Binnaz Abla

Ya kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama toplu mesaj gondermis olmasin bu adam Bu yanit orijinal post sahibi icin bu arada...
Eğer öpücüklü mesaj atmıyorsa amcasına patronuna falan toplu mesaj değil Ama bütün eski flörtlerine aynı mesajı yolladıysa tabi toplanmış halde olabiliriz

Cok sagol Hera Sana en cok cikan isim sanirim?
Yok spesifik şeyleri biliyor. Mesela işte arkadaşına seni sormuş diyor 2 hafta sonra o arkadaşı gelip bana anlatıyor vs şok olmuştum. Bana en çok çıkan Melisa asya oldu hep. Ona ilginç bi şekilde pembeci diyenler var. Bana pembeci olmadı hiç. Yüzde elli yüzde elli olumsuz olanları da söylüyor hep. Ya sa bi tek ben olumsuz açılım atıyorum. Anlamadım :)

Kız ben şaşmayacak gittiklerimden valla başka, hep bu pişmanlık oluyo
Ya ne şok olmuşsundur Arda vs okuyunca. Ben olsam 15 dk düşünürüm hayatımda arda var mıydı kimdi ki diye. Başkasının falının bana geldiği hiç aklıma gelmez herhalde

Kız ben şaşmayacak gittiklerimden valla başka, hep bu pişmanlık oluyo
Fiyati yüksek olmadıkça yenileri deneme taraftarıyım eskiler artık seni konunu bildigi için tavsiyeye dönebiliyor yada baktı fallari çıkmıyor kıvırmaya başlıyorlar

Fiyati yüksek olmadıkça yenileri deneme taraftarıyım eskiler artık seni konunu bildigi için tavsiyeye dönebiliyor yada baktı fallari çıkmıyor kıvırmaya başlıyorlar
Tavsiye konusuna kesinlikle katılıyorum. Benim birisi öyle oldu ve gitmiyorum 2-3 aydır. Bu konuda Zişan ve Melisa’nın hakkını yiyemem. Zişan kart ne derse o bana hiç kart dışı öyle tavsiyeye geçmiyor. Ben sorarsam ancak öyle. Hele Melisa en uzun süreli gittiğim falcı, bi kere bile tavsiye vermedi. Ben sorduğumda bile kartlara soruyor senin fikrin ne diye bastırırsam anca öyle söylüyor.

Bi de kızlar ben alışmışım şimdi sürekli gittiğim falcılara artık ayrıntı falan yazmıyorum ya hani, bazen sadece soruyu yazıp atıyorum zaten biliyorlar diye. Serkan a gideyim dedim ya gidebilirsen şimdi düşünüyorum Nası anlatacağım diye. Olaylarım en başına gitmek zor geliyor resmen

haklısın kesinlikle

Ay kuzu aynen boşveer:)
Eskiden ne önem verirdim ya arada şöyle oldu yok yazdım yazmadı yok yazdı şöyle dedi bilmem ne. Abuk subuk anlatırdım yorumculara Şimdi mesela Melisa zaten biliyor ya ayda bi giderken diyorum durumlar bildiğin gibi direkt atıyorum

Binnazda Firuze Erkmen diye birine kahve baktırdım şok oldum şok şok şok. Fiyatı biraz fazla ama ben altın üyeyim oha oha diyerek dinledim

Bende doğayla öyleyim. dün attım 1,5 aydır gitmemiştim çünkü ihtiyacım vardı. Dedim ki direk yazıda canım sana gelmeyeli 1,5 ay olmuş içsel olarak huzursuzluklar yaşıyorum sen zaten durumlara hakimsin ne görüp hissediyosun diyip gönderdim:))

Sen bircok yorumcuyu denedigin icin senin fikrini de sorayim. Sende Serkan'i eliyorum. Deniz Sonay ve Zisan Isik denemis miydin? Hangisi sence? Lizyaa soruma sen de bakabilir misin?
Beni Zişan hiç çekmedi nedense, çekmeyince de baktırmıyorum cünkü enerjim tutmuyor, Deniz Sonay’ı da ilk defa duyuyorum. Serkan kotu degil bence, fiyatı uygunken baktırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…