Binnaz Abla

Tesekkür ederim
Taha mi ilkay mi diye Karar veremedim Insallah tahayi yakalarim bugün

İlkay'a da Taha'ya da baktırdım. Taha çok olumsuzdu hiç beğenmedim. Alakasız konuştu.
İlkay'a çoooook önceden Binnazdayken baktırmıştım kahve falı çok beğenmiştim. İsteklerimi herşeyi bildi, olacak dedi. Olmadı. Anı bildi geleceği bilemedi anlayacağın. Bir daha baktırmam dedim ama nolduysa 3-4 ay önce yine elim ona gitti baktırayım dedim çıkmadı hiçbiri. Tavsiye etmem. Üslubu da hoş değil.

Tellweye pek güvenmiyorum açıkçası , önüne gelen üye oluyor. Kopyala yapıştır 40 kredi de çokmuş çıkacağını bilsem baktırırım ama garantisi yok. Sağol canım tavsiye için.
Hahahaha bende aynısını yazmıştım.Çıkacağını bilsem100 kredide veririm,yapmadığım şey değil demiştim.Tellwe konusu ise;denize düştük bi kere canım yılana sarılıyoruz işte.

Yasin ve Vakıayı bende çok denemek istiyorum fırsat olmuyor. Bir de sen 1000 Ya Habir Ya Vedud esmasını zikrediyordun değil mi? Ya Habir'i hep yapardım rüyaya girmeye de etkili ayrıca, ilk senden duydum Ya Habir Ya Vedud istiharesini de, Ya Vedud çok sevdiğim bir esmadır sevgi için okunur, hep okurum. İstiharesi de varmış demek ki.. Onu da deneyeceğim. Hatta bu akşam onu yapayım. Net sonuç aldın mı? Ayrı ayrı mı birlikte mi okuyorsun sanırım birlikte..

Hahahaha bende aynısını yazmıştım.Çıkacağını bilsem100 kredide veririm,yapmadığım şey değil demiştim.Tellwe konusu ise;denize düştük bi kere canım yılana sarılıyoruz işte.

Ordan bir tek kiraze hoşuma gitmişti , gerisi tırrt

Taha benim şu an favorim.Galeni de demek beğenicem.Kehanet kısmını çok severim.Yeter ki çıksın.

kızlar, Galen bana hiç pembe bir tablo çizmemiş. hatta 2si de yani Tahayla birlikte hayatında-aklında başka birisi var demişler.. üst üste böyle aynı şekilde yorum geldi.. o yüzden soğudum açıkcası.. varsa kafasında desin ben de hayatıma bakayım..nedir bu böyle belirsizlikle yaşanmaz.. ve ikisi de aynı frekansın kişisi değilsiniz ki sen daha net birisin böyle yanar döner değilsin demişler. hatta sen uzaklaşınca bu yine sana yaklaşıcak, bunlar da yanıltmasın seni, üzer seni demişler..

Nesibe ve melek ise tam aksini söylüyor.. ha diyeceksiniz ki e bunları neden kendisine sormuyosun sorun da bu zaten adı net konulmuş bişey yok, git-gel bi durumu var, bu konuların rahat konuşulacağı biri değil ama ben en son hislerimi belli ettim msjlaşırken.. daha napiim..

Kesinlikle ama kesinlikle Taha.İki kez üst üste tarot baktırdım.Bana yapılan en mantıklı yorumdu.Geleceğe var daha ama diyebilirimki son üç ay içinde beni en memnun eden falcıdır.Sanmaki çok iyi şeylwr söyledi.Hayır aksine iyiyide kötüyüde anlattı.Zaten netliğini sevdim.2015 bile var verdiği tarihler içinde.En erkenide bu yıl sonbahar.Diğerleri gibi bir iki ay klasiği değil.İyi bir tarot yorumcusu,falsepetinde ilk tavsiye edeceğim isimdir.

Birlikte canım ikisi 1000 defa.Birinden haber almak için bu.Ben ilk gecede net gördüm.Ama eğer yaparsan sakın kimseye anlatma burda da paylaşma canım.Çünkü tekrar görülmesi için bu tek şart.

ha bu arada bu arkadaşların yaptığı yorumları özet bir şekilde Marple da dedi bana hem de burçlarımıza bakarak.. sen geri durursan iyi olur şeklinde

beynimin onu düşünen kısmını aldırmak istiyorum çünkü hayatımı zorlaştırmaya başladı artık

Güzel hanımlar ben fala ara vermiştim fakat şimdi okulla ilgili bir durum için baktırmak istiyorum. Fal sepetinden ya da fal alemden önerebileceğiniz hani her şey olmasada tutarlı bakan kim var ? Dün tahaya baktırdım tarot burdan görüp nasihat vermiş genel olarak çalışırsan olur asıl daha fazla hayatımda ki kişi ile ilgili söyledikleri çok doğru yaza beni hem mezun etmiş hem de sözlendirmiş ya da nişanlandırmış :)

Ya işte fal bu belli olmuyo.Sizin frekans Galen'le tutmuş,Cherry'e bilememiş demekki
İşte bu yüzden ısrar edilmemeli fal konusunda.Kişiden kişiye çok değişiyo.Ne diyim canım hangisi senin gönlune göre yorum yaptıysa inşallah o gerçek olur.

Ben falalemden Beren, Ecren ve Beste yi tavsiye ederim.

Taha derdim ama bakmış zaten,ordan Hale 'de iyi.Falalem Ecren bende iyiydi,bi dediğinide yaşadım birde Mert Reiki denenir derim.Şunuda söyliyim,bunların hepsine yarot baktırdım.Kahveleri nasıldır bilimiyorum.Israr değil bunlar sadece tavsiye.Ha bide Falalem Nalan abla denenir.Yalnız bugün ayın 20 si.Hiç bakmadım bugün ama falsepeti düzenlemeye giriyodu,fal alımı varmı,site ne durumda bilmiyorum.

Merhaba arkadaslar
Ilkay güre aranizda tarot baktiran oldu mu ??? Bu sitenin ilk sayfalarinda cok begeni almis merak Ettim dogrusu !!

Merhaba ben geçen sene baktırmıştım hatta başka bir başlıkta yazmışım baktırdığımı. O dönem yeni başlayan ilişim için bu ilişki uzun sürmez mayıs aylarında hayatına yeni biri girecek onunla evleneceksin demiş. Şu an ilişkim maşallah hala devam ediyor evlilik teklifimi aldım aileleri tanıştırdım okulu bitirmeyi bekliyorum. Yani demem o ki bana bilemedi ama tabi belki gününde değildi belki de elektriğimiz tutmadı :) Sadece görünce yazmak istedim

teşekkür ederimm :) Evet fal sepeti bakıma girecek kredileri kullanmak lazım bende kahve için almış bulundum gitmesin bari diyorum. o zaman fal alemde Ecren online yollayayım bende tekrar teşekkürler.

teşekkür ederimm :) Evet fal sepeti bakıma girecek kredileri kullanmak lazım bende kahve için almış bulundum gitmesin bari diyorum. o zaman fal alemde Ecren online yollayayım bende tekrar teşekkürler.
Ne demek rica ederimmm.

sağol tatlım.. buradan belirtmek isterim ki bu falcılarla benim frekansımın tutması sanırım benim de gerçek hayatta hep mantıktan yana olmam.. yani görünen ne ise ona göre değerlendirip yaptım şu güne kadar, hislerimi hep ikinci plana attım. bu kişiler de mantık pencereme uyan yorumlar yapmışlar.

ilk defa fala bu kadar merak sarmam ise karşımdaki kişinin tam bir sır kumkuması olması, hiç bişeyini bilmemem. hiç br gönül işim bu kadar sürüncemede kalmazdı benim. dengelerimi alt üst etti..bu kişiler de tam da bunu demiş, kızım sen buna dayanacak biri değil yeter artık yıprattırma kendini diye..

diğer yandan pozitifçiler ise sabret lütfen, inan sana hislerini dökülecek ama bu adam garip bi tip, kafası değişik çalışıyo bunun demişler.. başlıycam kafasına !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…