Yalnız değilsin bana da pek bilemedi :) 3 hafta içinde görüşeceksiniz demişti bir ay önce. Eğer görüşmeden kasıt attığı iyi bayramlar mesajı değilse çıkmamış oluyor.Ben bu Serkan olayını anlamadım gerçekten mi o kadar iyiMayısta Ü harfli ile geçmişte kalan iletişimin olacak - olmadı. Mayıs Haziranda işini değiştirmek isteyeceksin. Yahu aynı şirkette 8 sene çalışıyorum ne değiştirmesi özellikle bu zor zamanda. Ağustosta biri ile tanışacam o çıkarsa yazarım ama zannetmiyorum. Yani nokta atışıda yoktu ki ... Tek demiş bugüne kadar yoluna doğru insan çıkmamış Yaşım 33 hala bekarsam demek öyle. Bunu tahmin etmek kolay. Son üç senedi bir ilişkiler yaşadın ama seni mutlu etmedi . Hiç bir ilişki yaşamadım son ilişkim 3 sene önce sonlandırıldı zaten. Şu an üzüldüm bu kadar övülüyor beni mi önemsemedi ya
Biz hala aynı yerdeyiz benim de sizin gibi cıkmam lazım ki ex olarak kalsınAhahah hikayemiz benzerdi diye hatırlıyorumçok heyecanlı bakalım ne söyleyecek
Adam iyi Bayramlar Demiş daha ne yapsın neYalnız değilsin bana da pek bilemedi :) 3 hafta içinde görüşeceksiniz demişti bir ay önce. Eğer görüşmeden kasıt attığı iyi bayramlar mesajı değilse çıkmamış oluyor.
Valla bende gaza gelip attım bakalım bilevilecek miYalnız değilsin bana da pek bilemedi :) 3 hafta içinde görüşeceksiniz demişti bir ay önce. Eğer görüşmeden kasıt attığı iyi bayramlar mesajı değilse çıkmamış oluyor.
Mesela dengeli olsun :) 1,5 ay iletişimsizlikten sonra iyi bayramlar yazdı, ben de mutlu bayramlar diye cevap verdim. Sonra bir soru sordum günlük hayata dair. Cevap yok. 1 hafta oldu cevap yok. Madem cevap vermeyeceksin bayramımı kutlama zalımın oğluAdam iyi Bayramlar Demiş daha ne yapsın ne
Arkadaşlar hepimiz için gerçek olsun ; at gibi giden it gibi döner .. Allah hepimize bu hazzı yaşatsınMesela dengeli olsun :) 1,5 ay iletişimsizlikten sonra iyi bayramlar yazdı, ben de mutlu bayramlar diye cevap verdim. Sonra bir soru sordum günlük hayata dair. Cevap yok. 1 hafta oldu cevap yok. Madem cevap vermeyeceksin bayramımı kutlama zalımın oğluBu adam için bütün falcılar da geri dönecek diyor. Kimi gelecek ama olmayacak, kimi gelecek çok mutlu olacaksınız. Ama gelmeyecek diyen yok henüz benim dışımda
Arada bir yoklamayi seviyorlar o kadarMesela dengeli olsun :) 1,5 ay iletişimsizlikten sonra iyi bayramlar yazdı, ben de mutlu bayramlar diye cevap verdim. Sonra bir soru sordum günlük hayata dair. Cevap yok. 1 hafta oldu cevap yok. Madem cevap vermeyeceksin bayramımı kutlama zalımın oğluBu adam için bütün falcılar da geri dönecek diyor. Kimi gelecek ama olmayacak, kimi gelecek çok mutlu olacaksınız. Ama gelmeyecek diyen yok henüz benim dışımda
ya inanılmaz gerçekten. Benim son kırıldım dediğim iletişim de böyle oldu ya. Hepsi aynı bu kasalarınMesela dengeli olsun :) 1,5 ay iletişimsizlikten sonra iyi bayramlar yazdı, ben de mutlu bayramlar diye cevap verdim. Sonra bir soru sordum günlük hayata dair. Cevap yok. 1 hafta oldu cevap yok. Madem cevap vermeyeceksin bayramımı kutlama zalımın oğluBu adam için bütün falcılar da geri dönecek diyor. Kimi gelecek ama olmayacak, kimi gelecek çok mutlu olacaksınız. Ama gelmeyecek diyen yok henüz benim dışımda
Valla Ben Aleyna Ateş için gittim oraya daha önce telvenin yorumcusuydu oradayım artık dedi.Fiyatı da makul ve çok özenli bakıyor , tavsiye ediyorum yani bana söyledikleri çıktı.Kimi tavsiye edersin? Sana çıktılar mı
aaaaSerkan’dan Falım geldi anlamadım ben. Arda diye bi isimden bahsediyor öyle bir isim yazmadım öyle bi tanıdığım hiç olmadı
aaa, bence müşteri hizmetlerine yaz. Tumayda öyle bir şey başıma gelmişti, hemen dikkate aldılar kadın yeniden falımı yorumladı ama benimki karışmamıştı ses kaydında bozukluk vardı.Serkan’dan Falım geldi anlamadım ben. Arda diye bi isimden bahsediyor öyle bir isim yazmadım öyle bi tanıdığım hiç olmadı
Vadeleriniz hep Temmuz mu kızlar ?aaa, bence müşteri hizmetlerine yaz. Tumayda öyle bir şey başıma gelmişti, hemen dikkate aldılar kadın yeniden falımı yorumladı ama benimki karışmamıştı ses kaydında bozukluk vardı.
Benimde falım geldi serkandan. Anı bilmiş bende, ama u-ü harfini banada demiş valla böyle biriyle tanışacakmışım ama istemeyecekmişim zaten vs vs.
onada gönderdim bakalım:) kredim varmış o sitede taa 2 yıl önce baktırmışken vermişlerValla Ben Aleyna Ateş için gittim oraya daha önce telvenin yorumcusuydu oradayım artık dedi.Fiyatı da makul ve çok özenli bakıyor , tavsiye ediyorum yani bana söyledikleri çıktı.
Yazdım birkaç kere bana attığında da u ü demis. Aşırı tadım kaçtıaaa, bence müşteri hizmetlerine yaz. Tumayda öyle bir şey başıma gelmişti, hemen dikkate aldılar kadın yeniden falımı yorumladı ama benimki karışmamıştı ses kaydında bozukluk vardı.
Benimde falım geldi serkandan. Anı bilmiş bende, ama u-ü harfini banada demiş valla böyle biriyle tanışacakmışım ama istemeyecekmişim zaten vs vs.
Ağustos:) ama temmuzda gelişmeler olurmuş. bide 1 hafta içinde falan bi gerilecekmişim benimkine karşı. sizde de böyle mi??Vadeleriniz hep Temmuz mu kızlar ?
yaa sinir oldum şimdi iyice bende. Gaza gelmeseydim keşkeYazdım birkaç kere bana attığında da u ü demis. Aşırı tadım kaçtı
Benim Haziran ilk iki hafta gerginlik , Haziran sonu toplarlanma Temmuz başlangıçAğustos:) ama temmuzda gelişmeler olurmuş. bide 1 hafta içinde falan bi gerilecekmişim benimkine karşı. sizde de böyle mi??
Hangi site bu :)onada gönderdim bakalım:) kredim varmış o sitede taa 2 yıl önce baktırmışken vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?