Binnaz Abla

insallah bir an önce o is yerinden çıkar onu görmezsiniz

Yaa onun kredisi 49 du 49 1500 den açıp arada 175 e düşürüyor yine. Ben de baktırmıstım garip biri

Ebet binnazda ama asla tavsiye etmiyorum. Aldığı parayı asla hak etmiyor
Şikayet et bence. Ben birini etmiştim. Yorum 10 dk kadardı ama arkadan tık tık ses geliyordu kayıtta. Bi de sinir olmuştum kadına. Şikayet ettim kredimi iade ettiler 1500 krediydi. 3-4 ay önce oldu

Şikayet et bence. Ben birini etmiştim. Yorum 10 dk kadardı ama arkadan tık tık ses geliyordu kayıtta. Bi de sinir olmuştum kadına. Şikayet ettim kredimi iade ettiler 1500 krediydi. 3-4 ay önce oldu
Şikayette yorum özensiz, benim gittiğim falcılar en az 11-12 dk atıyor ayrıca bu falda arkadan gelen sesten falı da anlamadım rezalet vs yazmıştım

Kesinlikle, ozellikle de duymak istediklerini duyan o anki mutluluguyla inanılmaz olumlu yorum yapıyor. Okudugum yorumlar genelde İnş dediğimiz gibi olur tarzında. Bir de gunluk verdigi 3-5 hediye kredi ve sonda sorular soru bile battı. Ozellikle soruyu kaldırmalarına inanılamz gıcık oldum, resmen kafanda bir sey kalsın merakta kalıp tekrar fal baktır diye dusunulmus satıs taktigi bu baska bir amacı olamaz. En son falımı Serkan Batu’ya cok merak ettgim icin attım. Serkan detaylı ve uzun bakmıs onda bile bir iki soru belirdi kafamda ama soramadım. Ben 8 aydır orada hic baktırmayarak boykot ediyorum kendimce. Gercek falcılar diye uzerine basa basa soyluyorlar fiyatların bu kadar yuksek olmasını da buna baglıyorlar bence gercek falcılar diyorsan bir iddian vardır gelecekten haber verdiğini iddia etmiş oluyorsun ama web sitesinde kullanım koşullarını açıp okuyun “yorum bilgileri hayal gücü ile üretilmiştir doğruluk içermez, gelecekten haber vermez, sohbet ve eğlence amaçlıdır “Yorumcuların kişisel yorumlarından olusan içerikten ibarettir” yazıyor açık açık. Yani biz reklamlarda gerçek falcılar diyoruz fiyatları da boyle yuksek tutarak iyi falcılar oldukları icin boyle yuksek ucret istediğimizi ima ediyoruz ama aslında hikaye ve eğlence sunuyoruz sorumluluk almıyoruz diyorlar. Eğlence amaclı ve falcıların kafasında “kurdukları” hikayelerse o zaman bu hayal urunu hikayelere talep edilen ücretler cok fazla.

Son düzenleme:
Bu arada Serkan’ın falında soyledigi kucuk bir sey oldu veya olacak gibi. Sordugum kisiyle arada konusuyoruz normal arkadas gibiyiz, seni kızdıracak bir sey yazacak veya yapacak 3 hafta icinde iletsimi keseceksin cevap vermeyeceksin demiş, gerçekten de beni sinir edecek bir sey yaptı bugun ve bir sey yazsa da cevap vermeyi dusunmuyorum. Bu durum olunca falını tekrar dinledim, aklımda kalmıs boyle bir sey olacak dedigi. Sonrası icin 8 Haziran’a vade vermiş başka bir gelişme icin o çıkar mı pek zannetmiyorum ama yazarım cıkarsa.

Son düzenleme:
Yeni biri olması zor değil imkansız benim için şu an. O kadar çok seviyorum ki başkasına merhaba demek bile içimden gelmez tanışmak anlamında Her şey olacağına varır diyorum artık, sevgisinden eminim ve olanlar için bir bakıma ona da hak veriyorum o yüzden akışa bıraktım ne yaparsak yapalım sonunda olacak olan olur

Kızlar, duygu aura ya baktıran var mı? Pembeci midir?
Bana olumsuzdu eski iliskimle alakalı ama karşına yeni biri çıkacak demis,tayin durumunda olacak demiş her şeyi arkanda bırakıp gideceksin demiş. Bir seneden önce tayin alamıyorum yeni belli oldu bu durum. Yeni biri de olur mu çok ihtimal vermiyorum.

Sende kahve mi attın ona? Bende merak ediyorum o adamı

Kızlar, duygu aura ya baktıran var mı? Pembeci midir?
Dün baktırdım su falı. Ağzım açık kapmıştı. 2018 den beri bekliyorsun su da o sene titreşim yaptı ama gerçek adımları bu sene şubat mart attın . Ama adımların yanlıştı şöyle yaptın dedi ... Bunu nasıl bilebildi diye biraz şokta kalmıştım Anlık benim düşüncelerimi bildi hepsi doğru. Gelecek çıkar mı bilmiyorum. Bana olumlu konuştu.

Son düzenleme:
bana şimdilik çıkmadı anlık iyidi ama ben onu pembeci buldum sanırım olumsuz konuşmuyor. Beni platonik ile evlendirdi
Yaa o da mı pembeci çok övülmüştü ama demek olumlu konuştuğu için soruma 12 saat sonra dönmüştü çok sinirlenmistim o yüzden sorumsuz biri bence. Cevap verirken de benim falı unutmuştu ve sacmalamisti hâliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…