Binnaz Abla

O fiyatların o kadar yüksek olma sebebinin falcılarının başka işlerini finanse etmek için kullanmaları olduğunu düşünüyorum. Yani bu işi meslek olarak yapmıyorlar. Zaten tasdelen de bu parayı veren bizim gibiler olduğu için bu kadar uçabiliyor. Ne falsepeti, ne tellwe, ne falalem uçmadı böyle. Bence binnaz marka olduğunu düşündüğünden cesaret ediyor. Bir de dediğim gibi çok yüksek fiyatlı ve popüler falcıların başka işlerini finanse etmek için kullandıklarına inanıyorum.

Bugün baktım da bı gerçekten çok fazla fiyatlar sonuçta eğlencesine baktiriyoruz 300 falan ne öyle 10 dk bakıp geçiyorlar.

Bana da der kesin bı de bu çıkmış olumsuz görüyorum bakayım mi? E zaten senin böyle demen çökme sebebi yani iyi ki bakmadin

Mesela Alex- ben cok beğenirim yorumcu olarak- cıkmayan illaki vardır ama adamın fiyatı yıllardan beri 30 dan 45 e cıkmış. Zaten bana 6 dk ses kaydı atıyor. Max ederi budur yani.

Bir de bence sandığımızdan daha fazla gücümüz var. Dikkat ediyorum burda birinin adı dönüyor, ona ulaşmak imkansız hale geliyor. Toplu halde binnazdaki yüksek kredili falcıları övmezsek ve adları gecmezse bence düşürmek zorunda kalabilirler. Burası çok prim yaptırıyor bence.

Çok mantıklı bir öneri bence.

Katılıyorum. Nası yapılıyorsa yapalım. Ama vade olarak değil. Öngörü olarak değerlendirilsin

Aynı şeyi bende düşünüyorum,insanlar baktırır baktırmaz gelip burada çok iyi falcı,geçmişi anı iyi bildi,karşıyı analiz etti vs diye övüyor.Aylar geçipde dedikleri olmayınca olumsuza çeviriyorlar,bende yapmışımdır.Burada fal çıktıysa aslında tavsiye etmek gerek bencede

Ve bunu yaptığımız takdirde bu maddi-manevi zarardan kurtulabiliriz ancak. Artık bağımlılık haline gelmiş bırakamıyoruz.maddi manevi zarar görüyoruz. Sırf meraktan da olsa yine atıyoruz ve bir şekilde bizi olumsuz etkiliyorlar. Güzel şeyler söyleseler beklenti içerisine giriyoruz, olumsuz konuşsalar negatif düşünerek olumsuzlukları çekiyoruz belki de. Ve de psikolojimiz olumsuz etkileniyor.

valla canım diğer arkadaşların yaşadıkları da çok zor ama seninkine ayrı bir sinir oldum, kafa atasım geldi.
Ben de anlamıyorum bir de o mesajları görsen dersin ki bu cocuk sana aşık. Bir insan niye tam 12de doğum gününü kutlar.. olmayacaksa umut verme arkadaş değiliz olamayız da sonuçta. Ama biliyorum yine yazacak yine yine...

Haklısın,ben artık faldanda soğudum çünkü olumluda konuşsalar olumsuzda konuşsalar hiçbir şekilde tatmin olmuyorum.
Ve fal atmadığımda,hiç falcı söylemlerinin etkisi olmadan tamamen kendi duygu ve mantığım doğrultusunda hareket ettiğimde sanki herşey daha yolunda gidiyor

Ben en son nass bulut mu neydi ona baktırdım. Yine psikolojimin bozuk olduğu bir ana denk geldi ve 150 tlyi bastım. İnsan 6 dk mı yorum atar ya.. hiçbir detay yok. Haziranda yazacak görüşeceksiniz. 3-4 ay sürecek.. bu kadar yorum abartmıyorum. Çıkar çıkmaz umrunda değil biraz emek ver bari

Bende geçmiş mesajlarımı okuyunca görüyorum. 2 falcı için olumlu konuşmuşum ama yok yani şimdi hiç gitmiyorum onlara.

Binnazda mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…