- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Evet süreçler benziyor,o kadaaar uzun zamandır bana hiç iyi şey değil aksine sürekli negatif olumsuz hisler yaşatıyor,değersiz hissettiriyorki,acıdan uzaklaş zevke yaklaş noktasına geldimBen
Benimle aynı zamanlar... yani 9-10 ay önce başladı benimki de abuk subuk soğuk tavırlara. O zamandan beri ben sorduğum halde cevap alamadım. Şubat gibi canımı epey sıktı soğumaya başladım. Mart sonunda da artık beni epey kırdığı için adım atmayı bıraktım. Paylaşımlarına storylerine bakmıyorum bile ama tik mi oldu nedir ayda bi illa gidiyorum açılıma. Ya da yeni birini hayatıma alamadığım için sanırım.
Benim de bir senedir sorunlar başlamıştı ama işte emek verdim geri dönmeyeyim olayı oluyor bizde çok emek verdim 10 Nisan'da kopardım bende. Arada bırakıyor hep ne sevgiliyiz ne değiliz. Allah bildiği gibi yapsın 3 senem gitti1.5 yıldır kopuğuz ama adam gibi niyetini en başta söylemiş olsaydı çok daha önce uzaklaşırdım.Pis pis oyalayıp durdu sürekli..Boşandıktan sonra zaman istedi devamlı,bu arada aynı işyerindeyiz birde..Şu da olsun düzelicem,buda geçsin toparlıyacağım diye diye en sonunda bu yıl ocaktan beri üzerine gide gide konuşturdum,başlarda zaman isteyen adam resmen ucunu iyice açık bırakarak,hayatım ortada,hayatımı düzene sokmadan ilişki yaşamak istemiyoruma getirdi.Dahada hala beni tutacağını umuyor,yok böyle asıp kesmeleri daha öncede yapmışım,kaç defa daha öncede denemişim,aramızda özel bağ varmış,bende başkasıyla yapamazmışım vs.Buna razı ol diyor kısacası.Buna bu kadar g.t güvenini ben vermişim,hatalı olan benim..Resmen denesende başkasıyla yapamazsın,tıpış tıpış geri dönersin nasılsa kafasında pislik..1 yılda soğumaya başlamıştım zaten ama ocaktan beri tam soğudum.Nisandan beri sıfırladım iletişimi
Ben de öyle ama işte zamanlama önemli çok iyi insanları geri çevirdim. Eski sevgilime değer mi bu sadakat kesinlikle hayır.Yani çok da iyi insanlarla görüştüm. Ama yok. İtici geliyorlar bana. Olmuyor. Eskisinin dönmesi de şu an için kırmızı kar yağması gibi bir şey.
Ayyy ciddimi??bende 10 nisanda aynen kestim :)Benim de bir senedir sorunlar başlamıştı ama işte emek verdim geri dönmeyeyim olayı oluyor bizde çok emek verdim 10 Nisan'da kopardım bende. Arada bırakıyor hep ne sevgiliyiz ne değiliz. Allah bildiği gibi yapsın 3 senem gitti
Mevcut durumunuz neGaliba aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü
Ben de 10 Nisanda kestim :) Hatta onun açısından hiçbir sorun yoktu. Devam etsek ederdik ama ben mutsuzdum mevcut şartlarda.Ayyy ciddimi??bende 10 nisanda aynen kestim :)
Görüştüğüm kişiler de hep başkasını sevdiğimi anladılar zaten. Biraz da sanırım süreç adam gibi sonlanmayınca insan bitiremiyor. Ama her şeye rağmen aylar önceki kötü zamanlar hatırlayınca diyorum şükür büyük kısmı geçti. Hayatımıza çiçek böceklerle giren insanlar neşemizi alıp götürmüş. Çok garip geliyor düşününce.Evet süreçler benziyor,o kadaaar uzun zamandır bana hiç iyi şey değil aksine sürekli negatif olumsuz hisler yaşatıyor,değersiz hissettiriyorki,acıdan uzaklaş zevke yaklaş noktasına geldim
Tamamen aynı sorun kızlar. Ne sevgili ne sevgili değil arada bırakılmışız...Benim de bir senedir sorunlar başlamıştı ama işte emek verdim geri dönmeyeyim olayı oluyor bizde çok emek verdim 10 Nisan'da kopardım bende. Arada bırakıyor hep ne sevgiliyiz ne değiliz. Allah bildiği gibi yapsın 3 senem gitti
Diğer mesajlarınızı da okudum durumlarımız benzer sanırım. Aynı şekilde çok inatçı, çok iradeli birini seviyorum ben de. O da beni seviyor ve ben de inatçıyımHahakarşılıklı seviyoruz buna eminim. Ama o kadar inatçı biri ki asla asla burnundan kıl aldırmıyor. Bazen benim de içimden barışacakmışız gibi geçiyor. Ama o kadar çok sürüncemede kaldı ki inanın. O yüzden bitsin artık tamam dedim. Yine dayanamayıp yazacak biliyorum. Ama iç huzurunu yakalaması lazım bu beyin
Bi noktadan sonra o kadar yıpratılınca insan üzülememeye başlıyor. Biri çıkıp her şeyi unuttursa keskeGörüştüğüm kişiler de hep başkasını sevdiğimi anladılar zaten. Biraz da sanırım süreç adam gibi sonlanmayınca insan bitiremiyor. Ama her şeye rağmen aylar önceki kötü zamanlar hatırlayınca diyorum şükür büyük kısmı geçti. Hayatımıza çiçek böceklerle giren insanlar neşemizi alıp götürmüş. Çok garip geliyor düşününce.
Tam da bu. Biri çıkıp her şeyi unuttursa... ben mi izin vermiyorum acaba hayatıma birinin girmesine, enerjileri salmadığım için mi oluyor bilmiyorumBi noktadan sonra o kadar yıpratılınca insan üzülememeye başlıyor. Biri çıkıp her şeyi unuttursa keske
Gezegen etkisimi vardı acaba o gun :)Ben de 10 Nisanda kestim :) Hatta onun açısından hiçbir sorun yoktu. Devam etsek ederdik ama ben mutsuzdum mevcut şartlarda.
Aynen. Benim Mart ama bende sizdenim. O gün dedim ki artık yazmayacağım ilk kez yazmayacağımdan emindim. Ve gerçekten yazmadım aylar geçti. Daha iyi olacağız.Canım kızlar gelin sarılalım. Nesemizi, yaşama sevincimizi sömürmüşler resmen. Arada birakilmak,belirsizlik en kötüsü. Yalnız değilmişim meğer. 10 Nisan tekme günü olsun madem
Gerçekten büyük bir mesele olmadan ben yazmayı bırakamamıştım. O yüzden akıl veremem sanırım ama onun yaptığı kötülükleri düşün, yazasın gelmezAyyy hediye falıma zeliş can bakmış berile attım bi de onı bekliyorum zelişte aynı şeyleri demiş bi haftaya iletişim kuracak sakın yazma asil dur diye. Şu an hiç yazma isteğim yok ilk defa kendimi güçlü hissediyorum ama 2 3 gün geçtikten sonra ay dönmedi diye korkup yazmaya kalkışmam inş nasıl tutuyorsunuz kendimizi ayy beni de tutun şu an için asla yazmam modundayım ama ya geçerse bu mod diye korkuyorum
Benimde oyleydi,tesaduf sekilde gelisti,hatta soyle diyeyim,aralıkta ilk tanıştık,ortak arkadaşımız var,onunla kahve içerlerken uğramıştım.O gün en ufak birşey aklıma gelmedi,unuttum gitti sonrasında.Ocak başındaydı,bir sabah tek başıma,ama nasıl bunalımdaydım,ve hatta elimde tlf binnazda elfine fal göndermeye uğraşıyor,sorumu yazıyordum hızlı hızlı dolmasın diye,bir anda yanıma geldi konuştu,beni görüp tanımış.Ben falı vs bıraktım tabi :) beraber zaman gecirdik o gün,ilk anda ilgi duymadım,sonra konuşup tanıdıkça çok etkilendimKızlar bu yeni biri olayını başarabilen kaç kişisinizben kim yaklaşsa negatifim. Görüştüğüm kimseyle olduramadım malum insandan sonra. Kısmetimi kapattı sanki
Yaaa resmen onu bırak artık ben geldim gibi olmuş :) inşallah bununla çok güzel gider her şey. Zaten güzel şeyler aklında hiç yokken gelirmiş başına :)Benimde oyleydi,tesaduf sekilde gelisti,hatta soyle diyeyim,aralıkta ilk tanıştık,ortak arkadaşımız var,onunla kahve içerlerken uğramıştım.O gün en ufak birşey aklıma gelmedi,unuttum gitti sonrasında.Ocak başındaydı,bir sabah tek başıma,ama nasıl bunalımdaydım,ve hatta elimde tlf binnazda elfine fal göndermeye uğraşıyor,sorumu yazıyordum hızlı hızlı dolmasın diye,bir anda yanıma geldi konuştu,beni görüp tanımış.Ben falı vs bıraktım tabi :) beraber zaman gecirdik o gün,ilk anda ilgi duymadım,sonra konuşup tanıdıkça çok etkilendim
Ayyy hediye falıma zeliş can bakmış berile attım bi de onı bekliyorum zelişte aynı şeyleri demiş bi haftaya iletişim kuracak sakın yazma asil dur diye. Şu an hiç yazma isteğim yok ilk defa kendimi güçlü hissediyorum ama 2 3 gün geçtikten sonra ay dönmedi diye korkup yazmaya kalkışmam inş nasıl tutuyorsunuz kendimizi ayy beni de tutun şu an için asla yazmam modundayım ama ya geçerse bu mod diye korkuyorum
Evet memnun kaldım tabi deidklerini yaşamam lazım bir kaç gün verdi zaten bakalımSevgi dermana fal göndermiştiniz yorumunuz geldi mi? Memnun kaldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?