Binnaz Abla

Gece rüyamda benim eskiyi gördüm,işyeri açılacak ya ondanmı nedir,işte benim yakın kız arkadaşımla ikisi birlikte yanıma geliyorlardı(ikisinin alakası yok normalde ama bu kız işte ilişkimizi söylediğim tek arkadaşım).Kahve mi ne alıyorlarmış,biz arkadaşımla konuşuyorduk,adam öyle duruyor ama benimle konuşamıyor bizim konuşmamıza bakıyordu.Uzak dursun diye, seninle böyle görüşmeye devam ettikçe biriyle doğru düzgün ilişki yaşama imkanım olmayacak,madem ilişki yaşamayacakmışsın saygı duy uzak dur demiştim en son :) amma korkmuş,rüyada bile ağzını açamadı

Ben herhalde serkana baktırmaktan vazgeçicem bu nedir arkadaş ya. Az önce 3 kişiyle meşguldu, şimdi 4 olmuş. Herhalde tanıdık biri için limiti kısa süreliğine açmış.
Yok o hep oyle once bir 3 kisi alır sonra baktıkça arada açıp 1-2 kişi yine alır ama surekli bakıp sayfa yenilemek lazım.Ve sadece belli saatler arası giriyor genelde 11-13:30 arasında

Kızlar bu öngörüsü çıkan falcılarla ilgili anket fikrini nasıl hayata geçirebiliriz? Bence vade olayı dahil olmasın gecikmeler veya önceden olabilir. Sorulan soru ile ilgili sonucu ve gidişatı büyük ölçüde tutturanlar olmalı. Anket nasıl düzenleniyor burda? İsim önerilerini toplayalım aklımıza gelenleri. Moderatörler mi düzenleyebiliyor anketi

Peki sizde anlığı bilen ağzınızı açık bırakan falcı oldu mu ?

Serkan yakalama taktiği verin bana kızlarrrrr sizin yüzünüzden adam ününe ün katmış bu nedir kredisini 1000 yapmazsa iyidir....

Ben bu Serkan olayını anlamadım gerçekten mi o kadar iyi Mayısta Ü harfli ile geçmişte kalan iletişimin olacak - olmadı. Mayıs Haziranda işini değiştirmek isteyeceksin. Yahu aynı şirkette 8 sene çalışıyorum ne değiştirmesi özellikle bu zor zamanda. Ağustosta biri ile tanışacam o çıkarsa yazarım ama zannetmiyorum. Yani nokta atışıda yoktu ki ... Tek demiş bugüne kadar yoluna doğru insan çıkmamış Yaşım 33 hala bekarsam demek öyle. Bunu tahmin etmek kolay. Son üç senedi bir ilişkiler yaşadın ama seni mutlu etmedi . Hiç bir ilişki yaşamadım son ilişkim 3 sene önce sonlandırıldı zaten. Şu an üzüldüm bu kadar övülüyor beni mi önemsemedi ya

Arkadaşlar şöyle bir durum söz konusu. Binnaz falcılarına %30 veriyor. O sebepten ötürü krediler bu kadar yüksek.Yani 3000 krediye bakan biri 100 tl alıyor. 1000 krediye bakan 30 tl alıyor. Bence bu büyük bir haksızlık

Bence öyle düşünmeyin. Mesela ben aylar önce buradayken doğa dan övülüyordu aynı bu şekilde. O kadar övülğnce gitmiştim. Ama enerjimiz hiç uymadı hiç memnun kalmamıştım.

Bence enerji meselesi tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…