Binnaz Abla

Fal Sepetinde bana olumsuz konuşan Alex ve Yağmur. Kalanı hepsi olumlu . Bekleyeceğim olumsuz olursa o zaman tek Alex bildi . Gerçi Alex biraz işini garantiye alıyor gibi Olmuyor demiyor olacağı çok düşük diyor

Kızlar Zülal şen nasıl falı çıktı mı size hiç?
Bana ilk fali masal yazmisti ve sordugum konu sonucu olumsuz oldu. Bir de ben kahve atmistim bu surekli kartlar diye tutturmustu ama fincandi telveydi adi bile gecmiyordu falda, iade etmisti yonetim. Ben kahve istedim kart online da olsa cekmedim sadece desteklese kartla o ayri ama sanki ben direkt kart atmisim. Konu da olumsuz olunca hic cikmadi. Bir kez de hediye falimi almis ben baskasini istemistim, ben aldim goremiyoruz filan demis. Eski bir olayi gelecek gibi anlatmis resmen. Bir de bu yil Haziran a kadar istedigim seyleri yapamayacagimi belirtmis. Martin yarisindan bu yana hayat herkese durdu virusten dolayi. Dolayisiyla herseyi erteliyoruz. Evden calisiliyor etc... Bu da tesaduf veya genel durum oldugu icin bana da uymus oldu. Ilk baktiranlardan memnun olan vardi bir ara ama cogu kisi cikti cikmadi hic yazmiyor acisi dinince. Sen bilirsin dene istersen...

Son düzenleme:
Fal Sepetinde bana olumsuz konuşan Alex ve Yağmur. Kalanı hepsi olumlu . Bekleyeceğim olumsuz olursa o zaman tek Alex bildi . Gerçi Alex biraz işini garantiye alıyor gibi Olmuyor demiyor olacağı çok düşük diyor
Ben bu alexle ilgili bir danışanına İnstagramdan ekleyip sarkmış diye okumuştum

Alex bana olumluydu ya bu ilişki bitmemiş dedi ama nasıl bitmemek bu bilemedim. Senem şah olumsuzdu o zaten zehir. Duygu aura,derin hisler,falcı nezo ve beril de olumsuz konuşanlar. Falcı nezo çoktan patladı ama yeni biriyle tanışıp cokkkk mutlu olacakmisim Mayıs ortası demişti e zaten biliyorduk patlayacakti. Beril in de iki haftası var ex gelicek ben istemiycem bakalım artik

Ya denemiştim zaten bana çok sorumsuz geldi kafa başka yerde yani yorumlarken nasıl beğenilmiş ona şaşırdım ben

Kızlar size bir haberim var siteye Mercan Ada diye biri gelmiş telefonla bakıyor ve dün yakalayıp 49 krediye EFSANEEEEE bir fal baktırdım. Çat çat çat olanı söylüyor. Bildirimlerini açıp baktırmaya çalışın. 1500 krediye bile böyle güzel fal baktırmadım ben.

Şikayet et bence. Ben birini etmiştim. Yorum 10 dk kadardı ama arkadan tık tık ses geliyordu kayıtta. Bi de sinir olmuştum kadına. Şikayet ettim kredimi iade ettiler 1500 krediydi. 3-4 ay önce oldu
Aaa ne güzel ben ne zaman şikayet etsem üzgünüz diyolar ; ne yazArak şikayet ettiniz ?

Aaa ne güzel ben ne zaman şikayet etsem üzgünüz diyolar ; ne yazArak şikayet ettiniz ?
Kadın yorumu tam 10.00 dk tutmuş. Ve acele acele konuşmuştu seslide. Bi de kayıt esnasında arkadan sürekli çıt çıt ses geliyordu sesini engelliyordu kadının. Şikayette de gittiğim tüm sesli açan falcılar en az 11-12 dk kayıt atıyorlar bu yorumcu 10 dk yı acele acele doldurmuş, ayrıca arkadan gelen ses yüzünden yorumcunun sesini bile alamadık rezaletti iade istiyorum demiştim. Özellikle arkadan gelen rahatsız edici ses yüzünden iade verdiler sanırım

Evet maalesef oyle olmus, gecen de yazdi o kisi bu olayi. Ben de yorum almadim hic Alex'ten. Begeneni cok ama beni pek cekmiyor fal icin.
Yani sarkması çok felaket ya. Yorumcuyu bitirir benim gözümde maalesef. Her şeyin yeri ve zamanı bar. Başkasıyla ilgili sana gelip özelini anlatan insana da sarkmazsın yani

Ya onu yakalamak imkansız gibi bir şey anında 1 kişi alıp çevrimdışı oluyor

Kızlar, duygu aura ya baktıran var mı? Pembeci midir?
Ben bu konuda bir iki gun once Fal Sepeti topic te yazmistim. Buraya da ekliyorum:
Baktirdigimda en fazla etkilendigim Duygu Aura olmustu yalniz o sira ask disinda benim birbiriyle baglantili bir iki konum daha vardi. Biri tarih araligi olarak aynen cikti ( ornegin Nisan 3. haftasi en gec dediyse o hafta oldu) esas onun sonucunda bekledigim konu duragan ama Duygu'ya gore simdiye kadar netlesmis olmasi ve olumlu olarak benim de rahatlamam gerekti, o maalesef olmadi (bu pandemi herkesi vurdu o ayri). Ask konusunda Mayisa kadar netlesecek dedi (uzak mesafe ki Duygu bunu ve cok daha detayli anlatti) yalniz biraz pozitif gibi konustu ama ben iletisimi kesme karari aldim 2 Mayis'ta ve whatsapp ten bile benim istegimle -cok gicik kaptigim durumlar oldu benim acimdan- birbirimizi engelledik. O gun dogum gunu oldugunu sonra hatirladim Iyi bir dgunu hediyesi olmus oldu! Yani tarihlerle birlikte fali 65%-70% oranlarinda cikti bana ama bir arkadasa attik ayni gun ona uzunca bir vade verdi 2020 degil yani oyle soyleyim fakat anlik nokta atislari onda da oldu. Hic cikmayan da var o nedenle iyi arastirin derim.
Yine bir parantez acayim askla ilgili konuda ben hic bilgi vermeden ask hayatimda beni neler bekliyor gibi genel sormama ragmen detayli nokta atisi bilgiler verdi ve de oyle yuzeysel bilinebilecek bilgiler degil yalniz söz ettigi kisi icin ben daha o zaman kafamda bitirmeme ragmen sanki Mayis a kadar onemli bir adim atip netlestirecekmisiz gibi olumlu havada konusmustu ama ben tum iletisimi kestim dedigim gibi. Bu sekilde net oldu

Ya bana bildirim geliyor anında bakıyorum çevrimdışı nasıl yakaliyorsunuz siz
Benim doğadan a gittiğim zaman aklıma geldi ya sörf inat uğruna baktırdım, dedim yakalayacağım illa da yakalayacağım en sonunda başarmıştım ama bi işe yaramamıştı

Benim doğadan a gittiğim zaman aklıma geldi ya sörf inat uğruna baktırdım, dedim yakalayacağım illa da yakalayacağım en sonunda başarmıştım ama bi işe yaramamıştı
Ya aynen diyecekleri şeyden çok bu çok adı geçenlere baktırmak önemli olan artık. Yoksa herkes farklı konuşuyor bana zaten kime inanacagimi şaşırdım bunlar da aynı olur muhtemelen

Ya aynen diyecekleri şeyden çok bu çok adı geçenlere baktırmak önemli olan artık. Yoksa herkes farklı konuşuyor bana zaten kime inanacagimi şaşırdım bunlar da aynı olur muhtemelen
Doğa dan a kalsa ben şu an evleneceğim adamla tanışıp başka diyarlara yol almıştım çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…