- 14 Mayıs 2020
- 165
- 167
- 23
Sizin falı bana göndermiş olabilir mi yaAğustos:) ama temmuzda gelişmeler olurmuş. bide 1 hafta içinde falan bi gerilecekmişim benimkine karşı. sizde de böyle mi??
Adamın devreler yandı sanırım sonundaSerkan’dan Falım geldi anlamadım ben. Arda diye bi isimden bahsediyor öyle bir isim yazmadım öyle bi tanıdığım hiç olmadı
Aynen öyle ekim de Aralık dediler aralıkta Şubat şubatta Mayıs şimdi Haziran Temmuz. Haziranda da Ağustos Eylül olur şaka gibiVade konusunda şunu fark ettim. Nisanda baktırdığım fallarda vadeyi Haziran veriyorlar. Şimdi baktırıyorsam Ağustos Eylül. Yani sallamasyon gibi
Kuzu ben akademisyenim aynen, valla göndermiş olabilir ne dedi müşteri hizmetleri?Sizin falı bana göndermiş olabilir mi yaakademisyen misiniz?
Yeniden yorumlayacak :) bence adaşız ondan karıştı.Kuzu ben akademisyenim aynen, valla göndermiş olabilir ne dedi müşteri hizmetleri?
İş değişimini bana sida soylemis Temmuz ayı icin, kendi istegimle ustelik ama calıstıgım yerden gayet memnunum oyle bir degisiklik hic dusunmuyorum. Bende sadece kucuk bir datey cıktı simdilik, ikinci soyledigi daha imkansız bir sey, vadedi yakın zamanda olmazsa net bir sekilde belli olur 2 haftaya.Ben bu Serkan olayını anlamadım gerçekten mi o kadar iyiMayısta Ü harfli ile geçmişte kalan iletişimin olacak - olmadı. Mayıs Haziranda işini değiştirmek isteyeceksin. Yahu aynı şirkette 8 sene çalışıyorum ne değiştirmesi özellikle bu zor zamanda. Ağustosta biri ile tanışacam o çıkarsa yazarım ama zannetmiyorum. Yani nokta atışıda yoktu ki ... Tek demiş bugüne kadar yoluna doğru insan çıkmamış Yaşım 33 hala bekarsam demek öyle. Bunu tahmin etmek kolay. Son üç senedi bir ilişkiler yaşadın ama seni mutlu etmedi . Hiç bir ilişki yaşamadım son ilişkim 3 sene önce sonlandırıldı zaten. Şu an üzüldüm bu kadar övülüyor beni mi önemsemedi ya
Olabilir ama yine de yapmaması gerekirdi, teknik sorun diyelim neyse:) Benim gaza geldiğime değmedi bence, hep bunu yaşıyorum yeni kimi denesem pişmanlık:))Yeniden yorumlayacak :) bence adaşız ondan karıştı.
artık ya başkasının falı mi gitmişKuzu ben akademisyenim aynen, valla göndermiş olabilir ne dedi müşteri hizmetleri?
En sinir oldugum erkek modeli, konusma baslatıp hic sohbeti uzatma cabası olmayanlar. Ayrıca soru sormussun, konusmak istemiyorsan da kısaca cevap verirsin nezaketen sen de bir seyler sorar yavasca kapatırsın boyle duvara konusur gibi bırakıyorlar insanı.Mesela dengeli olsun :) 1,5 ay iletişimsizlikten sonra iyi bayramlar yazdı, ben de mutlu bayramlar diye cevap verdim. Sonra bir soru sordum günlük hayata dair. Cevap yok. 1 hafta oldu cevap yok. Madem cevap vermeyeceksin bayramımı kutlama zalımın oğluBu adam için bütün falcılar da geri dönecek diyor. Kimi gelecek ama olmayacak, kimi gelecek çok mutlu olacaksınız. Ama gelmeyecek diyen yok henüz benim dışımda
Ya başına bu da mi geldi babyyyOlabilir ama yine de yapmaması gerekirdi, teknik sorun diyelim neyse:) Benim gaza geldiğime değmedi bence, hep bunu yaşıyorum yeni kimi denesem pişmanlık:))
Zişan ışık derim ama diğerlerine hiç gitmedim haksız rekabet olmasınBenim soracagim isimler fiyat/performans acisindan ayni kategoride degiller ama yorum alanlar fikir verebilirse cok sevinirim.
Serkan mi Deniz mi Zisan mi desem?
Bende anlamıyorum ya yazmayacaksın neden merhaba diyorsun ya da beden iyi bayramlar diyorsun ne garip erkekler varEn sinir oldugum erkek modeli, konusma baslatıp hic sohbeti uzatma cabası olmayanlar. Ayrıca soru sormussun, konusmak istemiyorsan da kısaca cevap verirsin nezaketen sen de bir seyler sorar yavasca kapatırsın boyle duvara konusur gibi bırakıyorlar insanı.
Cok sagol HeraZişan ışık derim ama diğerlerine hiç gitmedim haksız rekabet olmasın
Ya kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama toplu mesaj gondermis olmasin bu adamBende anlamıyorum ya yazmayacaksın neden merhaba diyorsun ya da beden iyi bayramlar diyorsun ne garip erkekler var
Ben de bunu anlamadım zaten :s Ben aramıyorum sormuyorum sen de mesaj atma o zaman. Hani toplu mesaj da değildi bayram mesajı. Bu hareketiyle iyice umrumda olmamaya başladı, iyi de oldu :)En sinir oldugum erkek modeli, konusma baslatıp hic sohbeti uzatma cabası olmayanlar. Ayrıca soru sormussun, konusmak istemiyorsan da kısaca cevap verirsin nezaketen sen de bir seyler sorar yavasca kapatırsın boyle duvara konusur gibi bırakıyorlar insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?