Binnaz Abla

Peki ayrılıktan Bu yana ne kadar zaman sonra bu duruma geldin? Tabi yeni biri de etkili olmuştur

Öyle tanıdık geldi ki bu hareketler. Peki bu hale ne kadar sürede geldin

canım telefonunda notlar kısmına yazcaksın, sonra her falda ordan kopyala yapıstır yapcaksın :))

Kaybedeceklerii anlaması lazım. Sadece cok ağır konuşmamak gerekiyor yine de Biz bu sefer saygılı olarak bitirdik. Barışmadık zaten niye tekrar bitirdik anlamadım bana diyor ki belki bi daha yazıcam, belki 2 ay sonra, belki 1-2 yıl. Sonra artık yazma diyeceksin o zaman yazmıcam. Oldu ben de seni hep böyle saf saf beklicem

Ayyyy valla ben de öyle dedim biz barışık değiliz ki nasıl ayrılıyorsun sen dedim ayyy sabır dün çok çok kötüydum çok ağladım ama bugun daha iyiyim yazmayacağım asla yazmam demi elimi kırarım valla

Ben yaptığı çok kırıcı bir şeyden sonra tamam dedim yazmam. O günden sonra hiç adım atmadım. 3 ay olacak. Önceden 1 hafta zor dayanırdım. Allah Allah görsen dk sayıyordum, saatler eziyetti şimdi hala özlüyorum, hala umut besliyorum küçücük. Ama stalk u bıraktım, yazma isteğim geçti, haber alma isteğim geçti.

Kızlar bu yeni biri olayını başarabilen kaç kişisiniz ben kim yaklaşsa negatifim. Görüştüğüm kimseyle olduramadım malum insandan sonra. Kısmetimi kapattı sanki

Kızlar bu yeni biri olayını başarabilen kaç kişisiniz ben kim yaklaşsa negatifim. Görüştüğüm kimseyle olduramadım malum insandan sonra. Kısmetimi kapattı sanki
Ben de aynı durumdayım belli bir zaman gecmeli kesinlikle. Eskiyle olan enerji kesilmeli ki yeniyle enerji alışverişi olsun. Zorlamayla olmuyor.

Ben de aynı durumdayım belli bir zaman gecmeli kesinlikle. Eskiyle olan enerji kesilmeli ki yeniyle enerji alışverişi olsun. Zorlamayla olmuyor.
Yani çok da iyi insanlarla görüştüm. Ama yok. İtici geliyorlar bana. Olmuyor. Eskisinin dönmesi de şu an için kırmızı kar yağması gibi bir şey.

Öyle tanıdık geldi ki bu hareketler. Peki bu hale ne kadar sürede geldin
1.5 yıldır kopuğuz ama adam gibi niyetini en başta söylemiş olsaydı çok daha önce uzaklaşırdım.Pis pis oyalayıp durdu sürekli..Boşandıktan sonra zaman istedi devamlı,bu arada aynı işyerindeyiz birde..Şu da olsun düzelicem,buda geçsin toparlıyacağım diye diye en sonunda bu yıl ocaktan beri üzerine gide gide konuşturdum,başlarda zaman isteyen adam resmen ucunu iyice açık bırakarak,hayatım ortada,hayatımı düzene sokmadan ilişki yaşamak istemiyoruma getirdi.Dahada hala beni tutacağını umuyor,yok böyle asıp kesmeleri daha öncede yapmışım,kaç defa daha öncede denemişim,aramızda özel bağ varmış,bende başkasıyla yapamazmışım vs.Buna razı ol diyor kısacası.Buna bu kadar g.t güvenini ben vermişim,hatalı olan benim..Resmen denesende başkasıyla yapamazsın,tıpış tıpış geri dönersin nasılsa kafasında pislik..1 yılda soğumaya başlamıştım zaten ama ocaktan beri tam soğudum.Nisandan beri sıfırladım iletişimi

Ben
Benimle aynı zamanlar... yani 9-10 ay önce başladı benimki de abuk subuk soğuk tavırlara. O zamandan beri ben sorduğum halde cevap alamadım. Şubat gibi canımı epey sıktı soğumaya başladım. Mart sonunda da artık beni epey kırdığı için adım atmayı bıraktım. Paylaşımlarına storylerine bakmıyorum bile ama tik mi oldu nedir ayda bi illa gidiyorum açılıma. Ya da yeni birini hayatıma alamadığım için sanırım.

Peki ayrılıktan Bu yana ne kadar zaman sonra bu duruma geldin? Tabi yeni biri de etkili olmuştur
Yeni birinden hoşlanmaya başlayınca tam olarak uzaklaşma başladı.Çünkü yeni kişi olsun veya olmasın,yıllar sonra ilk defa başkasından hoşlanabiliyor olmam bile artık ona duygum kalmadığını gösterdi.Hatta onunla ilişkimiz varken bile bu yeni kişiden hoşlanıp ondan ayrılabilirdim sanırım.Ocakta yeniyi tanıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…