- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Evet çok ilginçti o kadar down oldugum bir anımdı ki..Makyajsızdım kimsenin o an beni görmesini istemiyor,bir köşede oturuyordum tek..Dediğim gibi ilişkiye dönsün yada dönmesin,yıllar sonra başka birinden hoşlanabilmek,etkilenmek bile çok önemliydiYaaa resmen onu bırak artık ben geldim gibi olmuş :) inşallah bununla çok güzel gider her şey. Zaten güzel şeyler aklında hiç yokken gelirmiş başına :)
Ya gerçekten ben asla anlamıyorum. Bana diyor ki seni unutamadığım bir gün olacaksa çok zor olacak. E sen seviyorsun e ben seviyorum. Niye bu acıyı yaşatıyorsun bize? Kendi kafasında öyle şeyler kurdu ki napsam boş. Çok zor olacak unutmak gerçekten.Diğer mesajlarınızı da okudum durumlarımız benzer sanırım. Aynı şekilde çok inatçı, çok iradeli birini seviyorum ben de. O da beni seviyor ve ben de inatçıyımBelli bir süre sonra dayanamayıp gelir sonrasında da mantıklı mantıklı bizim bir araya gelmemiz imkansız konuşması yapar. Beni seviyor ve onu unutmamdan korkuyor yazıp veya arayıp onu sevdiğimden emin oluyor sanırım bir şekilde. Bırak o zaman yazma arama unutalım diyorum. ben 40 yıl geçse de seni unutamam ama seninle ilişki yürütürsek çok mücadele etmememiz gerekir onu kaldırabilir misin emin değilim diyor beynim yanmış durumda yani benim de. Herkes için hayırlısı ♥
Zamana, kendinizi dinlemeye ihtiyacınız vardır belki. Günlerce aylarca aynı şeyleri tartışmak iyiye götürmüyor. Olacağı varsa da oluyor bir şekilde. Beklentiye çok girmeden akışına bırakmak lazım. Kavgayla tartışmayla insan kırmaktan kırılmaktan Korkmaz hale geliyor ne yazık ki.Ya gerçekten ben asla anlamıyorum. Bana diyor ki seni unutamadığım bir gün olacaksa çok zor olacak. E sen seviyorsun e ben seviyorum. Niye bu acıyı yaşatıyorsun bize? Kendi kafasında öyle şeyler kurdu ki napsam boş. Çok zor olacak unutmak gerçekten.
Diğer arkadaşların yazdıklarını da okudum. Yeni biri olması o kadar zor ki şu an. Onunla yaşadıklarımı, aramızdaki bu enerjiyi tekrar başka birinde bulmak çok çok zor geliyor. Umarım bir gün olur ne diyeyim
İyileşme süreni uzattıkça hayatından gidiyor. Bize hiç imkansiz gelmiyor nedense bu erkeklere imkansiz,zor geliyor. Erkek daha çok sahip çıkmaz mı? Benim de böyle dedi beni unutamazmis vs ama ne tam geliyor ne tam gidiyor kaç ay verem oldum ya. Kafasında kurmuş inanmış bizimki artık çok imkansizmis. Korkak gerizekalıYa gerçekten ben asla anlamıyorum. Bana diyor ki seni unutamadığım bir gün olacaksa çok zor olacak. E sen seviyorsun e ben seviyorum. Niye bu acıyı yaşatıyorsun bize? Kendi kafasında öyle şeyler kurdu ki napsam boş. Çok zor olacak unutmak gerçekten.
Diğer arkadaşların yazdıklarını da okudum. Yeni biri olması o kadar zor ki şu an. Onunla yaşadıklarımı, aramızdaki bu enerjiyi tekrar başka birinde bulmak çok çok zor geliyor. Umarım bir gün olur ne diyeyim
Unuttuğunu o an anlar insan aslında...Evet çok ilginçti o kadar down oldugum bir anımdı ki..Makyajsızdım kimsenin o an beni görmesini istemiyor,bir köşede oturuyordum tek..Dediğim gibi ilişkiye dönsün yada dönmesin,yıllar sonra başka birinden hoşlanabilmek,etkilenmek bile çok önemliydi
Inşallah en kısa sürede seninde ve isteyen tüm arkadaşlarında karşısına unutturacak yeni biri çıksın dilerimUnuttuğunu o an anlar insan aslında...
Ya vallahi aynennnİyileşme süreni uzattıkça hayatından gidiyor. Bize hiç imkansiz gelmiyor nedense bu erkeklere imkansiz,zor geliyor. Erkek daha çok sahip çıkmaz mı? Benim de böyle dedi beni unutamazmis vs ama ne tam geliyor ne tam gidiyor kaç ay verem oldum ya. Kafasında kurmuş inanmış bizimki artık çok imkansizmis. Korkak gerizekalı
Bak işte sorumluluk almak istemiyorlar. Oğlak burcu mu acaba seninki deYa vallahi aynennnsorsan ne oldu diye 3 cümleyi geçmez anlatacakları. Haklı oldukları noktalar kesinlikle var evet bir ilişkiyi bitirmek için sebep değil. Ben eminim o kimseyle mutlu olamaz. Bu kadar takıntılı bir ruh hastasını benden başka kimse çekmez.
niye zor geliyor çünkü hevesleri de yok inançları da. Gerçekten sorumluluk almak istemiyorlar. Çok garip hiçbir zaman anlayamayacağım..
valla canım diğer arkadaşların yaşadıkları da çok zor ama seninkine ayrı bir sinir oldum, kafa atasım geldi.Bu arada Sevgi Derman’a ben de baktırdım ve dinledim biraz önce. 3lü vaden var demiş ayın 3ü 3 hafta filan. Gerçekten 3 Mayıs’ta mesaj attı. 21 sayısına dikkat et demiş. 3 Mayıstan sonra doğum günümde yazdı ve saatlerce konuştuk. 21 Mayısta da ben yazdım. Dönüm noktası olacak demiş. Sonrasında yine o yazdı filan. Haziran sonuna kadar yüz yüze görüşmeniz olacak demiş. Bunu başka kişiler de demişti. En son doğa dan seninle yüz yüze görüşmeden karar vermek istemiyor aslında dedi. Bakalım göreceğiz. Hiçbir şeye şaşırmıyorum birazdan mesaj bile atabilir..
ben attığımda sabah atmıştım gece bakmıştı. Çok saçma bi yer orası ya binnazdan berbatArkadaşlar bu yeşil çingene bakarsa kaç günde bakıyor? Bu tellwenin falcıları gıcık ediyor zaman mevhumu yok
Sen sağlık konusunda mi atmıştın?Arkadaşlar bu yeşil çingene bakarsa kaç günde bakıyor? Bu tellwenin falcıları gıcık ediyor zaman mevhumu yok
Ben de merak ettim attım ama ne zaman girer ki? Çevrimiçi durumu yok bunlarda galibaArkadaşlar bu yeşil çingene bakarsa kaç günde bakıyor? Bu tellwenin falcıları gıcık ediyor zaman mevhumu yok
Kesinlikle katılıyorum ama binnaz hakikaten sacmalamış durumda. 5-6 dk lık fallara 200-300 istiyor. Bence son kredileri kullanıp boykot edelimben attığımda sabah atmıştım gece bakmıştı. Çok saçma bi yer orası ya binnazdan berbat
Evet gerci yine reddedebilir. Cok ümitli değilim açıkçasıSen sağlık konusunda mi atmıştın?
Yok. Yakınlarda çevrimiçiyi işte bilmem kaç gün önce çevrimiçiydi yazıyor. Sıraya giriyorsun bildiğin. Bi de şartlı var orada çingene bana şartlı baktı. Neymiş olumsuz olabilirmiş olumsuza açık değilsem bakmazmış.Ben de merak ettim attım ama ne zaman girer ki? Çevrimiçi durumu yok bunlarda galiba
Bence paşa keyifleri ne zaman olursaBen de merak ettim attım ama ne zaman girer ki? Çevrimiçi durumu yok bunlarda galiba
Evet reddedebilir çingene değişik biriEvet gerci yine reddedebilir. Cok ümitli değilim açıkçası
Binnaz bence ayda 2 gün yüzde 70 indirim yapsın. O zaman kredi alırız. Böyle bir şeye gitsin ya da düşürsün tüm fiyatları. Yazık günah her önlerine geleni falcı yapıp bi sürü para alıyorlarKesinlikle katılıyorum ama binnaz hakikaten sacmalamış durumda. 5-6 dk lık fallara 200-300 istiyor. Bence son kredileri kullanıp boykot edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?