Benim kendime verdiğim süre haftaya doluyor haftaya atacağım atabilirsem. Herhalde zor yakalanıyor. Tam da gündüz saatleri işte olacağım inş yakalarımBugün yakalarım umarım ben de çok merak ettim
Bana ilk fali masal yazmisti ve sordugum konu sonucu olumsuz oldu. Bir de ben kahve atmistim bu surekli kartlar diye tutturmustu ama fincandi telveydi adi bile gecmiyordu falda, iade etmisti yonetim. Ben kahve istedim kart online da olsa cekmedim sadece desteklese kartla o ayri ama sanki ben direkt kart atmisim. Konu da olumsuz olunca hic cikmadi. Bir kez de hediye falimi almis ben baskasini istemistim, ben aldim goremiyoruz filan demis. Eski bir olayi gelecek gibi anlatmis resmen. Bir de bu yil Haziran a kadar istedigim seyleri yapamayacagimi belirtmis. Martin yarisindan bu yana hayat herkese durdu virusten dolayi. Dolayisiyla herseyi erteliyoruz. Evden calisiliyor etc... Bu da tesaduf veya genel durum oldugu icin bana da uymus oldu. Ilk baktiranlardan memnun olan vardi bir ara ama cogu kisi cikti cikmadi hic yazmiyor acisi dinince. Sen bilirsin dene istersen...Kızlar Zülal şen nasıl falı çıktı mı size hiç?
Ben bu alexle ilgili bir danışanına İnstagramdan ekleyip sarkmış diye okumuştumFal Sepetinde bana olumsuz konuşan Alex ve Yağmur. Kalanı hepsi olumlu . Bekleyeceğim olumsuz olursa o zaman tek Alex bildi . Gerçi Alex biraz işini garantiye alıyor gibiOlmuyor demiyor olacağı çok düşük diyor
Alex bana olumluydu ya bu ilişki bitmemiş dedi ama nasıl bitmemek bu bilemedim. Senem şah olumsuzdu o zaten zehir. Duygu aura,derin hisler,falcı nezo ve beril de olumsuz konuşanlar. Falcı nezo çoktan patladı ama yeni biriyle tanışıp cokkkk mutlu olacakmisim Mayıs ortası demişti e zaten biliyorduk patlayacakti. Beril in de iki haftası var ex gelicek ben istemiycem bakalım artikFal Sepetinde bana olumsuz konuşan Alex ve Yağmur. Kalanı hepsi olumlu . Bekleyeceğim olumsuz olursa o zaman tek Alex bildi . Gerçi Alex biraz işini garantiye alıyor gibiOlmuyor demiyor olacağı çok düşük diyor
Ya denemiştim zaten bana çok sorumsuz geldi kafa başka yerde yani yorumlarken nasıl beğenilmiş ona şaşırdım benBana ilk fali masaal yazmisti ve sordugum konu sonucu olumsuz oldu. Bir de ben kahve atmistim bu surekli kartlar diye tutturmustu ama fincandi telveydi adi bile gecmiyordu falda, iade etmisti yonetim Ben kahve istedim kart online da olsa cekmedim sadece desteklese kartla o ayri ama sanki ben direkt kart atmisim. Konu da olumsuz olunca hic cikmadi. Bir kez de hediye falimi almis ben baskasini istemistim, ben aldim goremiyoruz filan demis. Eski bir olayi gelecek gibi anlatmis resmen. Bir de bu yil Haziran a kadar istedigim seyleri yapamayacagimi belirtmis. Martin yarisindan bu yana hayat herkese durdu virusten dolayi. Dolayisiyla herseyi erteliyoruz. Evden calisiliyor etc... Bu da tesaduf veya genel durum oldugu icin bana da uymus oldu. Ilk baktiranlardan memnun olan vardi bir ara ama cogu kisi cikti cikmadi hic yazmiyorum acisi dinince. Sen bilirsin dene istersen...
Evet maalesef oyle olmus, gecen de yazdi o kisi bu olayi. Ben de yorum almadim hic Alex'ten. Begeneni cok ama beni pek cekmiyor fal icin.Ben bu alexle ilgili bir danışanına İnstagramdan ekleyip sarkmış diye okumuştum
Aaa ne güzel ben ne zaman şikayet etsem üzgünüz diyolar ; ne yazArak şikayet ettiniz ?Şikayet et bence. Ben birini etmiştim. Yorum 10 dk kadardı ama arkadan tık tık ses geliyordu kayıtta. Bi de sinir olmuştum kadına. Şikayet ettim kredimi iade ettiler 1500 krediydi. 3-4 ay önce oldu
Kadın yorumu tam 10.00 dk tutmuş. Ve acele acele konuşmuştu seslide. Bi de kayıt esnasında arkadan sürekli çıt çıt ses geliyordu sesini engelliyordu kadının. Şikayette de gittiğim tüm sesli açan falcılar en az 11-12 dk kayıt atıyorlar bu yorumcu 10 dk yı acele acele doldurmuş, ayrıca arkadan gelen ses yüzünden yorumcunun sesini bile alamadık rezaletti iade istiyorum demiştim. Özellikle arkadan gelen rahatsız edici ses yüzünden iade verdiler sanırımAaa ne güzel ben ne zaman şikayet etsem üzgünüz diyolar ; ne yazArak şikayet ettiniz ?
Yani sarkması çok felaket ya. Yorumcuyu bitirir benim gözümde maalesef. Her şeyin yeri ve zamanı bar. Başkasıyla ilgili sana gelip özelini anlatan insana da sarkmazsın yaniEvet maalesef oyle olmus, gecen de yazdi o kisi bu olayi. Ben de yorum almadim hic Alex'ten. Begeneni cok ama beni pek cekmiyor fal icin.
Ya onu yakalamak imkansız gibi bir şey anında 1 kişi alıp çevrimdışı oluyorKızlar size bir haberim var siteye Mercan Ada diye biri gelmiş telefonla bakıyor ve dün yakalayıp 49 krediye EFSANEEEEE bir fal baktırdım. Çat çat çat olanı söylüyor. Bildirimlerini açıp baktırmaya çalışın. 1500 krediye bile böyle güzel fal baktırmadım ben.
Ben bu konuda bir iki gun once Fal Sepeti topic te yazmistim. Buraya da ekliyorum:Kızlar, duygu aura ya baktıran var mı? Pembeci midir?
Dün ben de yakaladım fena değildi. Ama yakında kredisini arttırır kahve de 49 la başladı ilk su an 500Ya onu yakalamak imkansız gibi bir şey anında 1 kişi alıp çevrimdışı oluyor
Ya bana bildirim geliyor anında bakıyorum çevrimdışı nasıl yakaliyorsunuz sizDün ben de yakaladım fena değildi. Ama yakında kredisini arttırır kahve de 49 la başladı ilk su an 500
Ya onu yakalamak imkansız gibi bir şey anında 1 kişi alıp çevrimdışı oluyor
Benim doğadan a gittiğim zaman aklıma geldi ya sörf inat uğruna baktırdım, dedim yakalayacağım illa da yakalayacağım en sonunda başarmıştım ama bi işe yaramamıştıYa bana bildirim geliyor anında bakıyorum çevrimdışı nasıl yakaliyorsunuz siz
Ya aynenBenim doğadan a gittiğim zaman aklıma geldi ya sörf inat uğruna baktırdım, dedim yakalayacağım illa da yakalayacağım en sonunda başarmıştım ama bi işe yaramamıştı
Doğa dan a kalsa ben şu an evleneceğim adamla tanışıp başka diyarlara yol almıştım çoktanYa aynendiyecekleri şeyden çok bu çok adı geçenlere baktırmak önemli olan artık. Yoksa herkes farklı konuşuyor bana zaten kime inanacagimi şaşırdım bunlar da aynı olur muhtemelen
Ya değişim bizde bitiyor zaten ama malesef aynı yerde saymayı seviyorum galiba falcılar napsin.Doğa dan a kalsa ben şu an evleneceğim adamla tanışıp başka diyarlara yol almıştım çoktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?