Binnaz Abla

Evet süreçler benziyor,o kadaaar uzun zamandır bana hiç iyi şey değil aksine sürekli negatif olumsuz hisler yaşatıyor,değersiz hissettiriyorki,acıdan uzaklaş zevke yaklaş noktasına geldim

Benim de bir senedir sorunlar başlamıştı ama işte emek verdim geri dönmeyeyim olayı oluyor bizde çok emek verdim 10 Nisan'da kopardım bende. Arada bırakıyor hep ne sevgiliyiz ne değiliz. Allah bildiği gibi yapsın 3 senem gitti

Yani çok da iyi insanlarla görüştüm. Ama yok. İtici geliyorlar bana. Olmuyor. Eskisinin dönmesi de şu an için kırmızı kar yağması gibi bir şey.
Ben de öyle ama işte zamanlama önemli çok iyi insanları geri çevirdim. Eski sevgilime değer mi bu sadakat kesinlikle hayır.

Evet süreçler benziyor,o kadaaar uzun zamandır bana hiç iyi şey değil aksine sürekli negatif olumsuz hisler yaşatıyor,değersiz hissettiriyorki,acıdan uzaklaş zevke yaklaş noktasına geldim
Görüştüğüm kişiler de hep başkasını sevdiğimi anladılar zaten. Biraz da sanırım süreç adam gibi sonlanmayınca insan bitiremiyor. Ama her şeye rağmen aylar önceki kötü zamanlar hatırlayınca diyorum şükür büyük kısmı geçti. Hayatımıza çiçek böceklerle giren insanlar neşemizi alıp götürmüş. Çok garip geliyor düşününce.

Tamamen aynı sorun kızlar. Ne sevgili ne sevgili değil arada bırakılmışız...

Diğer mesajlarınızı da okudum durumlarımız benzer sanırım. Aynı şekilde çok inatçı, çok iradeli birini seviyorum ben de. O da beni seviyor ve ben de inatçıyım Belli bir süre sonra dayanamayıp gelir sonrasında da mantıklı mantıklı bizim bir araya gelmemiz imkansız konuşması yapar. Beni seviyor ve onu unutmamdan korkuyor yazıp veya arayıp onu sevdiğimden emin oluyor sanırım bir şekilde. Bırak o zaman yazma arama unutalım diyorum. ben 40 yıl geçse de seni unutamam ama seninle ilişki yürütürsek çok mücadele etmememiz gerekir onu kaldırabilir misin emin değilim diyor beynim yanmış durumda yani benim de. Herkes için hayırlısı

Bi noktadan sonra o kadar yıpratılınca insan üzülememeye başlıyor. Biri çıkıp her şeyi unuttursa keske

Bi noktadan sonra o kadar yıpratılınca insan üzülememeye başlıyor. Biri çıkıp her şeyi unuttursa keske
Tam da bu. Biri çıkıp her şeyi unuttursa... ben mi izin vermiyorum acaba hayatıma birinin girmesine, enerjileri salmadığım için mi oluyor bilmiyorum

Ayyy hediye falıma zeliş can bakmış berile attım bi de onı bekliyorum zelişte aynı şeyleri demiş bi haftaya iletişim kuracak sakın yazma asil dur diye. Şu an hiç yazma isteğim yok ilk defa kendimi güçlü hissediyorum ama 2 3 gün geçtikten sonra ay dönmedi diye korkup yazmaya kalkışmam inş nasıl tutuyorsunuz kendimizi ayy beni de tutun şu an için asla yazmam modundayım ama ya geçerse bu mod diye korkuyorum

Canım kızlar gelin sarılalım. Nesemizi, yaşama sevincimizi sömürmüşler resmen. Arada birakilmak,belirsizlik en kötüsü. Yalnız değilmişim meğer. 10 Nisan tekme günü olsun madem

Canım kızlar gelin sarılalım. Nesemizi, yaşama sevincimizi sömürmüşler resmen. Arada birakilmak,belirsizlik en kötüsü. Yalnız değilmişim meğer. 10 Nisan tekme günü olsun madem
Aynen. Benim Mart ama bende sizdenim. O gün dedim ki artık yazmayacağım ilk kez yazmayacağımdan emindim. Ve gerçekten yazmadım aylar geçti. Daha iyi olacağız.

Gerçekten büyük bir mesele olmadan ben yazmayı bırakamamıştım. O yüzden akıl veremem sanırım ama onun yaptığı kötülükleri düşün, yazasın gelmez

Kızlar bu yeni biri olayını başarabilen kaç kişisiniz ben kim yaklaşsa negatifim. Görüştüğüm kimseyle olduramadım malum insandan sonra. Kısmetimi kapattı sanki
Benimde oyleydi,tesaduf sekilde gelisti,hatta soyle diyeyim,aralıkta ilk tanıştık,ortak arkadaşımız var,onunla kahve içerlerken uğramıştım.O gün en ufak birşey aklıma gelmedi,unuttum gitti sonrasında.Ocak başındaydı,bir sabah tek başıma,ama nasıl bunalımdaydım,ve hatta elimde tlf binnazda elfine fal göndermeye uğraşıyor,sorumu yazıyordum hızlı hızlı dolmasın diye,bir anda yanıma geldi konuştu,beni görüp tanımış.Ben falı vs bıraktım tabi :) beraber zaman gecirdik o gün,ilk anda ilgi duymadım,sonra konuşup tanıdıkça çok etkilendim

Yaaa resmen onu bırak artık ben geldim gibi olmuş :) inşallah bununla çok güzel gider her şey. Zaten güzel şeyler aklında hiç yokken gelirmiş başına :)

Sevgi dermana fal göndermiştiniz yorumunuz geldi mi? Memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…