Binnaz Abla

Ya aynen diyecekleri şeyden çok bu çok adı geçenlere baktırmak önemli olan artık. Yoksa herkes farklı konuşuyor bana zaten kime inanacagimi şaşırdım bunlar da aynı olur muhtemelen
Bi de ben çok iyi falcılarda şuna inanıyorum tamamen tesadüfi yakaladığında enerji tutuyor. Şevdar avaz öyle olmuştu benim. Tesadüf baktım katinada kimler online diye o zaman 1500 tü o. Onlinedı gitmiştim ilk falında baya ayrıntı bilmişti. Sonra gittiğim zamanlarda zor yakaladım 2000 oldu zaten bi de
 
Iste gercekten ilginc. Doga Danin dediklerini ben hep yasiyorum. 2 kez baktirdim. O da hala barisacagimizi soyluyor. Bu arada Alexe atmistim o gun ben de. Bu iliski kesinlikle bitmis bir iliski degil diye tutturdu, %100 barisacaksiniz dedi. Veda ettim diyorum ama barisacaksiniz diyor cok emin gorecegiz. Vadesi Haziran Temmuzdu sanirim
 

Bana da hem bildiği hem bilemediği şeyler oldu geçmişe dair. Baktırdığım kişi için ailesi evlenmesini istemiyor dedi ama kesin olarak biliyorum ki ailesi çok baskı yapıyor bu konuda ama adam çok uzak.Sonu olumlu bağladı, kader yolunuz bir dedi ama bana pembe geldi işte.
Bu arada duygudan bağımsız olarak, falcıların evlilik merakına artık uyuz olmaya başladım. 32 yaşındayım, bunu görünce ama hemen çıkarım yapıyorlar hepsi: ciddi ilişki istememiş, evliliğe hazır değil blablablabla. Halbuki durum çok farklı ve hiç bir sorumda evlilik ima edecek tek bir cümle yok.
 
Doğa bende %40-50 bilmistir ve nokta atıslı bildi dedigim bir sey yok, tesadufi olabilir bildikleri, Elfin %70-80 cıktı ve nokta atıslı bildi, Elfin derim.
Doğa bende hiç çıkmadı ilk falindan sonra burayı okuduğum için gaza gelip ikinci kez tekrar denemiştim yok yani hiç tutmamış.Elfin ilk başlarda sadece anlikta iyiymiş şimdi 2500 kredi asla atmam.Arada dek geliyorum eskiden elfini yakalamak için telin basında beklerdim şimdi çevrimiçi ve o müşteri bekliyor:)
 
Evet kahve atmıstım
Ya şimdi online oldu bi gireyim dedim. Fal atmayacaktım da elimdeyken online oldu bi bakayım dedim. 2 saniyede 3 kişi dolmuş bile Nası olabilir bu şok oldum ilk kez böyle bir şey görüyorum. 2 saniye ya
 
Ben de Elfin’e 1 senedir atmiyorum. Atamiyorum daha dogrusu, bende genel olarak biliyor, falini begensem de 250 lira veremem soru soramadigim 10 dk fala. %50 indirimden 125 lira bile cok. Online falin maksimum ederi 75 tl dir gozumde ki son baktirdigim zamanlarda indirimle beraber bu fiyata geliyordu Elfin. Gecen gun ben de farkettim onlinedi ama kimse yoktu sirada, bekliyordu. Buna ragmen krediyi dusurmuyorlar ya ona sasiriyorum.
 
Ya şimdi online oldu bi gireyim dedim. Fal atmayacaktım da elimdeyken online oldu bi bakayım dedim. 2 saniyede 3 kişi dolmuş bile Nası olabilir bu şok oldum ilk kez böyle bir şey görüyorum. 2 saniye ya
Ben yakaladigim zaman cok kolay yakalamistim, hatta bildirim gelmedi ben bir bakayim online sa atayim demistim tam da online olmus o sirada denk geldi, belki su ara ragbet de artmistir fiyati da uygun oldugu icin. Ben 2 hafta kadar once baktirdim.
 
Ben herhalde serkana baktırmaktan vazgeçicem bu nedir arkadaş ya. Az önce 3 kişiyle meşguldu, şimdi 4 olmuş. Herhalde tanıdık biri için limiti kısa süreliğine açmış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…