Binnaz Abla

İnanın hiçbir şey imkansız değil. İlginç gelecek size ama bir şekilde sizin yeniden barışacağınızı hissettim nedense
Haha karşılıklı seviyoruz buna eminim. Ama o kadar inatçı biri ki asla asla burnundan kıl aldırmıyor. Bazen benim de içimden barışacakmışız gibi geçiyor. Ama o kadar çok sürüncemede kaldı ki inanın. O yüzden bitsin artık tamam dedim. Yine dayanamayıp yazacak biliyorum. Ama iç huzurunu yakalaması lazım bu beyin

Sanki tutmuş gibi geldi bana. Barışmak icin gelmiş ama siz istememissinz
Barışmak için gelmedi, çok güzel sohbet ediyorduk kendisi konuyu açtı. Ama artık olmayacağını, eskiden zorla şimdi kat kat zor olduğunu söyledi. Ben ilk bu konular açıldığında sevdiğimi istediğimi söyledim. Ama beraber olamayız diye kesin cümlelerle söyledi. O yüzden benim de daha yapacağım bir şey kalmadı.

Bana olumlu konuşmuştu.. çoğu gibi asla gerçekleşmiyor
Ya tüm falcılar bana aynı konuştu en pahalısı en ucuzu hepsi aynı ya hepsi ya hiç ben inanmıyorum hiç falcılarda hep diyor sen olumsuz düşünüyorsun ama hiç öyle olmayacak falan neyse bakalım belli olacak dün tamamen ayrıldık sesi çıkacak mı çıkmayacak mı çıkmazsa ilk defa ben de yazmacagım zaten bu kadar uzamasının sebebi hep beniö alttan alışım gitmeyişim güçlü duracagım anlasın kaybettiğini, hep kaybetmekten korktuğum için yazdım ama artık korkmuyorum çok üzgünüm ama korkmuyorum ve yazmayacağım

Bence seninle aynı şeyleri yaşıyoruz ben eğer veda etmeseydim ara ara bana yazıp umut verecekti. O mesajları görseniz sanki ben istemiyorum çocuğu. Ama sonra öyle şeyler dedi ki ben neden yalvarayım o zaman. Evet falcılar hep olumlu ol diyorlar, güzel yaklaş vs. Ama bir yere kadar oluyor. Yani ben bu insana altın tepside hayat da sunsam o yine bir şey bulur. Olmuyorsa bir sebebi vardır diyorum artık. Böyle böyle daha güzel bir insan çıkacak belki de karşıma :) Bu olaylardan sonra doğaya baktırdım. O da hala barışacağımızdan emin. Onun dediklerini yaşıyorum ben gerçekten ama artık saldım. Olursa olur..

Yok valla ben heps akşamdan içiyorum bana Göre zaten kahve bahane. Yaa bu zamana kadar yülksetmedi bencr yükselmez öyle biri değil gibi. Diğerleri mesela indirim günü hemen fiyat artırıyor
Çok acımasızlar. Bazıları yine indirim yapıyor kendince. Melisa Asya falan arada 500 e 700 e düşürüyor. Ama bazıları da aşırı insafsız. Şevdar avaz ın kahve falı 300 TL mesela. Nedir yani geleceğimi satın alıyorum sanki. Altı üstü bikaç şey duymak istiyoruz.

yok aynı degıl benzerdı, aynımı degılmı bılmıyorum, ama ben denız sonayın ısle ılgılı dedıgı bırseyı yasadım :) hislerine güveniyorum onun..
esas konunun vadesi var daha..

Baktım sevgi hanımın falına tekrar 15 mayistan sonra demis henüz bir gelişme olmadı. İliski sürecini kişiyi güzel anlatmış ama. Döneceğinden de çok emin olmuş anlamadım :) Alex daha gerçekçi bakmıştı bence.

Fedakarlık yapıp boşuna olduğunu görmek daha kötü bir şey bence :) ne çok gurur yapmak lazım ne de elimden geleni yapayım da ne oluyorsa olsun demek. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Size sizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin nacizane tavsiyem :)

Bana da siz barışacakmışsınız gibi geldi nedense. Mayıs olur mu bilmem ama 1-2 aya sanki
Falcılarda böyle çıkarım yapıyor bence :) biz soruda yazıyoruz,çok aptal olmayan herkes tahmin eder,kız istememiş nazlanmış (adamı gaza getiren birşey) artı adam hala story bakıyor,e nolucak tabiki yine gelecek :)) falcıya gerek yok aslında :))

Ahahahha çok doğru ya

Ayyy kuzum vallahi aylardır ben ben hep idare ettim bunu kendide itiraf etmişti hani bırakıp gitmiyorum çok iyiisn vs saçma sapan neyse dün aşırı kötüydüm ve bir hikaye atmış aşırı kırılaacgım bir şeydi allahhh sen miisn bunu gören bir ses kaydı yolladım saydım saydım açıklama yapmış hemen bu deidklerini haketmiyorum ama olsun by iyi geceler vs demş sonra yazmadı ben de asla yazmam ilk defa güçlü durmam lazım dediğin gibi böyle olursam gelecek korkması lazım . Serkanda sakın yazma dedi salıya kadar yazacak dedi şimdi sevginin falı geldi o da birkaç gün demiş ayyy inşallah yazmazsa bile yazmam artık kendi kaybeder demi

Ya bide birisi yazmış az önce binnazda ben açıklamayı kopyala yapıştır yapıyorum diye. Telefondan oluyor mu ya kopyala yapıştır? Sanki
Ben yapamamıştım. Bilgisayardan mı yapmak gerek. O açklama kısmı beni çok yoruyor. 5 dk da bilgileri veremiyorum. Bilen varsa yazabilir mi 1 ay olmak üzere haftaya fal atacağım da hazırlık yapayım :))

Ayyy tek pahalı baktırdıgım binnazda 1000 kredilik biriydi o kadar para vermem bir de kısacık atıyorlar . Hızlı hızlı kaçar gibi serkanı bu yüzden seviyorum hem gerçekten özenle bakıyor hem sana akıl veriyor vs vs 20 dk lık ses kaydı atıyor bama işini özenle yapmak budur. Falın amacı birazda bu bence gelecek dediğin ne ki zaten illa o tarihte zaten olamaz ama o an güzel yorumlamak karşı tarafı biraz teskin etmek o kadar para ver sana hızlı hızlı 5 dk lık ses kaydı atsın çok ayıp geliyor bana artık bu eğer okuyorlarsa burayı düzgün iş yapın

Ben de notlara kaydettim ordan kopyala yapıştır yapıyorım. Programda kopyala yoktu sanırım pc den girince oluyor diye biliyorum

Siz yazıp bi şeyi oldursanız Yine değerinizi bilemeyecek. Erkeklerin düşünce yapısı böyle çalışıyor. Sevginin falı nasıldı? Siz baktırdım deyince ben tekrar dinlemiştim ailevi sağlıkla ilgili uyarmış o dedikleri çıktı mesela.

Serkan batu’yla ilgili kafam karışık kızlar.Totalde 4 fal baktırdım nisan ve mayıs başında,söylemleri aynıydı hiç değişmedi ama vadeleri değiştirdi.Mesela şöyle ilk falında eski sevgilimin mayıs ortasına dek bana geri dönüşlerde bulunacağını söylemişti,mayıs başında bunu haziran ortasına attı.Şimdilik öyle bir durum yok,geri arayacak vs gibi bir hissimde yok,story başta bakıyordu artık kasten bakmıyor,gerçi dönsün etsinde istemiyorum kesinlikle..Son falında ise yeni hoşlandığım kişiyle mayıs ayında bir kopma yaşayacağımızı,iletişim kesilmesi vb gibi söylemişti ama bunu sanki bir zıtlaşma tarzı birşeye bağlamıştı.Şöyle bir durum oldu,kendisi bayramın ilk günü babasını kaybetti taziye diledim ama sonrasında,1 haftadır doğal olarak kendini kapadı,bitkisel hayatta gibi ne whatsapa giriyor vs.Bende tabi düzelmesini bekliyorum,böyle bir iletişim kesilmesi oldu yani,sizce çıkmışmı falı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…