Tam olarak karmakarışıkMevcut durumunuz ne
Ben
Benimle aynı zamanlar... yani 9-10 ay önce başladı benimki de abuk subuk soğuk tavırlara. O zamandan beri ben sorduğum halde cevap alamadım. Şubat gibi canımı epey sıktı soğumaya başladım. Mart sonunda da artık beni epey kırdığı için adım atmayı bıraktım. Paylaşımlarına storylerine bakmıyorum bile ama tik mi oldu nedir ayda bi illa gidiyorum açılıma. Ya da yeni birini hayatıma alamadığım için sanırım.
Yaa onun kredisi 49 du 49Ben en son nass bulut mu neydi ona baktırdım. Yine psikolojimin bozuk olduğu bir ana denk geldi ve 150 tlyi bastım. İnsan 6 dk mı yorum atar ya.. hiçbir detay yok. Haziranda yazacak görüşeceksiniz. 3-4 ay sürecek.. bu kadar yorum abartmıyorum. Çıkar çıkmaz umrunda değil biraz emek ver bari
Ben aynı iş yerinde değilim exle karıştırdınız sanırım :)insallah bir an önce o is yerinden çıkar onu görmezsiniz
Ebet binnazda ama asla tavsiye etmiyorum. Aldığı parayı asla hak etmiyorBinnazda mi
Şikayet et bence. Ben birini etmiştim. Yorum 10 dk kadardı ama arkadan tık tık ses geliyordu kayıtta. Bi de sinir olmuştum kadına. Şikayet ettim kredimi iade ettiler 1500 krediydi. 3-4 ay önce olduEbet binnazda ama asla tavsiye etmiyorum. Aldığı parayı asla hak etmiyor
Şikayette yorum özensiz, benim gittiğim falcılar en az 11-12 dk atıyor ayrıca bu falda arkadan gelen sesten falı da anlamadım rezalet vs yazmıştımŞikayet et bence. Ben birini etmiştim. Yorum 10 dk kadardı ama arkadan tık tık ses geliyordu kayıtta. Bi de sinir olmuştum kadına. Şikayet ettim kredimi iade ettiler 1500 krediydi. 3-4 ay önce oldu
Onun kahvesi iyidirBinnazdaki Nil gunes hakkinda ne dusunuyorsunuz? Cikar mi fallari? Enerjisi cok dusuk geldi bana
Siteye yaz itiraz et benceEbet binnazda ama asla tavsiye etmiyorum. Aldığı parayı asla hak etmiyor
Kesinlikle, ozellikle de duymak istediklerini duyan o anki mutluluguyla inanılmaz olumlu yorum yapıyor. Okudugum yorumlar genelde İnş dediğimiz gibi olur tarzında. Bir de gunluk verdigi 3-5 hediye kredi ve sonda sorular soru bile battı. Ozellikle soruyu kaldırmalarına inanılamz gıcık oldum, resmen kafanda bir sey kalsın merakta kalıp tekrar fal baktır diye dusunulmus satıs taktigi bu baska bir amacı olamaz. En son falımı Serkan Batu’ya cok merak ettgim icin attım. Serkan detaylı ve uzun bakmıs onda bile bir iki soru belirdi kafamda ama soramadım. Ben 8 aydır orada hic baktırmayarak boykot ediyorum kendimce. Gercek falcılar diye uzerine basa basa soyluyorlar fiyatların bu kadar yuksek olmasını da buna baglıyorlar bence gercek falcılar diyorsan bir iddian vardır gelecekten haber verdiğini iddia etmiş oluyorsun ama web sitesinde kullanım koşullarını açıp okuyun “yorum bilgileri hayal gücü ile üretilmiştir doğruluk içermez, gelecekten haber vermez, sohbet ve eğlence amaçlıdır “Yorumcuların kişisel yorumlarından olusan içerikten ibarettir” yazıyor açık açık. Yani biz reklamlarda gerçek falcılar diyoruz fiyatları da boyle yuksek tutarak iyi falcılar oldukları icin boyle yuksek ucret istediğimizi ima ediyoruz ama aslında hikaye ve eğlence sunuyoruz sorumluluk almıyoruz diyorlar. Eğlence amaclı ve falcıların kafasında “kurdukları” hikayelerse o zaman bu hayal urunu hikayelere talep edilen ücretler cok fazla.Bir de hızımı alamıyorum. Bu yorumlar cok yanıltıcı. Yorum gelecekte cıkan şeylere göre yapılmalı. Aslında daha önce anket yapılmıştı en beğenilen yorumcular diye. Onun yerine falı en cok çıkan yorumcular anketi falan mı düzenlesek? Tüm online platformlar için
Yeni biri olması zor değil imkansız benim için şu an. O kadar çok seviyorum ki başkasına merhaba demek bile içimden gelmez tanışmak anlamındaYa gerçekten ben asla anlamıyorum. Bana diyor ki seni unutamadığım bir gün olacaksa çok zor olacak. E sen seviyorsun e ben seviyorum. Niye bu acıyı yaşatıyorsun bize? Kendi kafasında öyle şeyler kurdu ki napsam boş. Çok zor olacak unutmak gerçekten.
Diğer arkadaşların yazdıklarını da okudum. Yeni biri olması o kadar zor ki şu an. Onunla yaşadıklarımı, aramızdaki bu enerjiyi tekrar başka birinde bulmak çok çok zor geliyor. Umarım bir gün olur ne diyeyim
Bana olumsuzdu eski iliskimle alakalı ama karşına yeni biri çıkacak demis,tayin durumunda olacak demiş her şeyi arkanda bırakıp gideceksin demiş. Bir seneden önce tayin alamıyorum yeni belli oldu bu durum. Yeni biri de olur mu çok ihtimal vermiyorum.Kızlar, duygu aura ya baktıran var mı? Pembeci midir?
Sende kahve mi attın ona? Bende merak ediyorum o adamıBu arada Serkan’ın falında soyledigi kucuk bir sey oldu veya olacak gibi. Sordugum kisiyle arada konusuyoruz normal arkadas gibiyiz, seni kızdıracak bir sey yazacak veya yapacak 3 hafta icinde iletsimi keseceksin cevap vermeyeceksin demiş, gerçekten de beni sinir edecek bir sey yaptı bugun ve bir sey yazsa da cevap vermeyi dusunmuyorum. Bu durum olunca falını tekrar dinledim, aklımda kalmıs boyle bir sey olacak dedigi. Sonrası icin 8 Haziran’a vade vermiş başka bir gelişme icin o çıkar mı pek zannetmiyorum ama yazarım cıkarsa.
Dün baktırdım su falı. Ağzım açık kapmıştı. 2018 den beri bekliyorsun su da o sene titreşim yaptı ama gerçek adımları bu sene şubat mart attın . Ama adımların yanlıştı şöyle yaptın dedi ... Bunu nasıl bilebildi diye biraz şokta kalmıştımKızlar, duygu aura ya baktıran var mı? Pembeci midir?
Bugün yakalarım umarım ben de çok merak ettimSende kahve mi attın ona? Bende merak ediyorum o adamı
bana şimdilik çıkmadı anlık iyidi ama ben onu pembeci buldumKızlar Zülal şen nasıl falı çıktı mı size hiç?
Yaa o da mı pembeci çok övülmüştü ama demek olumlu konuştuğu içinbana şimdilik çıkmadı anlık iyidi ama ben onu pembeci buldumsanırım olumsuz konuşmuyor. Beni platonik ile evlendirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?