Peki ayrılıktan Bu yana ne kadar zaman sonra bu duruma geldin? Tabi yeni biri de etkili olmuşturYa ne diyorsun..Yıllardır süren bir düşten uyandım sanki..Arkadaşlarım bile söylüyor,çok değiştin diye.Uzun zamandır yaşamıyormuşum ben öyle söylim.Birde adamın en büyük silahı pasif agresif taktikler,mesela hiiiç seninle ilgilenmeyerek,hiç kıskanmıyor umursamıyor gibi yaparak canını yakmaya çalışan biri.Eskiden storylerime bakmazdı kasten aramız bozulunca veya bana kızdıysa,ay nasıl kafayı yer,üzülürdüm..Şimdi bir tarafımla gülüyorum resmen..O gözümde koskoca yaptığım insan ufaldı ufaldı pire kadar kaldı
Ya ne diyorsun..Yıllardır süren bir düşten uyandım sanki..Arkadaşlarım bile söylüyor,çok değiştin diye.Uzun zamandır yaşamıyormuşum ben öyle söylim.Birde adamın en büyük silahı pasif agresif taktikler,mesela hiiiç seninle ilgilenmeyerek,hiç kıskanmıyor umursamıyor gibi yaparak canını yakmaya çalışan biri.Eskiden storylerime bakmazdı kasten aramız bozulunca veya bana kızdıysa,ay nasıl kafayı yer,üzülürdüm..Şimdi bir tarafımla gülüyorum resmen..O gözümde koskoca yaptığım insan ufaldı ufaldı pire kadar kaldı
Öyle tanıdık geldi ki bu hareketler. Peki bu hale ne kadar sürede geldinYa ne diyorsun..Yıllardır süren bir düşten uyandım sanki..Arkadaşlarım bile söylüyor,çok değiştin diye.Uzun zamandır yaşamıyormuşum ben öyle söylim.Birde adamın en büyük silahı pasif agresif taktikler,mesela hiiiç seninle ilgilenmeyerek,hiç kıskanmıyor umursamıyor gibi yaparak canını yakmaya çalışan biri.Eskiden storylerime bakmazdı kasten aramız bozulunca veya bana kızdıysa,ay nasıl kafayı yer,üzülürdüm..Şimdi bir tarafımla gülüyorum resmen..O gözümde koskoca yaptığım insan ufaldı ufaldı pire kadar kaldı
Ben yeni bir karar aldım Haziran ayında hiç iletişime gecmicem ararsa da acmıcam bakalım ne kadar dayancamBen nasıl kurtulucam kızlar ya :)
Karar alacağım bir şey bile yokBen yeni bir karar aldım Haziran ayında hiç iletişime gecmicem ararsa da acmıcam bakalım ne kadar dayancam
Ah beee. Benim aylar önceki halim. Şimdi whatdappta onu açıp bakmıyorum bile. Son görülmemi de kapattım.Ben yeni bir karar aldım Haziran ayında hiç iletişime gecmicem ararsa da acmıcam bakalım ne kadar dayancam
Ya bide birisi yazmış az önce binnazda ben açıklamayı kopyala yapıştır yapıyorum diye. Telefondan oluyor mu ya kopyala yapıştır? Sanki
Ben yapamamıştım. Bilgisayardan mı yapmak gerek. O açklama kısmı beni çok yoruyor. 5 dk da bilgileri veremiyorum. Bilen varsa yazabilir mi 1 ay olmak üzere haftaya fal atacağım da hazırlık yapayım :))
Biz de aynı yerde çalışıyoruzKarar alacağım bir şey bile yokaynı yerde çalışıyoruz birbirimizi görmeye baslicaz bakalım
Şükür ben de onunla is yapmıyorum. Görmek nasıl hissettirir ona acaba. Söylediği laflardan sonra kendini kötü hisseder miBiz de aynı yerde çalışıyoruzben orda da konuşmamayı düşünüyorum
Kaybedeceklerii anlaması lazım. Sadece cok ağır konuşmamak gerekiyor yine deAyyy kuzum vallahi aylardır ben ben hep idare ettim bunu kendide itiraf etmişti hani bırakıp gitmiyorum çok iyiisn vs saçma sapan neyse dün aşırı kötüydüm ve bir hikaye atmış aşırı kırılaacgım bir şeydi allahhh sen miisn bunu gören bir ses kaydı yolladım saydım saydım açıklama yapmış hemen bu deidklerini haketmiyorum ama olsun by iyi geceler vs demş sonra yazmadı ben de asla yazmam ilk defa güçlü durmam lazım dediğin gibi böyle olursam gelecek korkması lazım . Serkanda sakın yazma dedi salıya kadar yazacak dedi şimdi sevginin falı geldi o da birkaç gün demiş ayyy inşallah yazmazsa bile yazmam artık kendi kaybeder demi
Kesin hissetmez , ama sen ne zaman düzelirsin kendini toplarsın hop kapına damlarŞükür ben de onunla is yapmıyorum. Görmek nasıl hissettirir ona acaba. Söylediği laflardan sonra kendini kötü hisseder mi
Ayyyy valla ben de öyle dedim biz barışık değiliz ki nasıl ayrılıyorsun sen dedimKaybedeceklerii anlaması lazım. Sadece cok ağır konuşmamak gerekiyor yine deBiz bu sefer saygılı olarak bitirdik. Barışmadık zaten niye tekrar bitirdik anlamadım bana diyor ki belki bi daha yazıcam, belki 2 ay sonra, belki 1-2 yıl. Sonra artık yazma diyeceksin o zaman yazmıcam. Oldu ben de seni hep böyle saf saf beklicem
Ay sizinle çok dertlesesim geldiKesin hissetmez , ama sen ne zaman düzelirsin kendini toplarsın hop kapına damlar
Ben yaptığı çok kırıcı bir şeyden sonra tamam dedim yazmam. O günden sonra hiç adım atmadım. 3 ay olacak. Önceden 1 hafta zor dayanırdım. Allah Allah görsen dk sayıyordum, saatler eziyettiAyyyy valla ben de öyle dedim biz barışık değiliz ki nasıl ayrılıyorsun sen dedimayyy sabır dün çok çok kötüydum çok ağladım ama bugun daha iyiyim yazmayacağım asla yazmam demi elimi kırarım valla
Ben de aynı durumdayım belli bir zaman gecmeli kesinlikle. Eskiyle olan enerji kesilmeli ki yeniyle enerji alışverişi olsun. Zorlamayla olmuyor.Kızlar bu yeni biri olayını başarabilen kaç kişisinizben kim yaklaşsa negatifim. Görüştüğüm kimseyle olduramadım malum insandan sonra. Kısmetimi kapattı sanki
Galiba aynı şeyleri yaşıyoruz çünküAy sizinle çok dertlesesim geldi
Yani çok da iyi insanlarla görüştüm. Ama yok. İtici geliyorlar bana. Olmuyor. Eskisinin dönmesi de şu an için kırmızı kar yağması gibi bir şey.Ben de aynı durumdayım belli bir zaman gecmeli kesinlikle. Eskiyle olan enerji kesilmeli ki yeniyle enerji alışverişi olsun. Zorlamayla olmuyor.
1.5 yıldır kopuğuz ama adam gibi niyetini en başta söylemiş olsaydı çok daha önce uzaklaşırdım.Pis pis oyalayıp durdu sürekli..Boşandıktan sonra zaman istedi devamlı,bu arada aynı işyerindeyiz birde..Şu da olsun düzelicem,buda geçsin toparlıyacağım diye diye en sonunda bu yıl ocaktan beri üzerine gide gide konuşturdum,başlarda zaman isteyen adam resmen ucunu iyice açık bırakarak,hayatım ortada,hayatımı düzene sokmadan ilişki yaşamak istemiyoruma getirdi.Dahada hala beni tutacağını umuyor,yok böyle asıp kesmeleri daha öncede yapmışım,kaç defa daha öncede denemişim,aramızda özel bağ varmış,bende başkasıyla yapamazmışım vs.Buna razı ol diyor kısacası.Buna bu kadar g.t güvenini ben vermişim,hatalı olan benim..Resmen denesende başkasıyla yapamazsın,tıpış tıpış geri dönersin nasılsa kafasında pislik..1 yılda soğumaya başlamıştım zaten ama ocaktan beri tam soğudum.Nisandan beri sıfırladım iletişimiÖyle tanıdık geldi ki bu hareketler. Peki bu hale ne kadar sürede geldin
Benimle aynı zamanlar... yani 9-10 ay önce başladı benimki de abuk subuk soğuk tavırlara. O zamandan beri ben sorduğum halde cevap alamadım. Şubat gibi canımı epey sıktı soğumaya başladım. Mart sonunda da artık beni epey kırdığı için adım atmayı bıraktım. Paylaşımlarına storylerine bakmıyorum bile ama tik mi oldu nedir ayda bi illa gidiyorum açılıma. Ya da yeni birini hayatıma alamadığım için sanırım.1.5 yıldır kopuğuz ama adam gibi niyetini en başta söylemiş olsaydı çok daha önce uzaklaşırdım.Pis pis oyalayıp durdu sürekli..Boşandıktan sonra zaman istedi devamlı,bu arada aynı işyerindeyiz birde..Şu da olsun düzelicem,buda geçsin toparlıyacağım diye diye en sonunda bu yıl ocaktan beri üzerine gide gide konuşturdum,başlarda zaman isteyen adam resmen ucunu iyice açık bırakarak,hayatım ortada,hayatımı düzene sokmadan ilişki yaşamak istemiyoruma getirdi.Dahada hala beni tutacağını umuyor,yok böyle asıp kesmeleri daha öncede yapmışım,kaç defa daha öncede denemişim,aramızda özel bağ varmış,bende başkasıyla yapamazmışım vs.Buna razı ol diyor kısacası.Buna bu kadar g.t güvenini ben vermişim,hatalı olan benim..Resmen denesende başkasıyla yapamazsın,tıpış tıpış geri dönersin nasılsa kafasında pislik..1 yılda soğumaya başlamıştım zaten ama ocaktan beri tam soğudum.Nisandan beri sıfırladım iletişimi
Yeni birinden hoşlanmaya başlayınca tam olarak uzaklaşma başladı.Çünkü yeni kişi olsun veya olmasın,yıllar sonra ilk defa başkasından hoşlanabiliyor olmam bile artık ona duygum kalmadığını gösterdi.Hatta onunla ilişkimiz varken bile bu yeni kişiden hoşlanıp ondan ayrılabilirdim sanırım.Ocakta yeniyi tanıdımPeki ayrılıktan Bu yana ne kadar zaman sonra bu duruma geldin? Tabi yeni biri de etkili olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?