Ya bildirim geldiği gibi açtım 3 kişi bize mı geç geldi anlamadım ki havada yakaladılar adamıBence o adamı yakalamak imkansız yukarıda yazdım telefon elimdeyken bildirim geldiği an açtım ama 3 kişi dolmuştu bile
Yok o hep oyle once bir 3 kisi alır sonra baktıkça arada açıp 1-2 kişi yine alır ama surekli bakıp sayfa yenilemek lazım.Ve sadece belli saatler arası giriyor genelde 11-13:30 arasındaBen herhalde serkana baktırmaktan vazgeçicem bu nedir arkadaş ya. Az önce 3 kişiyle meşguldu, şimdi 4 olmuş. Herhalde tanıdık biri için limiti kısa süreliğine açmış.
Valla gaza geldim ben yakaladım. Bakalım ne diyecekKızlar yakaladınız mı serkanın
nasıYa bildirim geldiği gibi açtım 3 kişi bize mı geç geldi anlamadım ki havada yakaladılar adamı
[/QUOT
Benim şöyle
nasıl yakaladın ya?Valla gaza geldim ben yakaladım. Bakalım ne diyecek
Haber et bize deValla gaza geldim ben yakaladım. Bakalım ne diyecek
Aynen bekleyin bazen biri de düşebiliyor , süre yetmeyince filanAy serkana attım vallahi, bi anda açtı bi tane daha :)
Bildirimi açmıştım hemen yakaladım vallaBeni
nası
nasıl yakaladın ya?
Siz de attınız dimi bugun?Aynen bekleyin bazen biri de düşebiliyor , süre yetmeyince filan
yok ben dün atmıstım. Bugün pratik yaptım yakalayabiliyor muyum diyeSiz de attınız dimi bugun?
Ahahah hikayemiz benzerdi diye hatırlıyorumyok ben dün atmıstım. Bugün pratik yaptım yakalayabiliyor muyum diye
Peki sizde anlığı bilen ağzınızı açık bırakan falcı oldu mu ?Bana da hem bildiği hem bilemediği şeyler oldu geçmişe dair. Baktırdığım kişi için ailesi evlenmesini istemiyor dedi ama kesin olarak biliyorum ki ailesi çok baskı yapıyor bu konuda ama adam çok uzak.Sonu olumlu bağladı, kader yolunuz bir dedi ama bana pembe geldi işte.
Bu arada duygudan bağımsız olarak, falcıların evlilik merakına artık uyuz olmaya başladım. 32 yaşındayım, bunu görünce ama hemen çıkarım yapıyorlar hepsi: ciddi ilişki istememiş, evliliğe hazır değil blablablabla. Halbuki durum çok farklı ve hiç bir sorumda evlilik ima edecek tek bir cümle yok.
Bence öyle düşünmeyin. Mesela ben aylar önce buradayken doğa dan övülüyordu aynı bu şekilde. O kadar övülğnce gitmiştim. Ama enerjimiz hiç uymadı hiç memnun kalmamıştım.Ben bu Serkan olayını anlamadım gerçekten mi o kadar iyiMayısta Ü harfli ile geçmişte kalan iletişimin olacak - olmadı. Mayıs Haziranda işini değiştirmek isteyeceksin. Yahu aynı şirkette 8 sene çalışıyorum ne değiştirmesi özellikle bu zor zamanda. Ağustosta biri ile tanışacam o çıkarsa yazarım ama zannetmiyorum. Yani nokta atışıda yoktu ki ... Tek demiş bugüne kadar yoluna doğru insan çıkmamış Yaşım 33 hala bekarsam demek öyle. Bunu tahmin etmek kolay. Son üç senedi bir ilişkiler yaşadın ama seni mutlu etmedi . Hiç bir ilişki yaşamadım son ilişkim 3 sene önce sonlandırıldı zaten. Şu an üzüldüm bu kadar övülüyor beni mi önemsemedi ya
Bence enerji meselesi tamamenBen bu Serkan olayını anlamadım gerçekten mi o kadar iyiMayısta Ü harfli ile geçmişte kalan iletişimin olacak - olmadı. Mayıs Haziranda işini değiştirmek isteyeceksin. Yahu aynı şirkette 8 sene çalışıyorum ne değiştirmesi özellikle bu zor zamanda. Ağustosta biri ile tanışacam o çıkarsa yazarım ama zannetmiyorum. Yani nokta atışıda yoktu ki ... Tek demiş bugüne kadar yoluna doğru insan çıkmamış Yaşım 33 hala bekarsam demek öyle. Bunu tahmin etmek kolay. Son üç senedi bir ilişkiler yaşadın ama seni mutlu etmedi . Hiç bir ilişki yaşamadım son ilişkim 3 sene önce sonlandırıldı zaten. Şu an üzüldüm bu kadar övülüyor beni mi önemsemedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?