Binnaz Abla

Chloe ve nesibenin fallarinin bir kismi tuttu kizlar...

Chloenin kahvesi nasildir acaba?

Ayol bende mi bir gariplik var?

Nesibe nin insanlara dedigi olaylar dedigi sekilde dedigi tarihte tutuyor, bana dedigi hiiiiiiiiiiicbir sey cikmadi, ustune sinirim bozuldu.

Chloe'ye gore coktaaaaaaaaan biriyle tanisip ask yasamaya baslamistim, guya yaza evlenecektim, utanmadan bir de bebek yazmis, en hassas oldugum yerden avlamis beni; bebek yazarken bile gozlerim doldu inanin, aklima gelince kotu oldum. Cikmadi tabi, aralik diye tarih vermis, yalan oldu.

Miss cherry mesajınız var.

yaa uuf banada çıkmıyo bu fallaaar.
bayadır da baktırmadım kızlar ama içim gitmeye başladı yine

Cherry tutan seyler ask mesk tazi olaylar degil mutluluk veren türden bisiy de degil
Banada hazirandan beri evlilige giden bir iliskim olcagini söyleyen bi ton falci var ama ortada kimse yok evlendirip cocuk yaptirmalarida cabasi ...heveslendiriyolar heralde

Bide dikkat ettimde bana tutturan falci sana tutturamiyor ? Sende fal bakanlar sanki göremiyorlar..Galiba bir nalan abla tutturmustu sana ?

Son düzenleme:

Hımm adam kapalı kutu yani.Dediğin gibi bu faldan çok falcıların karakteriylede ilgili bi durum aslında.Pozitif düşünen sabret der,biraz daha sabırsız olan bekleme der.Bende olsam mesela ikisinin ortasını derim.Bi süre sabret olmuyosa hayırdır diye düşünürüm.Beklerken çokta takma kafaya.Son dönemin en popüler anlayışı.İste ve unut.Kargoya sipariş verdiğimizde gelirmi gelmezmi diye endişe etmiyoruzya çünkü geleceğini biliriz.Buda öyle olacağından emin olarak iste ve bırak.Nasıl olsa olacak.

Nalan, Beste, Ayse Melek durumu gordu. Ankara Eylul kafe Mustafa, Burak da bir seyler hissettiler, anladilar.

Onun disinda herkes laylaylom konustu. Bunlardan baska durumu bile bilen olmadi.

Thalix sen kahve icip fallasma topigine koy, sana kahve bakicam

Son düzenleme:

Yok tek sende değil bende de gariplik var.Nesibe mesela banda tutmadı.Chloe ye baktırmadım zaten.Zaten bana cıktığı zaman şasırıyorum ben.Son olarak bu ay Madam Salu ve Deniz Görür patlamış buluakta.Haleh te patlamak için gün sayıyor.

Tamam canim icerim o zaman

Falcilarda , Bisiy olmayacaksa söylemeyin bari yok koca buluosun evleniyosun yok biri cikacak karsina ona baglancaksin vs 4x4 hayatim yok ama olmayacak seyleride yutturmasalar olmuyo mu ...Hayallerimizle oynuyorlar
Sendede ayni hic kimse bilemiyor ..$u kadar faldan biri tutmaz mi

Burdan vardigim sonuc kimse bilr halt bilemiyor

Yani bunca kisi denediysek istatistiksel olarak birinin iyi cikmasi gerekirdi diyorum, hepsi kotu olamaz, olmamali.

Burdan vardigim sonuc kimse bilr halt bilemiyor

Yani bunca kisi denediysek istatistiksel olarak birinin iyi cikmasi gerekirdi diyorum, hepsi kotu olamaz, olmamali.

Falcılara göre şimdi değil çocuğum torunum olmuştu.

Senı çok ıyı anlıyorum istersen tellwede birde saraylihanıma baktır ve cenk pars ikisini öneririm şu an bende senin gibi kaos yaşıyorum

Tahaya tarot baktirdim gereckten su anki yasadigim durumu cok iyi anlatmis begendim gereckten sanki beni taniyormus gibi gelecek Icin dediklerine iki haftalik bir süre vermis bakalim hayirlisi !!!!!!
Tahayi tavsiye ederim acikcasi

Tahaya tarot baktirdim gereckten su anki yasadigim durumu cok iyi anlatmis begendim gereckten sanki beni taniyormus gibi gelecek Icin dediklerine iki haftalik bir süre vermis bakalim hayirlisi !!!!!!

Taha iyidir ben çok seviyorum karakterli ve dönek değil.

Senı çok ıyı anlıyorum istersen tellwede birde saraylihanıma baktır ve cenk pars ikisini öneririm şu an bende senin gibi kaos yaşıyorum

saraylı hep aklımda ya ama bir türlü denk getiremiyorum. bi de onun kahvesi sanki iyi gibime geldi yorumlarını okuyunca...

haklısın canım bi yandan da sanki bekleyerek hayatlarımızı askıya alıyomuşuz gibi hissediyorum bi yandan da.. bu tipler beklenmeyi hak edecek mi ilerde acaba?

ama bana zaman bilgisi verenlerin tuttu diyebilirim. madamsalu 2haftaya görüşeceksiniz demişti 2. haftanın başında görüştük, nesibe çok az zaman kalmış görüşmenize demişti yine 1 ay içinde görüştük. melek zaman bilgisi veremiyorum ama kesinlikle görüşme olacak demişti. bunlar denirken biz 5 aydır görüşmüyorduk. esince, kahinvanga gibiler şu aralar çok derdi var inan ve sana görüştüğünüzde anlatcak demişlerdi ve zaten hep dertlerini dinledim görüşmede.. ufak ufak bilenler var işte de yetmiyo..

saraylı hep aklımda ya ama bir türlü denk getiremiyorum. bi de onun kahvesi sanki iyi gibime geldi yorumlarını okuyunca...

Ben iki kez baktırdım kahve çok çıkan yorumu yok ancak benimkini görmediğim için iş konusundaki kötü gelişmelerini öğrenemiyorum saraylı baya detaylı anlatmıştı.onumuzdeki sürecte tam bir düzelmede maalesef görmüyorum dedi.ama saraylının sesi enerjisi bana huzur veriyor çıkmasada önerileri iyi çok sevdiğim kişiler arasında

Canım beklemesekte sürekli sevgili peşinde koşan tipler değilizki.kırk yılda bir hoşlanıyorum o da falcılar gibi patladı ya

Taha iyidir ben çok seviyorum karakterli ve dönek değil.
Taha kısa zaman verdiyse vardır bi bildiği.Yalandan avutmak için yakın tarihler vermiyo.
Marple'ninde dediği gibi gerçekten karakterli neyse o.Yok şöyleydi böyle oldu kaderin değişti,sağa değil sola döndün falın değişti gibi insanları yemiyo.Bende çok seviyorum Taha'yı.

Beklerken aslında diğer olasılıklarada açık olmak gerek.Tek ilişki konusunda değil,herşey için öyle olmalı bence.Bir iş vardır çalışıyoruzdur,pekte cazip bi iş değilse gözümüz kulağımız açık olmalı o zaman, ki fırsatlar kaçmasın.Diğer tùrlü tek bişeye bağlı kalıyoruz ve dediğin gibi değermi değmezmi oda belli değil.Falcılar zaten hep önemsizi ve olumsuzu biliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…