Ben ikisinede baktırdım canım, yesılcıngene erkek dıye bılıyorum , denız sonay seslıde kadındı... yesıl cıngene olumsuzdu bende, denız sonay olumluydu farklı soyledıler... yazılı falda fala gırıs bıcımlerı de aynıydı, ben sordum hatta bı baglantınız varmı yesılcıngeneyle dıe, yok dedı denız,,, bılemıyorum bende..
Yaaa peki kahveyi o gün mü içmiş olmamız gerek çok Saçma ama :)) inşallah bu adam popüler olup krediyi 1500 e çıkarmaz ya. Çok üzülürüm. Beğeniliyor baya sanırım.Saat 11 15 arası giriyor önce 3 kişi alıyor meşgule düşüyor sonra 2 kişiye düşünce tekrar alıyor günde toplam 7 kişi alıyor ayyy neleri takip ediyorumSerkan benim ince çizgim çok seviyorum onu. Bir defa akşam girdi onda gündüz girememişti akşam girmiyor yani saat 11 de bekleyin 15e kadar♥
Ya bende bu şey var ya YouTube da Ayşegül Ergin, onla şevdar avaz ın sesini benzetiyorum. Bırak sesi konuşma tarzı, üslubu, esprileri o kadar aynı ki.hakkımda kısmını okur okumaz yeşilçingene geldi aklıma benim. siz ikisine de baktırdınız aynı mı geldi size?
hoş fal dünyasında her şey olurgeçenlerde birisi de bu tarz bir şey keşfetmişti sesli falda iki ayrı sitede iki ayrı isimde aynı sese sahip birinden .unuttum şimdi. Günahını da almayayım da kimsenin. olursa da olur şaşırmam.
Kim bilmiş bu kadar şeyi ya valla helalFalda isim geçiyormuş postlayamadım. Kasım 2014 te baktırmışım aslan burcu merak ettiğim biri için. Bundan bir şey olmayacak demiş ama tekme için dönecek demiş. 1-2 aya biryle tanışacaksın ama kısa bir şeyler yaşanacak, takılma gibi daha cok iletişimsizlikten kopacak demiş. Sonra subat gibi boğa başak grubundan bir erkekle görüyorum ama hemen başlamayacak 4 ay vadesi var sanki bir engeli var bu erkeğin demiş. Ama 2015 te tanışacağın bu erkek evleneceğin kişi ama hemen evlilik görmüyorum demiş. Simdi gerçekten faldan 1-2 ay sonra biriyle tanıştım ama başta güzel olsa da iletişimsizlikten bitti. Subat ayında su anda evli olduğum kişi beni görüyor ama henüz boşanma işlemleri bitmediği için irtibata geçmiyor. Mayıs ayında boşanması gerçekleşince ortak bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştık ve 2017 de evlendik. Ve kendisi başak burcu. Aslan burcu da hakikaten tekme için döndü ve gönderdim.
Acelya tugra bakmıştıKim bilmiş bu kadar şeyi ya valla helal
Yok valla ben heps akşamdan içiyorum bana Göre zaten kahve bahane. Yaa bu zamana kadar yülksetmedi bencr yükselmez öyle biri değil gibi. Diğerleri mesela indirim günü hemen fiyat artırıyorYaaa peki kahveyi o gün mü içmiş olmamız gerek çok Saçma ama :)) inşallah bu adam popüler olup krediyi 1500 e çıkarmaz ya. Çok üzülürüm. Beğeniliyor baya sanırım.
Bana olumlu konuşmuştu.. çoğu gibi asla gerçekleşmiyorOff sevgi dermana fal attım aylar sonra bakalım ne diyecek merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?