- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
Okuduğumda bende toplu msj sandim geti cevap vermeyinceYa kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama toplu mesaj gondermis olmasin bu adamBu yanit orijinal post sahibi icin bu arada...
Eğer öpücüklü mesaj atmıyorsa amcasına patronuna falan toplu mesaj değilYa kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama toplu mesaj gondermis olmasin bu adamBu yanit orijinal post sahibi icin bu arada...
Yok spesifik şeyleri biliyor. Mesela işte arkadaşına seni sormuş diyor 2 hafta sonra o arkadaşı gelip bana anlatıyor vs şok olmuştum. Bana en çok çıkan Melisa asya oldu hep. Ona ilginç bi şekilde pembeci diyenler var. Bana pembeci olmadı hiç. Yüzde elli yüzde elli olumsuz olanları da söylüyor hep. Ya sa bi tek ben olumsuz açılım atıyorum. Anlamadım :)Cok sagol HeraSana en cok cikan isim sanirim?
Toplu mesaj da olsa şükrediniz onu göremeyenler varEğer öpücüklü mesaj atmıyorsa amcasına patronuna falan toplu mesaj değilAma bütün eski flörtlerine aynı mesajı yolladıysa tabi toplanmış halde olabiliriz
Kız ben şaşmayacak gittiklerimden valla başka, hep bu pişmanlık oluyoYa başına bu da mi geldi babyyy
Ya ne şok olmuşsundur Arda vs okuyunca. Ben olsam 15 dk düşünürüm hayatımda arda var mıydı kimdi ki diye. Başkasının falının bana geldiği hiç aklıma gelmez herhaldeKız ben şaşmayacak gittiklerimden valla başka, hep bu pişmanlık oluyo
Fiyati yüksek olmadıkça yenileri deneme taraftarıyım eskiler artık seni konunu bildigi için tavsiyeye dönebiliyor yada baktı fallari çıkmıyor kıvırmaya başlıyorlarKız ben şaşmayacak gittiklerimden valla başka, hep bu pişmanlık oluyo
Tavsiye konusuna kesinlikle katılıyorum. Benim birisi öyle oldu ve gitmiyorum 2-3 aydır. Bu konuda Zişan ve Melisa’nın hakkını yiyemem. Zişan kart ne derse o bana hiç kart dışı öyle tavsiyeye geçmiyor. Ben sorarsam ancak öyle. Hele Melisa en uzun süreli gittiğim falcı, bi kere bile tavsiye vermedi. Ben sorduğumda bile kartlara soruyor senin fikrin ne diye bastırırsam anca öyle söylüyor.Fiyati yüksek olmadıkça yenileri deneme taraftarıyım eskiler artık seni konunu bildigi için tavsiyeye dönebiliyor yada baktı fallari çıkmıyor kıvırmaya başlıyorlar
O benim yaYa ne şok olmuşsundur Arda vs okuyunca. Ben olsam 15 dk düşünürüm hayatımda arda var mıydı kimdi ki diye. Başkasının falının bana geldiği hiç aklıma gelmez herhalde
haklısın kesinlikleBi de kızlar ben alışmışım şimdi sürekli gittiğim falcılara artık ayrıntı falan yazmıyorum ya hani, bazen sadece soruyu yazıp atıyorum zaten biliyorlar diye. Serkan a gideyim dedim ya gidebilirsen şimdi düşünüyorum Nası anlatacağım diye. Olaylarım en başına gitmek zor geliyor resmen
Sen bircok yorumcuyu denedigin icin senin fikrini de sorayim. Sende Serkan'i eliyorum. Deniz Sonay ve Zisan Isik denemis miydin? Hangisi sence?haklısın kesinlikle
Valla üşendim ya. Notlara yazayım dedim. Ama olmuyor o kadar şey yaşandı ki aralarda. Sadece şu kadar zamandır ayrıyız deyip atsam olur mu kihaklısın kesinlikle
zişanı denedim ortalama derim tekrar atmadım. Deniz sonayı denemedim canım. ben doğacıyım bana en çok bilen o.Sen bircok yorumcuyu denedigin icin senin fikrini de sorayim. Sende Serkan'i eliyorum. Deniz Sonay ve Zisan Isik denemis miydin? Hangisi sence?Lizyaa soruma sen de bakabilir misin?
Ay kuzu aynen boşveer:)Valla üşendim ya. Notlara yazayım dedim. Ama olmuyor o kadar şey yaşandı ki aralarda. Sadece şu kadar zamandır ayrıyız deyip atsam olur mu ki
Eskiden ne önem verirdim ya arada şöyle oldu yok yazdım yazmadı yok yazdı şöyle dedi bilmem ne. Abuk subuk anlatırdım yorumcularaAy kuzu aynen boşveer:)
Bende doğayla öyleyim. dün attım 1,5 aydır gitmemiştim çünkü ihtiyacım vardı. Dedim ki direk yazıda canım sana gelmeyeli 1,5 ay olmuş içsel olarak huzursuzluklar yaşıyorum sen zaten durumlara hakimsin ne görüp hissediyosun diyip gönderdim:))Eskiden ne önem verirdim ya arada şöyle oldu yok yazdım yazmadı yok yazdı şöyle dedi bilmem ne. Abuk subuk anlatırdım yorumcularaŞimdi mesela Melisa zaten biliyor ya ayda bi giderken diyorum durumlar bildiğin gibi direkt atıyorum
Beni Zişan hiç çekmedi nedense, çekmeyince de baktırmıyorum cünkü enerjim tutmuyor, Deniz Sonay’ı da ilk defa duyuyorum. Serkan kotu degil bence, fiyatı uygunken baktırabilirsin.Sen bircok yorumcuyu denedigin icin senin fikrini de sorayim. Sende Serkan'i eliyorum. Deniz Sonay ve Zisan Isik denemis miydin? Hangisi sence?Lizyaa soruma sen de bakabilir misin?
2000 bin kredi , üzdüBinnazda Firuze Erkmen diye birine kahve baktırdım şok oldum şok şok şok. Fiyatı biraz fazla ama ben altın üyeyim oha oha diyerek dinledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?