Binnaz Abla

Vade konusunda şunu fark ettim. Nisanda baktırdığım fallarda vadeyi Haziran veriyorlar. Şimdi baktırıyorsam Ağustos Eylül. Yani sallamasyon gibi
Aynen öyle ekim de Aralık dediler aralıkta Şubat şubatta Mayıs şimdi Haziran Temmuz. Haziranda da Ağustos Eylül olur şaka gibi

İş değişimini bana sida soylemis Temmuz ayı icin, kendi istegimle ustelik ama calıstıgım yerden gayet memnunum oyle bir degisiklik hic dusunmuyorum. Bende sadece kucuk bir datey cıktı simdilik, ikinci soyledigi daha imkansız bir sey, vadedi yakın zamanda olmazsa net bir sekilde belli olur 2 haftaya.

En sinir oldugum erkek modeli, konusma baslatıp hic sohbeti uzatma cabası olmayanlar. Ayrıca soru sormussun, konusmak istemiyorsan da kısaca cevap verirsin nezaketen sen de bir seyler sorar yavasca kapatırsın boyle duvara konusur gibi bırakıyorlar insanı.

Benim soracagim isimler fiyat/performans acisindan ayni kategoride degiller ama yorum alanlar fikir verebilirse cok sevinirim.
Serkan mi Deniz mi Zisan mi desem?

Bende anlamıyorum ya yazmayacaksın neden merhaba diyorsun ya da beden iyi bayramlar diyorsun ne garip erkekler var

Serkan’dan falıma yorum geldi. Ben ayrılık benzeri bi şey yaşamıştım ve sebebinden asla emin olamamıştım. İste eski sevgili tehditleri, benim yormalarım gibi gerekçeler sunmuştu. Ama benim şüphelendiğim bi konu da vardı. Serkan falda bundan bahsetmiş. Karşımdaki kişiyi de doğru analiz ettiğini düşünüyorum. Geri dönüşünün olacağını söylemiş 20 Hazirana kadar. Dönüş şekli de o kişinin tam yapmayı tercih edeceği türden. Bilmiyorum tabi ben o kadar umudu kestim ki yaşayıp görücez

Ben de bunu anlamadım zaten :s Ben aramıyorum sormuyorum sen de mesaj atma o zaman. Hani toplu mesaj da değildi bayram mesajı. Bu hareketiyle iyice umrumda olmamaya başladı, iyi de oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…