Aman yine reddederse defolsun gitsin.Evet reddedilir çingene. Değişik biri
Ya ben o adamın burada övülmesine çok şaşırmıştım açıkçası. Ben hiç sevmemiştim. Çok ilginç gelmiş forumu okuyunca daAman yine reddederse defolsun gitsin.
O fiyatların o kadar yüksek olma sebebinin falcılarının başka işlerini finanse etmek için kullanmaları olduğunu düşünüyorum. Yani bu işi meslek olarak yapmıyorlar. Zaten tasdelen de bu parayı veren bizim gibiler olduğu için bu kadar uçabiliyor. Ne falsepeti, ne tellwe, ne falalem uçmadı böyle. Bence binnaz marka olduğunu düşündüğünden cesaret ediyor. Bir de dediğim gibi çok yüksek fiyatlı ve popüler falcıların başka işlerini finanse etmek için kullandıklarına inanıyorum.Binnaz bence ayda 2 gün yüzde 70 indirim yapsın. O zaman kredi alırız. Böyle bir şeye gitsin ya da düşürsün tüm fiyatları. Yazık günah her önlerine geleni falcı yapıp bi sürü para alıyorlar
Bugün baktım da bı gerçekten çok fazla fiyatlar sonuçta eğlencesine baktiriyoruz 300 falan ne öyle 10 dk bakıp geçiyorlar.O fiyatların o kadar yüksek olma sebebinin falcılarının başka işlerini finanse etmek için kullanmaları olduğunu düşünüyorum. Yani bu işi meslek olarak yapmıyorlar. Zaten tasdelen de bu parayı veren bizim gibiler olduğu için bu kadar uçabiliyor. Ne falsepeti, ne tellwe, ne falalem uçmadı böyle. Bence binnaz marka olduğunu düşündüğünden cesaret ediyor. Bir de dediğim gibi çok yüksek fiyatlı ve popüler falcıların başka işlerini finanse etmek için kullandıklarına inanıyorum.
orda en popüler yorumcunun 50 tl den fazla olmaması lazım bence deBinnaz bence ayda 2 gün yüzde 70 indirim yapsın. O zaman kredi alırız. Böyle bir şeye gitsin ya da düşürsün tüm fiyatları. Yazık günah her önlerine geleni falcı yapıp bi sürü para alıyorlar
Bana da der kesin bı de bu çıkmış olumsuz görüyorum bakayım mi? E zaten senin böyle demen çökme sebebi yani iyi ki bakmadinYok. Yakınlarda çevrimiçiyi işte bilmem kaç gün önce çevrimiçiydi yazıyor. Sıraya giriyorsun bildiğin. Bi de şartlı var orada çingene bana şartlı baktı. Neymiş olumsuz olabilirmiş olumsuza açık değilsem bakmazmış.
Mesela acelya tuğra 250 olmuş, elfin 300. O parayı veriyorsam en az 40 dk bakması lazımBugün baktım da bı gerçekten çok fazla fiyatlar sonuçta eğlencesine baktiriyoruz 300 falan ne öyle 10 dk bakıp geçiyorlar.
Olması gereken bu zaten Binnaz çok abartı gerçekten.Mesela Alex- ben cok beğenirim yorumcu olarak- cıkmayan illaki vardır ama adamın fiyatı yıllardan beri 30 dan 45 e cıkmış. Zaten bana 6 dk ses kaydı atıyor. Max ederi budur yani.
Çok mantıklı bir öneri bence.Bir de hızımı alamıyorum. Bu yorumlar cok yanıltıcı. Yorum gelecekte cıkan şeylere göre yapılmalı. Aslında daha önce anket yapılmıştı en beğenilen yorumcular diye. Onun yerine falı en cok çıkan yorumcular anketi falan mı düzenlesek? Tüm online platformlar için
Katılıyorum. Nası yapılıyorsa yapalım. Ama vade olarak değil. Öngörü olarak değerlendirilsinBir de hızımı alamıyorum. Bu yorumlar cok yanıltıcı. Yorum gelecekte cıkan şeylere göre yapılmalı. Aslında daha önce anket yapılmıştı en beğenilen yorumcular diye. Onun yerine falı en cok çıkan yorumcular anketi falan mı düzenlesek? Tüm online platformlar için
Aynı şeyi bende düşünüyorum,insanlar baktırır baktırmaz gelip burada çok iyi falcı,geçmişi anı iyi bildi,karşıyı analiz etti vs diye övüyor.Aylar geçipde dedikleri olmayınca olumsuza çeviriyorlar,bende yapmışımdır.Burada fal çıktıysa aslında tavsiye etmek gerek bencedeBir de hızımı alamıyorum. Bu yorumlar cok yanıltıcı. Yorum gelecekte cıkan şeylere göre yapılmalı. Aslında daha önce anket yapılmıştı en beğenilen yorumcular diye. Onun yerine falı en cok çıkan yorumcular anketi falan mı düzenlesek? Tüm online platformlar için
Ve bunu yaptığımız takdirde bu maddi-manevi zarardan kurtulabiliriz ancak. Artık bağımlılık haline gelmiş bırakamıyoruz.maddi manevi zarar görüyoruz. Sırf meraktan da olsa yine atıyoruz ve bir şekilde bizi olumsuz etkiliyorlar. Güzel şeyler söyleseler beklenti içerisine giriyoruz, olumsuz konuşsalar negatif düşünerek olumsuzlukları çekiyoruz belki de. Ve de psikolojimiz olumsuz etkileniyor.Aynı şeyi bende düşünüyorum,insanlar baktırır baktırmaz gelip burada çok iyi falcı,geçmişi anı iyi bildi,karşıyı analiz etti vs diye övüyor.Aylar geçipde dedikleri olmayınca olumsuza çeviriyorlar,bende yapmışımdır.Burada fal çıktıysa aslında tavsiye etmek gerek bencede
Ben de anlamıyorum bir de o mesajları görsen dersin ki bu cocuk sana aşık. Bir insan niye tam 12de doğum gününü kutlar.. olmayacaksa umut verme arkadaş değiliz olamayız da sonuçta. Ama biliyorum yine yazacak yine yine...valla canım diğer arkadaşların yaşadıkları da çok zor ama seninkine ayrı bir sinir oldum, kafa atasım geldi.
Haklısın,ben artık faldanda soğudum çünkü olumluda konuşsalar olumsuzda konuşsalar hiçbir şekilde tatmin olmuyorum.Ve bunu yaptığımız takdirde bu maddi-manevi zarardan kurtulabiliriz ancak. Artık bağımlılık haline gelmiş bırakamıyoruz.maddi manevi zarar görüyoruz. Sırf meraktan da olsa yine atıyoruz ve bir şekilde bizi olumsuz etkiliyorlar. Güzel şeyler söyleseler beklenti içerisine giriyoruz, olumsuz konuşsalar negatif düşünerek olumsuzlukları çekiyoruz belki de. Ve de psikolojimiz olumsuz etkileniyor.
Bende geçmiş mesajlarımı okuyunca görüyorum. 2 falcı için olumlu konuşmuşum ama yok yani şimdi hiç gitmiyorum onlara.Aynı şeyi bende düşünüyorum,insanlar baktırır baktırmaz gelip burada çok iyi falcı,geçmişi anı iyi bildi,karşıyı analiz etti vs diye övüyor.Aylar geçipde dedikleri olmayınca olumsuza çeviriyorlar,bende yapmışımdır.Burada fal çıktıysa aslında tavsiye etmek gerek bencede
Binnazda miBen en son nass bulut mu neydi ona baktırdım. Yine psikolojimin bozuk olduğu bir ana denk geldi ve 150 tlyi bastım. İnsan 6 dk mı yorum atar ya.. hiçbir detay yok. Haziranda yazacak görüşeceksiniz. 3-4 ay sürecek.. bu kadar yorum abartmıyorum. Çıkar çıkmaz umrunda değil biraz emek ver bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?