Binnaz Abla

Baktıran olduğu sürece arttırma hakkı varsa artırır daha , zaten falcıları bu hale biz getiriyoruz

Bana yine tutmuş gibi geldi. Ama bu vade olayı genel mi acaba. Benim Melisa Asya’yla enerjim uyuyor. O da genelde öyle yapıyor örneğin ekim dedi ya ekim ayında fal atmışım kasım demiş vs. Dedikleri genel hatlarıyla çıkmış ama vadeler karman çorman. Serkan için de geçerli olabilir bu ama bana sizin fallar tutmuş gibi geldi. Eski sevgili yazmadı dmi? Onun dediği tarihlerde. Ama yenisiyle olan durumları sanki bilmiş

Baktıran olduğu sürece arttırma hakkı varsa artırır daha , zaten falcıları bu hale biz getiriyoruz
Burayı okuyorlar. O kadar eminim ki. Burası bize popüler gelmiyor ama aslında popüler. Onlarla ilgili gerçekçi yorumlar burada yapılıyor

Kim bu

Eski sevgili henuz tutmadı,gerci onun icin herkes donecek diyor ama artık kesinlikle istemiyorum.Serkanda dönse bile olmaz artık onunla demişti.
Yeni kişiyle iletişim kopmasını mayıs ayı içinde görmüştü,mayısta oldu

Birisi benim yok telefondan yapıyorum oluyor direk

Bana da hep kopma vs diyor ama en basından beri verdiği ay Temmuz

Kızlar bu arada yazmayı unuttum. Ben bi ara şah sultan a gitmişim. Unutmuşum bile gittiğimi. Diğerlerine göre çok daha fazla şey bilmiş. Adamla ilgili söylediklerini biraz zaman geçti onun arkadaşından dinledim çünkü. Bi de tane tane bakmış. İstediğimi sormuşum maşallah. Chatte bakmış ama süre durdurmuş hep. 40 dk falan bakmış. Şu an kredisi fazla 2000 e yükseltmiş. Bayadır da girmiyor sanırım.

Kurtulmuşsun eskisinin enerjisinden. Enerjiden kurtulunca insan özgürleşiyor sanki dmi? Bende az bi zaman sonra sen gibi olacağım sanki. Ha gayret

Vall deidkleri diğerleriyle aynıydı bakalım nasıl olacak

Kurtulmuşsun eskisinin enerjisinden. Enerjiden kurtulunca insan özgürleşiyor sanki dmi? Bende az bi zaman sonra sen gibi olacağım sanki. Ha gayret
Ya ne diyorsun..Yıllardır süren bir düşten uyandım sanki..Arkadaşlarım bile söylüyor,çok değiştin diye.Uzun zamandır yaşamıyormuşum ben öyle söylim.Birde adamın en büyük silahı pasif agresif taktikler,mesela hiiiç seninle ilgilenmeyerek,hiç kıskanmıyor umursamıyor gibi yaparak canını yakmaya çalışan biri.Eskiden storylerime bakmazdı kasten aramız bozulunca veya bana kızdıysa,ay nasıl kafayı yer,üzülürdüm..Şimdi bir tarafımla gülüyorum resmen..O gözümde koskoca yaptığım insan ufaldı ufaldı pire kadar kaldı

Ben nasıl kurtulucam kızlar ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…