Binnaz Abla

Yalnız değilsin bana da pek bilemedi :) 3 hafta içinde görüşeceksiniz demişti bir ay önce. Eğer görüşmeden kasıt attığı iyi bayramlar mesajı değilse çıkmamış oluyor.

Yalnız değilsin bana da pek bilemedi :) 3 hafta içinde görüşeceksiniz demişti bir ay önce. Eğer görüşmeden kasıt attığı iyi bayramlar mesajı değilse çıkmamış oluyor.
Adam iyi Bayramlar Demiş daha ne yapsın ne

Adam iyi Bayramlar Demiş daha ne yapsın ne
Mesela dengeli olsun :) 1,5 ay iletişimsizlikten sonra iyi bayramlar yazdı, ben de mutlu bayramlar diye cevap verdim. Sonra bir soru sordum günlük hayata dair. Cevap yok. 1 hafta oldu cevap yok. Madem cevap vermeyeceksin bayramımı kutlama zalımın oğlu Bu adam için bütün falcılar da geri dönecek diyor. Kimi gelecek ama olmayacak, kimi gelecek çok mutlu olacaksınız. Ama gelmeyecek diyen yok henüz benim dışımda

Arkadaşlar hepimiz için gerçek olsun ; at gibi giden it gibi döner .. Allah hepimize bu hazzı yaşatsın

Arada bir yoklamayi seviyorlar o kadar

Ben Serkan a
ya inanılmaz gerçekten. Benim son kırıldım dediğim iletişim de böyle oldu ya. Hepsi aynı bu kasaların

Serkan’dan Falım geldi anlamadım ben. Arda diye bi isimden bahsediyor öyle bir isim yazmadım öyle bi tanıdığım hiç olmadı
aaa, bence müşteri hizmetlerine yaz. Tumayda öyle bir şey başıma gelmişti, hemen dikkate aldılar kadın yeniden falımı yorumladı ama benimki karışmamıştı ses kaydında bozukluk vardı.
Benimde falım geldi serkandan. Anı bilmiş bende, ama u-ü harfini banada demiş valla böyle biriyle tanışacakmışım ama istemeyecekmişim zaten vs vs.

Vadeleriniz hep Temmuz mu kızlar ?

Valla Ben Aleyna Ateş için gittim oraya daha önce telvenin yorumcusuydu oradayım artık dedi.Fiyatı da makul ve çok özenli bakıyor , tavsiye ediyorum yani bana söyledikleri çıktı.
onada gönderdim bakalım:) kredim varmış o sitede taa 2 yıl önce baktırmışken vermişler

Yazdım birkaç kere bana attığında da u ü demis. Aşırı tadım kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…