Bi de ben çok iyi falcılarda şuna inanıyorum tamamen tesadüfi yakaladığında enerji tutuyor. Şevdar avaz öyle olmuştu benim. Tesadüf baktım katinada kimler online diye o zaman 1500 tü o. Onlinedı gitmiştim ilk falında baya ayrıntı bilmişti. Sonra gittiğim zamanlarda zor yakaladım 2000 oldu zaten bi deYa aynendiyecekleri şeyden çok bu çok adı geçenlere baktırmak önemli olan artık. Yoksa herkes farklı konuşuyor bana zaten kime inanacagimi şaşırdım bunlar da aynı olur muhtemelen
Ben bu konuda bir iki gun once Fal Sepeti topic te yazmistim. Buraya da ekliyorum:
Baktirdigimda en fazla etkilendigim Duygu Aura olmustu yalniz o sira ask disinda benim birbiriyle baglantili bir iki konum daha vardi. Biri tarih araligi olarak aynen cikti ( ornegin Nisan 3. haftasi en gec dediyse o hafta oldu) esas onun sonucunda bekledigim konu duragan ama Duygu'ya gore simdiye kadar netlesmis olmasi ve olumlu olarak benim de rahatlamam gerekti, o maalesef olmadi (bu pandemi herkesi vurdu o ayri). Ask konusunda Mayisa kadar netlesecek dedi (uzak mesafe ki Duygu bunu ve cok daha detayli anlatti) yalniz biraz pozitif gibi konustu ama ben iletisimi kesme karari aldim 2 Mayis'ta ve whatsapp ten bile benim istegimle -cok gicik kaptigim durumlar oldu benim acimdan- birbirimizi engelledik. O gun dogum gunu oldugunu sonra hatirladimIyi bir dgunu hediyesi olmus oldu! Yani tarihlerle birlikte fali 65%-70% oranlarinda cikti bana ama bir arkadasa attik ayni gun ona uzunca bir vade verdi 2020 degil yani oyle soyleyim fakat anlik nokta atislari onda da oldu. Hic cikmayan da var o nedenle iyi arastirin derim.
Yine bir parantez acayim askla ilgili konuda ben hic bilgi vermeden ask hayatimda beni neler bekliyor gibi genel sormama ragmen detayli nokta atisi bilgiler verdi ve de oyle yuzeysel bilinebilecek bilgiler degil yalniz söz ettigi kisi icin ben daha o zaman kafamda bitirmeme ragmen sanki Mayis a kadar onemli bir adim atip netlestirecekmisiz gibi olumlu havada konusmustu ama ben tum iletisimi kestim dedigim gibi. Bu sekilde net oldu
Evet kahve atmıstımSende kahve mi attın ona? Bende merak ediyorum o adamı
Telefon elimdeyse genelde yakalayabiliyorum ama değilse imkansızYa bana bildirim geliyor anında bakıyorum çevrimdışı nasıl yakaliyorsunuz siz
Doğa bende %40-50 bilmistir ve nokta atıslı bildi dedigim bir sey yok, tesadufi olabilir bildikleri, Elfin %70-80 cıktı ve nokta atıslı bildi, Elfin derim.Çok merak ediyorum, doğa vs. elfin. Hangisi dersiniz ?
Doğa bende hiç çıkmadı ilk falindan sonra burayı okuduğum için gaza gelip ikinci kez tekrar denemiştim yok yani hiç tutmamış.Elfin ilk başlarda sadece anlikta iyiymiş şimdi 2500 kredi asla atmam.Arada dek geliyorum eskiden elfini yakalamak için telin basında beklerdim şimdi çevrimiçi ve o müşteri bekliyor:)Doğa bende %40-50 bilmistir ve nokta atıslı bildi dedigim bir sey yok, tesadufi olabilir bildikleri, Elfin %70-80 cıktı ve nokta atıslı bildi, Elfin derim.
Ya şimdi online oldu bi gireyim dedim. Fal atmayacaktım da elimdeyken online oldu bi bakayım dedim. 2 saniyede 3 kişi dolmuş bile Nası olabilir bu şok oldum ilk kez böyle bir şey görüyorum. 2 saniye yaEvet kahve atmıstım
Bence o adamı yakalamak imkansız yukarıda yazdım telefon elimdeyken bildirim geldiği an açtım ama 3 kişi dolmuştu bileKızlar yakaladınız mı serkanın
Ben de Elfin’e 1 senedir atmiyorum. Atamiyorum daha dogrusu, bende genel olarak biliyor, falini begensem de 250 lira veremem soru soramadigim 10 dk fala. %50 indirimden 125 lira bile cok. Online falin maksimum ederi 75 tl dir gozumde ki son baktirdigim zamanlarda indirimle beraber bu fiyata geliyordu Elfin. Gecen gun ben de farkettim onlinedi ama kimse yoktu sirada, bekliyordu. Buna ragmen krediyi dusurmuyorlar ya ona sasiriyorum.Doğa bende hiç çıkmadı ilk falindan sonra burayı okuduğum için gaza gelip ikinci kez tekrar denemiştim yok yani hiç tutmamış.Elfin ilk başlarda sadece anlikta iyiymiş şimdi 2500 kredi asla atmam.Arada dek geliyorum eskiden elfini yakalamak için telin basında beklerdim şimdi çevrimiçi ve o müşteri bekliyor:)
Beklersen tekrar alıyor ara araYa şimdi online oldu bi gireyim dedim. Fal atmayacaktım da elimdeyken online oldu bi bakayım dedim. 2 saniyede 3 kişi dolmuş bile Nası olabilir bu şok oldum ilk kez böyle bir şey görüyorum. 2 saniye ya
Ben baktırmıcaktım ama denedim yakaladımBence o adamı yakalamak imkansız yukarıda yazdım telefon elimdeyken bildirim geldiği an açtım ama 3 kişi dolmuştu bile
BiZim gibi çok manyak var demek kiKızlar serkana baktıranlar bi 3-5 gün ara verebilir mi hiç baktıramayanlar içinValla yakalayamıyorum. 3 dk önce baktım offline dı. 3 dk da dolmuş yine.
Ben yakaladigim zaman cok kolay yakalamistim, hatta bildirim gelmedi ben bir bakayim online sa atayim demistim tam da online olmus o sirada denk geldi, belki su ara ragbet de artmistir fiyati da uygun oldugu icin. Ben 2 hafta kadar once baktirdim.Ya şimdi online oldu bi gireyim dedim. Fal atmayacaktım da elimdeyken online oldu bi bakayım dedim. 2 saniyede 3 kişi dolmuş bile Nası olabilir bu şok oldum ilk kez böyle bir şey görüyorum. 2 saniye ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?